Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξέρετε καμια Εταιρεία Διαχείρισης Πολυκατοικιας

Recommended Posts

όχι έκδοσης κοινοχρήστων, αλλά διαχείρισης..Παραιτήθηκε ο διαχειριστης μας και δεν θέλει κανείς να αναλάβει. Περιοχή Νέα Ιωνία. Αν έχετε καμια αξιόπιστη, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα του να διαχειρίζετε αλλος ενα τόσο μεγάλο αποθεματικό..και τι έλεγχο μπορούμε να έχουμε εμείς σε ότι θα κάνουν εκείνοι?

Σας ευχαριστώ πολύ, εκτιμώ κάθε βοήθεια!!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε την Athens Oil τηλ. 18100. Εχω και όνομα να απευθυνθεις.... Ξεκίνησα με αυτήν την εταιρία όταν ανέλαβα διαχ.το 2008 και έχουμε μείνει πολύ ευχααριστημέμοι, άσε που είναι και οι πιο οικονομικοί.

bMZ0p2.png

Αυτοί κάνουν διαχείριση πολυκατοικίας, ή απλα βγάζουν τα κοινόχρηστα? Γιατί λες ότι κάνεις εσυ την διαχείριση..Εγω θέλω να την κάνουν εκείνοι.

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θέλω καθόλου να δίνουμε κερατιάτικα, αλλα ο διαχειριστής παραιτήθηκε, δεν θέλει κανεις αλλος να αναλάβει και εγω εχω εναν αντρα που λείπει ολη μέρα, εχω 3 μηνών μωρό και άλλο ένα 3 χρονών!! Τελικα βλέπω να αναλαμβάνω εγώ και να το μετανιώνω σε 2 μήνες..που θα τρέχω και δεν θα προλαβαίνω!!! Παντως αν ξέρετε καμια με ενδιαφέρει, για όταν παραιτηθώ, γιατί δεν με βλέπω να την παλεύω για πολύ!!!!!!!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Δεν θέλω καθόλου να δίνουμε κερατιάτικα, αλλα ο διαχειριστής παραιτήθηκε, δεν θέλει κανεις αλλος να αναλάβει και εγω εχω εναν αντρα που λείπει ολη μέρα, εχω 3 μηνών μωρό και άλλο ένα 3 χρονών!! Τελικα βλέπω να αναλαμβάνω εγώ και να το μετανιώνω σε 2 μήνες..που θα τρέχω και δεν θα προλαβαίνω!!! Παντως αν ξέρετε καμια με ενδιαφέρει, για όταν παραιτηθώ, γιατί δεν με βλέπω να την παλεύω για πολύ!!!!!!![/QUO

Εμείς έχουμε την Athens Oil τηλ. 18100. Εχω και όνομα να απευθυνθεις.... Ξεκίνησα με αυτήν την εταιρία όταν ανέλαβα διαχ.το 2008 και έχουμε μείνει πολύ ευχααριστημέμοι, άσε που είναι και οι πιο οικονομικοί.
οχι να το πενευτω αλλα εμεις(ο ανδας μου δηλαδη)ειναι φθηνοτερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

• 7 years later...
On 10/27/2011 at 12:06 AM, mocha said:

Προσοχή με την Athens Oil γιατί έχει πολλές κατηγορίες στο ιστορικό της.

Διαβάστε ενημερωτικά στο http://NikosGr07.website2.me

Διαφημίσεις