-
-
- 4 απαντήσεις
- 234 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 4.962 εμφανίσεις
-
Περίοδος μετά από απόξεση / παλλίνδρομη
Από Guest andro2, in Θέλω να γίνω μαμά/μπαμπάς
- 705 απαντήσεις
- 228.371 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 628 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 56 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 9.466 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 21.770 εμφανίσεις
-
- 247 απαντήσεις
- 119.127 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 171 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 279 εμφανίσεις
-
Αίτηση στα ΕΣΠΑ για παιδικό σταθμο
Από dama87, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 9 απαντήσεις
- 707 εμφανίσεις
-
- 24 απαντήσεις
- 12.386 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από Chrysoum,Να 'μάστε πάλι εδώ πάνω που είπα οτι έχω δει τα χειρότερα στον ύπνο με την μεγάλη μου κόρη, τελικά πότε μη λες ποτέ. Στο θέμα μας, η κόρη μου σχεδόν 4 μηνών από κοιμόταν έως τώρα στο στήθος, ξυπνάγε ανά μια με δύο ώρες, θηλαζε και κοιμόταν ξανά. Τώρα έχει λίγες μέρες που ξυπνάει μέσα στην νύχτα με γοεαρα κλάματα και δεν θέλει τίποτα. Δεν θέλει να πιάσει το στήθος, της το βάζω στο στόμα και πάλι τίποτα απλά είναι "σε σοκ" και κλαίει. Προσπάθησα να την χαϊδέψω λίγο μήπως και κοιμηθει αλλά τίποτα είναι αργά έχει ήδη ξυπνήσει και κλαίει. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη χειρότερο μιας και κοιμόμαστε όλοι μαζί οπότε με το που αρχίσει η μικρή να κλαίει είναι όλη η οικογένεια στο πόδι και ξυπνάει και η μεγάλη μου κόρη που καταλήγει να μένει ξύπνια για 2-3 ώρες. Εννοείται ότι αλλάξαμε δωμάτιο με την μικρή, αλλά είναι τόσο έντονο το κλάμα της που και πάλι ξυπνάνε και οι άλλοι. Οπότε χθες καταλήξαμε μέσα στην νύχτα, μια φορά τα μεσάνυχτα και μια στις 3 να την βγάλω έξω μέσα στην παγωνιά με το μάρσιπο. Δεν είναι λύση αυτή όμως. Κατά τα άλλα εχω δοκιμάσει θεραπεία για παλινδρομηση, μήπως φταίει αυτό, αλλαγή πάνας, μέχρι και ντεπον μήπως βγάζει προωρα δοντάκια. Τίποτα, με το που την ξαπλώνω για να ξαπλώσω δίπλα της και να θηλασουμε αρχιζει να κλαίει πολύ δυνατά. Τι γίνεται βρε παιδιά; υπάρχει κάτι άλλο που δεν το έχω δοκιμασει; έχω καταλήξει να λέω τι καλά που ημασταν που ξυπνάγε ανά 1 μια ώρα θηλαζε και κοιμόταν ξανά.
-
Από DALIA,ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ, ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΝΥΧΤΩΝΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΑΧΟΥΝ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΑΜΠΟΥΝΑ ΚΤΛ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. -
Από Χριστίνα_Γεω,Καλησπέρα σας,
είμαι νέα μαμά, η κόρη μου είμαι 24 ημερών και εδώ και μία εβδομάδα συμβαίνει το εξής:
Όταν προσπαθεί να θηλάσει, δυσανασχετεί και αφίνει το στήθος κλαίγοντας. Αυτό συμβαίνει κυρίως κατά τις 8 το απόγευμα, αλλά σήμερα έγινε και κατά το πρώτο γέυμα το πρωί. Προσπαθώ να θηλάζω αποκλειστικά αν και η παιδίατρος μου συνέστησε συμπλήρωμα όταν δε χορταίνει. Το συμπλήρωμα δεν το θέλει, παρά μόνο αν είναι πάρα πολύ πεινασμένη, και πίνει το πολύ 30ml κάποιες μέρες. Μία φορά δοκίμασα το θήλαστρο ώστε να της δώσω μητρικό αν δεν τη φτάνει το δικό μου, αλλά ούτε αυτό έφαγε όταν γκρίνιαζε. Τρώει περίπου ανα 2 ώρες και κοιμάται 1 ώρα περίπου ενδιάμεσα.
Σκέφτομαι ότι δεν τη φτάνει το γάλα μου, επειδή όταν νοιώθω ότι έχω πιο πολύ γάλα αυτή δεν κλαίει και τρώει κανονικά.
Γεννήθηκε 3740, και μετά που έχασε λίγο βάρος -3500- σήμερα (24 ημέρες) είναι 4200, δηλαδή έχει πάρει βάρος.
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αλλάζουν οι κενώσεις της όταν κλαίει και δεν τρώει καλά, από 6-7 σε 2-3 την ημέρα.
Σήμερα μου συνέστησε η παιδίατρος να της δίνω χαμομήλι ανά δύο γεύματα, για να αρχίσει να τρώει πιο αραιά και με περισσότερη όρεξη, αλλά δεν το έχω εφαρμόσει ακόμα.
Πιστεύω πως πρέπει κάπως να αυξηθεί το γάλα μου αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω (τρώω σούπες, πίνω υγρά κτλ).
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? Είναι όντως πρόβλημα ή θα ¨στρώσει" όταν περάσει λίγος καιρός?
Ευχαριστώ πολύ
-