Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ

Recommended Posts

Έχω ήδη μια αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής και πρόκειται να προχωρήσω στη 2η προσπάθεια με κατεψυγμένα.

Θα ήθελα να μάθω το κόστος της εξωσωματικής με κατεψυγμένα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει η διαδικασία της ωοληψίας φαντάζομαι ότι το ποσό δεν είναι το ίδιο.

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τώρα κοιτάω το τεφτέρι μου. Γράφω 350 κατάψυξη, 150 κατεψυγμένος κύκλος, 400 εμβρυομεταφορά. Αυτά τα πλήρωσα στο κέντρο. Στο γιατρό έδωσα άλλα 300 για εμβρυομεταφορά, σύνολο 1200, πριν 3 χρόνια γέννεσις θεσ/νίκη.

Καλή επιτυχία:)

gZufp3.png

1fKrp2.png

Τώρα κοιτάω το τεφτέρι μου. Γράφω 350 κατάψυξη, 150 κατεψυγμένος κύκλος, 400 εμβρυομεταφορά. Αυτά τα πλήρωσα στο κέντρο. Στο γιατρό έδωσα άλλα 300 για εμβρυομεταφορά, σύνολο 1200, πριν 3 χρόνια γέννεσις θεσ/νίκη.

Καλή επιτυχία:)

Ευχαριστώ πολύ!!

Εγώ έχω ήδη πληρώσει από την 1η φορά την κατάψυξη 400 ευρώ.

Για να δούμε πόσα θα πάνε τα υπόλοιπα!!??

Ευχαριστώ και πάλι!!

• 2 months later...

Γεια σας κοριτσια ειμαι και εγω μια απο αυτες που ειχαν αποτυχια και παω τον αλλο μηνα για εμβρυομεταφορα..εγωειμαι στο μητερα και ο γιατρος μου μου ζητησε 800ευρω.σουζανα σε πιο κεντρο εισαι κοριτσι μου αν επιτρεπεται κιολας και ζητανε τοσα πολλα;;;;; μακαρι να πιασουμε και ας μου ζητησουν οτι θελουν...γιατι ειμαι πολυ απογοητευμενη!!!!!

Διαφημίσεις

μαρακι εγω ειμαι απο θεσνικη εσεις?

κ εγω κατεψυγμενα εκανα γιατι τον προηγ.μηνα εκανα ωοληψια κ λογω ανεβασμενης μιας ορμονης σταματησαμε εκει κ καναμε αυτο το μηνα απλα μεταφορα πληρωσαμε 570 περιπου την διαδικασια ,τη γιατρο ,το δωματιο, περιπου.στο βιογενεσις ειμαι.

βεβαια νομιζω πως η γιατρος μου εκανε μια μικρη μειωση στο ποσο λογω γνωστου μας γιατρου.

Και εγω αμαρυλιδα το ιδιο επαθα εκανα ωολιψια και δεν εκανα μεταφορα λογω υπεδιεγερσης και εκανα μετα απο ενα μηνα με αποτυχια...σου ευχομαι να μην νιωσεις ποτε τετοιου ειδους συναισθηματα....εγω για τρεις μερες δεν βγηκα εξω επειδη τα ματια μου ηταν πρησμενα απο το κλαμα....

εγω εκανα χθες εβρυομεταφορα κατεψυγμενων με 450 ευρω.εμβρυογενεσις στν αθηνα.πολλα δεν ειναι πανω απο 500 ευρω?εκτος αν μετραμε κ την καταψυξη μαζι,τοτε μας πηγε 1000 ευρω.

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

Γειά σας κορίτσια,

Την κάναμε λοιπόν την εμβρυομεταφορά (των κατεψυγμένων μας) και το κόστος (χωρίς το ποσό της κατάψυξης - το είχαμε πληρώσει στην 1η φάση αυτό) ανήρθε στα 880?.

Εύχομαι από τη καρδιά μου να είναι τα τελευταία χρήματα που χρειάζεται να πληρώσουμε για την απόκτηση του πολυπόθητου!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλες!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,κοπελα μου!..αντε ,να πας πεις σε 12 μερες,τα καλα νεα,να παρουμε και εμεις κουραγιο!!!!

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,κοπελα μου!..αντε ,να πας πεις σε 12 μερες,τα καλα νεα,να παρουμε και εμεις κουραγιο!!!!

Να είσαι ΚΑΛΑΑ!!

Ευχαριστώ πολύ!

Αλλά ζορίζομαι αυτή τη φορά!

Είχα πολλούς πόνους προχθές και απογοητεύτηκα!!

Από όσο όμως διαβάζω εδώ πολλές κοπέλες είχαν αντίστοιχα "σημάδια" και παρόλα αυτά τους βγήκε το ΘΕΤΙΚΟ!!

Αυτά διαβάζω κι εγώ και παίρνω κουράγιο για την αναμονή!!

και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου....να ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ....και να κρατησεις αγκαλιτσα το μωράκι σου !!!!!!!!

Να μας γράφεις νέα σου !!!!!

Ξέρεις, το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε τέτοιες περιστάσεις δεν φτάνει για να καταλάβεις πώς με αγγίζουν οι ευχές σου!!

Δεν έχω όμως άλλο τρόπο για να σου εξηγήσω!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Αυτή τη φορά, όσο απαισιόδοξη κι αν είμαι, παλεύω μέσα μου να σκέφτομαι μόνο θετικά και παρακαλάω το ΘΕΟ!!

Εκείνος ξέρει καλύτερα!

και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Θα σας πω τα νέα μόλις τα έχω!

Σε σκεφτόμουν .....έχουμε κανένα νέο ??????

Σου στέλνω πολυ πολυ πολυ θετική ενέργεια !!!!!

Ευχαριστώ και για τη σκέψη και για την θετική ενέργεια!!

Μου χρειάζονται σήμερα!

Έκανα την εξέταση και θα έχω αποτελέσματα το απόγευμα!

Χθες όμως είχα δυνατούς πόνους περιόδου, οπότε είναι λίγο επικίνδυνα τα πράγματα!!

Πάντως ευχαριστώ πολύ πολύ!!

θα σου πω αύριο τα νέα!

Σε σκεφτόμουν .....έχουμε κανένα νέο ??????

Σου στέλνω πολυ πολυ πολυ θετική ενέργεια !!!!!

Καλημέρα,

Δεν έχω καλά νέα από το αποτέλεσμα της εξέτασης!!

Ωστόσο, είμαι καλά!

Είμαι καλύτερα από χθες το πρωί, που πνιγόμουν από την αγωνία!

Η ζωή συνεχίζεται, κι ευτυχώς είναι ωραία!!

Φιλιά πολλάαα!!

:)