Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κατάργηση κατώτατων μισθών ζητεί η τρόικα...

ada9

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλο θα ηταν να μην προτρεχουμε και να το ψαχνουμε. εγινε καραμελα στο στοματακι της κυβερνησης "ζητα η τροικα". ψαξτε και βρειτε τα 2 μνημονια με τις αναθεωρησεις τους και θα δειτε ποσα απο τα μετρα που παιρνονται τα εχει ζητησει ετσι ακριβως η τροικα.. δεν λεω οτι αυτη αποτελειται απο αγιους ανθρωπους, αλλα να ξερουμε και γιατι μιλαμε και ποιους πρεπει να κατηγορησουμε.

καλο θα ηταν να μην προτρεχουμε και να το ψαχνουμε. εγινε καραμελα στο στοματακι της κυβερνησης "ζητα η τροικα". ψαξτε και βρειτε τα 2 μνημονια με τις αναθεωρησεις τους και θα δειτε ποσα απο τα μετρα που παιρνονται τα εχει ζητησει ετσι ακριβως η τροικα.. δεν λεω οτι αυτη αποτελειται απο αγιους ανθρωπους, αλλα να ξερουμε και γιατι μιλαμε και ποιους πρεπει να κατηγορησουμε.

To Θεμα είναι ποιος το πρότεινε???

Αμα τα παιδια μου πεινάσουν χ......α αν φταιει η Μερκελ ή ο ΓΑΠ ή ο Βενιζέλος !!!!

Και στη τελική αυτοί προτείνουν οι 300 μ@@@@ες ψηφίζουν:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

To Θεμα είναι ποιος το πρότεινε???

Αμα τα παιδια μου πεινάσουν χ......α αν φταιει η Μερκελ ή ο ΓΑΠ ή ο Βενιζέλος !!!!

Και στη τελική αυτοί προτείνουν οι 300 μ@@@@ες ψηφίζουν:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

Διαφημίσεις

Αυτό που δεν έχω καταλάβει (δεν έχω και χρόνο να το ψάξω στα μνημόνια) είναι αν :

1) η τρόϊκα τους λέει ποιά μέτρα θέλει και αυτοί τα ψηφίζουν ?

ή

2) τους λέει ότι θέλω να μου βρείτε τόσα δις ευρώ και αυτοί οι μ.λ.κ.ς αποφασίζουν ποιά θα είναι τελικά τα μέτρα που θα ψηφίσουν για να βρουν τα τόσα δις?

Νομίζω ότι έχει σημασία να το ξέρουμε αυτό για να αποφασίσουμε ποιός είναι πραγματικά ο εχθρός του ελληνικού λαού αυτή τη στιγμή.

Γιατί στην 1 περίπτωση θα σημαίνει ότι οι έξω θέλουν να μας κάνουν και νομίμως τα δουλικά τους που θα δουλεύουμε για το τίποτα και θα πεινάμε ώστε να μας έχουν στο χέρι, ενώ στην 2 περίπτωση θα σημαίνει ότι οι έλληνες βουλευτές πουλάνε τη χώρα και τις ζωές μας στους έξω για δικό τους όφελος.

Όπως και να έχει αυτό δεν είναι ένα μέτρο που θα φέρει λεφτά στα ελληνικά ταμεία (αφού και οι εισφορές θα είναι μικρότερες και η κατανάλωση θα είναι μικρότερη και η ύφεση στην αγορά μεγαλύτερη), αλλά μόνο στα ταμεία των μεγαλοεπιχειρήσεων και πολυεθνικών...και των πολιτικών που θα μιζώνουν.

Κάτι μου λέει epang πως το δεύτερο ισχύει... να δεις που το ένστικτό μου δεν κάνει λάθος... :rolleyes:

και ξέρεις τελικά... προτιμώ να πουληθώ στους ξένους που μπορεί να με σεβαστούν περισσότερο απ' ό,τι οι 'δικοι' μας

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Σιγά το πράγμα.

Όταν θα μας έχουν να δουλεύουμε τσάμπα τότε θα ιδρώσει το αυτί μου. Ελπίζω μόνο να μη μας ζητήσουν να τους πληρώνουμε κιόλας.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

τελικά... προτιμώ να πουληθώ στους ξένους που μπορεί να με σεβαστούν περισσότερο απ' ό,τι οι 'δικοι' μας

Αν θα πρέπει στις επόμενες εκλογές να διαλέξουμε τον δια βίου "βιαστή" μας, πραγματικά το δίλημμα θα είναι πολύ δύσκολο...

Διαφημίσεις

ενταξει ωραια ειναι η καραμελα "η τροιοκα ειπε" και βολευει και πολυ!!!!

η τροικα δεν ειπε ειναι συννεονημενοι με τους μεγαλοεπιχειρηματιες και τους μεγαλοεργοδοτες ωστε παλι να βολευτουν οι πλουσιοι:twisted:

οποτε πεφτουν οι μισθοι μας και δουλευουμε για ψωμοτυρι 12ωρα και βαλε και τσιμουδια ε???? η τροικα δεν ειπε.....και το θεμα ειναι τι θα πουμε εμεις! οχι οι εμεις ελληνες πολιτικοι αλλα ΕΜΕΙΣ:!: ο απλος κοσμος και οχι τι θα πουμε αλλα τι θα κανουμε! αυριο εχει απεργια γενικη και 20-27 οκτωβρη διακοπη συναλλαγων.ΕΜΕΙΣ απο ΕΜΑΣ εξαρταται , αυτοι ξερουμε και τι λενε και τι ειπαν και τι θα κανουν. οι ΑΥΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ.διαλεγουμε και περνουμε....

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

ενταξει ωραια ειναι η καραμελα "η τροιοκα ειπε" και βολευει και πολυ!!!!

η τροικα δεν ειπε ειναι συννεονημενοι με τους μεγαλοεπιχειρηματιες και τους μεγαλοεργοδοτες ωστε παλι να βολευτουν οι πλουσιοι:twisted:

οποτε πεφτουν οι μισθοι μας και δουλευουμε για ψωμοτυρι 12ωρα και βαλε και τσιμουδια ε???? η τροικα δεν ειπε.....και το θεμα ειναι τι θα πουμε εμεις! οχι οι εμεις ελληνες πολιτικοι αλλα ΕΜΕΙΣ:!: ο απλος κοσμος και οχι τι θα πουμε αλλα τι θα κανουμε! αυριο εχει απεργια γενικη και 20-27 οκτωβρη διακοπη συναλλαγων.ΕΜΕΙΣ απο ΕΜΑΣ εξαρταται , αυτοι ξερουμε και τι λενε και τι ειπαν και τι θα κανουν. οι ΑΥΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ.διαλεγουμε και περνουμε....

Αύριο τα μαγαζιά μας θα είναι κλειστά. Δυστυχώς όμως μόνο τα συνοικιακά και όχι οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Τι θα καταφέρουμε να κάνουμε έτσι ; Να πλουτίσουν πιο εύκολα οι μεγάλες επιχειρήσεις !

Δυστυχώς όλοι οι έλληνες πρέπει να ενωθούν και να να μην πάνε στις δουλειές τους, να αναγκαστούν να κλείσουν και οι μεγάλες επιχειρήσεις, αφού δεν θα έχουν προσωπικό να δουλέψουν.

Να σταματήσουμε όλοι μα όλοι όμως το τονίζω, να πληρώνουμε τα χαράτσια της εφορίας, της έκτακτης εισφοράς, των τελών κυκλοφορίας, του ΤΕΒΕ, του ΚΛΕΒΕ, την φορολογία ακινήτων και όλα αυτά που ενώ τα έχουμε πληρώσει, μας καλούν πάλι να τα ξαναπληρώσουμε, γιατί τα έφαγαν τα λεφτά.

Μόνο έτσι θα τους ταρακουνήσουμε. Τι θα κάνουν; Θα μας βάλουν όλους τους έλληνες στη φυλακή ; Ή θα κόψουν σε όλη τη χώρα το ρεύμα ;

Αύριο τα μαγαζιά μας θα είναι κλειστά. Δυστυχώς όμως μόνο τα συνοικιακά και όχι οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Τι θα καταφέρουμε να κάνουμε έτσι ; Να πλουτίσουν πιο εύκολα οι μεγάλες επιχειρήσεις !

Δυστυχώς όλοι οι έλληνες πρέπει να ενωθούν και να να μην πάνε στις δουλειές τους, να αναγκαστούν να κλείσουν και οι μεγάλες επιχειρήσεις, αφού δεν θα έχουν προσωπικό να δουλέψουν.

Να σταματήσουμε όλοι μα όλοι όμως το τονίζω, να πληρώνουμε τα χαράτσια της εφορίας, της έκτακτης εισφοράς, των τελών κυκλοφορίας, του ΤΕΒΕ, του ΚΛΕΒΕ, την φορολογία ακινήτων και όλα αυτά που ενώ τα έχουμε πληρώσει, μας καλούν πάλι να τα ξαναπληρώσουμε, γιατί τα έφαγαν τα λεφτά.

Μόνο έτσι θα τους ταρακουνήσουμε. Τι θα κάνουν; Θα μας βάλουν όλους τους έλληνες στη φυλακή ; Ή θα κόψουν σε όλη τη χώρα το ρεύμα ;

Μαλιστα, αυτα ειναι πραγματα που δειχνουν θεληση και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για αλλαγη! χρειαζομαστε πολλοι που ειστε οι υπολοιποι:?::?: ενας μονος ποτε δεν τα καταφερε πολλοι μαζι καταφερνουν τα παντα. ας αφησουμε επιτελους τον ωχαδελφισμο μας στη ακρη και ας κανουμε κατι στην ΠΡΑΞΗ.

ας μην αναρωτιομαστε τι θα γινει αν κανουμε κατι ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ και μετα βλεπουμε τα αποτελεσματα:!:αν οι ελληνες στουε πολεμους που κερδισαν απο παλια αναρωτιοντουσαν αν θα τα καταφερναν θα ειχαμε ακομη τουρκοκρατια. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63475386

Το πέρασαν κι αυτό!!!!!!!!!!

Ποια γενιά των 700, ποια γενιά των 500...η γεννιά της σκλαβιάς και της δουλείας :twisted::twisted::-(:-(

Μορφές δουλείας

Η κυρίαρχη μορφή δουλείας ήταν συνήθως για τους μεν άνδρες η εξαναγκαστική εργασία μέχρι φυσικής εξόντωσης, για τις δε γυναίκες, η σεξουαλική εκμετάλλευση. Τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, χρησιμοποιούνταν συνήθως για σκληρή εργασία ή, σπανιότερα, για υποχρεωτική ενσωμάτωση στον κυρίαρχο πληθυσμό, αλλάζοντας θρήσκευμα και εθνικότητα. Επίσης, όταν έφταναν στην εφηβεία ή και νωρίτερα, τα κορίτσια άρχιζαν να χρησιμοποιούνται ως σεξουαλικά αντικείμενα και τα αγόρια μετά τα 13-14 λογαριάζονταν συνήθως ως ενήλικες δούλοι. Τα αγόρια σε κάποιους πολιτισμούς γίνονταν ευνούχοι ή αφομοιώνονταν σε στρατιωτικές υπηρεσίες, εφόσον είχαν ασπασθεί το θρήσκευμα, την ιδεολογία και την εθνικότητα της κυρίαρχης ομάδας.

Το φαινόμενο ήταν πιο ανεπτυγμένο στις κοινωνίες που είτε επειδή είχαν σχετικά χαμηλό πληθυσμό είτε για άλλους λόγους χρειάζονταν περισσότερο και φθηνότερο εργατικό δυναμικό για την ανάπτυξη της οικονομίας τους.

Η δουλεία εξακολουθεί να παρατηρείται και σήμερα με διάφορες μορφές, κυρίως σε βάρος γυναικών (εξαναγκαστική πορνεία), παιδιών (επαιτεία, κακοποίηση, εργασία) και σπανιότερα ανδρών (εκμετάλλευση αιχμαλώτων πολέμου σε μερικά αφρικανικά κράτη[4].

Ορισμένοι θεωρούν ότι μορφή δουλείας αποτελεί σήμερα και η δουλειά σε οποιαδήποτε χώρα στηρίζει την οικονομία της στο καπιταλιστικό οικονομικό σύστημα[5], λόγω της a priori εκμετάλλευσης της υπεραξίας των εργαζομένων, ενώ πολλοί ταυτίζουν τη δουλεία και με άλλες σκληρές, όμως σχετικά ηπιότερες μορφές εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο –π.χ. της δουλοπαροικίας. Μορφή δουλείας συνιστά κατά κάποιους και η σύγχρονη ποινή της προσωποκράτησης για οφειλές όπως και τα καταναγκαστικά έργα, στα οποία αρκετές χώρες υποβάλουν τους καταδίκους τους. Γενικά, ως δουλεία μπορεί -με την ευρύτερη έννοια της χρήσης των ατόμων- να θεωρηθούν όλες οι διάδοχες καταστάσεις οικονομικής εκμετάλλευσης και υποβιβασμού κοινωνικών ομάδων, αλλά οι περισσότεροι θεωρούν ότι η κυριολεκτική χρήση του όρου δουλεία προϋποθέτει τη νόμιμη ή εθιμική αφαίρεση της ιδιότητας του υποκειμένου και την μετατροπή του ατόμου σε αντικείμενο (res) του νόμου.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1

Κατάργησαν όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων που κατακτήθηκαν με θυσίες και αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Πραγματικά όποιος ξαναψηφίσει αυτούς τους ανθρώπους υπερψηφίζει την καταπάτηση κάθε δικαιώματος , τη δουλεια όπως σωστά ειπες.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Είναι πολύ σαφή τα πράγματα.

Οι ευρωπαικές κυβερνήσεις, που κρύβονται πίσω από πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμούς επενδυτικούς και χρηματοπιστωτικούς, όπως επίσης και πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων, ένδυσης/υπόδυσης, βαριάς βιομηχανίας και οπλικών συστημάτων,αποφάσισαν τα εξής:

Μετά από την κατάπτυστη τακτική τους να ερημώνουν τριτοκοσμικές χωρες για να εκμεταλλευτούν τις πλουτοπαραγωγικές τους πηγές, (Λ.Αμερική/Ασία/Αφρική), αποφάσισαν να βάλουν χέρι και στην Ευρωπη.

Τα Βαλκάνια, τα οποία εντέχνως διασπαστηκαν και διαμελίστηκαν με πολέμους και συρράξεις, εξασφάλισαν φθηνά εργατικά χέρια,ελεύθερη διακίνηση μεσω συνόρων και νομίσματος, τοποθετηση οπλικών συστημάτων και στρατιωτικών βάσεων, και φυσικά εγκατάσταση επιχειρήσεων με ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. Μετά τις χωρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, όπου οι βασικοι μισθοί ήταν κάτι ανάμεσα σε 150 και 250 ευρω, σειρά πήρε και η Ελλάδα, με το πάμπλουτο πλέον Αιγαίο και τις πηγές ανανεωσιμης ενέργειας.

Πριν από 2-3 χρονια, όταν άρχισαν οι πρωτες άκαρπες συζητήσεις περί φυσικού αερίου και συμφωνίας με τη Ρωσία, τότε άρχισαν τα ...όργανα. Πυρκαγιές, "δεκεμβριανά" κλπ.

Όλα αυτά ήταν ένας πολύ καλός λόγος ωστε τα ΜΜΕ να "παραφουσκώσουν" σκάνδαλα,(με το αζημίωτο) και να διαμορφώσουν κατά το δοκούν την εξοργισμένη κοινή γνωμη.

Ακολούθησε η αλλαγή πολιτικού σκηνικού με τους πολιτικούς φορείς - αντιπροσωπους των μεγάλων ξένων συμφερόντων.

Η συνέχεια γνωστή: Δ.Ν.Τ, Ε.Κ.Τ,CD'S,Χρηματιστήρια, στοιχήματα χρεωοκοπίας κλπ, κλπ.

Τα συνδικάτα, μέσα στο κόλπο, και αυτοί με το αζημίωτο. Κατεβάζουν τον κόσμο σε απεργίες, παραλύει η χωρα, χάνονται πολλά πολλά χρήματα,επικρατεί χάος και ταλαιπωρία, και καταφέρνουν να στρέψουν τις κοινωνικές ομάδες σε "πόλεμο". Η τακτική πετυχαίνει, αφού αποπροσανατολίζεται η κοινή γνωμη, και τότε μπαίνει σε εφαρμογή στο σχέδιο "Δίαιρει και Βασίλευε". Γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο εύκολο είναι να επιβάλεις την τακτική σου σε ένα διασπασμένο σύνολο, με εξασθενημένες αντοχές και μηδενική συνοχή και αντίσταση.

Αλλά το πλέον απαράδεκτο είναι πως ακόμη και σήμερα, ο Ελληνας δεν λέει να ξυπνήσει και να καταλάβει τι στο δι....λο συμβαίνει γύρω του και εξακολουθεί να χωρίζεται σε Πράσινους και Βένετους!