Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΓΙΑ 19 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΠΟΔΙΑ;;;;;

ELISAVET

Recommended Posts

Εχω ένα μωρό 19 μηνών που είναι ξεσκέπαστο όλο το βράδυ.

Ψάχνω έναν υπνόσακο με πόδια, που να παρέχει σχετική ελευθερία, γιατί αυτόν που είναι σα σακί δε νομίζω να τον δεχτεί.

Ξερετε κάτι;;;

Διαφημίσεις

υπνοσακοι παπλωμα με ποδια ανεξαρτητα παρεχουν οση ελευθερια χρειαζεται. μια μαρκα ειναι η ωμεγα. τη βρισκεις σε πολλα καταστηματα βρεφικων παιδικων. παρεενα νουμερο πιο μεγαλο. και φυσικα παρε 2

επισης ρητορικο ερωτημα: εγω τι να κανω? να ψαξω για τετοιο 5 χρονων(?) διοτι εχω ακομη το ιδιο προβλημα

Εγώ πήρα από το λητώ υπνόσακους (δίδυμα) που είναι σαν πάπλωμα με χέρια και πόδια κανονικά, ωστε να μπορούν να σηκώνονται και να κινούνται, ο ενας είναι marasil και ο άλλος sterntaller και βολεύτηκα απίστευτα!Είναι τόσο ζεστά το πρωί τα μωρά.Έχει μεγέθη ακόμη και για 3 ετών. Στοιχίζουν γύρω στα 50Ευρώ, αλλά επειδή μόνο οι πατούσες είναι έξω να πάρεις και χοντρές καλτσούλες, εγώ τους φοράω την λεπτή και από πάνω την χοντρή. Επίσης όταν δεν κάνει τόσο κρύο τους φοράω υπνόσακους φλις από τα mothercare πάλι με χέρια και πόδια και μάλιστα το πόδι μπείνει μέσα και η πατούσα, έχουν 28 ευρώ. Αν γενικά το σπίτι σου είναι ζεστό πάρε αυτούς και για τις κρύες μέρες.:-)

υπνοσακοι παπλωμα με ποδια ανεξαρτητα παρεχουν οση ελευθερια χρειαζεται. μια μαρκα ειναι η ωμεγα. τη βρισκεις σε πολλα καταστηματα βρεφικων παιδικων. παρεενα νουμερο πιο μεγαλο. και φυσικα παρε 2

επισης ρητορικο ερωτημα: εγω τι να κανω? να ψαξω για τετοιο 5 χρονων(?) διοτι εχω ακομη το ιδιο προβλημα

Νομίζω ότι αυτοί που είναι σαν πάπλωμα δεν βγαίνουν τόσο μεγάλοι. Καλύτερα να πάρεις τους φλις που αναφέρω παραπάνω από τα mothercare. Έχει για μεγάλα παιδάκια

Κι εγω αυτο θα ελεγα: Υπνοσακοι που ειναι σαν παπλωμα. Ειχαμε βολευτει με εναν τετοιο περυσι αλλα φετος μας φτανει στη γαμπα :lol:

Εγω τον ειχα αγορασει απο συνοικιακο μαγαζι της γειτονιας μου, 36 ευρω. Με εβγαλε ασπροπροσωπη!

Mmaria ο μεγαλυτερος υπνοσακος που εχω δει ηταν για 4 χρονων παιδακι. Μηπως να δοκιμαζες αυτα τα clips με τα οποια μενει σταθερο το παπλωμα στο κρεβατι οσο κι αν στριφογυριζει το πιτσιρικακι; Δεν τα εχω δοκιμασει, οποτε δεν ξερω αν θα σε βολεψουν, απλα λεω σε περιπτωση που δεν βρεις, μια εναλλακτικη! :)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον αυτοι οι υπνοσακοι που λεμε, ειναι οτι καλυτερο διοτι ειναι βαμβακεροι και τα κρατανε ζεστα χωρις να τα υπερθερμαινουν.

ναι, καθε χρονο θελεις καινουργιο γιατι μεγαλωνουν τα μωρακια, αλλά αξιζει νομιζω τα λεφτα.

αχ... με στενοχωρησατε που λετε οτι για 5 δεν υπαρχει.... (καλα, 4 ειναι, αλλά φορεσε περισι το 4αρι καθοτι χρειαζεται μια ευρυχωρια)

τα clips που λες sweet_february, τι ακριβως ειναι ? ελπιζω να μην εννοεις παραμανες γιατι δεν τις εμπιστευομαι με τιποτα.

τωρα προσπαθω να "μαγκωνω" τα σκεπασματα κατω απο το στρωμα. οχι παντα με επιτυχια! αν ειναι πολυ ανησυχος, θα τα πεταξει.

που τα αγοραζω?

Μαρακι τα κλιπς που σου λεω ειναι αυτα (καλα οχι αυτα συγκεκριμενα, απλα για να καταλαβεις). Με αυτα "μαγκωνεις" τις κουβερτες και οσο κι αν στριφογυριζει το παιδακι σου, μενουν -απο οσο λενε- στη θεση τους. Τις παραμανες ουτε εγω τις εμπιστευομαι! ;)

vvqpwnsyru4d08b011e00af.jpg

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Mmaria για 5 χρονών δύσκολα να βρεις. Υπάρχουν όμως κάτι κουβέρτες, αν δεν κάνω λάθος, που έχουν φερμουάρ, είναι σαν σλιπινγκ μπαγκ. Κατι τετοια θες.

Ελισάβετ εγώ στο μικρό πήρα υπνόσακο χωρίς πόδια για 12-36 μηνών και δεν είχε πρόβλημα αν και ήμουν επιφυλακτική. Στην αρχή είχα πάρει από γνωστό κατάστημα έναν με πόδια και έκανε 60 ευρώ. Όμως θα τον φόρεγε μόνο μια χρονιά. οποτε πήρα από το amazon με 20 ευρω έναν ωραιότατο χωρίς πόδια που θα τον έχει 3 χρόνια. Ψάξε και στο ιnternet, στο amazon σίγουρα έχει και με πόδια.

πηγα σημερα κ πηρα απο τα mothercare, στην κηφισου.

ειχε αρκετα σχεδια σε ολα τα νουμερα.

ειναι κ τα λητω εκει διπλα κ τα ηρα, για να κανεις ερευνα.;)

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Εγω τους βαζω μπλουζες φλισ και χοντρα παντελονια φορμας γιατι δεν θελουν να σκεπαστουν.. Τωρα για το ποσο ζεστο ειναι το σπιτι μας χμμ...

Διαφημίσεις

Σε καταστήματα με βρεφικά είδη, έβρισκα υπνόσακους σαν πάπλωμα με πόδια μέχρι και 4 νούμερο.

Μετά, είχα αγοράσει ένα ζευγάρι πυτζάμες φλις μεγαλύτερο νούμερο και του φορούσα τις πυτζάμες του και απο επάνω τις φλις. Αυτό βόλευε ούτως ή άλλως για την τουαλέτα. Δηλαδή, ακόμη και να υπήρχε υπνόσακος για 5 χρονών, δεν θα τον έπαιρνα, καθώς το παιδί την νύχτα που σηκώνεται δεν θα μπορούσε εύκολα να ξεντυθεί για να πάει στην τουαλέτα. Ενώ με τις πυτζάμες, απλά κατέβαζε τα παντελόνια και έκανε τσισάκια μόνος του. ;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

mmaria, και όμως υπάρχει! Το μεγαλύτερο νούμερο της ΩΜΕΓΑ (6αρι νομίζω) κάνει ακόμα στον μεγάλο μου, ο οποίος είναι 5 χρονών και 8 μηνών και είναι από τα ψηλά παιδάκια. Μας έχουν βολέψει απίστευτα αυτοί οι υπνόσακκοι, είναι ζεστοί, χωρίς όμως να σκάει το παιδί, ανοιγοκλεινουν εύκολα ( ο δικός μου τον βάζει και τον βγάζει μόνος του για την τουαλεττα) και πολύ ανθεκτικοί. Μετά από τόσα χρόνια και τόσα πλυσιματα+στεγνωτηρια, δεν έχουν πάθει τίποτα και τώρα τους φοράει κι ο μικρός μου!

Απ' ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα είναι συνηθισμένο.

Θα ψάξω να βρω έναν σα πάπλωμα με πόδια, μου φαίνεται καλό.

Και βλέπουμε αν θα το ανεχτεί.....

• 3 weeks later...

elisavet πώς τα πήγατε? για πες γιατί της πήρα κι εγώ της κόρης μου πρόσφατα αλλά δεν της το έχω φορέσει ακομα. και μια απορία. Του βάζεις πυτζάμα ή μόνο το φανελάκι απο΄μέσα? φοβάμαι μην το σκασω το παιδί.

• 1 month later...

Εγώ βρήκα υπνόσακο με χωρισμένα ποδαράκια στο γαλλικό μαγαζί dpam (που νομίζω ότι έχει στο εμπορικό κέντρο avenue) για την κορούλα μου που είναι τώρα 18 μηνών και μας έχει καταβολέψει. Βέβαια ομολογώ ότι και πέρσι με τον ενιαίο δεν είχε πρόβλημα αλλά μια χαρά είναι και αυτός. Από τιμή νομίζω ήταν γύρω στα 40.

ePQmp3.png

syT7p3.png

Διαφημίσεις

προσφατα πηρα απ το λητω υπνοσακο με χερια χωρις ποδια ομως σαν παπλωματακι ειναι τελειος,ειχε 40 ευρω κ ο συγκεκριμενος βγαινει μεχρι 6 ετων μου ειπε η πωλητρια.

κοριτσια που ψαχνετε υπνοσακους για μεγαλυτερη ηλικια εχω δει στα prenatal

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Εμείς πάντως πήραμε αυτόν τον φλις υπνόσακο απο το ebay και τον έχουμε καταευχαριστηθεί.Είναι δράκος πίσω έχει λαχανι και καλά τα κοφτερά ''αγκάθια'' , τα ποδαράκια όπως βλέπετε είναι μεγάλα απο κάτω έχει πατουσάκια να μην γλυστράνε.Γενικά κάθε βράδυ μας ''φοβερίζει''.:lol::lol:

http://imageshack.us/photo/my-images/842/kgrhqziie6934vb4eboemhl.jpg/

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Καλημέρα σε όλες!!!

Εμεις χρησιμοποιούμε υπνόσακο με πόδια και χέρια μέσα.Να σας ρωτήσω τι τους φοράτε απο μέσα?Μόνο φανελάκι ή και ψιλό πυζαμάκι?

Κοριτσια εγω του πηρα της ωμεγα 15 ευρω ολομαλλος λεει κ του φοραω κανονικα πυτζαμα απο κατω η ολοσωμο κ σοσονακια πλεκτα γιατι ειναι εξω τα ποδια.Καποιες μερες του ριχν κ κουβερτα,εχουμε κατω απο 17 στο σπιτι.

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα