-
-
- 21 απαντήσεις
- 24.120 εμφανίσεις
-
- 94 απαντήσεις
- 2.003 εμφανίσεις
-
Είναι αγοράκι 16 μηνών και δεν μιλάει
Από Σάρα Μισσακιάν, in Νεογνά & Μωρά: Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 51 απαντήσεις
- 46.210 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 9 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 116 εμφανίσεις
-
- 9.706 απαντήσεις
- 266.736 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 89 εμφανίσεις
-
- 52 απαντήσεις
- 3.645 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 68.177 εμφανίσεις
-
Συμπτώματα που έρχονται και φεύγουν μετά από εμβρυομεταφορά
Από Apostolia C, in Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή
- 498 απαντήσεις
- 102.149 εμφανίσεις
-
- 39 απαντήσεις
- 17.955 εμφανίσεις
-
- 100 απαντήσεις
- 4.584 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από bobonela,Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει κάνει εξωσωματική σε φυσικό κύκλο (με ένα ωάριο) αλλά με μικρογονιμοποίηση. Εχω ήδη κάνει μία ωοληψία που απέτυχε γιατί δεν έγινε με μικρογονιμοποίηση και σκέφτομαι μήπως το έκαναν για να προχωρήσω σε κανονική με φάρμακα και φυσικά άλλες τιμές...
Τώρα άλλαξα κέντρο, πήγα στο Μαστρομηνά και θα κάνω πάλι σε φυσικό κύκλο αλλά με μικρογονιμοποίηση,δηλ. ελεγχόμενα θα γονιμοποιηθεί το ωάριο.
Θεωρείτε ότι θα βοηθήσει ο Μ. ή θα με αγνοήσει και θα αναγκαστώ να κάνω με φάρμακα την άλλη φορά???
Εχει καμία εμπειρία σύλληψης με αυτόν τον τρόπο??? -
Από Συντονιστής Περιεχομένου,Αγαπητά μέλη,
έτσι ώστε να δοθεί ελπίδα σε γυναίκες οι οποίες βρίσκονται στην διαδικασία
της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής,
προτείνουμε να δημιουργηθεί λίστα μελών,
που να αναφέρει πόσες προσπάθειες (πχ εξωσωματικής/σπερματέγχυσης
κτλ) χρειάστηκε να κάνουν μέχρι να μπορέσουν να κρατήσουν στα χέρια
τους το αγαπημένο τους μωράκι.
Ελπίζουμε αυτή η λίστα να εμπνεύσει τις γυναίκες που περνούν το στάδιο
της απογοήτευσης ιδιαίτερα μετά απο κάποια αποτυχημένη προσπάθεια ή απώλεια.
Εάν δεν επιθυμείτε να εμφανίζεται εδώ το όνομα χρήστη σας, στείλετε προσωπικό μήνυμα (πμ) στον Συντονιστή Περιεχομένου όπου να γράφετε τον αριθμό των προσπαθειών και την μέθοδο που ακολουθήθηκε στην περίπτωση σας και θα δημοσιευτεί από την Συντονιστική ομάδα . -
Από Olgita,Καλημέρα κορίτσια! ηθελα να μοιραστώ μαζί σας ενα ερωτημα.
Εχω κάνει δυο αποτυχημένες εξωσωματικές και μια πετυχημενη σπερματεγχυση η οποία παλλινδρόμησε. Τωρα σκεπτομαι αμεσως μετα την δευτερη αποτυχ εξωσωματική να κανω μία σπερματεγχυση σε φυσικό κύκλο(δεν μπορώ να πάρω φάρμακα). Ξερω ότι τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ λίγα.
Δεν υπάρχει καποιο προβλημα, με σπερμα, σαλπιγγες, εκτός της ηλικίας μου , που εχω κλείσει τα 40, και όπως είναι γνωστό (μου το είπε και ο γιατρός) τα ωάρια δεν εχουν καλή ποιότητα.
Πετυχε καποια κοπελα με σπερματεγχυση μετα απο αποτυχημενη εξωσωματική?
Οι ωοθήκες θα δουλεψουν μετα απο ενα κύκλο εξωσωματικής?
Καλη μέρα σε όλες τις κοπέλες και καλή επιτυχία!! -
Από elina 78,Εχει μηπως κανει καμμια απο σας εξωσωματικη με φυσικο κυκλο, χωρις φαρμακα; αν ναι ποιο το αποτελεσμα;
-
Από aggelos,Καλησπέρα σε όλες.
Πρίν απο δύο ημέρες έκανα λαπαροσκόπηση για κύστη αριστερής ωοθήκης 8 εκατοστών.
Κατα τη διάρκεια της επέμβασης ο γιατρός διέγνωσε εστιές ενδομητρίωσης, τις οποίες κάποιες έβγαλε, όχι όμως όλες γιατί ήταν κοντά στο έντερο. Μου είπε ότι αφού με ενδιαφέρει μελλοντική εγκυμοσύνη, θα κάνουμε ενέσεις για τρείς μήνες, ώστε να ανασταλεί η ωορρηξία (κάτι σαν τεχνητή εμμηνόπαυση) ώστε να συρρικνωθούν οι εστίες και μετά να αρχίσω προσπάθειες για εγκυμοσύνη (είμαι ήδη 34 ετών και προσπαθώ 1 χρόνο περίπου).
Το ερώτημά μου είναι, εάν έχετε κάνει την συγκεκριμένη θεραπεία.
Θα ήθελα τις εμπειρίες σας πάνω στο θέμα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
edit admin Δείτε και αυτό το θέμα!
-
Από ANNETA-THES,Γειά σας κορίτσια.
Εχω κάνει μια ανεπιτυχης προσπαθεια στο γεννεσις και τωρα σκεφτομαι σκεφτομαι να παω στην εμβρυολαβ.
Πες τε μου την αποψη σας για το συγκεκριμενο κεντρο.
Υπαρχει καμια που εχει μεινει εγκυος στην εμρυολαβ?
Βοηθηστεεεεεεεεεεεεεεεε με
-