Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Recommended Posts

Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό θέλω να παραθέσω έναν προβληματισμό μου.Ο μικρός μου αδερφός έχει σχέση με μια κοπέλα που το πάνε για γάμο.

Η κοπέλα έχει καλό χαρακτήρα.Πριν ακόμα μείνω έγκυος στην κόρη μου πέρασε μια παλλίνδρομη εγκυμοσύνη που της κόστισε πολύ.Ακόμα το συζητάει με πίκρα.Την κόρη μου την αγαπάει πολύ γιατι ανήψια από την πλευρά της δεν έχει,και το αμέσως επόμενο μικρό είναι της αδερφής μου που δεν βλέπονται και πολύ συχνά.Τον μικρό μου ανηψιό τον έχει δει μετρημένες φορές ενώ την κόρη μου πάρα πολλές.Δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στο παιδί και θέλει να περνάνε χρόνο μαζί.Σήμερα την ξαναείδε.Είχε να την δει από τον Ιούλιο,γιατι ήταν στην πόλη της λόγω εγχείρησης που έκανε η μαμά της.Παρατήρησα μια κτητικότητα προς το παιδί.Έλεγε απευθυνόμενη στην κόρη μου ''Θα έχεις αδερφάκια και η μαμά δεν θα έχει χρόνο για εσένα.Θα φροντίζει τα μωρά που θα κλαίνε και θα κοιμούνται συνέχεια.Θέλεις να έρθεις με τη θεία και το θείο να κοιμάσαι στο σπίτι μας, να μην είσαι και στα πόδια της μαμάς;''

Φάνηκε ότι την ''ιδέα'' την πέταξε σε εμένα και όχι στο 16μηνίτικο παιδί! Δεν έχω πρόβλημα να περνάει χρόνο η μικρή μαζί της γιατι την προσέχει.Αλλά αυτά τα λόγια καλλιεργούν σιγά σιγά μέσα της αισθήματα ζήλειας και απόρριψης.Το είπα στον άντρα μου και άρχισε να φωνάζει να μην της ξαναδώσουμε το παιδί,να της το κόψουμε και τέτοια.Πώς να το χειριστώ(λεπτά);

[/url]

Διαφημίσεις

Εκεινη την ωρα τι της ειπες?

Εγω εκεινη την ωρα θα της ελεγα μισογελωντας ''τι λες καλε στο παιδι? Ειναι δυνατον να με εμποδιζει το παιδι μου και να μην εχω χρονο για αυτο?'' Ή αν του ξαναπει κατι παρομοιο να της πεις ''θεια θελω πολυ να παιζουμε μαζι αλλα αν μου λες τετοια λογια η μαμα μου δεν θα με αφηνει''', ειναι ενας καλος τροπος να της λες ευγενικα αυτο που θες. Αφου και εκεινη στα λεει μεσω του παιδιου κανε και εσυ το ιδιο!

Αλλιως πες της καποια στιγμη οτι αυτα τα λογια σε ενοχλησαν λιγο και ευτυχως που δεν καταλαβαινει το παιδι γιατι αλλιως θα πληγωνοταν και να μην του ξαναπει τετοια πραγματα.

Η ίσως απλώς η κοπέλα δεν γνωρίζει τίποτα από ψυχολογία (όπως ο περισσότερος κόσμος), είναι πολυ αυθόρμητη και ξεστομίζει πράγματα που δεν φαντάζεται τι κακό μπορούν να προκαλέσουν!!!

Δεν την δικαιολογώ, προς Θεού!

Ομως, καλό είναι πριν βιαστουμε να κατακρίνουμε καποιον άνθρωπο, (ιδιέταιρα αν οι πράξεις του εως τωρα είναι σωστες, και βλέπουμε οτι αγαπάει το παιδί μας), να κανουμε μια ειλικρινη συζήτηση μαζί του, να προσπαθήσουμε να του μαθουμε τα... αυτονόητα, και απο εκει και πέρα να εχουμε τα ματια και τα αφτιά μας ανοιχτά να δουμε αν αλλαξε σταση ή συνεχίζει απτόητος...

Πολύ φοβάμαι πως πάει να μου ''πάρει'' το παιδί γιατι ξέρει ότι θα είμαι απασχολημένη με τα δίδυμα σε λίγο καιρό.Ανέφερα σκόπιμα την παλλίνδρομη που είχε.Νομίζω πως παίζει ρόλο.

[/url]

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω οτι θελει να σου ''παρει'' το παιδι...

Νομιζω οτι το αγαπαει και θελει να περναει χρονο μαζι του και οπως ειπε η love to dance δεν ξερει απο ψυχολογια και πεταξε μια κοτσανα για να σου ζητησει εμμεσως να κραταει τη μικρη που και που. Σιγουρα θελει να αποκτησει και δικο της παιδακι οποτε απολαμβανει πιο πολυ το παιχνιδι με τη μικρη σου γιατι ειναι κατι που λαχταραει αλλα να στο ''παρει'' δε νομιζω, τουλαχιστον οχι απο αυτα που ειπες ως τωρα.

μου θυμιζει πληγωμενο ανθρωπο που επειδη εχασε το δικο της παιδι ψαχνει υπο-αντικαταστατο. μαλλον της βγαινει ασυνειδητα και ισως να αισθανεται αδικημενη απο το Θεο-φυση-ζωη. αφου αναφερει με πικρια την παλινδρομη σημαινει οτι η απωλεια αυτη ειναι πολυ οδυνηρη (ποια απωλεια δεν ειναι εξαλλου) και βρισκεται σε φαση αρνησης. "μπορει να εχασα το δικο μου μωρο αλλα θα βρω αλλο". φροντισε να της μιλησεις τρυφερα οπως θα εκανες και στην αδελφη σου. εχει βαθια πληγη για το χαμενο μωρακι της και ισως να μην το παραδεχθει μπροστα σου. ομως μονη της αργοτερα συνειδητοποιησει τι κανει. κατεστησε της σαφες με ηρεμο τονο και σταθερη φωνη οτι αν συνεχισει δεν θα μπορει να βλεπει για καποιο διαστημα τη κορη σου, γιατι δεν θα κανει καλο σε κανενα. ευχομαι τα καλυτερα.

lRR9p3.png

Καλησπέρα σας, εγώ δεν εχω ιδέα bee να σου πω πως θα το πείς "λεπτά" εγώ έχω να σου παραθέσω την εμπειρία μου και μεσα απο αυτήν αν νομίζεις οτι σε αφορά να παρεις κάτι. Εχω μια αδερφική φίλη η οποία οταν ηταν μικρή η νονά της και θεία απο την πλευρά του πατέρα της με το προσχημα του οτι ηθελε να "βηθησει "την μητερα της μετά τη γεννα των τριδυμων την "πηρε" με το ετσι θέλω. Σπάνια απαντώ στο forum αλλά με αυτά ακριβώς που γραφεις με πας τουλαχιστον 25 χρονια πίσω ως συμμαθητρια αυτού του κοριτσιού και παρα πολύ καλη της φίλη που το βιωσα απο πολύ κοντά. Δεν ειχε δικό της παιδί η νονά και οταν τα κοριτσακια γεννηθηκαν προφανώς πιστεψε πως εκει κάποιο περίσσευε. Την ειχε κανει βασίλισσα την εκανε να ξεχωριζει απο τις αδερφες της και την δελεαζε με δωρα βολτες ταξιδια κ.α.την κοιμηζε σπίτι της και ετσι σιγά σιγά οταν το παιδί μεγαλωνε όπως ηταν φυσικό προτιμησε τη νονά. Δεν θα σου πω περισσότερα δεν υπάρχει λόγος εξάλλου, το μονο που σε συμβουλεύω το παιδί σου και τα ματια σου!

"Και οταν θα ερθουν οι καιροί, που θα 'χει σβήσει το κερί στη καταιγίδα, υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα......"

Μέσα μου χτυπάει ένα καμπανάκι ότι πάει να αντικαταστήσει το μωρό της :roll: Από την άλλη το βρίσκω λίγο τραβηγμένο σαν σκέψη....πφφφ!

Linguini :shock: φοβερό!Τη μάνα του κοριτσιού σκέφτομαι.Πόσες τύψεις θα είχε

[/url]

Διαφημίσεις

Τύψεις?!! Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει περασει η γυναίκα. Είμαστε 34ων χρονων έχουμε γίνει μανες και αν δεις πως την κοιταζει οταν της μιλάει λές και είναι το μωράκι της... Δεν εχω λόγια να στο περιγράψω είναι κοντά της μα και τόσο μακρυά της μια ολοκληρη ζωή. Είμαι σίγουρη πως δεν συμβαίνει το ίδιο με σας ωστόσο κάνεις πάρα πολύ καλά που εισαι τόσο προσεκτική.

"Και οταν θα ερθουν οι καιροί, που θα 'χει σβήσει το κερί στη καταιγίδα, υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα......"

Δραματικό :-( Με προβληματίζει γιατι όντως την επόμενη περίοδο που θα γεννηθούν τα δίδυμα αναγκαστικά θα πρέπει να τους παρέχω περισσότερο φροντίδα-χρόνο.

[/url]

Θα βρεις τη δυναμη bee, μην αγχωθείς γι' αυτό, θα πάνε ολα καλά!! Εμείς οι μαναδες βγαζουμε δυναμη, υπομονή και απιστευτες αντοχές. Με το καλό σου ευχομαι και να 'χεις απλά το νού σου!!!:wink:

Καλημέρα! Με το καλό να έρθουν στον κόσμο τα διδυμάκια σου! Στην ουσία θα έχεις τρίδυμα, μιας κ το κοριτσάκι σου είναι μόλις 16 μηνών!!!

Καταρχήν πριν σκεφτώ περαιτέρω, δεν μου άρεσαν τα λόγια της μέλουσας νύφης σου προς το παιδί. Άκου να μην είσαι μέσα στο πόδια της μαμάς!!!!!!!!!!

Εάν ήθελε να προσφέρει τη βοήθειά της θα έπρεπε να πει σ' εσένα ότι θα είναι πάντα διαθέσιμη κ μπορείς να βασιστείς επάνω της. Πραγματικά δεν αμφισβητώ τις προθέσεις της κ θέλω να πιστεύω ότι απλώς εκφράστηκε λίγο "άκομψα". Αυτό μόνο εσύ θα μπορέσεις να το κρίνεις στο μέλλον.

Κ ως μαμά διδύμων (κοριτσιών 27 μηνών) σου τονίζω οτι θα χρειαστείς όση βοήθεια είναι δυνατή. Ειδικά το 1ο τρίμηνο μέχρι να ξεπεταχτούν λίγο τα μωρά. Έχεις διαθέσιμους παππούδες-γιαγιάδες? Κ αφού η κοπέλα έχει τόσο καλή σχέση με το παιδί σου ας έρχεται να σας βοηθάει. Αλλά όχι κ να το παίρνει σπίτι της. Προς Θεού. Το πολύ πολύ καμιά βολτούλα μέχρι την παιδική χαρά.

Όλα με το καλό εύχομαι κ με υγεία.

Διαφημίσεις

Linguini, στην περίπτωση της φίλης σου, θέλεις να πεις ότι η νονά αντικατέστησε τη μαμά? Ότι η φίλη σου δεν μεγάλωσε με τους γονείς κ τα τρίδυμα αδέρφια της, αλλά με τη θεία/νονά?

Ασύλληπτο...

Καταρχην δεν μου αρεσε ολο αυτο που ειπωθηκε στο παιδι. Το παιδι οσο και να του δειχνουμε την αγαπη μας, να το φροντιζουμε, σοκαρετε οταν αναγκαζεται να μοιραστει την αγαπη μας με ενα αδελφακι πολυ περισσοτερο με τα διδυμακια που ερχονται και που ολοι ξετρελαινονται και πεφτουν με τα μουτρα οταν τα βλεπουν.

Στην θεση σου λοιπον θα με πειραζε το γεγονος οτι ταραξε την ψυχολογια του παιδιου και οχι γιατι το ειπε. Θα την επιανα λοιπον και θα της ελεγα να μην ξαναπει κατι τετοιο στο παιδι για τον παραπανω λογο.

Σιγουρα μια κοπελα που χανει ενα μωρακι ενω το περιμενει με λαχταρα προσπαθει να βρει τροπους να ξεχαστει. Ετσι ισως πεφτει με τα μουτρα στο κοντινοτερο παιδακι. Δεν σημαινει ομως οτι θελει να αντικαταστησει το παιδι που εχασε ή οτι θελει να αντικαταστησει την μαμα του εκτος αν υπαρχει καποιο σοβαρο ψυχολογικο νοσημα.

Οποτε εγω προσωπικα θα συζητουσα το γεγονος μαζι της για το θεμα που σου ειπα παραπανω. Δεν πρεπει σε καμια περιπτωση το παιδι να νιωσει παραγκωνισμενο απο τον ερχομο των διδυμων και δεν θα επιτρεψεις σε κανεναν να το κανει αυτο ουτε για αστειο. Με το καλο τα μωρακια σου.

Εννοείται πως δεν θέλω να ακούγονται τέτοια λόγια.Όχι μόνο μπροστά στο παιδί μου αλλά γενικά.Δεν είναι δυνατό να σταματήσω να ασχολούμαι μαζί της ή ''να είναι μέσα στα πόδια μου'' απλά και μόνο επειδή θα έρθουν τα δίδυμα στο σπίτι. Θα είναι αναγκαίο να τους αφιερώνω περισσότερο χρόνο γιατι είναι δυο και χρειάζονται φροντίδα.Το κοριτσάκι μου όμως δεν θέλω να νιώσει ΠΟΤΕ ότι το αφήνω μόνο του.Σκοπεύω να της δώσω ενεργή συμμετοχή στη φροντίδα των μωρών.Να την κάνω να νιώσει από την αρχή αγάπη για τις ψυχούλες αυτές. Το πρώτο που με προβληματίσει είναι μήπως το παιδί βρει σε αυτή την προσοχή που ενδεχομένως δεν θα μπορώ να του παρέχω επί 24ωρου βάσεως εγώ.Το δεύτερο είναι ότι φοβάμαι μήπως το απομακρύνει από εμένα. Ξέρω ότι το αγαπάει και του έχει αδυναμία γιατι πάνω κάτω την ίδια ηλικία θα είχε και το δικό της. Αποφάσισα να της μιλήσω την επόμενη φορά για να λυθεί μια και καλή η παρεξήγηση.Θα της πω ότι δεν μου αρέσει να ειπώνονται τέτοια λόγια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Η κόρη μου είναι ακόμα πολύ μικρούλα για να καταλάβει το νόημα όσων είπε η κοπέλα.Όμως αν αυτό το ακούσει μεγαλώνοντας,θα το αποκωδικοποιήσει και θα το πιστέψει!Μετά δεν θα θέλει εμένα,ούτε και τα αδέρφια της.Δε νομίζω ότι αυτό το ένα περιστατικό έβλαψε την ψυχολογία της.Μελλοντικά τέτοια λόγια θα την βλάψουν,ειδικά αν ακούγονται συχνά.

vmavrid βοήθεια θα έχω.Τον πρώτο καιρό θα κάνει τις εξωτερικές δουλειές ο μπαμπάς μου και βρήκαμε μια κοπέλα που θα με βοηθάει με τα μωρά κατά τη διάρκεια της ημέρας.Την πεθερά δεν την θέλω μέσα στα πόδια μου για να πω την αλήθεια.Χώνει παντού τη μύτη της και έκανα αμάν να την ''βγάλω'' από το σπίτι.Την κοπέλα του αδερφού μου δεν την πολυθέλω συνέχεια,μετά το χτεσινό.Πιστεύω πως αν μένει πολλές ώρες με το παιδί θα του πετάει διάφορα χαριτωμένα τέτοιου είδους.Μια στο τόσο ναι,αλλά με τίποτα να με βοηθάει καθημερινά.

Edit:Μου έχει ξαναπεί τηλεφωνικώς για βοήθεια αλλά θέλει να παίρνει την μικρή για να είμαι εγώ με τα μωρά.Δεν εννοεί βοήθεια,να έρθει να μου κρατήσει τα μικρά για να κάνω εγώ κάτι άλλο.

[/url]

vmavrid βοήθεια θα έχω.Τον πρώτο καιρό θα κάνει τις εξωτερικές δουλειές ο μπαμπάς μου και βρήκαμε μια κοπέλα που θα με βοηθάει με τα μωρά κατά τη διάρκεια της ημέρας..

κακως δεν απαντησες,μην επιτρεψεις τετοιους διαλογους επομενη φορα...ασε που εγω στην θεση σου,αν ξανακουγα παρομοιες κουβεντες,θα απαντουσα καταλληλως στην κοπελα του αδερφου σου και φυσικα θα απεφευγα το παιδι μου να εχει επαφες μαζι της,κυριως οταν εγω δεν θα ημουν παρουσα...στις ηλικιες μας δεν πιστευω στα αφελη λογια του τυπου που ειπε η κοπελια...προφυλαξε το παιδακι σου,γιατι ουτως η αλλως,η ελευση των διδυμων θα ειναι μεγαλο σοκ για εκεινη και οτιδηποτε την βγαζει απο αυτο το σοκ,θα γινει οδηγος της...

με το καλο να ερθουν τα διδυμακια σας

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Εγω πάλι, θα σου πρότεινα περισσοτερη διπλωματία...

Κοπέλα του αδελφού σου είναι, και ισως στο μελλων κουνιαδα σου...

Γιατί να χαλάσετε τις καρδιες σας και στο μελλων να χαλάσεις αναπόφεκτα και τις σχεσεις με τον αδελφό σου, ο οποίος θα πρεπει να πάρει το μέρος της?

Βλέπετε βρε κορίτσια και λίγο πιο μακρια...

Με την πεθερα είναι αλλιώς! Εκει πρεπει να εισαι πιο απόλυτη για να μην σε καβαλήσει!

Εγω σου προτεινω να συζητησεις πρωτα μαζι της, στην πορεια να το συζητησεις με τον αδελφό σου να σου πει την γνωμη του, και να της δωσεις μια ευκαιρια...

Εννοειται οτι παραλληλα την τσεκάρεις, διακριτικα την παρακολουθεις, και αποφευγεις να την αφηνεις μονη με το παιδι μεχρι να σιγουρευτεις οτι ολα ειναι ΟΚ.

Τις σκεψεις σου αυτες, θα πρεπει να τις γνωριζει και ο αδελφός σου, χωρις ομως να τον βαλεις ανάμεσα... Στην πορεια, αν τα πραγματα χειροτερεψουν θα αναγκαστει να παρει θεση βεβαια... Κατι καθολου ευχαριστο γι'αυτον...

ΥΣ. Οι συμβουλες αυτες, ειναι από καποια που δεν χρησιμοποιούσε καθολου διπλωματια εως τωρα, και το πληρωνε πάντα ακριβα...

Εχω περασει μια παλλινδρομη πριν λιγους μηνες. Το μωρο που εχασα δεν θα το αντικαταστουσα ουτε με το να μου χαριζαν μωρο. Δεν ειδα αλλο παιδακι με αλλα ματια. Δηλ το βαφτηστηρι μου που το βλεπω καθε μερα μονο ψυχολογκα με εκανε να νιωσω καλυτερα (ειναι μικρουλι και με οτι κανει γελαω και χαιρομαι) ποτε το ειδα αλλιως, ουτε και το ανηψακι που γεννηθηκε εναμιση μηνα μετα την παλλινρομη. Τα λατρευω σα νονα και σα θεια.

Δεν ξερω την κοπελα την παρουσιαζεις με καλο χαρακτηρα, για μενα μονο μια ψυχικα αρρωστη θα το ελεγε αυτο με σκοπο να "παρει" το παιδι. Ισως ηταν μια βλακεια που δεν εννουσε κατι.

Σου απανταω γιατι τονισες την παλλινδρομη. Βεβαια ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι. Πριν πανικοβληθεις δωσε λιγο χρονο.

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Η παλλίνδρομη είναι μια κατάσταση από την οποία δεν έχω περάσει.Δεν ξέρω τα συναισθήματα,φαντάζομαι όμως ότι όπως σε κάθε απώλεια,έτσι και σε αυτή,είναι άσχημα.Η κοπέλα ψυχικά είναι καλά.Την ξέρω χρόνια και δεν έχει εμφανίσει κάποιο δείγμα ψυχικής διαταραχής.Τονίζω αυτό που πέρασε γιατι το συζητάει ακόμα και η ίδια.Ένα γεγονός που το έχει τόσο έντονα στο μυαλό της,σίγουρα δεν επηρεάζει τη ζωή της;

Τον αδερφο μου δεν τον ανέμειξα καθόλου.Δεν έχω πρόθεση τσακωμού ούτε με την κοπέλα,ούτε με τον αδερφό μου φυσικά.Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. love to dance,θα της μιλήσω και μετά θα δω τι θα μου πει ο αδερφός μου. Μπορεί και να μην το συζητήσουν.Δεν με πειράζει που αγαπάει την μικρή.Με ενοχλεί που επιδιώκει να την παίρνει συνέχεια στο δικό της σπίτι ή σε άλλους χώρους.Ψάχνει αφορμή να το κάνει.

[/url]

Καλησπέρα κοριτσια, vmavrid η φιλη μου είναι μια απο τις τριδυμες και η μαμά της το έπαθε όλο αυτό γιατί ήταν περισσότερο καλή απο ο,τι έπρεπε και καθόλου πονηρεμένη. Η νονά θέλησε να "βοηθήσει" γιατί ΄οπως όλες μας καταλαβαίνουμε τριδυμα μαζί και αλλο ενα 2χρονο σε ενα σπιτι είναι τρέλλα. Και απανω στον πανικό και σε όλο αυτό που γινόταν εκμεταλλευόταν την οποιαδήποτε ευκαιρία προέκυπτε. Πραγματικά δεν θέλω να αγχωσω τη dee και ιδιαίτερα τωρα που οι ορμόνες χοροπηδάνε αλλά αυτό που λέω είναι βάλε όλες σου τις δυνάμεις βρες μια ρουτίνα που θα σε βολεύει εσένα να κουμαντάρεις και τα τρια παιδάκια σου και ασε τις έξωθεν βοήθειες απο ανθρώπους που πραγματικά δεν γνωρίζεις και που κυρίως σ΄αυτη τη φαση που βρίσκεσαι δεν καταλαβαινουν τι ειναι αυτό που χρειαζεσαι.

Ευχαριστώ Linguini,η συμβουλή σου είναι σωστή.Η εξωτερική βοήθεια δεν ξέρεις πού μπορεί να καταλήξει.Από τα να χώνουν τη μύτη τους στο σπίτι σου,μέχρι την κατάσταση της φίλης σου ή πολύ χειρότερα περιστατικά.Άσχετο με το δικό μου πρόβλημα,αλλά ακόμα και σε σεξουαλική κακοποίηση μπορεί να καταλήξει η ''αγνή'' προσφορά βοήθειας.Τόσα ακούμε κάθε μέρα :roll:

[/url]

Η παλλίνδρομη είναι μια κατάσταση από την οποία δεν έχω περάσει.Δεν ξέρω τα συναισθήματα,φαντάζομαι όμως ότι όπως σε κάθε απώλεια,έτσι και σε αυτή,είναι άσχημα.

Ναι τα συναισθηματα ειναι πολυ ασχημα. Εγω (μιλαω παντα για μενα δεν ξερω πως αντιδρα καθε γυναικα) την ενιωσα σα μια απωλεια που αφορουσε μονο εμενα και δεν ηθελα να τη μοιραστω με κανεναν.

Η κοπέλα ψυχικά είναι καλά.Την ξέρω χρόνια και δεν έχει εμφανίσει κάποιο δείγμα ψυχικής διαταραχής.Τονίζω αυτό που πέρασε γιατι το συζητάει ακόμα και η ίδια.Ένα γεγονός που το έχει τόσο έντονα στο μυαλό της,σίγουρα δεν επηρεάζει τη ζωή της;

Και γω το εχω συνεχεια στο μυαλο μου αλλα δεν επηρεαζει τη ζωη μου σε σχεση με τους υπολοιππους.

Τον αδερφο μου δεν τον ανέμειξα καθόλου.Δεν έχω πρόθεση τσακωμού ούτε με την κοπέλα,ούτε με τον αδερφό μου φυσικά.Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. love to dance,θα της μιλήσω και μετά θα δω τι θα μου πει ο αδερφός μου. Μπορεί και να μην το συζητήσουν.Δεν με πειράζει που αγαπάει την μικρή.Με ενοχλεί που επιδιώκει να την παίρνει συνέχεια στο δικό της σπίτι ή σε άλλους χώρους.Ψάχνει αφορμή να το κάνει.

Καλυτερα να το συζητησεις με τον αδερφο σου γιατι αν δεν ισχυει αυτο που φοβασαι η κοπελα θα νιωσει σιγουρα ασχημα. Αν ομως ισχυει θα το καταλαβεις απο τη συζητηση και τοτε θα παρεις τα μετρα σου.

Να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο να γεννησεις τα μωρακια σου.

ky1Ap2.png?YVrPElRM