Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποβολή λόγω πολύποδα και λάθος γιατρού

Recommended Posts

Γράφω για να δώσω κουράγιο σε όλες που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Το 2007 έμεινα έγκυος στον πρώτο μήνα προσπάθειας. Αργησα να καταλαβω ότι είμαι εγκυος γιατί είχα λίγη αιμορραγία. όταν τελικά κατάλαβα ότι δεν είναι περίοδος διαπιστώθηκε η εγκυμοσύνη. Ο γιατρός μου είπε ότι όλα πάνε καλά και έχω αιμορραγία μικρής ποσότητας λόγω κάποιου πολύποδα που μεγάλωσε απότομα με τις ορμόνες τις εγκυμοσύνης και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ίσως να τον αφαιρούσαμε. Ο καιρός πέρναγε και κάθε λίγο και λιγάκι είχα και λίγο αίμα και με έπιανε το άγχος αν ήταν από το πολύποδα ή κάτι άλλο. ¨Οταν μπήκα στον 4ο μήνα ο γιατρός μου πρότεινε να αφαιραίσουμε τον πολύποδα. Μου είπε ότι δεν είναι τίποτα, δεν είναι επικίνδυνο για την εγκυμοσύνη κτλ και τελικά τον αφαίρεσα. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται να πάρω αντιβίωση και μετά από 15 μέρες από την επεμβεσούλα άρχισα να έχω πυρετό. Τον ρώτησα άν έχει σχέση με τον πολύποδα και μου είπε όχι μάλλον είμαι κρυωμένη να κάτσω στο σπίτι να ξεκουραστώ. Ήταν και αυτός άρρωστος και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να με δει αμεσα. Για να μην τα πολυλογώ για 10 μέρες πέρασα χάλια στο κρεββάτι με δέκατα, στη συνέχεια αιμορραγία (μου είπε ότι έπαθα αποκόλληση) στη συνέχεια πολύ αιμορραγία και πόνους και μέχρι να πάρει ιδέα τί έχω ήταν πολύ αργά. Μου είπε μετά απο 6 μερες πυρετού, αιμορραγίας και πόνου να κάνω κάτι εξετάσεις αίματος και ευτυχώς η μικροβιολόγος ήταν συγγενής μας και κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και μου έκανε από μόνη της και επιπλέον αναλύσεις και είχα βαρβάτη μόλυνση από την αφαίρεση του πολύποδα και τελικά μόνη στο σπίτι με πόνους τοκετού στην 16 εβδομάδα (και αφού με είχε μπουκώσει στα φάρμακα αλλά ήταν πλέον αργά) αισθάνθηκα ότι θέλω να πάω τουαλέτα και "γεννησα'" ένα μικροσκοπικό έμβρυο. Ευτυχώς ο άντρας μου μόλις είχε μπει σπίτι και πιο ψύχραιμος από μένα με τύλιξε με μια πετσετα (το έμβρυο κρεμόταν από το ομφάλιο λώρο) και με πολύ αιμορραγία με πήγε τρέχοντας στο νοσοκομείο (μας είπαν να μην περιμένουμε ασθενοφόρο).

Το θέμα το συζήτησα εκ των υστέρων με πολλούς γιατρούς και όλοι μου είπαν πως είχα μια φυσιολογική εγκυμοσύνη (και οι εκ των υστέρων εξετάσεις έδειξαν ένα υγειέστατο αγόράκι) και ότι δεν χρειαζόταν να αφαιρέσω τον πολύποδα θα τον αφαιρούσαν στη γέννα. Αλλά αφού ήθελε ο γιατρός να τον αφαιρέσω αρκούσε να έπαιρνα λίγη αντιβίωση μετά την επέμβαση και δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα. Εχασα το μωράκι μου άδικα.... Παρατρίχα να πάθαινα σηψαιμία... Την γλίτωσα στο παρατσακ.

Ξεπέρασα το σοκ μόνο όταν ξαναέμεινα έγκυος και παρόλο που δεν είχα πρόβλημα δεν έκανα τίποτα μόνο από φόβο.

Τώρα έχω δύο πανέμορφα κοριτσάκια 3 χρονών και 6 μηνών και θέλω να στείλω ένα μήνυμα ελπίδας για όσες προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι.

Εύχομαι σε όσες γυναίκες θέλουν και προσπαθούν να γίνουν σύντομα μανούλες...!!!!!:)

Διαφημίσεις

xaroylita να χαιρεσαι τις κορακλες σου........

ο τροπος που γεννησες......ετσι γεννησα κι εγω(για αλλους λογους,στην 16εβδ) και ημουν μεσα σε νοσοκομειο.........

λυπαμαι παρα πολυ.........ειμαι σιγουρη πως το αγγελακι σας ,σας παρακολουθει και σας προστατευει απο κει ψηλα..............

ο γιατρος/χασαπης πως δικαιολογηθηκε????

Ο γιατρός όταν κατάλαβε το λάθος του ήταν αργά. Να φανταστείς ήρθε στο νοσοκομείο με τις πιτζάμες και είχε πεί να μην με πειράξει κανείς. Εντωμεταξύ μέσα στη θολούρα μου και τον πανικό μου (φοβόμουν για τη ζωή μου γιατί το μωρό το είχα ξεγράψει) επέμενε ότι μετά την επέμβαση μπορούσα να γυρίσω σπίτι μου και να ξεκουραστώ (για να δείξει ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό) και η προισταμένη νοσοκόμα τσακωνόταν μαζί του και του έλεγε ότι δεν υπογράφει να φύγω και ότι θα μείνω το βράδυ στο νοσοκομείο.

Ο άντρας μου ήθελε να του κάνουμε μήνυση, αλλά ήταν δύσκολο να το αποδείξουμε. Άσε που δεν μας είχε κόψει απόδειξη όταν μου αφαίρεσε τον πολύποδα.

Δεν νομίζω ότι το έκανε επιτηδες, αλλά μετά προσπάθησε να το καλύψει για να μην βρει το μπελά του και γενικά δεν δικαιολογείται γιατί είχε χρόνο να βρει τί είχα και να διορθώσει την κατάσταση. Ο οργανισμός μου προσπαθούσε 15 μερες να αποβάλλει το έμβρυο και τον πλακούντα λόγω μόλυνσης και το "μωράκι" μου αντιστεκόταν πεισματικά. απλά στεναχωριέμαι που δεν σκέφτηκα ότι μπορεί κάτι κακό να μου συμβαίνει και δεν απευθύνθηκα και σε άλλο γιατρό. Πού να το φανταστώ....

Ο επόμενος γυναικολόγος που με ανέλαβε (αυτός που ξεγέννησε και τη μητέρα μου πού να εμπιστευτώ κάποιον αλλο) δεν είχε ξανακούσει κάτι τέτοιο στην καριέρα του και είχε σοκαριστεί πως την γλίτωσα.

Πάντως μετά από καιρό έμαθα ότι ο εν λόγω γυναικολόγος είχε μπλεξίματα... Την έχει πατήσει από κάποιο άλλο λόγω χρηματισμού κάτι τετοιο. Φοβάμαι ότι μου έβγαλε τον πολύποδα μόνο για να πάρει τα 500 ευρώ.

εγω εκανα χειρουργειο στις ωοθηκες για να εξασκηθουν οι ειδικευομενοι!!!!!!

δεν πρεπει να εουμε τυφλη εμπιστοσυνη σε κανεναν........

η νοσοκομα εινχε δικιο.......θελει παρακολουθηση μετα ,εμενα με κρατησαν 2 μερες μεσα....γεννα ηταν,δεν πας κατευθειαν σπιτι.......

Διαφημίσεις