Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΙΛΙΟΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 11,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΦΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ. ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΡΛΕΚΙΝΟ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΨΥΧΟΛΟΓΟ, ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΙΛΙΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΛΩΡΟΤΑΠΗΤΑΣ Η ΧΑΛΙΚΙ. Ο ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΙΚΙ ΕΞΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. Ο ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΕΝΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΟΥ????

• 3 years later...

πολύ μέτριος σταθμός ο αρλεκίνος... θεωρείς ότι περνάς εξετάσεις σε ελβετικό εσώκλειστο σχολείο το παιδί σου. μιλάμε για πολύ έπαρση και συμπεριφορά υπεροχής που όμως δεν υπάρχει στην ουσία... anyway φίλες μου υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...:wink::wink::wink::wink::wink::wink:

• 6 months later...
πολύ μέτριος σταθμός ο αρλεκίνος... θεωρείς ότι περνάς εξετάσεις σε ελβετικό εσώκλειστο σχολείο το παιδί σου. μιλάμε για πολύ έπαρση και συμπεριφορά υπεροχής που όμως δεν υπάρχει στην ουσία... anyway φίλες μου υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...:wink::wink::wink::wink::wink::wink:

λυπάμαι πραγματικά που δεν συνεργάστηκες μαζί με τα κορίτσια...είναι υπέροχες, ζεστές, ανατρεπτικές΄και συνέχεια μας εκπλήσουν!!!! μεγάλωσα και τα δύο παιδιά μου από 4 μηνών και δεν το έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή και βέβαια ούτε αυτά. ακόμα ζητούν να επικοινωνούν μαζί τους :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Ψάχνοντας με το σύζυγο παιδικό σταθμό για το γιόκα μας, πήγαμε στον Αρλεκίνο. Υπόσχονται πολλά αλλά μάλλον τίποτα από αυτά δεν παίζει.

Όπως ότι έχουν βιολογικά προϊόντα στη καθημερινή διατροφή των παιδιών. Στην περίπτωση τέτοιας συνεργασίας και ειδικά στην περίπτωση ενός γονιού που εμπιστεύεται το παιδί του είναι η εμπιστοσύνη και η αρχική εικόνα η οποία δεν θα μας κέρδισε σε καμιά περίπτωση...

Γενικά ένας μέτριος σταθμός, σε ένα μέτριο χώρο με κάτω το μετρίου ανθρώπινο δυναμικό.