Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπόμνηση σε προσκληση παιδικού πάρτυ

Recommended Posts

Έκλεισα σε παιδότοπο πάρτυ και η υπεύθυνη μου δήλωσε ότι όσα άτομα δηλώσω ως το πρωί της μερας του παρτυ οτι θα πανε τοσα θα πληρωσω,ανεξαρτητως απουσιών. Οταν μου εδωσε τις προσκλησεις της ειπα γιατι δεν εχουν τυπωμενο εκεινο το κειμενακι στο κατω μερος που συνηθως εχουν οι προσκλησεις του τυπου "παρακαλουμε ενημερωστε μας για την παρουσια σας στα ταδε τηλεφωνα" ή "αν δεν μπορεσετε να ερθετε ενημερωστε μας μεχρι τοτε στο ταδε τηλεφωνο" και μου ειπε οτι πολλοι γονεις δεν το θελουν.

Εσας σας ενοχλει-προσβαλλει κατι τετοιο? Στο τελευταιο παρτυ που καναμε πληρωσα 100 ευρω για ατομα που δεν ηρθαν και μου κακοφανηκε...

Ειναι τοσο ακομψο να γραψω υποσημειωση "αν δεν μπορεσετε να ερθετε παρακαλω ενημρωστε τη μαμα μου στο ταδε τηλεφωνο" ;;;

Διαφημίσεις

να το γραψεις! αν και δε νομιζω πως πολλοι συγκινουνται, κι εγω που συγγενεις δεν ηρθαν στα γενεθλια με τα παιδακια τους, που υποτιθεται θα επαιρναν να ευχηθουν, μας πηραν να μας πουν οτι δε θα ρθουν 2 ωρες μετα που ξεκινησε το παρτυ.

εγω λεω να γραψεις ...εκτος κ αν αρχισεις εσυ τα τηλεφωνα στους καλεσμενους~~

εννοειται πως αν ειναι σωστοι θα παρουν(εγω μαλιστα ειχα παρει και μια φορα που θα πηγαινα απλα για να τους το πω!)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Πλακα κανεις? Επιβαλλεται!!Παντως ποτε δεν ειδοποιουν ολοι και μαλλον θα καταληξεις ουτως η αλλως να τους παρεις εσυ

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δεν το διαβάζουν καν μη σας πω.Διαβάζουν μόνο μέρα κ ώρα κ τίποτα άλλο.Αλλά μέσα σ'αυτούς υπάρχουν κ οι συνεπείς που ενημερώνουν.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Νομιζω οτι την στιγμη που τιθεται θεμα ατομων πρεπει να το γραψεις. Γιατι δηλαδη το δεχομαστε στο προσκλητηιο για το τραπεζι του γαμου? Τωρα βεβαια ποσοι θα απαντησιυν και ποσοι τελικα θα ερθουν ειναι αλλο θεμα..

Koρίτσια συγνώμη αλλά και εγώ που μέχρι τώρα τα γενέθλια τα κάνουμε σπίτι πάντα ζητώ να μου απαντήσουν...δεν είναι το ίδιο να μαγειρέψεις για 10 άτομα με τα 30 άτομα...

Απλά τις περισσότερες φορές χρειάζεται να πάρω και τηλέφωνα για να επιβεβαιώσω εγώ τελικά το τι γίνεται....αλλά δεν νομίζω να θεωρείται ούτε προσβλητικό, ούτε ενοχλητικό...και πέρα από κάποιες αδιαθεσίες τελευταίας στιγμής, γιατί κακά τα ψέματα το πρόγραμμα το κανονίζουν τα παιδιά και όχι οι μεγάλοι...δεν δικαιολογώ καμμία άλλη απουσία.

Aπό τους 21 ενήλικες (με τα 17 τους παιδιά) που θα καλέσω οι 7 μόνο μου είναι παντελώς άγνωστοι,ούτε καν τα τηλέφωνά τους δεν εχω.Είναι γονείς συμμαθητών της μικρής μου. Τους φίλους και συγγενείς εννοείται ότι θα τους τηλεφωνήσω μισή ωρα πριν δηλώσω τον τελικό αριθμό ατόμων. Οπότε από αυτα τα 15 άτομα θα δηλώσω τα μισά αν δεν τηλεφωνησει κανεις οτι θα απουσιασει. Ούτως ή αλλως και το καλοκαιρι που ήρθαν 5 απρόσκλητοι είχε φαγητά κ τούρτα και γι αυτους.Μου το ειπε και η ίδια η υπεύθυνη,παντα εχουμε και παραπανω κομματια.

Είναι φθινόπωρο και η εμπειρια μου απο προηγουμενα χρόνια λέει ότι το 1/3 των μικρών καλεσμένων ασθενεί....

Κ ειδικά κάτι ιώσεις που τριγυρίζουν κ ο μισός πλυθησμός είναι στο κρεβάτι.Οι μισοί μου γνωστοί είναι άρρωστοι!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Διαφημίσεις