Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κολυμβητήριο στη Χαριλάου Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Πηγαίνει καμιά μανούλα το παιδάκι της στο κολυμβητήριο του Άρη στην Χαριλάου? Έχουν μικρή πισίνα? Εδώ κι ένα χρόνο πηγαίνουμε στο Ποσειδώνιο, αλλά από τότε άνοιξαν μετά το καλοκαίρι, δεν ζεσταίνουν το νερό, και ο μικρός παγώνει. Οπότε το πιο κοντινό είναι στην Χαριλάου. Έχουμε και στην Καλαμαριά, αλλά δεν έχουν μικρή πισίνα και είναι και ανοιχτό.

Διαφημίσεις

Κι εμείς από Ποσειδώνιο δεν ξέρουμε πού να πάμε...ξέρω ότι στον Άρη έχει μικρή πισίνα, αλλά επαναφέρω το θέμα για να μας πει κάποια μαμά που ήδη έχει το παιδάκι της εκεί...

• 3 months later...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ... ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ?? ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΕΝΩ.. ΕΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ- ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ- ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ.... ????

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΙΩΘΩ ΛΑΠΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΓΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ..! ΦΙΛΑΚΙΑ

Λοιπόν μικρή πισίνα δεν έχει το κολυμβητήριο του Άρη. Για την ώρα συνεχίζουμε στο Ποσειδώνιο, δεν ξέρω για πόσο. Καλαμαριά έχει μεγάλη πισίνα στο Δημοτικό κολυμβητήριο στην Χιλής, αλλά είναι εξωτερική, το φαντάζεσαι με τέτοιο κρύο? Το Ποσειδώνιο έχει και ώρες κοινού. Επίσης κολυμβητήριο έχει και στην Περαία, για μικρά παιδάκια, αλλά δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες.

παιδικό κολυμβητήριο έχει και το Ελληνικό Κολλέγιο.Αν μπείτε στο site του σχολείου μπορείτε να ρωτήσετε.

Λοιπόν μικρή πισίνα δεν έχει το κολυμβητήριο του Άρη. Για την ώρα συνεχίζουμε στο Ποσειδώνιο, δεν ξέρω για πόσο. Καλαμαριά έχει μεγάλη πισίνα στο Δημοτικό κολυμβητήριο στην Χιλής, αλλά είναι εξωτερική, το φαντάζεσαι με τέτοιο κρύο? Το Ποσειδώνιο έχει και ώρες κοινού. Επίσης κολυμβητήριο έχει και στην Περαία, για μικρά παιδάκια, αλλά δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες.

Διαφημίσεις