Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδότοπος για πάρτυ στην Καλλιθέα

Recommended Posts

Αγαπητές μαμάδες της Καλλιθέας και γειτονικών περιοχών

θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά σας για να βρω έναν συμπαθητικό παιδότοπο στην Καλλιθέα ή και κάπου κοντά με εξίσου συμπαθητικές τιμές που να αναλαμβάνει παιδικό πάρτυ. Ρώτησα σε έναν που πηγαίνουμε μερικές φορές (στην Χαροκόπου) και πήρα την τιμή των 820 ευρώ για ένα πάρτυ για είκοσι παιδάκια.

Ομολογώ ότι μου φάνηκε τεράστιο ποσό. Μέχρι τώρα έκανα πάρτυ στο σπίτι αλλά δεν καλούσα ποτέ όλη την τάξη μόνο φίλους, οπότε βέβαια ήταν λιγότερος ο κόσμος.

Θα με βοηθούσε οποιαδήποτε πληροφορία εμπειρία σας.

Διαφημίσεις

Αγαπητές μαμάδες της Καλλιθέας και γειτονικών περιοχών

θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά σας για να βρω έναν συμπαθητικό παιδότοπο στην Καλλιθέα ή και κάπου κοντά με εξίσου συμπαθητικές τιμές που να αναλαμβάνει παιδικό πάρτυ. Ρώτησα σε έναν που πηγαίνουμε μερικές φορές (στην Χαροκόπου) και πήρα την τιμή των 820 ευρώ για ένα πάρτυ για είκοσι παιδάκια.

Ομολογώ ότι μου φάνηκε τεράστιο ποσό. Μέχρι τώρα έκανα πάρτυ στο σπίτι αλλά δεν καλούσα ποτέ όλη την τάξη μόνο φίλους, οπότε βέβαια ήταν λιγότερος ο κόσμος.

Θα με βοηθούσε οποιαδήποτε πληροφορία εμπειρία σας.

Είναι παρα πολλα τα λεφτά πιο πολυ σε συμφέρει να φωναξεις κάποιον και να τα αναλάβει όλα στο σπίτι σου διακόσμηση φαγητο για τα μικρα τούρτα προσκλήσεις πιάτα ποτήρια κτλ και ψυχαγωγους το έκανε μια φίλη μου ήταν πολυ ωραία και τις κόστισε για 25 παιδια 350? μετα το άλλο πιυ σε συμφέρει είναι να το κανείς σπίτι και να φωναξεις απλά κάποιον να εμψυχωσσει τα παιδια σύνολο πάλι γύρω στα 250? θα σου παει μαζι με στολισμό και όλα τ αλλα!!!!αν θες έχω και για τις δυο περιπτώσεις να σου προτείνω άτομα και εγώ το σκεφτόμουν για παιδοτοπο αλλα τελικά το εκανα σπίτι και μου βγήκε πολυ πιο οικονομικά αξίζει αυτη είναι η γνώμη μου!!!!

καλησπέρα :)

αν θέλεις πάρε εδώ ένα τηλέφωνο.

http://www.playground.gr/index.php

Είναι στην Νέα Σμύρνη.

Αν δεν κάνω λάθος και ισχύει ακόμα η τιμή ήταν στα 10 ευρώ το κάθε παιδάκι και μέσα στην τιμή ήταν χυμοί αναψυκτικά και καφέδες για παιδιά και τους γονείς τους.Το φάγητο όταν είχα ρωτήσει εγώ ήταν ξεχωριστά και μπορούσες να πας και το δικό σου.

Νομίζω σε συμφέρει

Κάποια προσφορά έχει και αυτός ο παιδότοπος

http://www.magic-city.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26

μα δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Διαφημίσεις

• 4 months later...

παιδιά είναι ένας παιδότοπος στην Καλλιθέα που έχει πολύ χαμηλές τιμές το έχω ψάξει είναι Λασκαρίδου και Σπάρτης και έχει και πολύ καλή εξυπηρέτηση τα παιδιά που το έχουν είναι πολύ ευγενικά.Πάρτε και μια προσφορά από εκεί δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Εγώ εκεί έκανα το πάρτι της κόρης μου και έμενα πολύ ευχαριστημένη