Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

θηλασμος: αν το θες πραγματικα μπορεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μπρααααααβο!!!!!!

Το πιστευω κι εγω αυτο.Αν το θελεις πραγματικα μπορεις.Και μετα μαθαινεις αυτο που εμαθα εγω προχθες για μια κοπελα.Ειχε απο την αρχη γαλα,το μωρο επιανε το στηθος απο την αρχη πολυ καλα,και αυτη ελεγε στην μαια να πει στον αντρα της οτι δεν εχει γαλα για να μη θηλασει το μωρο.Αλλα και η μαια της ειπε ¨εγω τετοια αμαρτια δεν παιρνω, οτι θελεις να το πεις εσυ στον αντρα σου¨. :mad::mad::D:D

.png

Διαφημίσεις

κι εγω χαιρομαι που σε ξανασυναντω εστω και διαδικτυακα!!!

για να διευκρινισω εγω ειμαι η Ελινα που ειμαι και στις φωτογραφιες του blog.Oλα αυτα ειναι η δικη μου πορεια στο θηλασμο! Ειχα αποχωρησει απο το φορουμ για καποιους λογους αλλα πιστευω πως η ιστορια μου ισως βοηθησει! κι εγω απο αυτο το φορουμ ενημερωθηκα για το θηλασμο αλλωστε!

Καλώς ήρθες Ελίνα!!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

ευχαριστω πολύ!!!

πλεον δεν κυκλοφορώ με συνοδεία (δεν ειμαι πια βασιλισσα οπως οταν με γνωρισες) θα ερθω αν θελετε!!!! αι λαικ !!!!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολύ!!!

πλεον δεν κυκλοφορώ με συνοδεία (δεν ειμαι πια βασιλισσα οπως οταν με γνωρισες) θα ερθω αν θελετε!!!! αι λαικ !!!!!!

Θα χαρώ να σε συνοδέψω εγώ ... :)

WLn5p2.png

Μπράβο σου.. είσαι μια πραγματική ηρωίδα και οι δυσκολίες σου βάζουν τις δικές μας στις πραγματικές τους διαστάσεις!!

Με συγκίνησες...

κατερινα ευχαριστω

κι ας μη σε ξρω προσωπικα οταν δεν ηθελε το στηθος ποσες φορες σεσ σκεφτηκα που αντλεις τοσους μηνες.κι η δικη σου προσπαθεια ειναι εξισου αξια συγχαρητηριων :D

Διαφημίσεις

κι από μένα "καλώς όρισες" και πάλι Ελίνα, να χαίρεσαι το μωράκι σου και μπράβο που μοιράζεσαι την ιστορία σου μαζί μας. Είμαι σίγουρη πως θα βοηθήσεις να δούμε τα πράγματα διαφορετικά!Προσωπικά νιώθω και άσχημα με τον εαυτό μου που κάποιες φορές που ο μπέμπης μου θέλει να θηλάζει μέρα νύχτα ανά 1,5 ώρα το αργότερο παραπονιέμαι για κούραση :D

cruelty, ό,τι θα έλεγα αυτό!!! Καλωσόρισες πίσω!!!! Θυμάμαι πολύ καλά την αποχωρησή σου και πόσο είχα στεναχωρηθεί.... (δεν είχα καταλάβει καλά τον λόγο )

Χαίρομαι που τα ξαναλέμε και ελπίζω να σε γνωρίσω, όπως και όλες σας από κοντά την πέμπτη...

Να σαι καλά και φιλάκι στον μπεμπούκο

eNeap2.pngNziDp2.png

Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πόση θέληση μπορεί να είχες -και να έχεις ακόμη-!!!

Είμαι συγκλονισμένη και απίστευτα συγκινημένη...

Τι να πω!!!¨Ο,τι και να πω λίγο θα είναι...

Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια για τη δύναμη και τη θέλησή σου...

:):):):):)

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

και απο μενα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ η ιστορια σου ειναι πολυ συγκλονιστικη

και σιγουρα οποιος την διαβασει θα παρει δυναμη και κουραγιο να συνεχισει σε ευχαριστουμε που μας χαρισες αυτο το δωρο να χαιρεσε το μωρακι σου και να το καμαρωσεις οπως επιθυμεις