Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

αν μπορει καποιος να με βοηθησει,εχω προβληματα με τον αντρα μου,και θελω να χωρισω,το προβλημα ειναι οτι δεν εχω κανεναν να με βοηθησει λογο οτι μεγαλωσα σ'αλλη χωρα,και ειμαι στην θεσσαλονικη 6 χρονια τωρα,εχω 2 παιδια,δεν δουλευω,ο αντρας μου δεν καθεται να συζητησει μαζι μου.

εχω απορια αν μπορω να παρω τα παιδια και να παω στους δικους μου που ειναι εκτος ευρωπης?

η αν ξερετε κανενα καλο δικηγορο.

Διαφημίσεις

εχω απορια αν μπορω να παρω τα παιδια και να παω στους δικους μου που ειναι εκτος ευρωπης?

Έχουν τα παιδιά διαβατήρια; Αν δεν έχουν, πρέπει να συνεναίσει και ο άντρας σου για να βγάλουν ελληνικά διαβατήρια, δηλ. πρέπει να πάτε και οι δύο στην αστυνομία και να υπογράψετε. Αν έχουν διαβατήρια, μπορείς να πας όπου θες, δεν σε σταματάει κανείς.

δεν θα το εκανα αυτο,ηθελα να μαθω αν παρω διαζυγιο και δεν τα βρισκουμε με τον αντρα μου αν τοτε μπορω να παω στους δικους μου για να εχω που να μεινω, και να εχω βαηθεια.

Διαφημίσεις

δεν θα το εκανα αυτο,ηθελα να μαθω αν παρω διαζυγιο και δεν τα βρισκουμε με τον αντρα μου αν τοτε μπορω να παω στους δικους μου για να εχω που να μεινω, και να εχω βαηθεια.

Εσυ θα μπορεις να φυγεις. Για τα παιδια οτι αποφασισει το δικαστηριο. Παντως νομιζω οτι ακομη και στην περθπτωση διαζυγιου πρεπει να συμφωνουν και οι δυο γονεις για να βγαλουν τα παιδια διαβατηρια. Βασικα οποιος εχει τα διαβατηρια εχει και τα παιδια..

• 1 month later...

ερωτηση κοριτσια για μια κοπελα στην γειτονια μου...θελει να χωρισει με προβλημα αλκοολοισμου ο αντρας της..κ δεν εχει που να στηριχτει...ψαχνουμε με την αδερφη μου διαφορους τροπους να την βοηθησουμε....φοβαται πολυ/....που μπορουμε να απευθυνθουμε???χρειαζεται σπιτι-δουλεια...δεν εχει τπτ...

γιατί να πάρεις τα παιδιά μακριά απο τον πατέρα τους;χώρισε αλλά μην τους χωρίσεις αφού το έχεις αποφασίσει αλλά τα παιδιά τί σου φταίνε να στερηθούν τον πατέρα τους;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

και να στερηθουν τη μανα τους?νομιζω οτι πρεπει να βρουν μεταξυ τους πρωτα ενα τροπο επικοινωνιας και μετα βλεποντας και κανοντας...μπορει να συμβουλευτει ενα δικηγορο για το πως μπορει να γινει αυτο και να μιλησει και με ενα παιδοψυχολογο για το πως θα το χειριστει με τα παιδια γιατι δεν ειναι απο κυψελη πατησια η αποσταση..θα κανουν μηνες να συναντηθουν ο πατερας με τα παιδια η το αναποδο...

να μη στερηθούν κανένα...αν μπορεί η φίλη που ζητάει τη γνώμη μας να μείνει εδω,να κάνει εδω τη νέα αρχή της ζωής της εφ'οσον έχει αποφασίσει να χωρίσει..

ο πρώην μου εχει παιδί απο προηγούμενο γάμο η πρώην συζυγός του έμενε στη Θάσο εμείς Αθήνα και θυμάμαι όλο αυτό το ψυχολογικό που τράβαγε χώρια τα μεροκάματα που έχανε πήγαινε-έλα το παιδί τόσες ώρες..άσε δε θέλω να το θυμάμαι γι'αυτό το λέω.και για το παιδί χάλια ήτανε.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

μπραβο εδω η κοπελα μιλαει εκτος ευρωπης που σημαινει πολυ περισσοτερα εξοδα και μιλαμε οτι ενας απο τους δυο θα το βλεπει μια φορα το χρονο για ενα μηνα και αν..για αυτο το λογο θα πρεπει να συνεννοηθουν και να μην βαζουν τους εγωισμους τους πανω απο το παιδι..μακαρι να αποφασισουν το καλυτερο για το παιδι και τους ιδιους.

ερωτηση κοριτσια για μια κοπελα στην γειτονια μου...θελει να χωρισει με προβλημα αλκοολοισμου ο αντρας της..κ δεν εχει που να στηριχτει...ψαχνουμε με την αδερφη μου διαφορους τροπους να την βοηθησουμε....φοβαται πολυ/....που μπορουμε να απευθυνθουμε???χρειαζεται σπιτι-δουλεια...δεν εχει τπτ...

εχει παει να ρωτησει σε καποιο κεντρο απεξαρτησης αλκοολισμου υπαρχει και ενα τηλ για στηριξη...δεν ξερω αν εχει παιδια η τον αγαπαει ολα ειναι πολυ υποκειμενικα...ευκολη λυση ο χωρισμος αλλα αν το προβλημα μπορει να διορθωθει και τον αγαπαει ισως ειναι προτιμοτερο να στηριξει τον αντρα της στη δυσκολη φαση που πιθανως περναει μπορει να γινει καιμια συναντηση με εναν ψυχολογο...ηταν παντα εθισμενος στο αλκοολ κατι εγινε και ταραξε τις ισορροπιες της οικογενειας?

ας κάνει ένα κόπο να πάρει στο χαμόγελο του παιδιού στο 1056 εκεί θα ξέρουν να την κατευθύνουν σε ξενώνα για κακοποιημένες γυναίκες κι ίσως βρουν και κάποιον δικηγόρο να τη βοηθήσει με το διαζύγιο

io6Qp3.png

g3BCp2.png