Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ

Recommended Posts

Κορίτσια μου,

Τελικά χθες πήγα στο γιατρό ,δυστυχώς το λεύκωμα μου έχει φτάσει σε απίστευτα υψηλά όρια και έχει αρχίσει να γίνεται επικύνδυνο για τη ζωή της μπέμπας.

Οπότε σήμερα το απόγευμα μπαινω για καισαρική , δεν ρισκάρει ο γιατρός π΄ροκληση τοκετού γιατί η μικρή είνια ήδη πολύ ταλαιπωρημένη.

Μου είπε ότι θα γεννηθει από 2350 εως 2550 γραμάρια.

Μικρούτσικη αλλά το μόνο που έυχομαι είνια να είναι γερή.

Εχω φοβερό αγχος αλλά εδώ που φτάσαμε δεν μπορώ να κάνω τίποτα από το να μείνω ψύχραιμη και να προσευχομαι στον θεούλη να πάνε όλα καλά.

dhtZp3.png

Διαφημίσεις

Ολα θα πανε καλά μην αγχώνεσαι με το καλό να πάρεις το κοριτσάκι σου στην αγκαλιά σου!!!!

Θα περιμένουμε να μάθουμε νέα σου!!!!!!!!!!1

:D:D:D:D:D:D με το καλο !!!

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου το μονο πραγμα που θα σκεφτεσαι ειναι πως το βραδυ θα κοιμηθεις παρεουλα με την μπεμπα σου!!!!

μια φιλη μου προχτες με καισαρικη εκανε αγορακι 2700 και ηταν ολα τελεια..δεν ταλαιπωρηθηκαν καθολου και τον ειχε συνεχεια διπλα της...

σου ευχομαι ολα να πανε καλα...να σκεφτεσαι το μουτρακι της μπεμπας και να μην αγχωνεσαι..να χαμογελας!!!!σημερα υποδεχεσαι την κορη σου!!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Με το καλό!!! Όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη!!! Αντε σήμερα θα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής σου... θα το δείς!!! Περιμένουμε νέα!!!

Διαφημίσεις

Ολα θα πανε καλά μην αγχώνεσαι με το καλό να πάρεις το κοριτσάκι σου στην αγκαλιά σου!!!!

Θα περιμένουμε να μάθουμε νέα σου!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D με το καλο !!!

:D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Κορίτσια μου,

Τελικά χθες πήγα στο γιατρό ,δυστυχώς το λεύκωμα μου έχει φτάσει σε απίστευτα υψηλά όρια και έχει αρχίσει να γίνεται επικύνδυνο για τη ζωή της μπέμπας.

Οπότε σήμερα το απόγευμα μπαινω για καισαρική , δεν ρισκάρει ο γιατρός π΄ροκληση τοκετού γιατί η μικρή είνια ήδη πολύ ταλαιπωρημένη.

Μου είπε ότι θα γεννηθει από 2350 εως 2550 γραμάρια.

Μικρούτσικη αλλά το μόνο που έυχομαι είνια να είναι γερή.

Εχω φοβερό αγχος αλλά εδώ που φτάσαμε δεν μπορώ να κάνω τίποτα από το να μείνω ψύχραιμη και να προσευχομαι στον θεούλη να πάνε όλα καλά.

εμενα ο γιατρος μου ελεγε οτι ο γιος μου θα γεννηθει εως 3200το πολυ(γεννησα 2 μερες πριν κλεισω την 38εβδομαδα) και τελικα γεννηθηκε 3660......δεν ειναι ακριβεις οι μετρησεις.......

με το καλο Σουλακι...με το καλο να αγκαλιασεις το κοριτσακι σου....occasions_01.gif

Διαφημίσεις

Τις καλύτερες ευχές και απο εμένα για εσένα και την μπεμπούλα. Σε λίγο θα τα έχεις ξεχάσει όλα, και θα κρατάς την μπουμπούκα σου αγκαλίτσα. :P

Με το καλο!!Συντομα θα εχεις την μπουμπου σου αγκαλιτσα!!Ολα καλα θα πανε, θα δεις!! :D:D:D

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008