Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόσους μήνες διαρκεί ο θηλασμός?

Recommended Posts

Εμένα ο παιδίατρος μου είπε μονό 6 μήνες γιατί μονό τότε το μητρικό γάλα έχει τα αντισώματα που βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού. Και αυτό έκανα και στα δυο παιδιά

Εσείς πόσους μήνες θηλάσατε?

Διαφημίσεις

...κοίτα: αν κάποια σου πει 7 χρόνια, μην νομίσεις ότι σε κοροιδεύει :lol:

ο παιδίατρος αυθαιρετεί...άλλα λέει ο Π. Ο. Υ.

Ο γιός μου είναι 18 μηνών και συνεχίζω να τον θηλάζω.

Σήμερα μια γειτόνισσα με ρώτησε πόσο θα συνεχίζω ακόμα να τον θηλάζω και της είπα για όσο θέλει το παιδί, μπορεί και 2 ή3 χρόνια. Και τότε αυτή μου είπε το εξής ωραίο:Τώρα το γάλα σου είναι σαν νερό δεν του προσφέρεις τίποτα, καλύτερα να του δώσεις ξένο.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Διαφημίσεις

Εμένα ο παιδίατρος μου είπε μονό 6 μήνες γιατί μονό τότε το μητρικό γάλα έχει τα αντισώματα που βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού. Και αυτό έκανα και στα δυο παιδιά

:shock::shock::shock:

Τι να πεις πια για αυτους τους παιδιατρους :twisted::twisted: τα χουμε χιλοπει εδω μεσα!

Να υποθεσω οτι σου πε να παρεις και χαπια να το κοψεις ή σου δωσε οδηγιες για να αποθηλασεις φυσικα;

Δηλαδη συγγνωη,με την λογικη να το δουμε,μετα τους 6 μηνες το γαλα χαλαει;;;Η φυση δηλαδη δεν ξερει,ο παιδιατρος ξερει καλυτερα απο αυτην,ελεος πια!!!!! :twisted::twisted:

Να υποθεσω οτι σου πε να παρεις και χαπια να το κοψεις ή σου δωσε οδηγιες για να αποθηλασεις φυσικα

Φυσικός απογαλακτισμός…

:oops::oops:

Δηλαδη συγγνωη,με την λογικη να το δουμε,μετα τους 6 μηνες το γαλα χαλαει;;;Η φυση δηλαδη δεν ξερει,ο παιδιατρος ξερει καλυτερα απο αυτην,ελεος πια!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Συμφωνα με τη WHO (World Heakth Organisation) & το UNICEF ο θηλασμος συνισταται μεχρι το παιδι να κλεισει τα 2 του χρονια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

as1cA6A-O4x1210MzAwNjM2bHw1MDUwMDRkfEtvbnN0YW50aW5vcyBlaW5haQ.gif

Ι've breastfed my boy 2yrs1day

Σήμερα μια γειτόνισσα με ρώτησε πόσο θα συνεχίζω ακόμα να τον θηλάζω και της είπα για όσο θέλει το παιδί, μπορεί και 2 ή3 χρόνια. Και τότε αυτή μου είπε το εξής ωραίο:Τώρα το γάλα σου είναι σαν νερό δεν του προσφέρεις τίποτα, καλύτερα να του δώσεις ξένο.

Και τι της απαντησες αληθεια????

Προπονουμαι να αποκρουσω βλακειες......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Να υποθεσω οτι σου πε να παρεις και χαπια να το κοψεις ή σου δωσε οδηγιες για να αποθηλασεις φυσικα

Φυσικός απογαλακτισμός…

:oops::oops:

Παλι καλα.....!

Δηλαδη συγγνωμη,με την λογικη να το δουμε,μετα τους 6 μηνες το γαλα χαλαει;;;Η φυση δηλαδη δεν ξερει,ο παιδιατρος ξερει καλυτερα απο αυτην,ελεος πια!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Εμ, για γελια ειναι .......

Διαφημίσεις

Το μητρικό γάλα είναι γάλα για ανθρώπους κι έχει τη σύσταση που χρειάζεται το μωρό είτε γνωρίζουμε τα συστατικά του είτε όχι.

Το γάλα σε σκόνη δεν έχει καθόλου αντισώματα...

Το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου ωριμάζει στα 6-7 χρόνια και αυτό πρέπει να το ξέρει αφού έχει πτυχίο ιατρικής.

Τα αντισώματα στο γάλα δεν έχουν ημερομηνία λήξης, παράγονται συνεχώς και υπάρχουν όσο υπάρχει γάλα. Όταν το παιδί αρχίζει και πίνει λιγότερο γάλα εξαιτίας των στερεών τροφών μερικές ανοσοσφαιρίνες στο γάλα αυξάνονται κ ενώ το παιδί πίνει λιγότερο γάλα παίρνει όσα αντισώματα χρειάζεται...

Άννη λυπάμαι που ο παιδίατρός σου περιορίστηκε στην πληροφόρηση της Νεστλέ... Δεν έχει κοινή λογική, δεν γνωρίζει τα βασικά του θηλασμού ή απλά κοροιδεύει τον κόσμο. Ότι και να συμβαίνει είναι απαράδεκτος...

Και τι της απαντησες αληθεια????

Προπονουμαι να αποκρουσω βλακειες......

Tης είπα οτι κάτι τέτοιο είναι μύθος και αυτά τα βγάζουν όσες δεν μπόρεσαν να θηλάσουν. Της έφερα και το παράδειγμα της Αγλαίας της οποίας είναι η δουλεία της να συμβουλεύει της μητέρες και κάτι περισσότερο ξέρει από όλους τους άλλους .

Είμαι η μητέρα φαινόμενο, παράγω νερομένο γάλα.....

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Απο τετοιες παπ..ριες αλλο τιποτα,παιδια!!! Εμενα τι νομιζετε οτι μου λεει φιλος μου απο τη δουλεια,που ειναι και αντρας,δηλαδη εχει εναν παραπανω λογο για να κανει ΤΟΥΜΠΕΚΙ και να μην εκφερει αποψη;

"Επιτελους πια,ποτε θα σταματησεις να θηλαζεις; Δεν κανει καλο που θηλαζεις τοσο καιρο ρε παιδι μου!!!" Οταν του λεω να κατσει στ΄αυγα του και να μη λεει βλακειες,τι νομιζετε οτι μου απανταει; "Η Αννιτα Πανια δηλαδη γιατι δε θηλασε;" :shock::shock::shock::lol::lol::lol:

Μη νομιζετε οτι μου κανει πλακα,τα εννοει αυτα που λεει!!! :lol::lol::lol:

Βεβαια,προσωπικα ιδεα δεν εχω αν θηλασε η Πανια και ποσως με νοιαζει κιολας,αλλα μιας και ο εν λογω φιλος ασχολειται με τα καλλιτεχνικα,ισως να ξερει κατι παραπανω!!!

Εννοειται βεβαια οτι δεν τον παρεξηγω γιατι ειναι αντρας κι ειναι ασχετος,αλλα αν μου τα ελεγε γυναικα ολ΄αυτα θα ειχα σκυλιασει και θα την εβριζα!!!

ο λογαριασμός Αννη76 απενεργοποιήθηκε.

παρακαλούμε να μην συνεχίσετε την συζήτηση εδώ για θέμα της απενεργοποίησης, αν θελετε υπάρχουν πληροφορίες μέσω πμ για όποιον ενδιαφέρεται.

ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την διαχείριση

Οταν του λεω να κατσει στ΄αυγα του και να μη λεει βλακειες,τι νομιζετε οτι μου απανταει; "Η Αννιτα Πανια δηλαδη γιατι δε θηλασε;" :shock::shock::shock::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοιτα να δεις που εγινε προτυπο μητερας η μανατζερ του τσιρκου!!!! :P

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις