Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ellas Never Die (E.N.D) Μη Κερδοσκοπική Εταιρία

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν θα αναπτύξω το Ellas - Hellas γιατί δεν είναι η ειδικότητά μου.

Το Die όμως είναι λάθος.

I die

You die

He / She / It dies

Εάν έλεγε Hellas will never die τότε θα ήταν σωστό.

Όταν όμως λέει H-Ellas never die έπρεπε να συμπληρώσει και το (s) στο τέλος.

Μάλλον θα το πήραν από κάποιο αυτόματο μεταφραστή.

Τέλος πάντων, δεν έχει και τόση σημασία.

Η Εθνική Τράπεζα έχει ήδη δώσει την απάντησή της.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_21/09/2011_407462

Απλώς αναρωτιέμαι τι θα γινόταν εάν όλη αυτή η ενέργεια που πήγε χαμένη για τη δημιουργία αυτού του πράγματος, μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με σωστό τρόπο.

Αλλά, κλασσικά ελληνικά φαινόμενα.

Έχουμε τις δυνατότητες, απλώς αναλωνόμαστε δεξιά κι αριστερά.

Ταπεινή μου άποψη πάντα.

Kαλα!Εδω τραπεζα αρνηθηκε οτι ειχε γινει η συναντηση οπου δινανε καποιο ποσο για να παρουνε τις μετοχες μεσω οφσορ κ τσουπ εσκασε κ η εγκραφη αναφορα με μεαρτυρα κ.λ.π. που μαρτυρα πως εγινε κανονικοτατα η συναντηση με τους.. της εθνικης.

Ακομα ψαχνονται πως να το κουκουλωσουνε....τα λαμογια γιατι αν γινει παραγραφει δε θα κονομισουνε τα χαρατσια κ δε θα βαλουνε τιπτοα στη τσεπη τους...Ολα αυτα που περνουνε ειναι οτι προλαβαινουνε ,ετσι κ ελλιως εχει δηλωθει πως το χρεος ετσι κ αλλιως θα παραγραφει-αποροφηθει απο αλλες χωρες αλλιως η ενωση διαλυεται;) αφου το χρεος μας ειναι απλα αριθμοι...θα το κοψουνε σε χρημα κ θα το μοιρασουνε σε αλλες χωρες για αναπτυξη. Μας δουλευουνε!!!!!!!!!!!!!Αλλιως γιατι να παει το θεμα στη Βουλη αν ητανε απλα ικασιες?Δηλαδη καθε φορα που λεει κατι ενας Σωρρας κ.λ.π. γινεται θεμα στη Βουλη?για σκεφτειτε;)

Η υποθεση Σωρρα ειναι κολαφος!Δε τους συμφερει να γινει απογραφη γιατι δε θα φανε...!Ας ξυπνησουμε!

ΟΣωρρας δεν ειναι χαζος!Ξρει κ κανει....εχει πισινες κ ξερει πως να τους αποστομωσει,εχει ολες τις αποδειξεις...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Μη σου προκαλεί έκπληξη.

Εδώ πιστεύουν τους Νεφελίμ, τις αποικίες στον Σείριο, την Κούφια Γη, την ομάδα Ε και ένα σωρό άλλες ιστορίες παρα-επιστημονικής φαντασίας.

Ελπίζω ότι το συγκεκριμένο site δεν ήταν παρά μία καλο / κακοστημένη φάρσα που την έκαναν κάποιοι για να δουν πόσοι "Ελληνάρες" θα τσιμπήσουν.

Είναι κι αυτό μία εξήγηση.

Αλλιώς, έχουμε μεγάαααααλο πρόβλημα.

Μη σου προκαλεί έκπληξη.

Εδώ πιστεύουν τους Νεφελίμ, τις αποικίες στον Σείριο, την Κούφια Γη, την ομάδα Ε και ένα σωρό άλλες ιστορίες παρα-επιστημονικής φαντασίας.

Ελπίζω ότι το συγκεκριμένο site δεν ήταν παρά μία καλο / κακοστημένη φάρσα που την έκαναν κάποιοι για να δουν πόσοι "Ελληνάρες" θα τσιμπήσουν.

Είναι κι αυτό μία εξήγηση.

Αλλιώς, έχουμε μεγάαααααλο πρόβλημα.

ότι έχουμε, έχουμε! γιατί ποτέ δεν μπορούμε να πούμε "ΟΚ, κάναμε το λάθος, τώρα ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας" πάντα οι άλλοι φταίνε και μας επιβουλεύονται...

διάβαζα κάποτε ένα πολύ καλό άρθρο, που έλεγε ότι η οικονομική κρίση της Ιρλανδίας ήταν καθαρά θέμα κακής διαχείρισης και έκθεσης των τραπεζών της, όπου οι επενδυτές δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητήσουν χρήματα, εφόσον έπαιξαν κι έχασαν, αλλά παρόλα αυτά η κυβέρνηση είπε ότι θα αναλάβει το χρέος...

στην Ελλάδα αντίθετα, που όλα οφείλονται σε δικούς μας κάκιστους χειρισμούς, φωνάζουμε ότι δεν φταίμε εμείς και να αναλάβουν άλλοι το χρέος μας...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

στην Ελλάδα αντίθετα, που όλα οφείλονται σε δικούς μας κάκιστους χειρισμούς, φωνάζουμε ότι δεν φταίμε εμείς και να αναλάβουν άλλοι το χρέος μας...

Ο Γιωσαφάτ τα λέει πολύ ωραία (γιατί σίγουρα χρειαζόμαστε ψυχίατρο ως λαός):

"Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η δημοκρατία που κλείνεις όποτε θέλεις τους δρόμους επειδή έχεις κάποιο αίτημα, σωστό ή λάθος, και πεθαίνουν άνθρωποι μέσα στα ασθενοφόρα."

"Είμαστε ένας λαός ανώριμος. Με έντονες τάσεις παράνοιας, οπότε και χαμηλή αίσθηση αυτοεκτίμησης. Αυτό κάνει τους Έλληνες να υπεραμύνονται γιατί είτε νιώθουν πολύ χαμηλά είτε αισθήματα υπερβολικής ανωτερότητας, θεωρώντας πως όλοι και όλα εξαρτώνται από εμάς. Αυτά έχουν εμπλακεί και στην τελευταία κρίση. Κάναμε απατεωνιές. Από τους αγρότες που είχαν τρία δέντρα ροδάκινα και έπαιρναν επιδόματα για τρεις χιλιάδες. Εκεί οι ξένοι ήταν ηλίθιοι και εμείς ήμασταν σε θέση να τους κοροϊδεύουμε και να τα τσεπώνουμε. Η αρπαχτή είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα. Μόνο που τώρα μας κατάλαβαν."

Διαφημίσεις

Το χρεος θα απορροφηθει...δε τους συμφερει....γι αυτο μιλανε συνεχεια για αναδιαρθρωση κ νεα αναδιαρθρωση...τα λεφτα αυτα ειναι μονο αριθμοι...δεν υφιστανται σα χρημα η χρυσο...απλα δε θα το χαρισουνε ετσι απλα!

Ολες αυτες τις περικοπες μπορουσανε να τις κανουνεκ χωρις δντ αλλα δε μπορουσανε να πειραξουνε δμοσιους υπαλληλου κ γενικα κατοχειρωμενα πραγματα της χωρας γι αυτο φερανε το δντ για να κανει αρση των παντων να αλλαξει νομους αρθρα παραγραφους κ.λ.π. των νομων κ να τους φορτωσουν κ την ευθυνη.."το δντ μας επεβαλε...το δντ ειπε..." κ βριζει ο Ελληνας τους Γερμανους,Γαλλους κ.λ.π. γνωμ μου παντα

Aν η end ειναι μυθος γιατι παει το θεμα Σωρρα στη βουλη?Γιατι ασχοληθηκε μαζι τους ολοκληρος διευθυντης της εθνικης τραπεζας?Αν ολα αυτα ειναι μουφα πως αποδεικνυεται?

Ο Γιωσαφάτ τα λέει πολύ ωραία (γιατί σίγουρα χρειαζόμαστε ψυχίατρο ως λαός):

"Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η δημοκρατία που κλείνεις όποτε θέλεις τους δρόμους επειδή έχεις κάποιο αίτημα, σωστό ή λάθος, και πεθαίνουν άνθρωποι μέσα στα ασθενοφόρα."

"Είμαστε ένας λαός ανώριμος. Με έντονες τάσεις παράνοιας, οπότε και χαμηλή αίσθηση αυτοεκτίμησης. Αυτό κάνει τους Έλληνες να υπεραμύνονται γιατί είτε νιώθουν πολύ χαμηλά είτε αισθήματα υπερβολικής ανωτερότητας, θεωρώντας πως όλοι και όλα εξαρτώνται από εμάς. Αυτά έχουν εμπλακεί και στην τελευταία κρίση. Κάναμε απατεωνιές. Από τους αγρότες που είχαν τρία δέντρα ροδάκινα και έπαιρναν επιδόματα για τρεις χιλιάδες. Εκεί οι ξένοι ήταν ηλίθιοι και εμείς ήμασταν σε θέση να τους κοροϊδεύουμε και να τα τσεπώνουμε. Η αρπαχτή είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα. Μόνο που τώρα μας κατάλαβαν."

επισης να προσθεσω οτι ειμαστε δουλοπρεπεις με τους ξενους που εχουν φραγκα αλλα ρατσιστες με τους εγλωβισμενους μεταναστες που βρισκονται στη χωρα μας

ΛΕΝΑ148 Σαφώς και όλα αυτά μπορούσαν να γίνουν και χωρίς το ΔΝΤ.

Όταν ο Παπανδρέου ο 3ος βγήκε πρωθυπουργός (με τον όποιο τρόπο και λέγοντας τα όποια ψέμματα) έπρεπε στις πρώτες 100 ημέρες να βγει και να πει: Παίδες, Game Over (θα του ήταν και ποιο εύκολο).

Τέλος οι προσλήψεις, τέλος οι λαμογιές, κύριοι ψευτο-εργατοπατέρες ότι φάγατε για 30 χρόνια φάγατε, κύριοι μαφιο-συνδικαλ(η)στές ότι αρπάξατε αρπάξατε, κύριοι "δημοσιογράφοι" ότι τσεπώσατε τσεπώσατε, κλειστά επαγγέλματα ανοίγουν, τα πανεπιστήμια επιτέλους θα μοιράσουν γνώση και όχι κομματικά φυλλάδια κλπ κλπ.

Εχετε όλοι σας αρκετά για να τρώνε και τα εγγόνια σας.

Καιρός να δούμε τώρα πως θα βγούμε από τα σκ*τά.

Οργάνωση - ορθολογισμός - προγραμματισμός και τέλος.

Με ψηφίσατε και θα κάνω το καθήκον μου.

Χωρίς φόρους αφαίμαξης, χωρίς κουτοπονηριές.

Πέντε κουβέντες σταράτες και προχωράμε.

Ο κόσμος θα το δεχόταν πολύ πιο εύκολα, είτε προερχόταν από τον Παπ. 3ο, είτε από τον Καραμανλή τον ανηψιό είτε από τη θεία μου την Αφροξυλάνθη.

Αλλά ακόμα και τώρα, στην ύστατη ώρα, που η Ελλάδα καταρρέει και διαλύεται αυτοί παραμένουν κολλημένοι στον κρατισμό (που μας έφερε εδώ), ο Πάγκαλος διαλαλεί ότι "οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν μόνιμα το κράτος" (γιατί όμως να φτάσουν να κλέβουν; ) και τα πράγματα θα είναι πολύυυυυυυ άσχημα στο πολύ σύντομο μέλλον.

Πρέπει να γίνουν τρομερές αλλαγές για να μπορέσουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση, αλλαγές οι οποίες σίγουρα θα πονέσουν αλλά θα μας σώσουν.

Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε τον Σαμαρά, τον οποίο θεωρώ ως τον πλέον επικίνδυνο πολιτικό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα (αν και προέρχομαι από οικογένεια "δεξιών" καταβολών, έχω όμως κρίση και κρίνω) ο οποίος ζει στην κοσμάρα του και ονειρεύεται πρωθυπουργυλίκια.. γιατί αυτά μας μαράνανε.

pilarin, μ'αρέσεις.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

rkt σε ευχαριστώ.

Εκφράστηκα πάνω σε αυτό το θέμα και στο topic Να πληρωσει η γερμανια-λεφτα υπαρχουν http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=92010&page=4 στο οποίο νομίζω συμμετείχες.

Απλώς δεν μου αρέσει που ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή χάνουμε ενέργεια με ευσεβείς πόθους και κυνηγώντας χίμαιρες ενώ θα έπρεπε να συγκεντρωθούμε στο τι μπορούμε να κάνουμε.

Όταν ο Παπανδρέου ο 3ος βγήκε πρωθυπουργός (με τον όποιο τρόπο και λέγοντας τα όποια ψέμματα) έπρεπε στις πρώτες 100 ημέρες να βγει και να πει: Παίδες, Game Over (θα του ήταν και ποιο εύκολο).

Τέλος οι προσλήψεις, τέλος οι λαμογιές, κύριοι ψευτο-εργατοπατέρες ότι φάγατε για 30 χρόνια φάγατε, κύριοι μαφιο-συνδικαλ(η)στές ότι αρπάξατε αρπάξατε, κύριοι "δημοσιογράφοι" ότι τσεπώσατε τσεπώσατε, κλειστά επαγγέλματα ανοίγουν, τα πανεπιστήμια επιτέλους θα μοιράσουν γνώση και όχι κομματικά φυλλάδια κλπ κλπ.

Ο κόσμος θα το δεχόταν πολύ πιο εύκολα, είτε προερχόταν από τον Παπ. 3ο, είτε από τον Καραμανλή τον ανηψιό είτε από τη θεία μου την Αφροξυλάνθη.

Αλλά ακόμα και τώρα, στην ύστατη ώρα, που η Ελλάδα καταρρέει και διαλύεται αυτοί παραμένουν κολλημένοι στον κρατισμό (που μας έφερε εδώ), ο Πάγκαλος διαλαλεί ότι "οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλέβουν μόνιμα το κράτος" (γιατί όμως να φτάσουν να κλέβουν; ) και τα πράγματα θα είναι πολύυυυυυυ άσχημα στο πολύ σύντομο μέλλον.

Πρέπει να γίνουν τρομερές αλλαγές για να μπορέσουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση, αλλαγές οι οποίες σίγουρα θα πονέσουν αλλά θα μας σώσουν.

Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε τον Σαμαρά, τον οποίο θεωρώ ως τον πλέον επικίνδυνο πολιτικό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα (αν και προέρχομαι από οικογένεια "δεξιών" καταβολών, έχω όμως κρίση και κρίνω) ο οποίος ζει στην κοσμάρα του και ονειρεύεται πρωθυπουργυλίκια.. γιατί αυτά μας μαράνανε.

ωραια τα λες αλλα προφανως ομως ακομα πουλανε,,, κι ακομα καποιοι, ακομα και τωρα, διατειθενται να τους ψηφισουν περιμενοντας κατι, οχι κατι καλο για το εθνος η τον τοπο αλλα καποιο ρουσφετακι ενα ξεροκομματο

ωραια τα λες αλλα προφανως ομως ακομα πουλανε,,, κι ακομα καποιοι, ακομα και τωρα, διατειθενται να τους ψηφισουν περιμενοντας κατι, οχι κατι καλο για το εθνος η τον τοπο αλλα καποιο ρουσφετακι ενα ξεροκομματο

Αυτή η νοοτροπία υπήρχε πάντα στην Ελλάδα.

Ακόμα και στο εξωτερικό υπάρχει, αλλά εκεί τουλάχιστον το σύστημα δουλεύει.

rkt σε ευχαριστώ.

Εκφράστηκα πάνω σε αυτό το θέμα και στο topic Να πληρωσει η γερμανια-λεφτα υπαρχουν http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=92010&page=4 στο οποίο νομίζω συμμετείχες.

Απλώς δεν μου αρέσει που ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή χάνουμε ενέργεια με ευσεβείς πόθους και κυνηγώντας χίμαιρες ενώ θα έπρεπε να συγκεντρωθούμε στο τι μπορούμε να κάνουμε.

Ε, ναι συμμετείχα....:cool:

Για λέγε, για λέγε.... Είμαι όλη αυτια. :lol:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Τα ιδια λεμε κ συμφωνω με οσα συμπληρωσες πλην του οτι πρεπει να πορευθουμε υπακουοντας στα του Γιωργαγη,Σαμαρα κ.λ.π. ...δε χρωσταω τιποτα σε καναν κανενας δικος μου δεν μπκε στο δημοσιο με τη χαρη τους ουτε εφαγε φραγκο!Ακουω καθε μερα κ τρελλαινομαι οτι πρεπει να κανουνε οτι μας λενε γιατι το πασοκ ξερει...κ οτι μας εχει χαρισει χρυσες εποχες κ πρεπει να μαστε ευγνωμονες:rolleyes: ποιος περασε καλα?Αυτοι...αυτοι που περασανε καλα να βγαλουνε τις καταθεσεις τους κ να πληρωσουνε!

Εμενε τι μου στελνουνε τα ραβασακια τη στιγμη που ειμαι ανεργη κ εχω βαλει τεβε μονο ενα χρονο(!) λογο συμβασης εργου κ δεν εχω παρει ταμειο ανεργειας φυσικα κ εχω κ συζυγο ανεργο που επισης δε δικαιουτε ταμειο ανεργειας?Εγω απο που τους τα χρωσταω?Ειμαι 26 ποτε προλαβα να χρωσταω λεφτα στο κρατος κ το παιδι μου επισης?

Δινω αλληλεγυη τη στιγμη που ειμαι ανεργη...αλλα δε μου δινουνε ελαφρυντικο επειδη δε περνω ταμειο ανεργειας?Θα τρελλαθουμε τελειως?:evil:

Να τα δωσουνε αυτοι κ ολοι οι δημομοσιογραφοι τους κ.λ.π. εγω γιατι?Και βαρεθηκα να ακουω οτι οι Ελλνες αποποιουμαστε των ευθυνων μας κ μπουρδες? ποιος ευθυνετε για ολα αυτα?Αυτοι οι ιδιοι τα φαγανε ας τα βγαλουνε περα μονοι τους!

Δε μας δουλευουνε!κ ο .... τα κουβαδακια του κ σ αλλη παραλια γιατι πιστευει οτι τρωμε κουτοχορτο!Κανει δηλωσεις σα να μιλαει σε παιδακια νηπιαγωγιου...δε κοιταει που με το φαι που τρωει σε μια μερα τρεφονται 10 σπιτια:evil::evil::evil: Κοιτανε να αποσιωπησουνε τα παντα κ μας βουλιαζουνε κ αλλο!

Ακομα κ τωρα...οι εισπραξεις περι αλληλεγγυης ειναι μουφα!!!!!Κοιτανε να αρπαξουνε κ αλλα...Κ απο τν εκκλησια μπορουσανε να παρουνε το 1/3 κ να βολευτουμε αλλα...πως θα μας πιουνε κ τη τελευταια σταγονα?

Γι αυτο κ η εκκλησια πηγε διακοπες κ κανειτουμπεκισταν!Για αλλα κ αλλα πγαινανε οι δηλωσεις του αρχιεπισκοπου κ των μητροπολητων πετσι...τωρα....που μπκανε μανταλακια...τυχαιο?

ΛΕΝΑ148 έχεις δίκιο να αγανακτείς.

Ο γιος είχε ιστορική και πολιτική ευθύνη να καταστρέψει το τερατούργημα του πατέρα του, και εάν το έκανε όλοι θα τον ευγνομωνούσαμε για αυτό.

Πληρώνουμε όλοι μας για να φάει με χρυσά κουτάλια μία μερίδα ανθρώπων οι οποίοι δεν πρόκειται ποτέ να μπούνε φυλακή για τα εγκλήματα που έκαναν εις βάρος της χώρας μας.

Η εκκλησία σφυρίζει αδιάφορα και μας καλεί να προσευχηθούμε για να βγούμε από την κρίση.

Η αριστερά ζει στον κόσμο της, ο πρόεδρος της δημοκρατίας είναι αλλού για αλλού, στη συμπολίτευση κοιτάνε να σώσει ο καθένας το τομάρι του, στην αντιπολίτευση έχουν χάσει τελείως τη μπάλα και στο βαθύ κράτος (όχι οι ΔΥ, αλλά αυτοί που μασάνε με χίλιες μασέλες χωρίς να παράγουν έργο) δεν ιδρώνει το αυτί του.

Να τους χαιρόμαστε εμείς που τους βάλαμε εκεί (εκτός από την εκκλησία, αυτή μας κατσικώθηκε στο σβέρκο με το έτσι θέλω).

Δεν θα με πειράξει να πληρώσω, να πληρώσω, να πληρώσω εάν πρόκειται με ΚΑΠΟΙΟ τρόπο να σωθεί η χώρα μου (που δεν πρόκειται.. αλλά λέμε τώρα).

Αλλά ακόμα κι εσύ (και τόσοι άλλοι που είναι στη θέση σου δυστυχώς) δεν θα αισθανθείς καλύτερα εάν έστω 15-20 από δαύτους μπουν στη φυλακή ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

Εδώ μιλάμε για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και το πρόβλημά μας είναι να μας δώσει η Γερμανία αποζημιώσεις (που και αυτά μας χρειάζονται αλλά δεν λύνουν το ουσιαστικό πρόβλημά μας).

Ολος ο κοσμος αγανακτει κ ολοι η νεολεα κυριως...

Πρεπει να καταλαβουμε ολοι πως ολα αυτα μπορουσανε να γινουνε κ χωρις ΔΝΤ κ να νοικοκυρευτουμε μονοι μας,ΑΛΛΑ κ αυτη την δυσκολη ωρα σκεφτηκανε το πολιτικο κοστος(?) (Σ@@@Α .... ο γιωργακς τα εχει κανονισει απο καιρο ολα με τους Αμερικανους... μν ανοιξω το θεμα αυτο -με λιγο ψαξιμο μαθαινεις τι τρεχει_ολα επιτηδες τα κανει.Αληθεια που χαθηκε τελευταια?Θα του ειπανε οι δικοι του.."κατσε εσυ παλυ Σ@@@α τα εκανες...ασε να μιλσει αλλος γιατι μας πηρανε χαμπαρι" κ ετσι μιλαει ο χοντρος τελευταια) :)-

Το ειδα κ εγω εδω κ μερες αυτο...εχει γεμισει το ebay με τετοια...αλλα σαφως κ ειναι ψευτηκες!

δεν κατάλαβα, αυτές είναι ψεύτικες αλλά αυτές που έχει αυτός ο Σώρρας είναι αληθινές και μαζί με τις αποδείξεις που έχει θα τις διεκδικήσει και θα μας δώσει τα λεφτά να γλιτώσουμε από το χρέος μας;

και πώς δεν τον έχουν φάει ακόμη αυτό το Σώρρα οι Αμερικάνοι που τα έχουν κανονισμένα με το Γιωργάκη; Αυτός πάει να τους χαλάσει τα σχέδια!

Time flies like the wind; fruit flies like bananas