Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Recommended Posts

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• 2 years later...

Κορίτσια βαπτιστίκαμε επιτέλους και το μαλλί μας έχει φτάσει κάτω απο τα μάτια. Σαν κανις είναι το μωρό μου!!!:P Μήπως έχετε υπόψη κανένα παιδικό κομμωτήριο (ξέρετε αυτά με τα παιχνίδια) κοντά στην Αγία Παρασκευή;

Θα σας είμαι υπόχρεη!!!:D

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

καλημέρα!!εγώ πηγαίνω τον μικρό μου σε ένα τέτοιο παιδικό κομμωτήριο στα Βριλλήσια. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου πμ να σου δώσω στοιχεία.

Διαφημίσεις

• 1 year later...

βρε βανεσσα μου εμενα ο μικρος μου ειναι 16 μηνων και τον κουρευω μονη μου!

παντως εχω δει σε καποια κομμωτηρια ειδικα καθισματακια για παιδακια αλλα απο οτι ξερω απο αλλους οπου και να πας και να ζητησεις να στο κουρεψουνε θα το κανουνε! αντε κοριτσια καλα κουρεματα στα μικρα μας!

• 2 months later...

υπαρχει το baby beauty στο Παγκρατι, εχει παιχνιδακια για την αναμονη και το κουρεμα γινεται σε αυτοκινητακι. Σου δινουν και τα μαλλακια του μωρου σε αναμνηστικη κορνιζα! Νομιζω οτι ειναι αλυσιδα με ακομα ενα στα Βριλησσια και ενα στην Γλυφαδα. Οποιος ενδιαφερεται για του Παγκρατιου μπορω να δωσω τηλ με πμ. Καλα κουρεματα!!

LQvip2.png

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Μήπως κάποια μανούλα γνωρίζει πόσο στοιχίζει το κούρεμα στα baby beauty στα Βριλήσσια?Θέλω να πάω τον μεγάλο, καθώς μια φορά τον κούρεψε ο σύζυγος και να μην πω πως τον έκανε.Μετά πηγαίνανε στο κομμωτήριο μαζί αλλά δεν τρελαίνομαι, κάπως του τα κάνει δεν ξέρω...:( Λέω να τον πάω στο baby beauty.Αν κάποια μανούλα γνωρίζει ας μας πει:)

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Μήπως κάποια μανούλα γνωρίζει πόσο στοιχίζει το κούρεμα στα baby beauty στα Βριλήσσια?Θέλω να πάω τον μεγάλο, καθώς μια φορά τον κούρεψε ο σύζυγος και να μην πω πως τον έκανε.Μετά πηγαίνανε στο κομμωτήριο μαζί αλλά δεν τρελαίνομαι, κάπως του τα κάνει δεν ξέρω...:( Λέω να τον πάω στο baby beauty.Αν κάποια μανούλα γνωρίζει ας μας πει:)[/

Πήγα τον μεγαλο μου πριν τις γιορτες. Το κουρεμα εχει 15ευρω (βεβαια εγώ ειχα παει με κουπονι απο τα soby.gr - εχει βγαλει και τωρα προσφορα αν θες να δοκιμάσεις νομιζω δεν εχει ληξει ακομα με 9ευρω). Εμεινα πολυ ευχαριστημενη με το κουρεμα μεχρι τοτε τον κουρευα στο δικο μου κομμωτηριο και μου επαιρναν 20ευρω (απαραδεκτο για το παιδακι τοσα πολλα.....). Βεβαια και 15 δεν ειναι λιγα αλλά μου αρεσε πολυ το κουρεμα που του εκαναν.

s-age.pngs-age.png

mama toy konstantinoyli σε ευχαριστώ πολύ!Θα το κοιτάξω αυτό με το κουπόνι.

Εντάξει 15 δεν είναι ούτε πολλά ούτε λίγα, ειδικά αν σκεφτώ ότι εγώ δίνω για μένα 12, στο σπίτι όμως.Το κούρεμα να είναι ωραίο γιατί έχουμε και πολύ μαλλί βλέπεις και τα δίνω δεν έχω πρόβλημα.Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ:)

κάπου στο soby.gr πήρε το μάτι μου παιδικό κομμωτήριο baby beauty με 9ε χθες βράδυ. Για 13 μηνών που δεν κάθεται ο κ... του πουθενά λέτε να το προσπαθήσω ή τσάμπα θα πάνε τα 9ε?

edit το βρήκα τελικά

http://www.happydeals.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=242&Itemid=32

ξανά εντιτ. manoula23 να σε συστήσω στο σάιτ να κερδίσεις και μπόνους 1ε άρα να σου έρθει 8ε το κούρεμα? Έχω ψωνίσει από εκεί και είμαι στα μέλη! :-)

Διαφημίσεις

κάπου στο soby.gr πήρε το μάτι μου παιδικό κομμωτήριο baby beauty με 9ε χθες βράδυ. Για 13 μηνών που δεν κάθεται ο κ... του πουθενά λέτε να το προσπαθήσω ή τσάμπα θα πάνε τα 9ε?

edit το βρήκα τελικά

http://www.happydeals.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=242&Itemid=32

ξανά εντιτ. manoula23 να σε συστήσω στο σάιτ να κερδίσεις και μπόνους 1ε άρα να σου έρθει 8ε το κούρεμα? Έχω ψωνίσει από εκεί και είμαι στα μέλη! :-)

Αχ σε ευχαριστώ πολύ, αλλά υπάρχει θέμα.Μόνο με πιστωτική δεν αγοράζεις το κουπόνι?Εμείς τις καταργήσαμε γιατί οι καημένες πάθαιναν υπερφόρτωση..έτσι ξαφνικά από μόνες τους χιχιχι!

χα χα! Γι αυτό πήγα κι έβγαλα μία προπληρωμένη! Δεν έχει δεν αγκοράζει...δεν μπορώ να πω βρήκα την υγειά μου αλλά ένα μέτρο το απέκτησα...τουλάχιστον φεύγει η πρώτη παρόρμηση και ξανασκέφτομαι πριν αγοράσω αν το έχω ανάγκη! Πάντως πριν ένα δίμηνο κούρεψα μόνη μου τον μικρό καπουτσίνο...για να τον λέω έτσι φαντάζεστε το αποτέλεσμα. Με έχουν απειλήσει όλοι ότι αν ξαναπιάσω ψαλίδι στα χέρια μου θα με λιντσάρουν! Έτσι σκέφτομαι μπας και αγοράσω την προσφορά γιατί ισχύει μέχρι 15/4 και τον πάω σε κανα δίμηνο. Να κάθεται έραγε τότε?

δεν πειράζει 1ε είναι εξάλλου. Πάντως για αυτό το συγκεκριμένο σάιτ έγραψα και σύστησα τον άντρα μου οπότε κέρδισα από 1ε και στους δύο λογαριασμούς!

Τελικα,ειμαι πολυ τυχερη......

Σαν κομμωτρια που ειμαι,κουρευω μονη τον μονακριβο μου.

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

Εγω ειχα παει το γιο μου στο baby beauty στα Μελισσια οταν ηταν 2 χρονων περιπου και δεν καθοτανε με τιποτε...εβλεπε να μου κοβουν εμενα τα μαλλια και εβαζε τα κλαμματα! Πηγαμε εκει, τον ανεβασαν σε ενα αυτοκινητακι και μεχρι να καταλαβει τι συμβαινει τον ειχαν κουρεψει...παρα πολυ ευχαριστημενη εμεινα!

Τωρα που ειχε την προσφορα το happy deals πηρα αλλα 2 κουπονακια, 1 για τη μικρη και επ' ευκαιριας να κουρευτει και ο μεγαλος;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Εγω εχω την ξαδερφη μου που εχει παρει μονοπωλειο την μικρη μου και τον ανιψιο μου δεν θελει να τα κουρεβει κανεις αλλος ειναι η χαρα της .... αλλα επειδη ειχε ετοιμασιες για τον αρρβωνα της ειπα να μην την ενοχλησω για να κουρεψει την μικρη μου και ειχε και πολυ δουλεια και αργουσε να επιστρεψει και στο σπιτι της ειπα να την παω σ ενα παιδικο κομμωτηριο ... το μετανιωσα να δωσω 12 ευρω για 3 μονο κοψιματα που της εκανε μπροστα για αφελειες? ξεφτιλα κοροιδια σκετη ειναι ... 10 ευρω πληρωνω για το δικο μου μαλλι που ειναι μακρυ και με το λουσιμο μαζι ... δεν την ξαναπαω με τιποτα..τι επειδη την εβαλε σε μια καρεκλα με αυτοκινητακι?Μαριακιι για αυτο που λες λεω κι εγω καλο ωραιο περιποιημενο αλλα... το συζητησα με την κομμωτρια μου και μου ειπε το ιδιο πραγμα.. κοροιδια σκετη...:cry::cry:Απογοητευτικα κι απο την συμπεριφορα της κοπελας εκει .. που οταν η μικρη {ειναι 15 μηνων } αρχισε να κλαιει και μοιυ λεει καντην να σταματησει γιατι θα τραυματιστουμε και οι δυο... μου ηρθε εκεινη την ωρα να την παρω και να φυγουμε και να μην την πληρωσω και να της τα ψαλω για τον τροπο που μιλησε...αλλα κρατηθηκα , ηρεμησα την μικρη οσο μπορουσα την πληρωσα κι εφυγα...

Όταν αναφέρεις τέτοιες συμπεριφορές, να ενημερώνεις και για την επωνυμία του καταστήματος. Επίσης, αν αυτό μου το έλεγε εμένα, σίγουρα θα τραυματιζόταν...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

• 7 months later...

Πηγαμε κι εμεις σημερα (μαμα, παππους κι εγγονη) στο baby beauty της Γλυφαδας για να κανει η Χριστινα το πρωτο της κουρεμα. Πληρωσα 15 ευρω (πιστευω οτι εχουν βαλει νερο στο κρασι τους ριχνοντας τις τιμες) και περασαμε πολυ ωραια. Επαιξε, καθησε ησυχη(!), χαρη στην ηρεμια των κοριτσιων που ασχοληθηκαν μαζι της και πηρε και το αναμνηστικο της διπλωμα με την τουφιτσα της. Ωραιο, καθαρο περιβαλλον και εξυπηρετει πολυ το τραμ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!