Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τρόμαξα και δεν το ακούω....

Recommended Posts

Κορίτσια, καλημέρα! Τί κάνετε; Θέλω τη βοήθειά σας.... Όλες αυτές τις μέρες ένιωθα το μωράκι μια χαρά... Θυμάστε που σας ρώταγα αν είναι το μωράκι ή κάτι άλλο... Τελικά το επβεβαίωσα, άρχισα να διακρίνω την κίνηση και τα χτυπηματάκια και είμαι τρισευτυχισμένη! Τώρα καταλαβαίνει τα χτυπηματάκια που και που και ο αντρούλης μου! Συνήθως είναι βράδυ, ξαπλωμένη ή όταν κάθομαι στον καναπέ και ηρεμώ...

Θα σας φανεί γελοίο και αστείο αυτό που θα ρωτήσω αλλά ανησυχώ... Χθες το βράδυ καθόμασταν στη βεράντα με τον άντρα μου και ένα τεράστιο "πετούμενο ζωύφιο" από τα φυτά πετάχτηκε κατευθείαν πάνω μου! Τα φοβάμαι κι εγώ δεν ξέρω πόσο, πετάχτηκα και τελείως αντανακλαστικά έτρεξα μακρυά 2-3 βήματα... μη με φάει! (πόσο ηλίθια μπορεί να είμαι, πείτε μου.....!!!!). Έκτοτε, έχω αισθανθεί το μωράκι πολύ λίγες φορές, εντελώς στιγμιαία και ανησυχώ... Το ξέρω ότι ακούγεται γελοία η ερώτηση αλλά δεν ξέρω τί με έχει πιάσει... Υπάρχει περίπτωση από το φόβο μου - με τί βρίσκω και τρομάζω Θεέ μου, για τρελλά φάσκελα είμαι !!!!! - να έπαθε τίποτα το νινάκι;;;;;; :?

Διαφημίσεις

μην ανησυχείς μια χαρά είναι το νινι σου!

απλά μπορεί να έχει γυρίσει και να χτυπάει προς τα μέσα ΄΄η να βρήκε καμμία θέση που που να μην μπορείς εσύ να το καταλάβεις!

απο την 21η και μετά θα το αισθάνεσαι κάθε μέρα , μη σου πώ πολλές φορές τη μέρα :wink:

όσο για τα ζωυφια , άσε έχω κι εγώ τρομέρό πρόβημα, και πεταλούδα να είναι αν δεν δω ότι είναι σίγουρα τινάζομαι μέχρι επάνω !!!!!!!!!!!!!!!

Φυσικά και δεν έπαθε κάτι το νινί σου..!!!Ακόμη δεν έχεις αισθανθεί τίποτα!Τώρα ακόμη θα το ακούς λίγες φορές την ημέρα.Όπως είπε και η Νικολ κάτσε να δεις σε λίγες εβδομάδες τι έχεις να πάθεις!Έχεις να φας κλωτσιές και μπουνίτσες , ουουουουουου!!!!

Μόνο μια συμβουλή,μην κάνεις απότομες κινήσεις γιατί θα σε πιάσουν κράμπες.

Μην ανησυχείς και δεν συνέβη τίποτα. Εκεί που είναι το μωράκι σου είναι πολύ προστατευμένο. Αλοίμονο αν η τρομάρα μας από ένα ζωύφιο μπορούσε να το επηρεάσει. Τότε σε κάθε εγκυμοσύνη θα έπρεπε να μας βάζουν σε μια γυάλα για 9 μήνες...

Συμφωνώ κι εγώ ότι μετά την 20η εβδομάδα θα το αισθάνεσαι καθαρότερα το μωρό, και η συχνότητα θα αυξηθεί και η ένταση στο κλωτσίδι...

Υπομονή μέχρι τότε, να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά

Μια παρόμοια κατάσταση έπαθα κι εγώ, που επίσης φοβάμαι πολύ όλα αυτά τα ζωύφια, (και δεν είναι καθόλου παράλογο αυτό!!! :? ). για να καταάβεις πόσο τα φοβάμαι, είδα στον ύπνο μου ότι ερχόταν ένα τέτοιο κατά πάνω μου και ξύπνησα φωνάζοντας τρομαγμένη. :oops: Ο άντρας μου που ήταν στο δίπλα δωμάτιο ήρθε τρέχοντας να δει τι έπαθα. :shock: Αυτό μου συναίβει περίπου στην 25η εβδομάδα και όπως λες η μπεμπούλα κρύφτηκε και για αρκετές ώρες δεν την άκουγα καθόλου.!!! :shock: Το είχα πολύ έννοια αλλά τελικά όταν προσπάθησα να μην το σκέφτομαι, ασχολήθηκα με κάτι άλλο και ξεχάστηκα τότε η μπεμπούλα μου άρχισε πάλι το χορό. :)

Μην ανυσηχείς, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, τα έμβρυα νιώθουν απόλυτα την ψυχολογία μας και τις φοβίες μας. Προσπάθησε να το ξεχάσεις, μην αγχόνεσαι αν θα το ακούσεις, χαλάρωσε στον καναπέ με ένα περιοδικό και θα δεις ότι σε λίγη ώρα θα το ξανακούσεις το μωράκι σου. :wink:

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες πολύ!!!! Τουλάχιστον με καταλαβαίνετεμε το θέμα των εντόμων!!!! Όσο γελοίο κι αν ακούγεται, αντιδρώ τελείως αντανακλαστικά εκείνη την ώρα... Να δω τί σόι μάνα θα γίνω εγώ όταν έχω υποχονδριασμό με τέτοια πράγματα.....!!!!!!

Το μωράκι το ακούω ήδη αρκετές φορές μέσα στη μέρα αλλά στιγμιαία χτυπηματάκια... Σήμερα αραίωσαν και φοβήθηκα, αλλά ελπίζω να μην είναι κάτι..... Και κυρίως εύχομαι να μην έκανα εγώ κάτι στο μωρό με τις φοβίες μου.... :(

Είμαι και στο γραφείο, μπροστά στον υπολογιστή όλη την ώρα, δεν μπορώ και να οριζοντιωθώ να νιώσω το μωράκι... Πάντως ώρες ώρες σκέφτομαι ότι εμείς οι γυναίκες μπορεί μεν να περνάμε ανώδυνα διάφορες δύσκολες και με κάποια επικινδυνότητα καταστάσεις στη ζωή μας (π.χ. εγκυμοσύνη) και, από την άλλη να φοβόμαστε και να αντιδρούμε σαν μωρά με κάτι τέτοια αστεία πράγματα.... Περίεργο δεν είναι;;;; :D

κοριτσακι δεν επαθε τιποτα το μωρουλι σου..εγω σαν και εσενα δεν το ακουγα σχεδον καθολου..ελαχιστες φορες και μετα περνουσαν και μερες ολοκληρες που δεν ακουγα τιποτα..

ακομα και τωρα δεν το ακουω συνεχως..λιγες φορες μεσα στη μερα...αποτε μην ανησυχεις..ειναι ακομα πολυ που μικρουλι αλλα πολυ συντομα αφου ξεκινησε απο τοσο νωρις θα τρως κλοτσιες που θα το ευχαριστιεσαι...!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

κοριτσακι δεν επαθε τιποτα το μωρουλι σου..εγω σαν και εσενα δεν το ακουγα σχεδον καθολου..ελαχιστες φορες και μετα περνουσαν και μερες ολοκληρες που δεν ακουγα τιποτα..

ακομα και τωρα δεν το ακουω συνεχως..λιγες φορες μεσα στη μερα...αποτε μην ανησυχεις..ειναι ακομα πολυ που μικρουλι αλλα πολυ συντομα αφου ξεκινησε απο τοσο νωρις θα τρως κλοτσιες που θα το ευχαριστιεσαι...!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ Ντινάκι! Εντάξει, μην φανταστείς ότι κι εγώ το ακούω συνεχώς και ακατάπαυστα... Απλά κάτι χτυπηματάκια νιώθω σε διάφορες φάσεις της μέρας, πότε εδώ και πότε εκεί... Κι εσύ μην ανησυχείς καθόλου αν το ακούς κάπως πιο αραιά, απ' ό,τι διαβάζω τελικά είναι πολύ σχετικά όλα... :D

Διαφημίσεις