Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πεθερικά από επαρχεία. Που μένουν όταν σας επισκέπτονται?

katd

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Ανοιγω αυτό το θέμα γιατί εχώ πεθερικά από Θεσ/νικη και αντιμετοπίζω πρόβλημα. Βασικά δεν με ήθελαν από την αρχη γιατί ειμαι από την Αθήνα. (αλλωστε φταίω εγώ που ειμαι απο την Αθήνα). Για να μην τα πολυλέω οι σχεσεις μας (ειδικά με την πεθερά μου) δεν είναι καθόλου καλές. Παντα ερχοντουσαν σαν επισκέπτες και δεν έμεναν πότε σπιτι μας(δεν τους το εχουμε προτείνει εννοειται) εμεναν σε φιλικο τους προσωπο. Από τότε που γενήθηκε ο μικρός αλλαξανε τροπάρι. Μενούν στο ξενοδοχείο και καλα για να μην γίνονται βάρος στο σπίτι της φίλης τους και ξημερωβραδιάζονται στο σπιτί μας βεβαια. Ερχονται στις 11 το πρωι και φευγουν στις 10 το βραδυ. Καποιες φορές φευγουν το μεσημερι πανε για φαγητο με φιλους τους και αλλες φορες οχι. Το θέμα είναι οτι ολη μερα ασχολουνται με το μωρο και δεν κανουν τιποτα αλλο μεσα στο σπιτι. Ακομα και φαγητο περιμενουν να γυρισω εγω απο την δουλεια να τους μαγειρεψω!!!!τσακωθηκαμε την προηγουμενη φορα που ηρθαν γιατι δεν επερναν τηλεφωνο πριν εμφανιστουν και γενικως γιατι δεν κανουν τιποτα μεσα στο σπιτι. Ακομα και το νερο περιμενουν να τους το βαλω εγω. Και τα ειπα χυμα στην πεθερα μου ειδικα.Τωρα σε δυο βδομαδες είναι η βαφτιση του μικρου. Σκεφτομαι λοιπον αν τους πω να ερθουν να μεινουν σε εμενα θα ειναι καλυτερα τα πραγματα? Μηπως θα ασχολουνται και με το σπιτι και θα κανει και καμια δουλεια η πεθερα μου?Τι να κανω δεν ξερω!!Συγμνωμη για το μεγαλο post αλλα ειναι επειγον!! Θελω βοηθεια!!!

PSpyp2.png n6m7p2.png

Διαφημίσεις

προσωπικα πιστευω οτι και σπιτι σου να μεινουν το ιδιο θα κανουν...τωρα τι να σου πω δεν ξερω!! παντως αφου και ο αντρας σου συμφωνει δε βλεπω το λογο να ανοιξεις τετοιους χορους! γιατι την επομενη φορα τι θα τους πεις τωρα πατε σε ξενοδοχειο?? παντως μου φαινεται λιγο περιεργο που δεν τους φιλοξενειτε!

Εχεις δικιο ειναι περιεργο απλα ειναι πολυ περιεργοι ανθρωποι και φοβομαστε οτι αν τους φιλοξενησουμε θα εκμεταλευτουν την κατασταση και θα καθονται τις διπλασιες μερες απο οτι τωρα(τωρα καθονται περιπου 7-10 μερες) γιατι ειναι συνταξιουχοι και δεν εχουν υποχρεωσεις. Και επισης θα πρεπει εμεις να ειμαστε εκει μαζι τους αυτοκολλητοι ολες τις μερες και να ακολουθουμε δικο τους προγραμμα και οχι να ακολουθουν αυτοι τους δικους μας ρυθμους. Εγω θα ηθελα να τους φιλοξενησω αλλα σκεπτομενη ολα αυτα δισταζω. Δεν ειναι ευκολοι ανθρωποι.

PSpyp2.png n6m7p2.png

Και εμένα με παραξενεύει το ότι δεν τους φιλοξενείτε, αν αυτό συνέβαινε σε εμας, πιστεύω ότι ο άντρας μου δεν θα το συζητούσε οι γονείς του να μείνουνε αλλού..αν βέβαια προηγούνταν άσχημες καταστάσεις από μέρους τους, και προσβολές κατά του προσώπου μου δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε..εγώ μπορεί και να της πρότεινα να μείνουνε σπίτι μας, έτσι για να δείξω στον άντρα μου ότι καταπίνω τον εγωισμό μου παρα τα όσα...αν πάλι και ο άντρας μου είχε ακριβώς την ίδια αποψη για τους γονείς του με μένα, και δεν είχε κανένα πρόβλημα, ας έμεναν όπου ήθελαν..καλό βέβαια είναι να κρατιούνται κάποιες ισορροπίες, όταν είναι δυνατόν, γιατί μπορεί και οι δικοί σου γονείς κάποια στιγμή να χρειαστούν κάτι ανάλογο και τότε μπορεί να σου το χτυπήσει ο άντρας σου, για το ότι οι γονείς του έμεναν σε ξενοδοχείο κάθε φορά που έρχονταν..καλύτερα να είσαι καλυμμένη έστω κάνοντας την πρόταση.

πάντως από το ποστ σου διακρίνω ότι εσύ αποφασίζεις αν θα μείνουνε σπίτι σας, και εσυ είσαι που διαστάζεις, και πραγματικά με εκπλήσσει..μπράβο, τι να πω...είσαι τυχερή που ο άντρα σου συμφωνεί με τις αποφάσεις σου, ακόμη και σε ό,τι αφορά την οικογένεια του..

άσχετο! το μικρούλι σας θα πάρει το όνομα κάποιου από τα πεθερικά σου?

Πως και από την αρχή δεν ήρθαν να μείνουν σπίτι σας? Δική τους ιδέα ήταν να μένουν αλλού? Αν τους πεις να έρθουν σπίτι σας θα γίνει παράδοση και δεν θα ξαναπάνε σε ξενοδοχείο. Είσαι έτοιμη να το αντιμετωπίσεις αυτό.

Αν νομίζεις οτι μπορείται να τα βρήτε και να φτιάξουν οι σχέσεις σας κάντο.Μετά όμως δεν θα μπορέσεις να τους πεις τώρα πηγαίνεται σε ξενοδοχείο.Και εκτός από το φαγητό θα έχεις και κρεβάτια να στρώνεις και σεντόνια να πλένεις και όλα τα σχετικά.

Εκτός και αν ζητήσεις από την πεθερά σου να σε βοηθάει. Εξήγησέ της οτι δεν προλαβαίνεις και χρειάζεσαι την βοήθειά της.

Εμένα η πεθερά μου όταν έρχεται μου κάνει οτι μπορεί αν και δεν την αφήνω γιατί δεν μου πάει να μου κάνει τις δουλειές. Τώρα να μου πλύνει κανένα πιάτο ή να κάνει λίγο σίδερο και να στρώσει το κρεβάτι της ΟΚ . Αλλά δεν την στρώνω και στις δουλειές. Φιλοξενούμενη είναι. Εκτός και αν μένει πολλές μέρες οπότε η φιλοξενία γίνεται συγκατοίκηση. Εμένα φεύγουν γρήγορα.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Διαφημίσεις

Η αποφαση να μην μενουν σπιτι μας ειναι κοινη!Ο αντρας μου εχει την ιδια αποψη με μενα γιατι ξερει πολυ καλα τις ιδιοτροπιες τους και πολλες φορες με αποτρεπει κιολας απο το να τους το προτυνω και εγω νιωθω ασχημα καποιες φορες γιατι σιγουρα εμενα κατηγορουν.Δεν εμεναν σε εμας γιατι δεν ειχαιμε χωρο παλια, απλα οταν μετακομισαμε σε αυτο το σπιτι που ειναι μεγαλυτερο αποφασισαμε να μην τους προτεινουμε να ερθουν να μεινουν γιατι οπως ειπα και στην αρχη εμεναν σε φιλικο τους προσωπο. Το σκηνικο αλλαξε με τον ερχομο του μικρου και οπως το εκλαβαμε το εκαναν εμεσως για εκβιασμο για να αναγκαστουμε να τους φιλοξενησουμε. Μαρακι το γιο μου θα τον πω Πετρο οπως τον πεθερο μου δεν εχω τετοια προβληματα. Το θεμα ειναι οτι θελω να τους φιλοξενησω αλλα να προσαρμοστουν στους δικους μας ρυθμους και οχι εμεις να βαραμε προσοχη. Θα σας δωσω καποια παραδειγματα να καταλαβετε για τι χαρακτηρες μιλαμε να μου πειτε αν εχω δικιο ή οχι.

Ο μικρος μας ειχε ικτερο οταν τον φεραμε απο το μαιευτηριο και ο γιατρος ειπε οχι κολωνιες και σχετικα. Ερχεται η πεθερα μου σπιτι με κολωνια φουλ και κραγιον και αρχισε να τον περνει αγκαλια και να τον φιλαει. Της λεει ο αντρας μου οτι δεν κανει να φοραει κολωνια γιατι το μωρο εχει ικτερο. Ε οσο το κανατε εσεις το εκανε και αυτη.

Τους παιρνει τηλ ο αντρας μου Τεταρτη να τους ρωτησει ποτε θα κατεβουν γιατι ειχαμε κανονισει ενα τραπεζι σε φιλους για εκεινο το σκ. Του λενε οτι δεν ξερουν ποτε και ΑΝ θα κατεβουν και ετσι τους λεει ο αντρας μου να ερθουν αν ειναι μετα απο το σκ που θα καναμε το τραπεζι. Τον περνουν τηλ Πεμπτη βραδυ στις 10 και του λενε "αυριο κατεβενουμε" και φυσικα οταν ηρθαν εγινε χαμος, τσακωθηκανε.

Τους εχουμε ζητησει επανηλημενα να περνουν ενα τηλ πριν ερθουν απο το σπιτι.Μπορει να κανουμε σεξ ρε φιλε εκεινη την ωρα, να ειμαστε με τα εσωρουχα ή τελος παντων να κανουμε την αναγκη μας. Εκεινοι δεν βαζουν μυαλο ερχονται χτυπανε τα κουδουνια και αν δεν τους ανοιξεις αμεσως σφυριζουν. Ρεζιλι με κανουν στη γειτονια.Ασε που ξυπνανε το μωρο συνεχεια.

Τι να κανω νοιωθω ασχημα αλλα φοβαμαι για τα χειροτερα.

PSpyp2.png n6m7p2.png

Hotel!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνφωνώ ας τους στο ξενοδοχείο γιατί με την νοοτροπία που έχουν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα. Αφού ο γιός τους έχει την αυτή την γνώμη για τους γονείς του και δεν θέλει να μένουν μαζί σας, κάτι ξέρει. Μένουν και πολλές μέρες ρε παιδί μου.!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Ποσο συχνα ερχονται αθηνα????

Η αποψη μου ειναι οτι ειναι γονεις του ανδρα σου και οπως θα ηθελες να φερεται στους γονεις σου πρεπει να φερθεις και εσυ στους δικους του..

Το παιδι τους και το εγγονι τους οι ανθρωποι θελουν να δουν.. αλλωστε γιαυτο και κατεβαινουν Αθηνα. Αλλα για να μην σου κανουν δουλειες σπιτι οι ανθρωποι ξενοι αισθανονται. Η γνωμη μου ειναι να την προσεγγισεις εσυ και να την κανεις να αισθανθουν ανετα και φυσικα οι ανθρωποι οταν ερχονται να σας δουν να μενουν στο σπιτι σας. Αυτο εξαλου απο την αρχη το ξερατε οτι αφου με τον ανδρα σου δεν ειστε απο την ιδια πολη οτι θα τα ειχατε αυτα. Και στην τελικα σιγα το κακο ρε κοριτσια.............

Η αποψη μου ειναι οτι ειναι γονεις του ανδρα σου και οπως θα ηθελες να φερεται στους γονεις σου πρεπει να φερθεις και εσυ στους δικους του..

Το παιδι τους και το εγγονι τους οι ανθρωποι θελουν να δουν.. αλλωστε γιαυτο και κατεβαινουν Αθηνα. Αλλα για να μην σου κανουν δουλειες σπιτι οι ανθρωποι ξενοι αισθανονται. Η γνωμη μου ειναι να την προσεγγισεις εσυ και να την κανεις να αισθανθουν ανετα και φυσικα οι ανθρωποι οταν ερχονται να σας δουν να μενουν στο σπιτι σας. Αυτο εξαλου απο την αρχη το ξερατε οτι αφου με τον ανδρα σου δεν ειστε απο την ιδια πολη οτι θα τα ειχατε αυτα. Και στην τελικα σιγα το κακο ρε κοριτσια.............

'Οσο για τα κουδούνια...εδώ μιλάμε για διαφορά νοοτροπίας και όχι αγένεια αναγκαστικά,στη Β.Ελλάδα είναι απόλυτα φυσιολογικό να χτυπήσεις το κουδουνι κάποιου και να πάς χωρίς να έχεις πάρει πρίν τηλέφωνο. :):)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Εγώ είχα να αντιμετωπίσω ενα εντελώς διαφορετικό θέμα.

Οι δικοι μου δεν ήθελαν τον αντρα μου. Οταν μετακομισαμε Αθήνα, τον πρώτο χρόνο οι δικοι μου απεφευγαν να κατεβουν και εγω απεφευγα να τους καλέσω γιατι δεν υπήρχε καμια περιπτωση να συμβιωσουν με τον αντρα μου ουτε 10'. Στις δυο-τρεις φορες που κατεβηκαν εμειναν στην αδελφη του πατερα μου. Εμενα ειλικρινα δεν με εκανε να νιωθω καθολου καλα αυτό αλλά ήξερα οτι αν ερχοντουσαν σπιτι θα γινοταν καβγας μεγάλος. Βεβαια ομολογώ οτι εκεινο το διαστημα δεν ηθελα ουτε να διανοηθώ οτι υπήρχε περιπτωση να φιλοξενησω τα πεθερικα μου.Ημουν αρκετα θυμωμενη.

Οταν πριν 6 μηνες χρειαστηκε να μετακομισουμε και εγω χρειαζομουν βοηθεια περισσοτερο για το παιδι, φέρθηκα εξυπνα ζητωντας απο τη πεθερα μου και την κουνιαδα μου να κατεβει καποια να με βοηθησει. Και οι δυο με εγραψαν.Εθεσα το θεμα στον αντρα μου οτι πρεπει να κατεβει τουλαχιστον η μαμα μου, η οποια πηρε αδεια τη μερα που της το ειπα(οι αλλες δυο καθονται...).Αυτη ηταν η αρχη της αλλαγης των πραγματων, τη πρωτη φορα ηρθε η μαμα μου μονη, τωρα καθε δυο-τρεις μηνες κατεβαινουν και οι δυο για ενα σκ. Νομιζω οτι ενα σκ μπορουν ολοι να προσποιηθουν αν δεν μπορουν πραγματικα να νιωσουν καλα και να περασουν οι μερες για να δουν το μικρο.

Παντως τωρα ουτε κρυο ουτε ζεστη για τα πεθερικά μου.Θεωρω παντως οτι αν ερχοντουσαν στο τριημερο ο αντρας μου θα τους σφυριζε οτι ηρθε η ωρα να αποχωρισουν....

'Οσο για τα κουδούνια...εδώ μιλάμε για διαφορά νοοτροπίας και όχι αγένεια αναγκαστικά,στη Β.Ελλάδα είναι απόλυτα φυσιολογικό να χτυπήσεις το κουδουνι κάποιου και να πάς χωρίς να έχεις πάρει πρίν τηλέφωνο. :):)

Ε απο τα βορεια ειμαι :D:D:D κατι ξερω

Αν τους φιλοξενεις παντως δεν θα εχεις το νου σου αν θα χτυπησουν τα κουδουνια σε ακαταλληλη ωρα ή οχι :shock:

Ενταξη τωρα εδω που τα λεμε ειναι δυσκολο να μενεις με τα πεθερικα σου..

Αλλα το θεμα εδω που τιθεται ειναι ποσο συχνα ερχονται.. γιατι αν ερχονται συχνα καλυτερα να νοικιασουν ενα σπιτι να εχουν οι ανθρωποι το χωρο τους .Τωρα αν μιλαμε γαι 2-3 φορες το χρονο δεν νομιζω να τιθεται θεμα.

αυτο με τη κολωνια μου σπαει τα νευρα!! :twisted::twisted:

το σιχαινομαι να ερχονται και να πιανουν το μωρο μου και μετα να βρωμαει πατσουλια η gucci...

εχω τρελλο κολλλημα με αυτο. οσο λατρευα τα αρωματα τοσο δε θελω να βρωμαει το παιδι μου.

αν έρθει δηλαδή η δική μας η μαμά χωρίς να χτυπήσει κουδούνι θα μας ενοχλήσει τόσο πια? στην επαρχία πάντως είναι διαφορετικά τα πραγματα, και πραγματικά σε θεωρώ πολυ τυχερή που ο άντρας σου είναι τόσο εμφανώς με το μέρος σου..εδώ στην επαρχία όσο και ενοχλητικοί κι αν είναι κάποιοι απο τους γονείς κρατιούνται τουλάχιστον τα προσχήματα

Να συμπληρωσω οτι εχω μιλησει με την πεθερα μου και της εχω πει τα εξης:

-θελω να ειμαστε οικογενεια και οπως εχω ανεση να ζηταω κατι απο τους γονεις μου να το ζηταω και απο εσας χωρις να παραξηγηστε

-δεν μπορω καθε φορα που ερχεστε να τσακωνοσαστε με τον Δημητρη(ο αντρας μου) γιατι δεν σεβεστε το προγραμμα που αναγκαστικα εχουμε μιας και δουλευουμε και οι δυο(δεν γινεται να πηγαινουμε στην ταβερνα καθημερινες π.χ.)

-δεν ειναι φυσιολογικο να ερχεστε στο σπιτι και ολη μα ολη την ωρα να ασχολειστε με το παιδι και οταν τον βαζουμε για υπνο να μην μας μιλατε και απλα να φευγετε ( η απαντηση της ηταν "και τι να πουμε?" περι ανεμων και υδατων της λεω πρεπει να εχουμε καποιο συγκεκριμενο θεμα για να μιλαμε δηλαδη)

-το σπιτι μας ειναι και σπιτι σας μπορειτε να φτιαξετε καφε να ανοιξετε το ψυγειο και αφου θες να προσφερεις(γιατι ετσι λεει συνεχεια) φτιαξε και ενα φαι μιας και εγω γυρναω σπιτι 6 το απογευμα.

Πιστευτε οτι ειμαι περιεργη?δηλαδη ειναι κακο να ντρεπομαι να εμφανιστω χωρις σουτιεν και με το νυχτικο μπροστα στον πεθερο μου?Κακο που ζηταω να πε παρουν ενα τηλ 10΄λεπτα πριν ερθουν?Και μετα απο ολα αυτα πως να γινω η καλη και να τους φιλοξενησω σπιτι μας?Μηπως τα πραγμτα γινουν χειροτερα?

PSpyp2.png n6m7p2.png

Διαφημίσεις

Ναντια μου μιλαμε για 6-7 φορες το χρονο και απο 10 μερες τουλαχιστον τωρα που ειναι στο ξενοδοχειο.

Οσο για την μαμα μου δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει χωρις να παρει τηλ.

Και το ξερω οτι στην επαρχεια ειναι διαφορετικα αλλα δεν ηταν δικη μου επιλογη να γεννηθω στην Αθηνα απο γονεις Αθηναιους και παππουδες γεννημενους στην Αθηνα. Δεν εχω χωριο τι φταιω??Ποτε δεν μου αρεσε το οτι δεν ειχα χωριο αλλα δεν εχω μαθει ετσι τι να κανω.

PSpyp2.png n6m7p2.png

Καλημέρα!

Η δική μου άποψη συμφωνεί με των κοριτσιών: Ξενοδοχείο.

Ειδικά με τη βάφτιση θα έχεις αρκετό άγχος, χωρίς να τους έχεις μέσα στα πόδια σου (αφού δεν θα βοηθήσουν).

Τώρα, αν ξημεροβραδιάζονται σπίτι σου, εσύ θα έπρεπε κάπως να το χειριστείς. Ας πούμε, όπως αυτοί έρχονται απροειδοποίητα, να κανονίσεις κι εσύ να πας επίσκεψη με το μωρό. Τι θα σου πουν; Θα κάτσουμε εδώ να σας περιμένουμε; Ας κάτσουν (χωρίς να έχεις μαγειρέψει εννοείται).

Επίσης, μπορείς, αν θες η πεθερά σου να σου δίνει ένα χεράκι στην κουζίνα, να εντοπίσεις τι φαγητά δεν της αρέσουν και αυτά να μαγειρεύεις. Τι θα σου πει "φτιάξε κάτι άλλο;" μπορεί να φιλοτημηθεί να μαγειρέψει η ίδια.

Όσον αφορά στο έρχομαι ότι ώρα θέλω, το έκανε η μάνα μου (μένουμε και οι δύο στην Αθήνα). Μια το είπα, δύο το είπα, τίποτα εκείνη. Είχε και κλειδιά μπας κι εγώ εκείνη την ώρα δεν μπορώ να ανοίξω. Μια μέρα, βάζω την ασφάλεια στην πόρτα, κατεβάζω και τήλέφωνα. Βάραγε, βάραγε, μετά της είπα "αχ, κοιμόμασταν". Έκανε πολύ καιρό να έρθει πάλι έτσι. Επίσης, την επόμενη φορά είχα σκοπό να της εμφανιστώ με το σεντόνι (σαν τις ελληνικές ταινίες). Έτσι, για να καταλάβει...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Σας ευχαριστω παρα πολυ που απαντατε τοσο ειλικρινα!!Με βοηθατε παρα πολυ αληθεια, ειτε συμφωνειτε μαζι μου ειτε οχι. Εχουν γινει τοσα πολλα που αν τα ελεγα ολα...............Παντως ευχαριστω πολυ που ασχολειστε μαζι μου, ξερω οτι υπαρχουν και πιο σοβαρα θεματα δεν το συζηταω αλλα η γνωμη σας μετραει. :P:D:)

PSpyp2.png n6m7p2.png

Ψηφίζω ξενοδοχείο. Ούτε για μένα εννοείται να έρθει κάποιος από την οικογένειά του ή τη δική μου και να μείνει σε ξενοδοχείο αλλά:

Το σπίτι μου για πολύ καιρό ήταν "κέντρο διερχομένων". Ο ένας πήγαινε ο άλλος ερχόταν. Είχα βαρεθεί να μαγειρεύω, να καθαρίζω και να πλένω σεντόνια. Άσε το πήγαινε έλα στο αεροδρόμιο και στο λιμάνι. Ερχόταν ο ένας για τη δουλειά του, τηλεφωνούσε στον καλό μου να πάει να τον πάρει. Έχει πάει στο αεροδρόμιο (από το κέντρο της Αθήνας) έχει φέρει κάποιον στο σπίτι για φαγητό και τον έχει ξαναπάει αεροδρόμιο ............ σε διάστημα 4 ωρών (μιλάμε για πρόσωπο της οικογένειάς του που 3 μέρες πριν τον είχαμε φιλοξενήσει για 2 βράδυα, εννοώ ότι δεν το έκανε για κάποιον που είχαμε καιρό να δούμε). Ερχόταν κάποιοι για σαββατοκύριακο (από Τετάρτη ως Τρίτη) και αυτά τα σαββατοκύριακα τα είχαμε 6 φορές το χρόνο. Τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια. Μέχρι που γεννήθηκε το μωρό. Τα έκοψα όλα μαχαίρι.

Πρόσεχε γιατί μπορεί να την πατήσεις. Εκτός και αν συμφωνήσεις με τον καλό σου, ότι με τη βάπτιση είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε να τους φιλοξενήσετε και να δείτε πως θα είναι και αν τα πράγματα είναι καλά για όλους σας βλέπετε τι θα κάνετε σε επόμενες επισκέψεις τους στην Αθήνα. Πάντως να ξέρεις ότι αν το κάνουν μια φορά μετά θα τους έχετε για πάντα...

Εγω παντα ονειρευομουν μια μεγαλη οικογενεια με τους παππουδες ενεργα μελη της...

Το θεμα ειναι οτι τελικα δεν ειναι ολα οπως τα ονειρευομαστε.

Εμενα οταν με επερνε ακομα και τηλ η πεθερα μου δεν ηθελα να καν να της μιλησω..Οχι να ερθει και σπιτι μου.. Αλλα ειτε ηθελα ειτε οχι μαι χαρα με επερνε τηλ καθε μερα και μου μιλουσε με τις ωρες και ερχοταν σπιτι και ξεχνουσε να φυγει :D

Το θεμα ειναι σε τι θα μπλεξεις και ποσο κοντα ειναι με εσενα....

Για αυτο λενε αυτον που θα παντρευτεις πρεπει να γνωρισεις πρωτα και τους γονεις του... Και δεν περνεις μονο τον ανδρα σου αλλα και ολο του το σοι :D

Πιστεύω πως όλα είναι θέμα νοοτροπίας κι όχι καταγωγής :D

Κι εγώ από βόρεια είμαι αλλά το γνωρίζουν όλοι μα όλοι είτε γονείς είτε πεθερικά είτε φίλοι ότι δεν δέχομαι επισκέψεις αν προηγουμένως δεν με έχουν ειδοποιήσει τηλεφωνικώς :D

Όσο για τα υπόλοιπα εγώ θα το έλεγα στα ίσια έρχεστε που έρχεστε δεν κάνετε κι ένα φαγητό για να βρούμε όταν θα έρθουμε από την δουλειά

στο κάτω κάτω της γραφής όχι για εσένα αλλά για τον γιο τους!!!

Μπορείς να το πεις σε στυλ δεν κάνετε ένα φαγητό γιατί του Δημήτρη του έλειψε η μαγειρική σας :lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Ax ΣΑΜ μου το εχω πει οταν με ρωτησε μια φορα τι να φτιαξω της ειπα οτι θελεις κανε κατι που αρεσει στο Δημητρη και τελικα δεν μαγειρεψε γιατι δεν της ειπαμε λεει κατι συγκεκριμενο!!!!!!!!!!!!! :?::shock:

Και να φανταστεις πριν ακομα γνωρισω τον αντρα μου την λατρευα την Θεσ/νικη και ακομα την λατρευω αλλα αντι να την χαιρομαι την αποφευγω :cry::!:

PSpyp2.png n6m7p2.png

Οκ αφού θέλει να το ρίξει στην παλαβή γράψε σ΄ένα χαρτί το πρόγραμμα της εβδομάδας στο φαγητό και δώστης το πχ Δευτέρα ψάρι Τρίτη λαδερό και πάει λέγοντας αν και τότε βρει δικαιολογίες η κατάσταση δεν σώζεται οπότε καλύτερα σε ξενοδοχείο κι άστους να λένε !!

Υ.Σ Δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά η Θεσ/νίκη για δύο ανθρώπους(μ΄έπιασε το τοπικιστικό μου μην δίνεις σημασία) :lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

ΣΑΜ η Θεσ/νικη ειναι φοβερη!!!(για να μην νομιζεις δηλαδη :lol: )Οσο για τις συμβουλες σου θα τις ακολουθησω και θα σου πω!!!

PSpyp2.png n6m7p2.png

εγω παρόλλο που ειμαι απο επαρχια,θεσ/νικη συγκεκριμενα σε καμια περιπτωση δεν θα αφηνα τα πεθερικα μου να κοιμηθουν στο ξενοδοχειο.θα το θεωρουσα υποτιμιτικο καταρχην απεναντι στο συζηγο μου και μετα απεναντι σε'μενα.

επισης δεν μπορει να λες οτι δεν κανει τιποτα η πεθερα σου.τι περιμενεις να κανει ενας απλος επισκεπτης?

υ.γ. οτι δεν ειναι αθηνα ειναι επαρχια ( ξανθια ειμαι παιδια ) μην με παρεξηγειται

rQGhp3.png