Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

...να αλλαζει ιατρειο και δήμο μαλιστα,καθε 1-2 χρονια? Σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω τι παιζει..αλλα δεν...Καμια βοηθεια?

Ο πρωην γυναικολογος μου,εχει αλλαξει μεσα σε 4χρόνια 6 ιατρεια... :shock: το καθενα σε διαφορετικο δήμο και απο τη μια ακρη της πολης στην αλλη καθε φορα... :shock:

Εδω ενας γιατρος τρεμει μην παει μερικα τετραγωνα παρακατω και χασει πελατες...και αυτος να παει απο τη μια ακρη στην αλλη οικειοθελώς ?

Μπορειτε να φανταστειτε γιατι μπορει να το κανει? :roll:

Διαφημίσεις

Γιατι ισως δεν ειναι γιατρος αλλα κομπογιαννιτης? Και φοβαται μην τον πιασουν? Ε????

Πολύ σωστή παρατήρηση...

Grow up and get a life!

Έιδικά οι γυναικολόγοι, δεν είναι γιατροί 'της γειτονιάς'. Αν θέλεις έναν γυναικολόγο, πας και τον βρίσκεις, σχεδόν όπου να έχει το ιατρείο. Οπότε δεν χάνουν πελατεία με τη μετακόμιση. Βέβαια και αυτό που λες, υποερβολικό μου φαίνεται, αλλά δεν είναι και αυτονόητο ότι πάει κάτι στραβά. Άλλωστε αν έχει κάνει κάτι, και έχει νόμιμο ιατρείο, το ευκολότερο είναι να τον βρουν. Ψάξε το πάντως μέσω ιατρικού συλλόγου. Ρώτα τουλάχιστον, εάν έχει νόμιμο ιατρείο!

Έιδικά οι γυναικολόγοι, δεν είναι γιατροί 'της γειτονιάς'. Αν θέλεις έναν γυναικολόγο, πας και τον βρίσκεις, σχεδόν όπου να έχει το ιατρείο.

Τουλάχιστον, εγώ φεύγω από τα Νότια Προάστεια και τρέχω στα Βόρεια για να επισκεφθώ το γυναικολόγο μου :(

Αλλά αυτές οι συχνές μετακινήσεις του πρώην γυναικολόγου σου πράγματι δημιουργεί σκεπτικισμό. Για να λες "πρώην", έχασες την εμπιστοσύνη σου σε αυτόν για κάποιον άλλον λόγο ή απλά τον έχασες λόγω των μετακινήσεων?

Δήμητρα

Διαφημίσεις

Δες στο τοπικ "θυμα παραπληροφορησης" για να καταλαβεις γιατι τον αλλαξα...και οχι μονο...εκανε και αλλα πολλα... :lol:

μου κίνησες την περιέργεια... το τόπικ είναι παλιό? Δεν το βρίσκω....