Καθ έξιν Αποβολές - συναισθήματα
Από
mpoumpouki, in Δύσκολες στιγμές...!
-
-
- 28 απαντήσεις
- 10.323 εμφανίσεις
-
- 71 απαντήσεις
- 15.826 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 6.702 εμφανίσεις
-
τι εχει η κορη μου επιτελους?
Από christiana000, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 11 απαντήσεις
- 7.885 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 2.839 εμφανίσεις
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.571 απαντήσεις
- 401.144 εμφανίσεις
-
- 561 απαντήσεις
- 98.985 εμφανίσεις
-
- 137 απαντήσεις
- 13.725 εμφανίσεις
-
- 57 απαντήσεις
- 6.615 εμφανίσεις
-
- 49 απαντήσεις
- 44.003 εμφανίσεις
-
ΑΔΕΝΟΜΥΩΣΗ
Από mkp, in Θέλω να γίνω μαμά/μπαμπάς
- 46 απαντήσεις
- 25.795 εμφανίσεις
-
Ζωηρό παιδι-Επισκεψη σε ειδικό
Από Agapi21, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 13 απαντήσεις
- 1.027 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από Lucky?,Κοριτσακια μου όμορφα γεια σας.
Θα ήθελα όποια μπορεί να μοιραστεί μαζί μου τι εξετάσεις έχετε κάνει για καθ έξιν αποβολές.
Εγώ όπως κάποιες θα ξέρατε είχα μια βιοχημική και μια παλίνδρομη. Πήγα σε δυο γιατρούς και οι γνώμες για εξετάσεις είναι διχασμένες. Δώστε μου τα φώτα σας.
Ο ένας μου έγραψε θρομβοφιλία, Ανοσότυπο (natural killers), HLA typing (ιστοσυμβατότητα εγώ και ο άντρα μου), χλαμύδια, ουρεοπλασμα και μυκόπλασμα. Κάναμε και καρυότυπο ζεύγους, τα αποτελέσματα δεν βγήκαν ακόμα.
Η άλλη που με έβλεπε μέχρι τώρα με μετά απο πολλή πίεση από μέρους μου (δεν είναι τίποτα μου έλεγε...) μου έγραψε άλλα πράγματ. Μόνο η θρομβοφιλία συμφωνεί. Τα άλλα είναι αντιπηκτικό του λύκου, Φωσφολυπιδικά, αντιπυρινηκά. Εγώ αναρωτιέμαι ρε παιδιά. Δεν είναι όλοι γυναικολόγοι; Τι στο καλό σπουδάζουν; Διαφορετικά ο καθένας;;;
Ευχαριστώ -
Από dimela38,Απ'οτι διαβαζω σε διαφορα topics υπάρχουν κοπέλες με αποβολές που ειχαν αίσιο τελος. Μηπως θα μπορούσανε να μας πουνε τι εφταιγε σε περιπτωση που το βρήκανε και ποιος γιατρός τους βοήθησε. Θα ητανε πολύ βοηθητικό για όλες εμάς που δυστυχώς δεν τα έχουμε καταφερει και πειραματιζομαστε με διάφορους γιατρούς. Υπάρχει λοιπόν κάποια-ες που να βρήκανε λύση στο αρεταιειο ή στη τζαννατου ή στο αποβολών του έλενα ή στο αποβολών του αλεξανδρα ή κάπου άλλον με κάποιον άλλο γιατρό και ειδικά υπήρξε κάποια συγκεκριμένη αιτια για τις αποβολές; ξερω πως ειναι κουραστικό για μια μαμά να τα θυμάται αλλα σκεφτητε πως μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσετε.
Σας εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να χαίρεστε ολες τις οικογενειές σας!!! -
Από administrator,Το κείμενο είναι απο διάλεξη του κύριου Μαντούβαλου
και βρίσκεται στο εξής σιτε
http://www.infertility.gr/lecture.html
(μέχρι 22 Σεπτ. 08)
-