Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από
renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
-
-
- 48 απαντήσεις
- 14.599 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 95 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 10.293 εμφανίσεις
-
- 460 απαντήσεις
- 12.048 εμφανίσεις
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.610 απαντήσεις
- 406.239 εμφανίσεις
-
- 145 απαντήσεις
- 49.612 εμφανίσεις
-
Εντονος πόνος Χαμηλά στην 38η Εβδομάδα...
Από Stellinula, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 41 απαντήσεις
- 18.321 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 999 εμφανίσεις
-
Πώς κόβουμε το μπιμπερό;
Από irin, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 7 απαντήσεις
- 1.472 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 81 εμφανίσεις
-
Μεγαλο κεφαλι εμβρυου στην 34η εβδ. Είναι ανησυχητικό;
Από Marilou92, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 2 απαντήσεις
- 119 εμφανίσεις
-
- 501 απαντήσεις
- 60.679 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από anemoni1989,Καλησπέρα!! Εχω μια μικρη 7 μηνων, η οποια ακομα δεν μιλαει ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Ουτε μα, ουτε μπα, ουτε τιποτα!! Αντιλαμβανεται τα παντα, οταν της λες κατι εχει αρχισει και καταλαβαινει, οταν της τραγουδαω κουπεπε ή της λεμς "ελα, ελα" κανει τις αντίστοιχες κινησεις με το χέρι, αλλα δεν λεει τιποτα!!! Και με εχουν ολοι (συγγενεις) αγχωσει οτι θα αργησει να μιλησει και πως κακως δεν της μιλαω μπεμπεκιστικα αλλα της τα λεω ολοκληρα και φταιω εγω που δεν λεει κατι ακομα, ενω αλλα μωρα μιλανε... Βεβαια στην πορεια αποδεικνυεται πως δεν μιλανε, αλλα μπαμπαλιζουν, αλλα ξερετε πως ειναι οι γονεις και συγγενεις... Ακομα και το μπρμπρμπρ το θεωρουν ομιλια...
Εγω πιστευω ειναι πολυ μικρη ακομα και πως δεν ειναι κακο να της μιλαω σωστα (πχ φαγητό αντί για μαμ, βολτα αντι για ατα κοκ) αλλα εχω αγχωθει δεν σας κρυβω.. Η παιδιατρος συμμεριζεται την δικη μ γνωμη και μαλιστα μ τονισε πως επειδη εχει δωσει βαση στην κινηση (βηματιζει μονη της με υποστήριξη εδω και 15 μερες ηδη) μπορεί σε αυτό τον τομεα να καθυστερησει...
Εσας ποτε μιλησαν τα παιδάκια σας?? Συνειδητα εννοω... Οχι τς ηχους που παραγουν ασυναισθητα...
Ευχαριστώ!!!
Εν τ μεταξυ ξεχασα να αναφέρω πως οτι βλακεια ακουσει (μπρρρρ, πρρρρρ, γκγκγκ και ηχους με τη γλωσα) τα αντιγραφει αμεσως και τα επαναλαμβανει!!! Αρα δεν τίθεται θεμα ακοης... Απλα αρνείται να μιλησει!!! -
Από anna1703,Καλησπέρα! Έχω ένα αγοράκι 9 μηνών που μέσα στη μέρα παράλληλα με το θηλασμό τρώει 3 ή 4 γεύματα στερεές τροφές πια. Θηλάζει όποτε και όσο θέλει και αυτό ποικίλλει από μέρα σε μέρα. Δηλαδή μπορεί μια μέρα να θηλάσει 2 φορές και μια άλλη 8. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Η περίοδός μου δεν έχει επανέλθει ακόμη και αναρωτιέμαι πρέπει να σταματήσω εντελώς να θηλάζω για να μου έρθει; Απ'ότι φαίνεται η μετάβαση στις στερεές από τον αποκλειστικό δεν ήταν αρκετή για να επανέλθει.Ρωτάω γιατί μετά το χρόνο θα θέλαμε να προσπαθήσουμε για δεύτερο παιδάκι και δεν θέλω να σταματήσω ακόμη να θηλάζω. Εσείς τι εμπειρίες έχετε;
-
Από tozdel,γειά σας και πάλι!!
μήπως μπορείτε να μου πείτε τι καινούριο κάνει ένα μωρό και πότε??
πχ χαμογελάει περίπου στον μήνα.
μιλάει - την δική του γλώσσα - πότε???
όταν μπρούμητα μπορεί να γυρίσει ανάσκελα πότε???
όταν μπρούμητα ανασηκώνει και τον θώρακα πότε???
μήπως σας ζητάω πολλά??? συγχωρέστε με!!! αλλά όπου διαβάζω τα γράφουν κάπως γενικά, ανά τρίμηνο κλπ.
επίσης πότε βλέπουν καθαρά, σε τί απόσταση?? χρώματα???
-
Από spitogata,Καλημέρα σας, ποιος μπορεί να μου απαντήσει από ποια εβδομάδα και μετά ακούς την καρδιά του μωρού να χτυπάει?? Είμαι 6 εμδομάδων + αλλά ο γιατρός μου δεν άκουσε τον χτύπο της καρδιάς του. Μου είπε να κάνω μία β χοριακή και να ξαναπάω την άλλη εβδομάδα να ξανακάνουμε υπέρηχο αλλά με έχει φάει η αγωνία....
-
Από φουλα27,Καλησπερα σε ολες τις μανουλες αλλα και στις μη...παρα μια βδομαδα κλεινουμε τον 7ο μηνα!!!!!Ω ναι μεγαλωσε το αντρακι μου!!!!!!Καθημερινα ανακαλυπτουμε και κατι καινουργιο και εχουμε τρελαθει οικογενειακως...το μονο που ηθελα να ρωτησω ειναι για τα ποδαρακια σε ποια ηλικια ξεκινανε να τα πατανε καλα?επισης οταν τον βαζω να καθεται,πραγμα που δεν του αρεσει και πολυ,δεν στηριζει το σωμα του πολυ καλα....εσεις μανουλες που εχετε μεγαλυτερα πααιδακια???
-
Από Rosalita,Κορίτσια, αν υπάρχει και αλλού ίδιο θέμα ειδοποιήστε με. Έχω το εξής θεματάκι. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μου ένιωσα πρώτη φορά το μωρό, σαν ένα εσωτερικό γαργάλημα χαμηλά στη κοιλιά, μόλις μπήκα στο 4 μήνα. Μετά από 20 μέρες περίπου το άκουσε καιο μπαμπά. Δηλαδή είμαι σίγουρη ότι δεν ήταν ιδέα μου ή εντεράκι... Τώρα πάλι που μπαίνω στον 4 μήνα κάτι νιώθω ίδιο, κάτι το οποίο αν ήταν έντερο θα το είχα ξανανιώσει και όσο δεν ήμουν έγκυος. Ο γιατρός μου όμως επιμένει ότι είναι αδύνατον αν ακούσεις το παιδί πριν την 20 βδομάδα στο πρώτο παιδί και πριν την 16 για το δεύτερο. Τι να πω...Περιμένω τα σχόλιά σας.
-
Από chrissag,Κοριτσια καλησπερα. Πηγα σημερα το απόγευμα στον γιατρο και μετά από κόπο είδαμε τον σάκο. Ειμαι 5 εβδομαδων και 3 ημερων (βάσει τελ. Περιόδου) δεν θα έπρεπε να δω και σποράκι ή ειναι πράγματι νωρίς ακόμα;
-
Από Toksp,Καλησπερα σας!
Σε 10 μερες σαραντιζω.ειχα σκοπο να βγαλω εξω τη μπεμπα να ξεσκασω και εγω αφου μου ειπαν οτι βοηθαει αν και λιγο ο αντρας μου που δυσανασχετει λιγο αυτα που ακουω για το ποσο ευκολα αρρωσταινει εναι μωρακι εχω κανει πισω...οταν λεω να βγουμε μιλαω για το να τη βαλω στο αμαξι και να παμε στις γιαγιαδες η στην κολλητη μου φιλη που εχει και εκεινη 3 μηνων μωρακι...ουτε κατα διανοια βεβαια να παμε με το καροτσι εξω μιας που ημαστε και μεσα στο χειμωνα...τι κανατε εσεις με αυτο;ποτε βγαλατε τα μωρακια σας εξω;
-