Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

artemis

Recommended Posts

Για βοηθείστε ρε κορίτσια λιγάκι....

Έχετε να προτείνετε φωτογράφο που να ξέρετε την δουλειά του? Και να μην ζητάει και πολλά χρήματα?

Μέχρι στιγμής έχω βρει με 450 ευρώ, με 1 DVD και 70 φωτογραφίες, είναι στην γειτονιά μου αλλά δεν είναι δοκιμασμένος!

Έχω βρει και 700 ευρώ με 80 φωτο 3 DVD, δοκιμασμένος, εγγύηση αλλά νομίζω πολλά τα λεφτά!

Ξέρεις κάποιος να προτείνει κάποιον αλλά να μην δώσω και μια περιουσία!

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

σΤΗ σΥΡΟ ΠΑΝΤΩς η τιμη ειναι φιξ...ολοι ζητανε 500 ευρω για 60 φωτο και 5 μεγαλες και 2 ντιβιντι......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

PHOTOKAZA

Ν. Αττικής,

Κρυονέρι

Λεωφ.Κρυονερίου 50

ΤΚ: 121.31

Τηλ. 2130 362603 & 697 2434773

http://www.photokaza.gr/

είναι δοκιμασμένος και πολύ καλός. τον είχα εγώ στο γιο μου και θα τον πάρω και στη βάπτιση της κόρης μου. αν θέλεις σου στέλνω pm για να πας συστημένη. είναι φθηνός. είχα δώσει για 2 φανταστικά dvd και 80 φωτογραφίες 550 ευρώ και τώρα μάλλον θέλει γύρω στα 580 - 600.

δε ξερω να σου πω τιμη αλλα εφερα καποιο φιλο που εχει φωτογραφειο στην Αθηνα να μου τραβηξει το γαμο μου στα Χανια επειδη ηξερα κ ειχα ακουσει οτι η δουλεια του ειναι πολυ καλη!μου το επιβεβαιωσε με τον καλυτερο τροπο!εχω ενα υπεροχο βιντεο με την καλυτερη εξυπηρετηση :D αν θες πληροφοριες πμ μου

Στον δικό μας, θα δώσουμε 550 ευρώ για 100φώτο 3 dvd, 1 μεγάλο άλμπουμ και 3 μικρότερα για παπουδογιαγιάδες και νονά.

Την δουλειά του την είχα δει στην έκθεση και από εκεί τον έκλεισα. Αν δεν βιάζεσαι πολύ την Δευτέρα θα έχω τα δείγματα. :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Στον δικό μας, θα δώσουμε 550 ευρώ για 100φώτο 3 dvd, 1 μεγάλο άλμπουμ και 3 μικρότερα για παπουδογιαγιάδες και νονά.

Την δουλειά του την είχα δει στην έκθεση και από εκεί τον έκλεισα. Αν δεν βιάζεσαι πολύ την Δευτέρα θα έχω τα δείγματα. :wink:

Για να δούμε? Θα κάνει αν είναι την ίδια τιμή ή θα πει ότι ήταν προσφορά λόγω της έκθεσης? Μέσα στην άλλη εβδομάδα θα δω και 2 άλλους που έχω πρόταση οπότε έχω χρόνο να περιμένω!

thanks

σΤΗ σΥΡΟ ΠΑΝΤΩς η τιμη ειναι φιξ...ολοι ζητανε 500 ευρω για 60 φωτο και 5 μεγαλες και 2 ντιβιντι......:

Λες να κλείσω κάποιον από την Σύρο να έρθει στην Αθήνα? :lol::lol::lol:

7adb2868d6.png

Μπαααα....της Βικυς ειναι πολυ καλυτερη η προσφορα.......εξαιρετικη θα ελεγα!!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Μπαααα....της Βικυς ειναι πολυ καλυτερη η προσφορα.......εξαιρετικη θα ελεγα!!!!

Αυτό δεν το συζητάω! αλλά αν είμαι τυχερή έχει καλώς, αν όχι θα κάνω την καρδιά μου πέτρα....... :cry:

7adb2868d6.png

κοριτσια εκλεισα φωτογραφο και επαθα σοκ απο την τιμη.επειδη θα βαφτησω 2 παιδια και θελω 4 αλμπουμ,ενα για καθε παιδι,και ενα σε καθενα νονο και 3 dvd,μου ζητανε 1000 ευρουλακια.ρωτησα πολλους εδω στο ρεθυμνο και μου ειπανε το ιδιο,οποτε εκλεισα φωτο γραφο που ηξερα τη δουλεια κανει.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

κοριτσια εκλεισα φωτογραφο και επαθα σοκ απο την τιμη.επειδη θα βαφτησω 2 παιδια και θελω 4 αλμπουμ,ενα για καθε παιδι,και ενα σε καθενα νονο και 3 dvd,μου ζητανε 1000 ευρουλακια.ρωτησα πολλους εδω στο ρεθυμνο και μου ειπανε το ιδιο,οποτε εκλεισα φωτο γραφο που ηξερα τη δουλεια κανει.

νομίζω ότι είναι καλή η τιμή που βρήκες. στην ουσία σου έρχεται 500 ευρώ το κάθε παιδί με λιγότερο ένα dvd. η μόνη κοροϊδία που βρίσκω είναι ότι θα κάνει μία λήψη και στη χρεώνει για δύο. αν όμως ξέρεις τη δουλειά του και αξίζει τα λεφτά του τότε χαλάλι του.

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια το DVD ουσιαστικά κοστίζει 10Ε.Το αντίγραφο εννοώ.Εμείς δώσαμε 450Ε και το πακέτο ειχε 2 DVD(και μας χάρισε και 3ο!),γύρω στις 45-50 φωτογραφίες(κολλημενες στο άλμπουμ το οποιο κοστιζει κανονικα 70Ε),αλλά γύρω-γύρω τα παιδιά του φωτογραφείου μας ζωγράφισαν μωράκια,λουλουδάκια και συναφή με γκλιτερ και ένα μικρό άλμπουμ για τη νονά με 18 φωτογραφίες(που τελικά έγιναν 25!).Από εκεί και πέρα,οι εξτρα φωτογραφιες κοστίζουν 1,50Ε έκαστη.Α!Και μια φωτο διαλεξα και την έκανε γίγας σε μεγεθος ποστερ.

Το άλμπουμ εξωτερικά:

http://i238.photobucket.com/albums/ff257/nasioulitsa/baptisi/DSC00484.jpg

Στην επαρχια το χουν κανει καρτελ........βαζουν τις ιδιες τιμες ωστε να κονομανε οσα θελουν χωρις να χαλαει κανεις την πιατσα........μ εκνευριζουν αφανταστα!!!!! :evil:

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι πιστεύω ότι στην Αθήνα σας εχουν πιάσει κότσο,όχι μόνο στις φωτογραφήσεις,αλλά γενικά στα βαπτιστικά είδη.Συγκρινω τιμες σε πακετα βάφτισης και είναι οι διπλες σχεδον. :roll:

νομίζω ότι είναι καλή η τιμή που βρήκες. στην ουσία σου έρχεται 500 ευρώ το κάθε παιδί με λιγότερο ένα dvd. η μόνη κοροϊδία που βρίσκω είναι ότι θα κάνει μία λήψη και στη χρεώνει για δύο. αν όμως ξέρεις τη δουλειά του και αξίζει τα λεφτά του τότε χαλάλι του.

Δεν ειναι μονο αυτη η κοροιδια. Ειναι οτι ενω σου διπλασιαζουν τη τιμη γιατι ειναι για δυο παιδακια, τις φωτογραφιες ΔΕΝ τις διπλασιαζουν.

Και επιπλεον ρε κοριτσια αυτοι που μας προσφερουν και 2 και 3 ή 4 dvd χαζό δεν ειναι οταν τωρα πια ολοι μπορουν να κανουν αντιγραφή?

ΣΑΡΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΕΑΜ.Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΤΟΝ ΕΙΧΑ Κ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ.ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ.ΤΟΝ ΣΥΝΗΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΚΛΠ...ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

• 2 weeks later...

Τελικά κορίτσια έκλεισα φωτογράφο, αυτόν που μου σύστησε η ΒΙΚΥ! Είχε ημερομηνία και είναι όλα ΟΚ τώρα!

konstadina80 ο κύριος Σαρρής δυστυχώς δεν είχε κενή ημερομηνία και δεν μπόρεσε να με εξυπηρετήσει!

Σας ευχαριστώ όλους πάντως για τις προτάσεις σας!

Άλλο ένα "θεματάκι" λύθηκε!

Φιλιά σε όλες!

7adb2868d6.png

Εγώ πιστεύω πως πρέπει να βρείτε ένα απο τα καλύτερα φωτογραφεία επειδή το dvd και οι φωτό στο άλμπουμ είναι το καλύτερο ενθύμιο....

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

ΣΑΡΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΕΑΜ.Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΤΟΝ ΕΙΧΑ Κ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ.ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ.ΤΟΝ ΣΥΝΗΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΚΛΠ...ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ!

Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις τα στοιχεία του και πόσο περίπου παίρνει;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα,ο φωτογραφος που πήραμε στη βαφτιση του μικρου μας δεν ειναι οικονομικος αλλα ειναι παρα μα παρα πολυ καλος στη δουλεια του,το εχει μεσα του αυτο που κανει και αυτο το λεω γιατι τον ειχαμε στον γαμο μας και ολοι οσοι ειδανε το αλμπουμ επαθαν πλακα.Σταματης Αγκορτζας λεγετε, αν θελετα να δειτε δουλεια του http://www.agortzas.com ΑΠΕΧΤΟΣ...

• 2 weeks later...

πως σας φαινεται η προσφορα που πηρα. Του ειπα 3 αλμπουμ και 3 DVD για διδυμα και μου λεει, 360 μεσαιες η 290 μεγαλες σε 3 αλμπουμ 950 :shock:

η φωτο ειναι παρα πολλες μαλλον

kKZUp2.png

πως σας φαινεται η προσφορα που πηρα. Του ειπα 3 αλμπουμ και 3 DVD για διδυμα και μου λεει, 360 μεσαιες η 290 μεγαλες σε 3 αλμπουμ 950 :shock:

η φωτο ειναι παρα πολλες μαλλον

Νομίζω ότι είναι υπερβολή τόσες πολλές φωτογραφίες, δε χρειάζονται κατά τη γνώμη μου.Εγώ είχα την ίδια φωτογράφο (ελεύθερη επαγγελματίας, όχι φωτογραφείο) και στο γάμο και στη βάφτιση της κόρης μου.Στη βάφτιση μου πήρε 650 ευρώ για 80 φωτογραφίες (100 για μένα), 3 dvd και ένα άλμπουμ δώρο. Έχει πολύ ωραίο στυλ στον τρόπο που φωτογραφίζει, είναι λίγο πιο καλλιτεχνικός, χωρίς να υπερβάλει.Εμένα τουλάχιστον μου ταιριάζει στο ύφος.Αν θέλει κάποια κοπέλα να πάρει μία γνώμη, ας μου στείλει πμ να της στείλω τα στοιχεία της. Έχει και site αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά.

Πάντως ανεξάρτητα από ποιο φωτογράφο διαλέξει ο καθένας, μην κάνετε οικονομία εκεί, κάντε κάπου αλλού, γιατί οι φωτογραφίες είναι το μόνο που μένει τελικά.