Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ- ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Recommended Posts

Από την εμπειρία σας θα ήθελα να με πληροφορήσετε αν γίνονται την περίοδο των εκπτώσεων (Αύγουστος) εκπτώσεις και στα βρεφικά έπιπλα; Γεννάω αρχές Σεπτεμβρίου και αφού θα έχω στην αρχή τον μπέμπη στην καλαθούνα...έλεγα μήπως τα αγόραζα τον Αύγουστο...να τα έκλεινα τότε...και σκεφτόμουν αν σε αυτά τα είδη κάνουν εκπτώσεις...Γνωρίζεται κάτι;

Διαφημίσεις

Απ΄όσο γνωρίζω δυστυχώς δε γίνονται εκπτώσεις σε αυτά τα είδη τον Αυγουστο ούτε και το Δεκέμβριο :cry::cry: . Το μόνο που θα βρείς είναι κάποιες προσφορές που υπάρχουν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς .

και εγώ αρχές Σεπτέμβρη γεννάω

και εγώ όπου πήγα κλείνουν τον Αύγουστο...

εμείς κλείσαμε στο Motherbaby (http://www.motherbaby.gr) , όπου προμηθεύουν τα καταστήματα με τα επιπλα και επομένως τα βρήκα σε πιο προσιτές τιμές...

έχει πολλά σχέδια... το μόνο που θα μου τα αργήσουν να μου τα φέρουν.... τα έκλεισα την Δευτέρα και θα μου τα φέρουν στις 22 Ιουλίου...τι να κάνω...

θα έλεγα αν θες να γλιτώσεις καποια χρήματα να κάνεις τον κόπο να πας εκεί... καμια σχέση οι τιμές για το ίδιο έπιπλο με τις τιμές στην αγορά!

Διαφημίσεις

Όντως έχει ωράια πράγματα και σε λογικές τιμές... Ειχα πάει κι εγώ πριν γεννήσω, αλλά τελικά πήραμε κούνια και καρότσι απο τον "Αστερία" (λεωφ. Φιλαδελφειας) που το βρήκαμε εντελώς τυχαιά...

Εγώ ξετρελάθηκα με τα kitten. Οχι με τα σχέδια, γιατί ούτος ή άλλως θα τα αγοράσω όλα λευκά (άντε να κάνω σιέλ τα καγκελάκια της κούνιας), αλλά με την ποιότητα. Είναι ακριβούτσικα (κούνια - κρεβάτι και συρταριέρα -αλλαξιέρα 1100ευρώ) αλλά έχουν πραγματικά πολύ καλή ποιότητα. Η διαφορά στην τιμή τους είναι εμφανής στην ποιότητά τους... Λέω να καταλήξω εκεί, αλλά νομίζω έχω λίγο χρόνο ακόμα να το ψάξω. Εχει αγοράσει καμία κοπέλα kitten επιπλάκια να μου πεί γνώμες???

Κοριτσια στα bebe jou με την καρτα μελους κανουν εκπτωση και πολυ μαλιστα σε ολα τα προιοντα παντα .

Και εχουν και φανταστικα επιπλα ...

Κλαιρι

Διαφημίσεις

Και το bebe jou εχει πολύ ομορφα έπιπλα. Την κάρτα μέλους απο πού την προμηθεύεσαι???

Στη βγάζουν στο μαγαζί εκείνη την ώρα. Στα bebe jou έπιπλα και προίκα έχεις έκπτωση 15% και στις άλλες μάρκες 10%.

πολλα καταστηματα κανουν προσφορες και εκπτωσεις.μερικα μαλιστα που κλεινουν κανουν φοβερο ξεπουλημα.στη μεγαλη κορη μου εκλεινε το comfuzio στην περιοχη μας και βρηκα πολλη ομορφη και γερη κουνια με στρωμα κοκκοφινοικα με 160 ευρω.ειναι και μια χαρα γερη.μετα απο 4 χρονια την εβαλα σε ενα απο τα διδυμα.

Κορίτσια εγω ειμαι τρελή φαν του ΙΚΕΑ και λέω να πάρω τα έπιπλα απο εκει. Ειναι πολύ οικονομικά και ακόμα κι αν τα διαλύσει αμέσως καρφάκι δεν θα μου καεί. Επιπλέον ταιριάζουν οι κούνιες και με τα παιδικά αργότερα και μπορείς να αλλάζεις ένα ένα τα κομμάτια.

Εν τω μεταξύ έλεγα θα έχω κοριτσάκι και είχα δει ένα άσπρο δωματιάκι που έχει αλλά τωρα με το αγόρι πάει το άσπρο ξύλο;;;;; :roll:

Κορίτσια εγω ειμαι τρελή φαν του ΙΚΕΑ και λέω να πάρω τα έπιπλα απο εκει. Ειναι πολύ οικονομικά και ακόμα κι αν τα διαλύσει αμέσως καρφάκι δεν θα μου καεί. Επιπλέον ταιριάζουν οι κούνιες και με τα παιδικά αργότερα και μπορείς να αλλάζεις ένα ένα τα κομμάτια.

Εν τω μεταξύ έλεγα θα έχω κοριτσάκι και είχα δει ένα άσπρο δωματιάκι που έχει αλλά τωρα με το αγόρι πάει το άσπρο ξύλο;;;;; :roll:

φυσικά και πηγαίνει με μια σιέλ προίκα και την κατάλληλη διακόσμηση δωματίου θα είναι ότι πρέπει για τον μπέμπη σου :wink:

Διαφημίσεις

Εγώ ξετρελάθηκα με τα kitten. Οχι με τα σχέδια, γιατί ούτος ή άλλως θα τα αγοράσω όλα λευκά (άντε να κάνω σιέλ τα καγκελάκια της κούνιας), αλλά με την ποιότητα. Είναι ακριβούτσικα (κούνια - κρεβάτι και συρταριέρα -αλλαξιέρα 1100ευρώ) αλλά έχουν πραγματικά πολύ καλή ποιότητα. Η διαφορά στην τιμή τους είναι εμφανής στην ποιότητά τους... Λέω να καταλήξω εκεί, αλλά νομίζω έχω λίγο χρόνο ακόμα να το ψάξω. Εχει αγοράσει καμία κοπέλα kitten επιπλάκια να μου πεί γνώμες???

στην ΔΆΦΝΗ έχει πρατήριο και έχει και επιπλάκια.... οι τιμές είναι χαμηλότερες διότι μπορεί να υπάρχει ελάττωμα..όταν λέμε ελαττωμα εννοούμε επιπέδου "δεν βγήκε σωστή η απόχρωση".... είναι γελοια πάντως τα ¨"ελαττωματα"...

εγώ απο εκεί έχω ψωνίσει αρκετές φορές διαφορα πραγματάκια ....πολύ καλη ποιότητα!

• 3 weeks later...

Πήγα στο Motherbaby και είδα τα προιόντα τους...τελικά σήμερα θα πάω απο εκεί να τα κλείσω...θα τα έχουν έτοιμα 5 Σεπτέμβρη...ενώ έχω ΠΗΤ 6 Σεπτεμβρίου...αλλά τι να κάνω που μου αρέσανε...

Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι...στην ιστοσελιδα τους αναφέρουν για ένα δωρο μαξιλαρι θηλασμου που δίνουν σε όλες -ανεξαρτήτως αγορών- εγκύους, απλά και μόνο με την επίσκεψη σου στον χώρο τους. Εμένα δεν μου ανέφεραν κάτι τέτοιο. Όσες έχετε επισκεφτει τον χώρο, σας έδωσαν το μαξιλάρι αυτό ή όχι; Σκέφτομαι σημερα που θα παω να κλεισω τα είδη να τους το ρωτήσω αλλά πάλι ...ψιλοντρέπομαι..μην με περάσουν και για ζήτουλα.. για ένα δώρο!

Εγώ πήγα την προηγούμενη εβδομάδα κι έκλεισα κούνια και μου το δώσανε. Αν δε στο πουν από μόνοι τους κάνε μια αναφορά.

Ποιά κούνια έκλεισες? Εγώ μία από τις πολυμορφικές με το γαλάζιο αρκουδάκι.

Είναι στο Περιστέρι. motherbaby.gr

Δεν πήρα πολυμορφική για 2 λόγους - αν και αρέσαν πάρα πολύ και σε εμένα και στον άντρα μου-

Αφενός τα κάγκελα μου φανήκαν πολυ χαμηλά και δεν με κάλυπτε το γεγονός ότι βυθιζοταν το στρώμα...εξακολουθούσε και μου φαινόταν χαμηλο..

Αφ' ετέρου, αν κάνουμε 2ο παιδάκι, πού θα το έχουμε; Γιατί μέσα στην 3ετία θέλουμε άλλο ένα αν μας αξιώσει ο Θεός, οπότε, θα ήθελα άλλη κούνια ή κρεβατάκι για το μεγαλύτερο παιδάκι, όμως εμείς σκεφτόμαστε εκ των υστέρων μια και καλή αν κάνουμε 2 παιδάκια να πάρουμε κουκέτες...2οροφα...

Με γνώμονα όλα τα ανωτέρω, κατέληξα να πάρω την κούνια με βαθιά συρτάρια ΓΑΡΔΕΝΙΑ σε χρώμα κερασιά- κίτρινο. Ελπίζω, την καλαθούνα με την βάση να την έχουν ετοιμοπαράδοτη ή έστω να μπορέσω να την πάρω έως τέλος του μήνα γιατί στην αρχή αυτή θα χρησιμοποιώ. Θα την πάρω ασορτί με την προίκα, κουρτίνες, διακόσμηση τοίχου, κλπ..

Πάντως σήμερα που θα πάω για την παραγγελία θα τους κάνω νίξη για το δώρο. Θα σας ενημερώσω αύριο τι έγινε.

Σε ότι αφορά το πού είναι, επειδή ήταν λίγο μπέρδεμα για εμας να το βρούμε, θα σας πω κάτι που διευκολύνει αφάνταστα την εκεί πρόσβαση. Είναι πισω απο τον ΛΑΚΙΩΤΗ στο Περιστέρι. Ε, εκεί τον ΛΑΚΙΩΤΗ τον ξέρουν όλοι (καταστημα με ειδη υγιεινής, κλπ.) Απο πίσω του είναι η εν λόγω βιοτεχνία.

Chrysaki, πότε σου είπαν ότι θα στα παραδώσουν; Για να συγκρίνω χρόνους, καθώς εμένα μου έχουν πει για 5 Σεπτεμβρίου...

Αλλαξιέρες σου έδειξαν; Διότι εμενα μόνο ένα σχέδιο είχαν να μου δειγματίσουν..ενώ στα φυλλάδια τους βλέπω πως έχουν και μεγαλυτερη...

Σετ προίκας είδες απο εκεί;

Chrysaki, πότε σου είπαν ότι θα στα παραδώσουν; Για να συγκρίνω χρόνους, καθώς εμένα μου έχουν πει για 5 Σεπτεμβρίου...

Αλλαξιέρες σου έδειξαν; Διότι εμενα μόνο ένα σχέδιο είχαν να μου δειγματίσουν..ενώ στα φυλλάδια τους βλέπω πως έχουν και μεγαλυτερη...

Σετ προίκας είδες απο εκεί;

Το δικό μου ήταν ετοιμοπαράδοτο. Εμείς τους ζητήσαμε να μας το φέρουν στις 25/7 γιατί ακόμη δεν έχουμε βάψει το δωμάτιο. Πάντως μας είπαν κι εμάς ότι αν διαλέγαμε κάποιο άλλο που δεν υπήρχε στην αποθήκη θα έπρεπε να περιμένουμε Σεπτέμβριο γιατί τα φέρνουν από το εξωτερικό (αυτό θέλει ένα μήνα) και τον Αύγουστο είναι κλειστά, οπότε δε μετράει σα χρόνος.

Το πολυμορφικό κρεβατάκι έχει και αλλαξιέρα μαζί, οπότε δεν κοίταξα για ξεχωριστή. Συρταριέρα μεγάλη δε μου χρειάζεται μιας και το δωμάτιο έχει ντουλάπα.

Σετ προίκας δεν πήρα ακόμη γιατί ήθελα να δω με την ησυχία μου τα σχέδια αλλά μου είπαν ότι μπορώ να διαλέξω από το φυλλάδιο και να κάνω τηλεφωνικά την παραγγελία για να μου τα φέρουν μαζί με το κρεβάτι. Από την προίκα θα πάρω λίγα κομμάτια όχι όλο το προτεινόμενο πακέτο. Μόνο πάντα- κουνουπιέρα-σεντόνια.

Έκλεισα χθες τελικά απο τα MOTHERCARE τα βρεφικά έπιπλα...νομίζω πως οι τιμές ήταν πολύ καλές. Μου έδωσαν και το μαξιλάρι (δώρο) και ζήτησαν συγνώμη γιατί είχαν ξεχάσει την πρώτη φορά που τους επισκέφτηκα να μου το δώσουν.

Λοιπον, πήρα:

Κούνια με βαθιά συρτάρια

Αλλαξιέρα

Προίκα μωρού (πάντα- κουνουπιέρα- πάπλωμα)

Καλαθούνα + βάση

Φούστα καλαθουνας

Μαξιλάρι Καλαθούνας

Στρώμα καλαθούνας

Στρώμα κούνιας

Μαξιλάρι κούνιας (ειδικό με κλήση)

Σετ σεντόνια

Σετ πετσέτες

Μπουρνούζι

Πανάκια (σετ 3 τεμαχίων)

Φωτιστικό Ασορτί

Μπανάκι με βάση

Σφουγκάρι ασφαλείας

Όλα τα ανωτέρω είναι ασορτί (εκτός απο το μπανάκι εννοείται που δεν έχει κάποιο σχέδιο) με το σχέδιο που έχει η κούνια και η αλλαξιέρα.

Το συνολικό κόστος όλων αυτών είναι 1.300? εκτός απο κουρτίνα που έχω παραγγείλει και θα πάει περίπου 50? και θα είναι και αυτή ασορτι.

Νομίζω πως οι τιμές είναι πολύ καλές σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν καθώς και η ποιότητα τους είναι - κατά την γνώμη μου πάντα- προσεγμένη.

candy1234 μήπως εννοείς ότι τα πήρες από το MOTHERBABY???

Πράγματι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλές τιμές για όλα αυτά που πήρες!!!!!!!!

Εύχομαι να τα χαρείς κι εσύ και το μωράκι σου !!!! :D:D:D:D

20iyp2.png mI5Hp2.png