Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Kαλή Μαία στο Ηράκλειο Κρήτης;;

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια,

Γνωρίζεται κάποια καλή μαία εδώ στο Ηράκλειο;Δεν έχω ρωτήσει ακόμα τη γιατρό μου την επόμενη φορά που θα πάω θα ρωτήσω αν έχει κάποια δική της, απλά θα ήθελα αν γνωρίζει κάποια μανούλα να μου πει γιατί διαβάζω οτι είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια μαία που να ενδιαφέρεται για σένα και να σε βοηθάει, θέλω να θηλάσω και αποκλειστικά! Είμαι έγκυος στο πρώτο μου μωράκι και θα ήθελα τη βοήθεια σας...

Α! και θα γεννήσω στο Μητέρα

uVkHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου συντοπιτισσα!!!!

Δυστυχως στο Μητερα δεν ξερω καμια....εγω γεννησα ΠΕΠΑΓΝΗ και ειχα τον Ματαλλιωτακη....και 4 μαιες!!!!!!!! Μολις εκοψαν τον ομφαλιο λωρο μου τον εβαλαν ΑΜΕΣΩΣ στο στηθος....κι ερχοντουσαν μεχρι που πηρα εξιτηριο στο δωματιο και μου εδειξαν πως να θηλασω.....τον θηλαζα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μεχρι τον ενατο μηνα που επεστρεψα στην δουλεια...

Τι να σου πω????? Εμεινα κατευχαριστημενη και απ'οτι πιστευω ουτε σε ιδιωτικο δεν θα ασχολιοντουσαν 4 μαιες μονο μαζι μου.....ημουν απο τις πολυ τυχερες....

Ελπιζω να βρεις καποια στο ΜΗΤΕΡΑ!!!

Με το καλο και καλη ανατροφη!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ Κυριακή :D:D

Μακάρι να βρω κάποια ή κάποιες που να ασχοληθούν πραγματικά μαζί μου και με το μωράκι μου όπως ασχολήθηκαν με εσένα..Αμέσως στο στήθος εε? Αυτό θα ζητήσω και εγώ!Ειδικά στο θέμα θηλασμού που θέλω να θηλάσω αποκλειστικά θα ήταν καλό να είχα μια καλή μαία να με βοηθήσει και να με ενημερώσει...

Και αν δεν είναι καλές αυτές στο Μητέρα τι θα κάνω;;;;;

uVkHp3.png

Γεια σου αντε με το καλό το μωράκι σου!

Εγώ γέννησα στο Βενιζέλειο, και τα 2 μου παιδιά. Εκει έχει κάποιες καλές μαίες, στο δεύτερο παιδι μου, υπήρχαν κάποιες νεότερες που δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά τους.

Γνωρισα όμως κανά δυο που ήταν αστερια, αλλά επειδή ειναι δημόσιο δεν ξέρεις τα ονόματά τους, μόνο αν τις ρωτήσεις, τετοια ώρα τέτοια πράγματα.

Λοιπόν έμεινα κατευχαριστημένη από την κ. Παπαδάκη Μαρία, είναι παλιά μαία, από εκείνες που αγαπουν τη μητέρα και το παιδί. Ηταν και στους 2 τοκετούς μου, φυσιολογικά γέννησα, και μου έδινε πολύ κουράγιο, τη στιγμή που άλλες μαίες (οι μικρότερες) με θεωρούσαν φυγόπονη και υπερβολική...Και εγώ ήμουν με τελεία διαστολή και δεν το είχαμε παρει είδηση, γιατί ανέβηκε πολύ γρήγορα!

Η κ. Μαρία, με βοήθησε πάρα πολύ και με το θηλασμό (θηλάζω ακόμα είναι 6,5 μηνων ο μικρός), παρόλο που ήξερα, πρόσεξε πολύ το μωρό και το πήγε δίπλα στη μονάδα, όπου και έμεινε 3 μέρες και γενικά είναι ένας ήρεμος άνθρωπος που ξέρει τη δουλειά της. Μαλιστα μου έλεγε ότι οι παλιές μαίες είναι κατα της επισκληριδίου, γιατί έχουν μάθει να παρατηρούν τις αντιδράσεις και τον πόνο της επιτόκου, και επιθυμούν να "φωνάζει" η επίτοκος γιατί καταλαβαίνουν καλύτερα τι γίνεται. Ειναι και η ίδια μητέρα και, αν πας στο νοσοκομείο, θα την βρεις ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει.

Παντως στο μητέρα δεν ξέρω τίποτα, αλλά νομίζω ότι αφού τις πληρώνεις θα σου κάνουν τεμενάδες!:-P

Με το καλό, καλά να πάνε όλα!

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ Kiki Karag θα δω αν μπορώ να τη βρω αν και επειδή θα είμαι στο μητέρα δεν ξέρω αν θα μπορεί να με βοηθήσει..

Θα ρωτήσω και τη γιατρό μου αν έχει κάποια δίκη της, να μου δώσει το τηλέφωνο να επικοινωνήσω μαζί της που να συναντηθούμε πριν το τοκετό..για να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω!!!!

Θα ήθελα να κάνω και μαθήματα ανώδυνου τοκετού γνωρίζεται κάτι κορίτσια;; Συγνωμη για τις τόσες ερωτήσεις αλλά είναι το πρώτο μου μωράκι και είμαι και 23 χρόνων και δεν ξέρω και πολλά αλλά ευτυχώς υπάρχουν οι πιο έμπειρες μανούλες :-D:grin::-D:grin:

uVkHp3.png

Ναι σαι καλά!

Φαντάζομαι ότι με το αζημίωτο θα μπορεί να σε βοηθήσει οποιαδήποτε μαία, οπουδήποτε. Ισως όμως στο μητέρα, όπως και σε κάθε νοσοκομείο, να μη δέχονται άλλους, εκτός απ΄ τους εκεί εργαζόμενους. Ισως θα μπορούσε να σε βοηθήσει πριν ή μετά τον τοκετό, ή αν δεν έχεις μαμά να σου σταθεί ψυχολογικά.

Εμένα η μαμά μου νοσηλεύεται σε ίδρυμα και δεν την είχα, οπότε η κ. Μαρία την ένιωσα σαν μαμά μου - ειδικά στη 2η γέννα που γέννησα πιο πριν απ΄ότι περιμέναμε! Φαντάσου, ο μπαμπάς μου είχε φύγει με σκοπό να επιστρέψει αργότερα, ο άντρας μου είχε παει για τσιγάρα, και η γιατρός μου, που είχε άδεια, θα ερχόταν να δει την εξέλιξη και τελικά με ξεγέννησε!

Λοιπόν, το συμπέρασμα που έχω βγάλει και απο συζητήσεις με άλλους είναι ότι οι ανάσες και όλα τα συναφή, δεν βοηθάνε σε τίποτα, απλά αποσπούν την προσοχή σου από τον πόνο. Μη χολοσκάς. Δεν είναι τίποτα, υποθέτω ότι θα κάνεις επισκληρίδιο. Εγώ δεν είχα κάνει τίποτα, γεννησα τελείως φυσικά, και ο δεύτερος ήταν 4 κιλά, δεν έπαθα τίποτα!

Ισως να ταλαιπωρηθείς επειδή είναι πρωτη γέννα, αλλα πραγματικά μην ανησυχεις. Να κάνεις ότι λέει ο γιατρός σου και να ΠΕΡΠΑΤΑΣ. Πριν και καθ όλη τη διάρκεια του τοκετου, όσο αντέχεις, ακόμα και αν ετοιμάζεται να βγει το παιδί.

Θεωρώ ότι αυτό επισπευσε τον τοκετό μου, σε δυο ώρες είχα τελεια διαστολή και γέννησα με ένα σπρώξιμο.

Αν θέλετε, δες μήπως μπορείς να απαιτήσεις να είναι ο σύζυγος παρών - νομίζω ότι δεν επιτρέπεται στο μητέρα. Ο άντρας μου ήταν στο πρώτο παιδί μέσα και ήταν μια πραγματικά συγκινητική στιγμή που μας έδεσε περισσότερο.

Ποιο γιατρό έχεις?

Αν θέλεις στείλε μου πμ, έχω να σου πω διάφορα, τα έχω όλα πολύ πρόσφατα