Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ζητείται Γιατρός-Άνθρωπος στη Θεσσαλονικη

Recommended Posts

Γειά σας μαμάδες και μπαμπάδες του side.

Αποφασίσαμε με τον ανδρα μου να ξεκινήσουμε τη διαδικασια 2ου παιδιού και ειμαστε σε σκέψεις όσον αφορά στον γιατρό μας! Η κορούλα μας ειναι τώρα 2,1 χρονών και λεω οτι τα τρια χρονια διαφορά ηλικιας μαλλον θα είναι καλά, οπότε καιρός να ξεκινάμε (αν και για να ειμαι ειλικρινής εγω δεν πολυ καιγόμαι γιατι νιώθω οτι θα χαλάσει η ηρεμια μου, δεδομένου οτι δεν έχω βοήθεια) anyway!! O γιατρός μου λοιπόν ειναι ένας πάρα πολύ καλός νέος γιατρός, ψαγμένος, προχωρημένος, με διδακτορικα και ιστορίες, αλλα νοιώθω οτι ειναι λίγο άπληστος. Είναι φραγκάτος το λέει και το καμαρώνει και παρόλα αυτά νομίζω πως ζητάει πολλά λεφτά!! Παίρνει και για φυσιολογικό τοκετο και για καισαρική 1500 και 50 ευρώ ΚΑΘΕ επίσκεψη (μηνιαία) και 60 ευρω την επίσκεψη για γυναικολογικούς λόγους. Τονίζω όμως οτι επειδη ακολουθάει τις εξελίξεις στην ιατρική και την τεχνολογία ειναι πολύ καλός, φιλικος, εξυπηρετικός, ανετος...και έχει βοηθήσει πολλα ζευγάρια με πρόβλημα να αποκτήσουν παιδιά.. Νοίωθω όμως οτι πουλάει ακριβά αυτην την καλοσύνη!!! Θα ήθελα αν άλλαζα γιατρό να έβρισκα καποιον που να ξεγεννάει και στο Παπαγεωργίου αλλά να είναι καλός και πάνω απο όλα Ανθρωπος.

Πειτε μου λοιπόν οι δικοι σας γιατροί ποσο καλοί ειναι και πόσα χρηματα σας παίρνουν για να δω και γω τι θα κάνω τελικα.... merci!

vJqep3.png

Διαφημίσεις

Δε νομίζω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις, γιατί απλώς δεν υπάρχει. Έχω γνωρίσει εκατοντάδες γιατρούς και κανένας δεν είναι άνθρωπος πρώτα και μετά επαγγελματίας. Γι΄αυτό καλό είναι να ψάξεις κυρίως έναν άρτια εκπαιδευμένο γιατρό και να αρκεστείς (δυστυχώς) σ' αυτό. Ο δικός μου γιατρός είναι στο Παπαγεωργίου αλλά παίρνει ακριβώς τα ίδια με τον δικό σου.

Δε νομίζω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις, γιατί απλώς δεν υπάρχει. Έχω γνωρίσει εκατοντάδες γιατρούς και κανένας δεν είναι άνθρωπος πρώτα και μετά επαγγελματίας. Γι΄αυτό καλό είναι να ψάξεις κυρίως έναν άρτια εκπαιδευμένο γιατρό και να αρκεστείς (δυστυχώς) σ' αυτό. Ο δικός μου γιατρός είναι στο Παπαγεωργίου αλλά παίρνει ακριβώς τα ίδια με τον δικό σου.

Εχεις παιδάκια? εκεί γέννησες? ειναι καλός? εκει ξέρω έναν Σταμ.....λο δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα. Αυτον έχεις?

vJqep3.png

θα διαφωνισω μαζι σου γιατι πιστευω πως υπαρχουν και καλοι επιστημονες που ειναι και ανθρωποι.εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το γιατρο μου,ειναι ιδιωτης,πηγαινει σε οποια κλινκη θες-εγω γεννησα στην βιοκλινικη-και τωρα που δεχεαι και ικα πληρωνα 25ε το μηνα για την εξεταση και 900ε μου πηρε για τον τοκετο.απανταει παντα στο κινητο και γενικα ειναι παντα ευδιαθετος κ εξυπηρετικος.

οποτε ας μηντους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι...

Εχεις παιδάκια? εκεί γέννησες? ειναι καλός? εκει ξέρω έναν Σταμ.....λο δεν ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα. Αυτον έχεις?

αυτός που αναφέρεις είναι ο γιατρός μου και δεν έχω λόγια..είναι πρώτα από όλα σοβαρός, είναι ευθύς - δηλαδή δε λέει μούφες - είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ και άνθρωπος με Α κεφαλαίο..δεν πρόκειται ποτέ να τον αλλάξω

Διαφημίσεις

Να κοιτάς πρώτα τις ικανότητες του ως γιατρού. 'Ολα τα άλλα είναι αδιάφορα.

Εμείς πληρώνου 80 σε κάθε επίσκεψη. Οπότε μια χαρά σας βλέπω από άποψη κόστους.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

θα διαφωνισω μαζι σου γιατι πιστευω πως υπαρχουν και καλοι επιστημονες που ειναι και ανθρωποι.εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το γιατρο μου,ειναι ιδιωτης,πηγαινει σε οποια κλινκη θες-εγω γεννησα στην βιοκλινικη-και τωρα που δεχεαι και ικα πληρωνα 25ε το μηνα για την εξεταση και 900ε μου πηρε για τον τοκετο.απανταει παντα στο κινητο και γενικα ειναι παντα ευδιαθετος κ εξυπηρετικος.

Phyllis, μπορείς να μου πεις ποιός είναι ο γιατρός σου, γιατί και γω σε αναζήτηση είμαι? Είτε στο topic είτε με π.μ.? Ευχαριστώ!:)

Μακάρι να κάνω λάθος και απλώς να μην έτυχε στους εκατοντάδες που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

Περιμένω από μέρα σε μέρα το πρώτο μου παιδάκι, οπότε δεν ξέρω πως είναι στη διάρκεια της γέννας. Δεν είναι ο γιατρός που αναφέρεις αλλά αν θέλεις το όνομα του ευχαριστως να σου το στείλω σε πμ.

αυτός που αναφέρεις είναι ο γιατρός μου και δεν έχω λόγια..είναι πρώτα από όλα σοβαρός, είναι ευθύς - δηλαδή δε λέει μούφες - είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ και άνθρωπος με Α κεφαλαίο..δεν πρόκειται ποτέ να τον αλλάξω

Αλήθειά? μου είχε κάνει μια ψιλοεπέμβαση κάποτε. καλός φαινόταν. και οντως σοβαροσ. ποσο παιρνει? γεννησες παπαγεωργίου?

vJqep3.png

Θέλεις να μου τον συστήσεις? ποιος ειναι και που έχει ιατρεια? αν θεσ στειλτο στο [email protected] . θα περιμένω ευχαριστώ.

vJqep3.png

Διαφημίσεις

Θέλεις να μου τον συστήσεις? ποιος ειναι και που έχει ιατρεια? αν θεσ στειλτο στο [email protected] . θα περιμένω ευχαριστώ.

Μπυρος Αποστολος λεγεται και εχει ιατρειο στη σταυρουπολη,αν θελειςαλλες πληροφοριεςστειλε μου πμ για να μην εχουμε προβλημα διαφιμισης

Μπυρος Αποστολος λεγεται και εχει ιατρειο στη σταυρουπολη,αν θελειςαλλες πληροφοριεςστειλε μου πμ για να μην εχουμε προβλημα διαφιμισης

και γω εκει πηγαινω και ειναι οπως τα λεει η phillis παραπανω.

Τον ειδα στο Youtube. νεαρος και αυτος. και πολιτευεται κιόλας. Και γω Σταυρουπολη μένω και το είχα δει το ιατρείο του πανω στο δρόμο. Αλλα ρε κοριτσια 900 ευρω παιρνει λογω ΙΚΑ ή αυτη ήταν πάντα η αμοιβή του? Και για τα 25 ευρω για τον υπέρηχο στην εγκυμοσύνη είστε σίγουρες? γιατι μπήκε και ο δικός μου γιατρος στη λίστα με τους συμβεβλημένους με το ΙΚΑ γιατριυς και του τηλεφωνησα χτες να μου πει τι αλλάζει στις τιμές και μου είπε τιποτα απολύτως. Δεν καλύπτει το ΙΚΑ λέει μαιευτικα θέματα. μόνο γυναικολογικά για τα οποια δεν πληρωνεις επισκεψη αλλα μονο τον υπέρηχο 30 ευρω. Αν εισαι έγκυος όμως πληρώνεις κανονικά 50 επισκεψη. Και για τη γέννα επίσης καμία αλλαγη. 1500 είτε φυσιολ ειτε καισ.

vJqep3.png

Τον ειδα στο Youtube. νεαρος και αυτος. και πολιτευεται κιόλας. Και γω Σταυρουπολη μένω και το είχα δει το ιατρείο του πανω στο δρόμο. Αλλα ρε κοριτσια 900 ευρω παιρνει λογω ΙΚΑ ή αυτη ήταν πάντα η αμοιβή του? Και για τα 25 ευρω για τον υπέρηχο στην εγκυμοσύνη είστε σίγουρες? γιατι μπήκε και ο δικός μου γιατρος στη λίστα με τους συμβεβλημένους με το ΙΚΑ γιατριυς και του τηλεφωνησα χτες να μου πει τι αλλάζει στις τιμές και μου είπε τιποτα απολύτως. Δεν καλύπτει το ΙΚΑ λέει μαιευτικα θέματα. μόνο γυναικολογικά για τα οποια δεν πληρωνεις επισκεψη αλλα μονο τον υπέρηχο 30 ευρω. Αν εισαι έγκυος όμως πληρώνεις κανονικά 50 επισκεψη. Και για τη γέννα επίσης καμία αλλαγη. 1500 είτε φυσιολ ειτε καισ.

εγω τον ειχα ρωτησει τιμεσ οταν αρχισα να πηγαινω που δεν ειχε ικα κ μου ειχε πει 40ε επισκεψη 1000ε τοκετος.και μολις αρχισε να δεχετε ικα πληρωνα 25ε και στον τκτ μου πηρε 900ε δεν ρωτησα γιατι.

παρε τηλ και ρωτα η πηγαινε απο εκει καλυτερα να τα συζητησεις μαζι του,δε νομιζω να σου χρεωσει τη συζητιση.