Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ!!! ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ????

Recommended Posts

ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ! ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ, ΩΣΤΟΣΟ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΛΙΓΟ ΛΕΠΤΟΥΛΗΣ! 2.580 ! ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ) ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΘΥΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΘΥΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ! ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΓΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΗΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ!

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ??? ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2800 ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

lamlamard20090207_-8_My+child+is.pngdogdogavi20140415_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

και εμενα ο μικρούλης μου γεννήθηκε 2500 μπηκε στη μονάδα για 15 ημέρες ..... Τον έβαλα στο στήθος αρχικά στο χειρουργείο μόλις γεννήθηκε και μόλις βγήκε απο την μονάδα οπού είχε φτασει να ζυγιζει 2100 ....μια χαρα τα καταφερε και ειπιε και πινει ακομα γαλατακι!!!!

Ο μεγάλος μου γεννήθηκε 3550 και δεν επιασε ποτε στήθος ...του έπεφτε μεγάλο όπως μου έλεγε τοτε και εμενα ο γιατρός μου!!!!!

Να σας ζήσει το μπεμπάκι και μια χαρα θα τα καταφερει να θηλάσει....

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

για μενα παίζει ρολο και το νοσοκομειο.Εγω γεννησα στο μητερα και καταλαβα ότι αυτο εφαρμοζουν στα μικρα μωρα.Μήπως γέννησε εκει:confused:

εμενα ο μεγαλος γεννηθηκε 2480 και παρολο που είχα μεγαλη θηλή τον θήλασα μιά χαρα (στην αρχη γιατι μετα δεν είχα γαλα) και παρολο αυτο μου ζητησαν να το ν θηλαζω μονο πρωί και βραδυ και την υπολοιπη μερα με ξενο γαλα για να δυναμώσει λεει...

YiMXp3.png

Και ο δικός μου γεννήθηκε ακριβώς τόσο, 2580!!! Θήλασε από τη δεύτερη μέρα (την πρώτη τον είχαν στην παρακολούθηση προληπτικά επειδή είχα σάκχαρο) και θηλάζει ακόμα.

Στο μαιευτήριο όλο κοιμόταν και τις πρώτες μέρες φαινόταν να κουράζεται πολύ στο στήθος, αποκοιμιόταν αμέσως, είχε και ίκτερο και τον έκανε ληθαργικό. Η μαία μου είχε πει να του γαργαλάω το αυτάκι ή το μάγουλο για να πίνει λίγο παραπάνω. Τις πρώτες 20 μέρες του έδινα και συμπλήρωμα με μπιμπερό δικό μου αντλημένο και ξένο (οδηγίες γιατρών), αλλά μετά κόψαμε το συμπλήρωμα και τα μπουκάλια και θήλασε αποκλειστικά.

Εγώ είχα πρηστεί πολύ και η θηλή ήταν ανύπαρκτη, παρόλα αυτά έπιασε. Δώσε κουράγιο στη νύφη σου να το πολεμήσει, είναι πολύ αρχή ακόμα και θα τα καταφέρει! Τις πρώτες μέρες το γάλα συνήθως είναι λίγο, με συχνούς θηλασμούς ή/και αντλήσεις θα κατέβει όσο χρειάζεται! Μπορείτε να βρείτε και κάποια σύμβουλο θηλασμού τώρα ή για όταν γυρίσει στο σπίτι για εξατομικευμένες συμβουλές.

5k3tp2.png

Καλημέρα!Κι εμένα ο μικρός μου 2670 γεννήθηκε και κοιμόταν όταν τον έβαζα στο στήθος.Δεν παίζει τόσο ρόλο το βάρος του μωρού και το μέγεθος της θηλής (παίζουν και αυτά ρόλο αλλά όχι τόσο) όσο το κατα πόσο θα ασχοληθεί και το μωρό:rolleyes:.Εγώ για να μην έχω πρόβλημα τον έβαζα στο στήθος και για κάνα μήνα έκανα και θήλαστρο για να του δίνω γάλα.Μια χαρά πήγαν όλα και μια χαρά θηλάσαμε και θηλάζουμε ακόμα:grin:15 μήνες μετά!Καλή δύναμη στην νύφη σου!Να μην ανησυχεί όλα καλά θα πάνε!Και αν θέλει πολύ να θηλάσει να μην το βάλει κάτω!

Διαφημίσεις

οσο ημουν στο νοσοκομειο ολα τα μωρακια ειτε θηλαζαν ειτε επιναν μπουκαλι ετρωγαν λιγακι και επεφταν λες και τα χανε ψεκασει με υπνοτικα. αφου τα πλεναμε καθε τρεις κ λιγο για να ξυπ[νησουν κ να φανε.

οσο για τη θηλη σχεδον ολα δυσκολευονται στην αρχη, αλλα επειδη δν εχουμε ολες τις ιδανικες θηλες με λιγη προσπαθεια και υπομονη μπορει το μωρο να θηλασει κανονικα.

Εγω παντως με 2400 το ειχα χασει το παιχνιδι.

Εκλαψα , εσκασα ωσπου τελικα καποιος μου ειπε οτι ηταν χαμενο το παιχνιδι απο την αρχη και τουλαχιστον δεν νοιωθω τυψεις πια

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!