Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κακάκια κίτρινα σαν φακές σε αγοράκι 2 εβδομάδων

Recommended Posts

Το αγοράκι μου εδώ και 1 εβδομάδα κάνει κακά στρογγυλά στο μέγεθος της φακής.

Ενεργείται κανονικά 2-3 φορές την μέρα και τρώει κανονικά.

Από το μαιευτήριο χρησιμοποιούσαμε το γάλα sanilac ενώ εδώ και 2 μέρες η παιδίατρος σύστησε το nativa1. Μας είπε επίσης ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Επίσης το παιδί μερικές φορές σφίγγεται και κοκκινίζει (σαν να θέλει να κάνει κακάκια) και μετα ηρεμεί (δεν κλαίει κατά την διάρκεια του σφιξίματος).

Καμμιά ιδέα ??????????????

Είναι φυσιολογικά τα στερεά κακάκια σε αυτή την ηλικία ?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Δηλαδή είναι εντελώς στερεά? Εγώ θηλάζω, αλλά επειδή μια φορά για μιά εβδομάδα έδινα formula, θυμάμε και εγώ τρόμαξα από την αλλαγή. Μήπως σας ταίριαζε καλύτερα το πρώτο formula που δίνατε? Ξέρετε, λένε ότι μερικές φορές ορισμένοι παιδίατροι έχουν προτίμηση για κάποια συγκεκριμένη μαρκα, για Α ή Β λόγο δικό τους.. Πάντως όταν εγώ άλλαξα από το δικό μου στο ξένο γάλα ήτανε ακριβώς όπως περιγράφετε - επίσης το παιδί σφιγγότανε και έκανε "κε-κε-κε" και τα κακάκια έγιναν στερεά, σαν πολύ σφικτό στραγγιστό γιαούρτη, και ίσως και περισσότερο. Εμένα τότες μου εξήγησαν ότι έτσι πρέπει να είναι όταν τρώει ξένο γάλα.

Αφού δεν ενοχλεί το μωράκι σας και κάνει τα κακάκια αρκετά συχνά, γιατί ανυσηχείτε? Αν σας φαίνεται ότι είναι υπερβολικά στερεά, και τώρα που έχει και ζέστη, ίσως θα μπορούσατε να του δίνετε λίγο νεράκι.

δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο σας άλλαξε γάλα τη στιγμή που το παιδί ήταν μια χαρά με το γάλα που έπινε

μου κάνει σε αρκετά ύποπτη αυτή η συμπεριφορά

γιατρός δεν είμαι αλλά ξέρω ότι σε τόσο νεογέννητο δεν θα έπρεπε να είναι σκληρά τα κακά του

άλλαξε πάλι το γάλα του και δώστου αυτό που είδες ότι ήταν μια χαρά

δίνε ενδιάμεσα και κανα χαμομηλάκι

όχι σκέτο νερό, δεν κάνει σε αυτή την ηλικία που είναι

ανησυχητικό δεν είναι με την έννοια του να τρελαθείς ότι κάτι δνε πάει καλά, αλλά πρέπει να μην κάνει σκληρά και δεμένα κακά το παιδί τόσο μικρό

για να σου δώσω να καταλάβεις.... εμένα είναι 7,5 μηνών και τον πλακώνουμε στα φρούτα κλπ για να είναι τα κακά του "πάστα" κι όχι σκληρά

Αλλαξα το γάλα του πάλι σε almiron1 και ο μπεμπης έχει ηρεμήσει ... κάνει κακά του 2-3 φορές την ημέρα και είναι κίτρινα σαν πάστα ή μουστάρδα ... (έχει ενεργηθεί 3 φορές τώρα με το νέο γάλα)

Νομίζω ότι τελικά βρήκαμε το γάλα του ...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ..

μην αγχώνεσαι. και η μικρή μου το είχε αυτό και είχα πανικοβληθεί γιατί τη σύγκρινα με το γιο μου. δεν είναι τπτ σιγά σιγά θα φτιάξει.

Διαφημίσεις

Αλλαξα το γάλα του πάλι σε almiron1 και ο μπεμπης έχει ηρεμήσει ... κάνει κακά του 2-3 φορές την ημέρα και είναι κίτρινα σαν πάστα ή μουστάρδα ... (έχει ενεργηθεί 3 φορές τώρα με το νέο γάλα)

Νομίζω ότι τελικά βρήκαμε το γάλα του ...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ..

Μπράβο σας :D

καλά κακάκια τώρα :lol:

πάντως, κράτα σε μια άκρη του μυαλού σου ότι το Almiron, δημιουργεί σε πολλά παιδάκια δυσκοιλιότητα (σε εμας παράδειγμα έκανε)

μακάρι να σας βολέψει εσάς γιατί είναι εύκολο γάλα, το βρίσκεις παντού :D