Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πώς βρίσκει κανείς τη μαία του;

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο. Διαβάζω εδώ τα μηνύματά σας ότι κάποιες έχετε τη μαία σας, ότι έχετε και τηλέφωνά της κλπ και δεν έχω ιδέα ούτε πώς θα γίνει αυτό ούτε πότε. Είναι κάποια κοπέλα που την γνωρίζετε από την αρχή που σας παρακολουθεί ο γιατρός; Προς το τέλος όταν είναι να γεννήσετε σας λέει ότι αυτή θα είναι η μαία και τη συμβουλεύεσθε; Εγώ είμαι ακόμα στην 27η εβδομάδα, αλλά επειδή διάβασα σε αρκετά θέματα για τις μαίεες αναρωτιέμαι πώς γίνεται αυτό. Ο γιατρός δεν μου έχει πει κάτι. Πηγαίνω και τον βλέπω στα εξωτερικά ιατρεία και είναι κάτι κοπέλες που νομίζω ότι είναι απλές υπάλληλοι εκεί, δεν ξέρω αν είναι μαίεες. Ο κάθε γιατρός συνεργάζεται με συγκεκριμένες μαίες;

Διαφημίσεις

καλημερα και με το καλο το παιδακι σου!

ειμαι κι εγω σε δημοσιο νοσοκομειο και ειχα κι εγω αυτες τις αποριες. στην περιπτωση μου οι κυριες με τις οποιες συνεργαζεται ο γιατρος μου ειναι μαιες αλλα δεν γνωριζω αν θα ειναι αυτες στον τοκετο η αν παει με βαρδιες και θα ειναι καποια που ισως δεν γνωριζω. οταν ρωτησα το γιατρο μου για μαια μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να μου βγει ο τοκρτος ο κουκος αηδονι και οτι οι υπαρχουσες μαιες ειναι μια χαρα και εξυπηρετικες.

επισης,μια φιλη που γεννησε σε δημοσιο,ειχε προσλαβει μαια η οποια ομως μπορουσε να πηγαινει μονο τις ωρες του επισκεπτηριου(που πλακωναν και ολοι οι υπολοιποι)γιατι τις υπολοιπες ωρες απαγορευοταν.οπως καταλαβαινεις,η φιλη μου εδωσε ενα 300αρι χωρις λογο.

καλυτερα στο επομενο ραντεβου σου να ρωτησεις το γιατρο για την τακτικη που ακολουθειται σχετικα με τις μαιες για να ξερεις πως να κινηθεις.

tt1108c2.aspx

:mad:

Κορίτσια καλημέρα,

θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο. Διαβάζω εδώ τα μηνύματά σας ότι κάποιες έχετε τη μαία σας, ότι έχετε και τηλέφωνά της κλπ και δεν έχω ιδέα ούτε πώς θα γίνει αυτό ούτε πότε. Είναι κάποια κοπέλα που την γνωρίζετε από την αρχή που σας παρακολουθεί ο γιατρός; Προς το τέλος όταν είναι να γεννήσετε σας λέει ότι αυτή θα είναι η μαία και τη συμβουλεύεσθε; Εγώ είμαι ακόμα στην 27η εβδομάδα, αλλά επειδή διάβασα σε αρκετά θέματα για τις μαίεες αναρωτιέμαι πώς γίνεται αυτό. Ο γιατρός δεν μου έχει πει κάτι. Πηγαίνω και τον βλέπω στα εξωτερικά ιατρεία και είναι κάτι κοπέλες που νομίζω ότι είναι απλές υπάλληλοι εκεί, δεν ξέρω αν είναι μαίεες. Ο κάθε γιατρός συνεργάζεται με συγκεκριμένες μαίες;

ειναι πολυ πιθανο να ειναι μαιες. η δικια μου συνεργαζοταν με τον γιατρο μου και με παρακολουθουσε απο την αρχη (κατι σαν βοηθος του στο ιδιωτικο του ιατρειο). προς το τελος της εγκυμοσυνης κανονισαμε την αμοιβη της και την ειχα στην γεννα αλλα και τις υπολοιπες μερες που εμεινα εκει. κι εγω σε δημοσιο γεννησα (Αλεξανδρας) και απ'οσο ξερω εαν δεν εχεις δικια σου μαια απλα θα σε φροντιζει οποια ειναι εκει ή και πολλες διαφορετικες. η μαια ειναι αυτη που θα σε βοηθησει με της αναπνοες, θα σου δειξει πως να ρατας το μωρο, να το πλενεις, να το θηλαζεις κ.λπ.

εγω ειχα ρωτησει το γιατρο μου και μου προτενε μια που συννεργαζονται.φυσικα η ταριφα ειναι γυρω στα 300 αλλα για μενα αξιζει να εχεις μια δικη σου μαια στον τοκετο.

Θα ρωτήσω την επόμενη φορά που θα πάω αν και μου φαίνεται πιο πιθανόν να πηγαίνουν με βάρδιες στο δημόσιο νοσοκομείο. Πάντως δεν φανταζόμουν ότι υπάρχει και η πιθανότητα να προσλάβει κανείς από έξω και να πρέπει να ασχοληθεί και με αυτό. Υπέθετα ότι το προσωπικό είναι υπεραρκετό και μπορεί να μας καθοδηγήσει σωστά.

Διαφημίσεις