Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ..αν μπορω να την πω απο τωρα!!!!!

Recommended Posts

κοριτσια απο εσας ενημερωθηκα πληρεστερα για το προγραμμα και οφειλω να σας πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

τελικα μετα απο την σημερινη αναρτηση των αποτελεσματων,ευτυχως περασαμε στην πρωτη μας επιλογη στο προγραμμα της εεταα!!!!!!!

στον δημοτικο παιδικο σταθμο της γειτονιας μας!!!!!

για διαφορους λογους-που δεν ειναι της παρουσης..-δεν μπορω να μπω στο καφε και δεν υπαρχει λογος να κανω καινουρια εγγραφη...γιαυτο και χαθηκα τοσο καιρο...

οποτε θα ηθελα να συγχαρω οσες κοπελες τα καταφεραν και περασαν και να ευχηθω σε οσες ειναι επιλαχουσες να καταφερουν τελικα και να περασουν εστω και τελευταια στιγμη...

οσες αποριφθηκαν τις ευχομαι ολοψυχα να βρουν την ιδανικοτερη και οικονομικοτερη λυση για τα παιδακια τους,και του χρονου αν ξανακανουν τα χαρτια τους να πετυχουν..

εγω προσωπικα του χρονου για τα διδυμα θα το σκεφτω γιατι θα ειναι δυομισι κ κατι....κι εφοσον δεν δουλευω ισως τελικα να κανω αλλο εναν χρονο υπομονη...ειδωμεν...

καλο υπολοιπο καλοκαιριου λοιπον σε ολους μας και καλη σχολικη μας χρονια!!!!

Διαφημίσεις

Καλη σχολικη χρονια ΕΥΗ Γ. και συγχαρητηρια...

Εγω ως επιλαχουσα σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!

Ειμαι παντα η ιδια και στο φορουμ και στο ριαλ λαιφ... δεν μπορω να κρυψω τι ή ποια ειμαι....

Και μεις μπηκαμε και ειμαστε πολυ χαρουμενοι. Ειναι αδικο να μην εχουν ολες οι μανουλες αυτη την δυνατοτητα και ειδικα οταν βλεπεις τοσους αλλοδαπους να περνανε (χωρις να ειμα ρατσιστρια), το λεω γιατι πολλοι απο αυτους εχουν μεγαλυτερα εισοδηματα, οι γυναικες τους δεν δουλευουν αλλα δηλωνουν λιγα χρηματα. Πραγματικα ειναι λυπηρο.

Συγχαρητήρια σε όσες τα κατάφεραν!

Εγώ είμαι στις επιλαχούσες, αλλά τελικά δεν κατάλαβα...είναι μόνο με το εισόδημα το κριτήριο;

Γιατί εφόσον δέχονται και άνεργες μητέρες λογικά έχουν προτεραιότητα....

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Koριτσια το οτι ειμαι επιλαχουσα σημαινει σιγουρα οτι με πηραν;;; Σε ποιον απο τους δυο ομως που αναγραφουν; Πηρα τηλ σε εναν απο τους παιδικους και μου ειπαν οτι θα ξερουν απο το Σεπτεμβριο..

Διαφημίσεις

το οτι ειστε επιλαχουσες σημαινει οτι μολις μεινουν κενες θεσεις αυτοματως ενημερωνονται οι μανουλες κατα σειρα μοριων..και ναι θα πρεπει να εγγραφουν πρωτα τα παιδια για να δουν αν υπαρχουν κενες θεσεις και να ενημερωσουν τις επιλαχουσες..

εχει τυχει να παρουν παιδακι και τον οκτωβρη αλλα και το νοεμβρη..

οσο για τη μοριοδοτηση δεν ειναι μονο το εισοδημα κριτηριο..υπαρχει τυπος μεσα στην προσκληση..και φυσικα μοριοδοτουνται αναλογως οι ανεργες,εργαζομενες,μονογονεικες οικογενειες,τριτεκνες....κλπ....ολα αναφερονται μεσα στην προσκληση..

κοριτσια σε τι ακριβως αναφερεστε?εμενα στον Δημο Αλιμου μου ειπαν να ρωτησω το Σεπτεμβριο. Υπαρχει καπου που εχουν βγει τα αποτελεσματα ολων των παιδικων σταθμων???

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Για να καταλαβω γιατι με τον αντρα μου δεν βγαζω ακρη.Μου τυπωσε την σελιδα και βλεπω Α.Ονομα/πονυμο Β.41,94 , Γ.Ονομα του παιδιου Δ. 21298 και μετα Α2/Β Παιδικος Σταθμος.

Αυτο το Α2 τι ειναι γιατι ο αντρας μου λεει οτι μας διαλεξαν σε 2 σταθμους τον Α και Β αλλα δεν νομιζω ...Εμεις ειχαμε βαλει 3 .Τον Α,Β και Θ.

Απο οτι καταλαβαινω τα μορια ειναι λιγα,αλλα υπαρχει περιπτωση να μας παρουν σε καποιους απο τους αλλους ασχετα με το προγραμμα;

το Α2 ειναι η κατηγορια του παιδικου που επιλεξατε οταν κανατε την αιτηση.......η Α2 ειναι για παιδια απο 2,5 χρονων και ανω τωρα το β παιδικος σταθμος ειναι αυτος στο οποιο σας διαλεξαν να πατε

καλη χρονια σε ολες. εμεις εχουμε 1 στα 2. τη μια τη πηραν την αλλη οχι...αλλα ποτε δε ξερεις με τις επιλαχουσες!!! αν και εχουμε λιγα μορια.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Καλη σχολική χρονιά σε όλες κορίτσια και εγώ πρώτη φορά εκανα αίτηση μετά απο παρότρυνση φίλων και τελικά περάσαμε στην 2η επιλογή μας και νοιώθω οτι έχει φύγει ενα τεράστιο βάρος απο πάνω μας ελπίζω μόνο η μικρή να περνάει καλά γιατι ουσιαστικά θα αλλάξει σταθμό.Ευτυχώς θα έχουμε το μικρό Τιγράκη εκεί και ελπίζουμε να μας γνωρίσει στους φίλους του.

Ευχομαι σε ολα τα κορίτσια καλη επιτυχία.:wink:

Καλη σχολική χρονιά σε όλες κορίτσια και εγώ πρώτη φορά εκανα αίτηση μετά απο παρότρυνση φίλων και τελικά περάσαμε στην 2η επιλογή μας και νοιώθω οτι έχει φύγει ενα τεράστιο βάρος απο πάνω μας ελπίζω μόνο η μικρή να περνάει καλά γιατι ουσιαστικά θα αλλάξει σταθμό.Ευτυχώς θα έχουμε το μικρό Τιγράκη εκεί και ελπίζουμε να μας γνωρίσει στους φίλους του.

Ευχομαι σε ολα τα κορίτσια καλη επιτυχία.:wink:

τα βλασταρια μας μια χαρα θα περασουν ελπιζω μονο μη τα γκρεμισουν ολα και μας παρουν τηλ να τα παραλαβουμε:lol:

καλη σχολικη χρονια να εχουν ολα τα παιδακια και ολα θα πανε καλα με θετικη σκεψη:!:

καλημερα! καλη σχολικη χρονια σε ολες! και εμεις περασαμε στην 2η επιλογη μας. Εσεις που εχετε ξαναπερασει μεσω επιδοτησεις ξερετε ποτε πρεπει να τα γραψουμε και τι χαρτια ζητανε? Λενε μεχρι 2/9 θα πανε τα χαρτια στην δομη.. αρα παω 2/9 στον παιδικο σταθμο για να τον γραψω? (τωρα ειναι και κλειστα) κ μεχρι 6/9 αλλιως ακυρωνετε αν καταλαβα καλα.. Θα πρεπει να εχω μαζι μου ληξιαρχικη πραξη γεννησης, φωτοτυπια τα εμβολια που εχει κανει ή και κατι αλλο? Πρωτη χρονια θα τον στειλω και περα απο το αγχος μου και τους φοβους μου ειμαι και εντελως ασχετη για τις διαδικασιες!! :wink:

line_m123_beg_40_time_1218254400_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

εγω περσι δε χρειαστηκα τιποτα απο ολα αυτα. απλα πηγα και δηλωσα πως αποδεχομαι την τοποθετηση και υπεγραψα και τους ειπα τηλεφωνα διευθυνσεις και λοιπα

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Γειά σας

αγαπητά μέλη σας περιμένουμε στο τόπικ με τίτλο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

που βρίσκεται στην ενότητα Καφέ των Social Groups > Διάφορα Ενημερωτικά Social Groups

έτσι ώστε να έχετε χώρο για τις καθημερινού τύπου δημοσιεύσεις σας.

Οδηγίες εγγραφής:http://parentscafe.gr/showthread.php?t=234

Οδηγίες ανάκτησης κωδικού: http://parents.org.gr/forum/showthre...32#post1397532

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...