Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπάρχει καθαρή παραλία με δεντράκια στην Αττική για το πρώτο μας μπάνιο;;;;

Recommended Posts

Καλημέρα μαμάδες,

Σήμερα θα κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα το απόγευμα και έχω μπερδευτεί, δεν μπορώ να βρω κατάλληλη παραλία ώστε να μην έχει κόσμο, να είναι καθαρή και να έχει και φυσική σκιά...Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ :P

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Διαφημίσεις

καλημερα

ξερω οτι το θυμαρι ειναι απο τις καθαρες και "κοντινες"

http://www.greekhotel.com/sterea/attica/thymari/beach/home-gr.htm

για σκια δεν παιρνω ορκο γιατι εξαρταται απο την ωρα. η ομπρελλα ειναι μια καλη λυση παντα

δες ομως κι εδω: http://www.top-10.gr/summer/beaches/attica

στην Ψαθα πηγαινα μικρη με τους γονεις μου αλλα δεν θυμαμαι 100% ουτε αυτη αν εχει σκια, σιγουρα ομως ειναι καθαρα και εχει και καλο φαϊ

Σ'ευχαριστώ....τις έχω υπόψη αυτές τις παραλίες, απλά το πράσινο με προβληματίζει γιατί όσο νάναι το μωρό θα μπει για λίγα λεπτά...μετά καλό θα ήταν να υπήρχε κανένα δεντράκι ώστε να κάτσουμε από κάτω...

Babycakes το δεντράκι δεν βοηθάει καθόλου το μωράκι σου για τις υπεριώδεις ακτίνες ,εμείς έχουμε πάρει μια ωραιότατη ομπρέλα με δείκτη προστασία 50 την οποία κουβαλάμε παντού και τσακώνομαστε ποιος θα έχει την καλύτερη θέση απο κάτω και εκτός απο προστασία απο τον ήλιο νοιωθεις και δροσία την έχουμε πάρει απο γνώστη αλυσίδα super market δεν χρειάζεται να ψάχνεις κάπου ιδιαίτερα.:wink:

Θα το κοιτάξω αλλά επειδή δεν προλαβαίνω σήμερα ήθελα να υπάρχει μια σκιά...εξάλλου θα πάμε μετά τις 5 και όσο νάναι ο ήλιος δεν θα είναι τόσο καυτός...από πού την αγόρασες την ομπρέλα;

Διαφημίσεις

Εμεις κάνουμε χρόνια μπάνιο εκεί και τα παιδιά μου τα πρώτα τους μπάνια στον Σχοινιά τα κάνανε. Τώρα το πόσο καθαρά είναι δεν μπορεί να το εγγυηθεί κανείς. Σίγουρα δεν μπορείς να τη συγκρίνεις σαν παραλία με μία ενός νησιού εκτός Αττικής. Πάντως είναι μεγάλη παραλία και ανοικτή, νομίζω ότι γι'αυτό που ζητάς είναι ιδανική.