Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Καλημέρα Κατερίνα. Ναι το μαγαζί αυτό είναι στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα στην 1821 όπως ανεβαίνεις δεξιά πριν το φανάρι. Νομίζω στη γωνιά είναι το Sarah. Απέναντι απο του Μακριδάκη. Μέσα στο στενάκι είναι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Κατερίνα. Ναι το μαγαζί αυτό είναι στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα στην 1821 όπως ανεβαίνεις δεξιά πριν το φανάρι. Νομίζω στη γωνιά είναι το Sarah. Απέναντι απο του Μακριδάκη. Μέσα στο στενάκι είναι.

Α ναι!! Τώρα κατάλαβα ποιο μαγαζί λέτε! Δεν έχω μπει αλλά από τη βιτρίνα φαίνεται ότι έχει τέλεια πράγματα! Πριν ξεχάστηκα! Είναι πάρα πολύ ωραίο το δωμάτιό σας!! Συγχαρητήρια!! Μπράβο σου!

.png

Τελειες οι ζωγραφιες σου

Βρε μπας και ερθεις προς το νοτιο μερος του νησιου να μου κανεις κανενα καραβακι??? :P

ποσο κοστιζει το φωτιστικο??

4

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ ... και εμένα μου άρεσε πολύ γιατί είναι σαν παιδική ζωγραφιά ...

Την αγόρασα από κατάστημα με κουρτίνες, υφάσματα κτλ, επίσης στο ίδιο έφτιαξα την κουρτίνα, την μαξιλάρα, το ντυσίματα για τα παιχνιδόκουτα και την προικα της κούνιας και της καλαθούνας (δεν φαίνονται στην φωτό αυτά, αλλά είναι παρόμοιο στυλ).

Δυο μειονεκτήματα υπάρχουν για την μπορντούρα ...

1. είναι ακριβούτσικη, το ένα ρολό 5 μέτρων κοστίζει περίπου στα 45 ευρώ ... εμείς χρειαστήκαμε 2 ρολά

2. άργησε αρκετά να έρθει από τη στιγμή που την παραγγείλαμε, πάνω από μήνα σίγουρα

Αν θέλεις σου δίνω με πμ τα στοιχεία του καταστήματος αλλά δεν είναι στην Αθήνα ... σίγουρα βέβαια αν ψάξεις θα την βρεις και σε καταστήματα εκεί, κάνε μια βόλτα γιατι γενικώς υπάρχει απίστευτα μεγάλη ποικιλία, δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Eυχαριστώ πολύ..Θα κάνω όπως λες κι εσύ μια βόλτα στα μαγαζιά να ρίξω μια ματιά κι αν δε βρώ κάτι άλλο θα σου πω για να μου στείλεις στοιχεία.Πάντως είναι από τα λίγα σχέδια που μου άρεσαν τόσο και επειδή θα μετακομίσουμε ψάχνω και για τα 2 δωμάτια.Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση.

sissy82 να έχεις υπόψη σου πως αν βρεις κάποιο υφσμα που σου αρέσει μπορείς να κόψεις φαρδιές λωρίδες και με ταινια διπλής οψης να κάνεις ασορτί μπορντούρα! :wink:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

έγραψα στο google "μπορντουρες τοιχου αυτοκολλητες" και μου έβγαλε διάφορα! πρώτο πρώτο είναι αυτό http://www.daskos.gr/daskos/index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=11

Διαφημίσεις

Virginia...τι΄υπέροχο δώρο για τη βαφτιστήρα σου...είσαι η πιο γλυκιά νονά του κόσμου... ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! Μου αρέσει πάρα πολύ !!!Πολύ χαρούμενο κ πολύ ωραία χρώματα... vera μου και το δικό σας το λατρεψα...μπράβο πολύ σταθερό χέρι...όλες σας..

1534350m5ls32uyzn.gif

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Διαφημίσεις

Πολυ καλα!!!! (ε οχι και εξπερ η αφεντια μου)

Με πλαστικα ζωγραφισες?

NAI, ακολουθησα την συμβουλη σου και πηρα μονο πλαστικα, μονο τα βασικα χρωματα με τα οποια εκανα συνδιασμους

Απο πανω περασα καποια σημεια με γκλιτερ, αυτο που χρησιμοποιουμε για χειροτεχνιες.

Το καλυτερο ολων ηταν το φωτιστικο, τυπου ΜΑΡΘΑ ΣΤΙΟΥΑΡΤ(?)

το στρογγυλο με τις πεταλουδιτσες....

αλλα ξεχασα να βγαλω φωτο, μολις το βγαλω θα σας το δειξω.....

Virginia...τι΄υπέροχο δώρο για τη βαφτιστήρα σου...είσαι η πιο γλυκιά νονά του κόσμου... ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! Μου αρέσει πάρα πολύ !!!Πολύ χαρούμενο κ πολύ ωραία χρώματα... vera μου και το δικό σας το λατρεψα...μπράβο πολύ σταθερό χέρι...όλες σας..

117684ygkpzfr3jr.gif

Virginia...τι?υπέροχο δώρο για τη βαφτιστήρα σου...είσαι η πιο γλυκιά νονά του κόσμου... ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! Μου αρέσει πάρα πολύ !!!Πολύ χαρούμενο κ πολύ ωραία χρώματα...
:D

τί άλλο να πω;;; ακόμη ένα μπράβο!!! :D:D:D:D:D

με έχετε μπριζώσει άσχημα

σας φθονώ απαίσιες μαμάδες :lol:

που θα μου πάει.. θα βρω τον χρόνο και θα ζωγραφίσω κι εγώ στο παιδί μου και τότε θα σας πω εγώ απαισιοτάτες για αυτά που μου κάνετε :lol:

virginia υπέροχο ΦΥΣΙΚΑ!

χαχαχα

Μας εχετε κανει να σχεδιαζουμε το παραμυθενιο παιδικο δωματιο..

Πολυ ωραιες οι ιδεες σας συγχαρητηρια σε ολες τις μανουλες..........

Το ποστ το παρακουλουθω απο τοτε που ανοιξε και πραγματικα εχω παρει πολλες ιδεες...

Να ρωτησω κατι ???

Τους τοιχους με τι χρωματα τους ζωγραφιζετε????

απο που τα παιρνουμε??? (ειμαι λιγο ασχετη η αληθεια ειναι) :lol::lol:

Απο χρωματοπωλειο τα πλαστικα.........

Αν θες να βαψεις μεγαλες επιφανειες καλυτερα θεωρω τα πλαστικα.........για μικρες λεπτομερειες κανουν και τα ακρυλικα.......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...