Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

μια χαρα ειναι το δωματιο
Ναιί! για την ώρα υποφέρεται... αλλά όσο σκέφτομαι κανένα αδερφάκι.... ούφφφφφφφφ :(:(:(:(

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xrysalis το δωματιο ειναι παρα πολυ ωραιο!!! μια ψιλοανακαινισουλα,μια αλλαγη παντα μας ανεβαζει!μπραβο!

για το ταβανι σου Λενα_Π θα συμφωνησω κι εγω!ολα ομορφα!

Να μαστε κι εμεις.......το δωματιο του Αλεξανδρου!!!

Του το ζωγραφισεε η μανουλα του 8μισι μηνων εγκυος!!! Με την κοιλια τουρλα!!!

room054.jpgroom056.jpg

room062.jpgroom076.jpg

Σουβενιρ απο τη βαφτιση μας.....ασχετο με το ντεκορ αλλα δεν μας πειραζει.....

room078.jpg

room105.jpg

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Vera νομιζω πρεπει να σκεφτεις επαγγελματικα ( αν δεν το κανεις) το δεμα της διακοσμησης κλπ. Και η βαφτιση σου κ το δωματιο μου Αλεξανδρου απλα δεν παιζονται , συγχαρητηρια , μπραβοοοοο!!!

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Διαφημίσεις

Κορίτσια πολύ όμορφα τα δωματιάκια των μπουμπουκιών σας!

Λένα πολύ ωραίο Ταβάνι και το φωτιστικό.

Χρυσαλίς Υπέροχο (Τα αυτοκολλητάκια στην ντουλάπα τα χω κι εγώ τα χω ξεκολλήσει από κάτι σακούλες των τζάμπο) αλλά φαίνεται δεν ήταν μόνο δική μου ιδέα χι χι χι!!!

vera είσαι μεγάλο ταλέντο μπραβο το δωμάτιο είναι τέλειο! :D

glitterfy071816980D37.gif 767d1f5390.png

Κορίτσια ΚΑ- ΤΑ- ΠΛΗ- ΚΤΙ- ΚΑ !!!!

Βρε veroulini!!! σοβαρά, αναλαμβάνεις να ζωγραφίζεις παιδικά δωμάτια και όχι μόνο??? έχω πελάτες που θα τους ενδιέφερε! ΑΨΟΓΟ!!! :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

vera δεν εχω λογια να το περιγραψω το τελειο ειναι λιγο!!!!μπραβο σου κοπελα μου.αν δεν ασχολησε επαγγελματικα μαλλον θα πρεπει να ξεκινησεις να το σκεφτεσαι.

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Κορίτσια ΚΑ- ΤΑ- ΠΛΗ- ΚΤΙ- ΚΑ !!!!

Βρε veroulini!!! σοβαρά, αναλαμβάνεις να ζωγραφίζεις παιδικά δωμάτια και όχι μόνο??? έχω πελάτες που θα τους ενδιέφερε! ΑΨΟΓΟ!!! :wink:

Na σου πω.......το σκεφτομουν!!!! Ηταν απολαυστικο!!! Το ωραιο βεβαια ειναι να κανεις ολο το πακετο!!!

Μαρη να κανονισουμε να βρεθουμε την επομενη φορα για καφε!!! Να γνωριστουμε συναδερφισσα!!! :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Διαφημίσεις

Ρε Βέρα τι δωμάτιο είναι αυτό? Χααααλιαααααα.....

σσσσσσ από τη κακία μου τα λέω :lol:

Ειναι τέλειο! Συγχαρητήρια και μπράβο σου!

Εγώ στη θέση σου θα κοίταγα και επαγγγελματικά με τέτοιο ταλέντο!

Ευχαριστω κοριτσια......η αληθεια ειναι οτι ασχολουμαι επαγγελματικα με το θεμα........

Το δωματιο μας το ηθελα απλο απο θεμα επιπλων καθως θα διαμορφωνεται και θα εξελισσεται μαζι με το παιδι........οποτε ουτε ακριβα επιπλακια ηθελα (να μη λυπαμαι να τα ξαποστειλω) αλλα ουτε να γεμισω το χωρο απο τωρα και μετα να μη ξερω πως να βολευτω.......ηδη εχουμε την καναπεδαρα μεσα και πιανει το μισο δωματιο!!! Αργοτερα θα του παρω κι ενα τραπεζακι με καρεκλες να ζωγραφιζει το μαναρι μου.......

Παντως μεγαλο προβλημα η αποθηκευση παιχνιδιων.......δεν θελω ραφια σε τοιχους γιατι μονο σκονιζονται και βρωμιζουν....

Φωτιστικο εχω εναν μεταλλικο ανεμιστηρα.......το προτιμω απο κατι αλλο αφου δεν του βαζω κλιματισμο.....

room086.jpg

Σας βαζω μερικες φωτο πως ηταν στην αρχη και χωρις τα επιπλα μεσα....σκεφτομαι οσο περναει ο καιρος να το διανθιζω και με νεες φιγουρες ωστε να ανανεωνεται και να μη το βαριεται.....η ζωγραφικη ηθελα να ειναι απλη μιας και προκειται για νηπιο.....εκανα φιγουρες απο την σειρα rainforest της fisher price.

Αυτη ειναι η γωνια πισω απο την ραφιερα......εξαφανισα της κολωνες ζωγραφιζοντας τες.... :wink:

DSC01553a.jpg

Η αλλη γωνια....

DSC01557a.jpg

DSC01563a.jpg

ε ΔΕΝ ειδικευομαι σε παιδικα δωματια κιολας!!!! :lol:

Αυτο πσντως που εκανα ζωγραφιζεται ευκολα......μονο που με δυσκολεψε ηταν η καλυπτικοτητα των χρωματων...ειδικα τα πρασινα ηθελαν 4 χερια...... :?

Για οποια ενδιαφερεται εχω βαλει στο τοπικ Παιδικο δωματιο Και Διακοσμηση φωτο απο παιδικα (ιντερνετ και περιοδικα) :wink:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ ΒΕΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΗΛΙΟ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!!!!!!!! :oops: ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ :)

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ... ΚΑΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ

ΑΜΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ........

The Boss 29/12/04

Frankie 20/05/08

Peekaboo 1/12/11

Να στε καλα.......να καθοταν και μεσα καλα θα ηταν!!! :lol:

Στο δωματιο μου κοιμαται ολο το καλοκαιρι......παντως τους αρεσουν οι παραστασεις......τις κοιτανε πολυ προσεχτικα....

Είναι ΤΕΛΕΙΟ! Σα να είναι φτιαγμένο στο Η/Υ! Τόση λεπτομέρεια! Τα χρώματα! Συγχαρητήρια!!!! Θα ήταν ωραίο να ασχοληθείς με αυτό κ επαγγελματικά! Πολλοί θα ήθελαν ένα τέτοιο αποτέλεσμα στο δωμάτιο των παιδιών τους!! Μπράβο σου κ πάλι!!!

.png

BEΡΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!

Δεν εχω λογια, ειναι καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!!

Τυχερος ο ομορφος γιοκας σου να εχει τετοια ταλενταρα μαμα!!!!!!! :)

Αληθεια τι ειδους χρωματα χρησιμοποιησες??? Πλαστικο???.......

Πως "ξεπατικωσες" τις φιγουρες στον τοιχο??? Με ελευθερο χερι????

Ειναι τελειο!!!!!!!

....Τωρα μπηκα για να βαλω κι εγω φωτο απο το δωματιο των κοριτσιων μου,

αλλα το :? σκεφτομαι λιγο...................... :roll:

Βέεεεεεερααααααααα :shock::shock::shock:

και ξανάμανά :shock::shock::shock::shock:

καλέεεεεεε έχω πάθει πλάκα!!! είναι άπαιχτο!!!

μπράβο σου!!! ζηλεύω!! (τα μόνα κοινά που έχουμε είναι κάποια παιχνίδια!!!!!!) λατρεύω τη ζωγραφική αλλά δεν πιάνει έτσι το χέρι μου!!

αλήθεια, μιας και μιλάμε για επαγγελματική δουλειά... έλααααα πες μου πόσα θες το τ.μ. και αύριο βγάζω έξω τα έπιπλα να ξεκινήσουμε!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Virginia... τί όμορφος νεραϊδόκοσμος είναι αυτός;;;

να σου ζήσουν οι κορούλες! γερές να είναι να το χαίροντε!!!

πάααααρα πολύ όμορφο είναι! :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...