Υστεροσκόπηση (επεμβατική) - λαπαροσκόπηση
Από
sissie, in Θέλω να γίνω μαμά/μπαμπάς
-
-
- 108 απαντήσεις
- 25.781 εμφανίσεις
-
- 202 απαντήσεις
- 98.012 εμφανίσεις
-
- 78 απαντήσεις
- 16.076 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 2.946 εμφανίσεις
-
- 47 απαντήσεις
- 10.526 εμφανίσεις
-
Πως να του κόβεις το WiFi (διακριτικά και νοικοκυρεμένα)
Από alexanderchalkidis, in Προεφηβεία και Εφηβεία (απο 11 ετών)
- 16 απαντήσεις
- 2.163 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 10.387 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 6.743 εμφανίσεις
-
τι εχει η κορη μου επιτελους?
Από christiana000, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 11 απαντήσεις
- 7.998 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 35.477 εμφανίσεις
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.571 απαντήσεις
- 401.288 εμφανίσεις
-
- 561 απαντήσεις
- 99.090 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από Αναιδα,Κοριτσια
Επειδη πιεζομαι πολυ οικονομικα και βεπω οτι μαλλον δεν θα τα καταφερω να κανω υστεροσκοπηση και εξωσωματικη στον γιατρο μου, αρχιζω και το ψαχνω για δημοσιο νοσοκομειο.
Γνωριζετε γιατρους εξειδικευμενους στην υπογονιμοτητα σε δημοσια νοσοκομεια στην Αθηνα , που να κανουν υσεροσκοπηση και εξωσωματικη.
Τουλαχιστον την υστεροσκοπηση να μπορουσα να την εκανα σε δημοσιο νοσοκομειο.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων. -
Από setas,Καλησπέρα,
Η γυναίκα μου έχει 4 εκ. ινομύωμα, ο προηγούμενος γυναικολόγος μας, ο οποίος δεν θεώρησε ότι δημιουργεί πρόβλημα μας παρότρυνε να
προχωρήσουμε σε 2 σπερματέγχυσης και σε μία εξωσωματική, αποτυχημένες.
Ακόμα και τώρα λέει πως δεν χρειάζεται να βγει. Παρόλο που από αυτά που διαβάζω στο internet αναφέρουν ότι πρέπει να φύγει όταν η γυναίκα θέλει να τεκνοποιήσει.
Ο νέος μας γυναικολόγος μας είπε πως χρειάζεται να γίνει λαπαροσκόπηση για να φύγει το ινομύωμα και μήπως ανοίξει και την μια σάλπιγγα που είναι κλειστή.
Μια ακόμα γνώμη, απο άλλο γιατρό, που πήραμε μας είπε πως χρειάζεται κανονικό χειρουργείο (περισσότερες τομές, πόνος κτλ)
Και αναρωτιόμαστε ποιος έχει το δίκιο, εγώ με αυτά που έχω διαβάσει θεωρώ ότι το σωστό είναι η λαπαροσκόπηση, ποια είναι η γνώμη σας?
Επίσης διάβασα και για την ρομποτική, ότι πιο καινούριο αυτή τη στιγμή, αλλά κάνεις από τους τρεις δεν το ανάφερε. Ποια η γνώμη σας?
Ευχαριστώ.
Edit Admin
Γενικές συζητήσεις για τα Ινομυώματα
Αν δεν είσαστε έγκυος προτιμήστε αυτό για να δημοσιεύσετε:
Αν είσαστε ήδη έγκυος προτιμήστε αυτό για να δημοσιεύσετε:
-
Από Vanora,Εκανα τον πρώτο υπέρηχο και διαπιστώθηκε ένα μεγάλο ινομύωμα στον πυθμένα της μήτρας (4,44 Χ 6,27 cm).
Το περίεργο είναι οτι πέρισυ που είχα κάνει υπέρηχο, εκείνος ο γιατρός δεν είχε δει ινομύωμα...
Προς το παρόν, που είμαι στην 7η εβδομάδα, δεν επηρεάζει την εγκυμοσύνη. Μελλοντικά παίζεται το πράγμα για επιπλοκές. Μου είπαν οτι συνήθως η έκβαση ήταν καλή.
Εχει τύχει σε καμμιά σας κάτι παρόμοιο; Ή έχετε ακούσει τί έχει συμβεί σε παρόμοιες περιπτώσεις;
Edit admin
Εάν ΔΕΝ είσαστε έγκυος δείτε και αυτό το θέμα
-
Από Franklin,Χτες εμαθα οτι εχω κι εγω ενα απο αυτα....Εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου οταν ο γιατρος μου ειπε οτι η πιθανοτητα να εξελιχθει σε κακοηθεια ειναι 1 στις 100.000...σκεφτομουν οτι δεν θα ξαναδω τα παιδακια μου και αλλα τετοια ομορφα...
Ξερετε τι ειναι το ινομυωμα? Ειναι κατι σοβαρο? Το δικο μου ειναι 1,5 εκατοστα... Μπορω να κανω αλλο παιδι?
Αν εχετε καποιο λινκ να παρω μια ιδεα θα με βοηθουσατε παρα πολυ...
Edit Admin
Εάν είστε έγκυος δείτε και αυτό το θέμα
-
Από Μελιτάκι,Καλησπέρα κ απο μένα! Θέλω τη βοήθεια σας σε κάτι.
Είμαι 32 χρονών, δεν έχω μείνει έγκυος ακόμα κ έχω ένα ινομύωμα 5 εκατοστών εξωμήτριο. Με, σχεδόν, ομόφωνη άποψη τεσσάρων γυναικολόγων θα πρέπει να προχωρήσω σε αφαίρεση πριν την εγκυμοσύνη.
Επισκέφθηκα το Νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου κ με ενημέρωσαν ότι για τη συγκεκριμένη επέμβαση θα πρέπει να γίνει εισαγωγή για εξετάσεις 10 μέρες πριν την επέμβαση συν 4 μέρες παραμονή μετά την επέμβαση.
Μου φαίνεται υπερβολικό να μείνω τόσες μέρες μέσα! Έχει κάποια απο σας κάποια παρόμοια εμπειρία? Θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη σας.
Ευχαριστώ!!!
-