Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδικοί Σταθμοί περιοχή Μαρκόπουλο-Πόρτο Ράφτη

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

μήπως στέλνει κάποιος γονιός το παιδί του στον παιδικό σταθμό Μαρουσάκι στον Πόρτο Ράφτη ή στην Μαργαρίτα στο Μαρκόπουλο, να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες?

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Μενώ στο Μαρκόπουλο εδώ και 7 χρόνια, έστειλα τον μεγάλο μου γιό στον

Παιδικό σταθμό Ουρανιο Τόξο, Ντίνας Αθ. Ανδρέου.

Ημουν παρά μα παρά πολύ ευχαριστημένη και η διεύθυνση αλλά και το προσωπικό του σταθμού είναι άριστη παιδαγωγοί(πολύ κοντά στους γονείς αλλά και στο παιδί). Δεν προσέχουν-μαθαινουν μόνο πράγματα στο παιδί αλλά το αγαπούν σαν δικό τους. Το πρόγραμμα είναι πλήρης από διάφορα πράγματα (εικαστικά, αθλητισμό εργασίες, μουσικοκοκινιτική, θέατρο, εκδρομές, και άλλα πολλά)Το παιδί το παραλαμβάνεις πάντα καθαρό και φαγωμένο και αν χρειάζεται μπορεί να σου κάνει και διευκολύνσεις στο ωράριο , εγώ υπήρχαν μέρες που έπαιρνα τον μικρό στις 5 το απόγευμα χωρίς καμία χρέωση επιπλεον, γεγονός που η Μαργαρίτα δεν στο προσφέρει. Ο δεύτερος γιος μου είναι 2,5 και από τον Σεπτέμβρη ξεκινάμε στο Ουράνιο Τόξο. ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.:P

Σημείωσε και κάτι άλλο ο χώρος μπορεί να είναι παλιός, αλλά είναι πολύ καθαρός και είναι ελεγμένος από θέμα ασφάλειας και έχει μεγάλη αυλή μέσα στα δέντρα με πολύ όμορφο χώρο....!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!!!!!!!!:-P