Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν με αφήνουν να δω το παιδί μου

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εχω κανει ενα παιδι η γονεις της δεν με αφηνουν να το δω δεν ειμαστε παντρεμενη τι μπωρο να κανω σε αυτο το θεμα

εξωδικό

μετα αγωγή

και μετα ασφαλιστικά μετρα ! κατι αλλο δεν μπορείς να κάνεις !

μέχρι τοτε στέλνε και κανενα φραγκο στη κοπελίτσα

και κανενα δωράκι στο παιδι σου ...! :wink:

υ.σ

πρέπει να βρέις κι ενα καλό δικηγόρο με ειδίκευση στο οικογενειακό

ναι αλλα το παιδι το εχω αναγνωρηση δεν μπωρο να το δω

ασφαλιστικά μέτρα να κάνεις ...

τι να σου πω βρε παιδι μου κι εγω ....

βρες ενα δικηγόρο

εφοσον το εχεις αναγνωρίσει εχεις ΌΧΙ μονο υποχρεωσεις (διατροφής)

αλλα και δικαιωματα .... (επισκεψεις)

Διαφημίσεις

ε πηγαινε και στησου εξω απ το σπιτι της ...κάποια στιγμή θα βγει εξω δεν μπορει ! να παει μια κούνια το παιδι ... ε και θα το δεις !

καλη δυναμη παιδι μου σου ευχομαι !

γιατί καλέ μου άνθρωπε;; Εκανες κάτι κακό; Μήπως κάτι που είπες ή έκανες τους κάνει να φοβούνται την επαφή σου μαζί τους;Εκείνοι τι λεν; Για ποιο λόγο δεν σε θέλουν; Και φαντάζομαι το οτι θα σε σκοτώσουν να το λες υπερβάλλοντας...

gth0p3.png

Διαφημίσεις

ΘΕΣ να μας πεις την ιστορία σιγά σιγά ..μη στα βγάζουμε και με το τσιγκέλι ; όχι πολλές λεπτομέρειες ... ούτε ονόματα και διευθύνσεις ... έτσι μια σούμα βρε παιδι μου (τα χοντρά όχι τα ψιλά )

πάντως μόνο μέσο δικηγόρου ασφαλιστικών μέτρων κοκ θα μπορέσεις να δεις το παιδι ... (σχετικά δλδ με το θέμα του πως ... αυτό απαντήθηκε ! ) ;)

pigame stous dikous ths na kanei 40 meres kai ths eipa meta ths 40 meres 8a kateboume sto spiti mou h mitria ths phre thn giagia ths pou kanei to afentiko kai mou apagoreuse na fugei h egkona ths apo ekei kai anagkastika na fygo egw alla pigaina ka8e mera na dw to paidi mou mia mera h giagia ths esthle thn 8eia ths kopelas na ths pei me poion 8elei na einai h kopela eipe mazi mou alla thn edioxne xwreis to paidi 8a to kratage auti alla h mama ths mikris den htele na to afhsei logiko einai na mhn to afhsei mono tou kai anagkastika na fygo kai twra dimiourgisan auta ta problimata

Η κοπέλα σου πόσο χρονών είναι? εσύ πόσο χρονών είσαι? κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν να μην έχει το παιδί του, τι θα πει "ήθελε να το κρατήσει η γιαγιά"???

Διαφημίσεις

Οντως η κοπελα ειναι πολυ μικρη και εσυ συγκριτικα με εκεινη πολυ μεγαλος, εσυ εισαι αντρας και αυτη νεαρη εφηβη, λογικο η οικογενεια της να μην σε πολυθελει, ειδικα αφου δεν προσεξατε και εμεινε εγκυος (και η μεγαλυτερη ευθυνη πεφτει σε εσενα ως πιο εμπειρος).

Το θεμα ειναι, την αγαπας? Θες να εισαι παρων και να βοηθησεις ουσιαστικα στο μεγαλωμα του παιδιου? Αν ναι τοτε θα πρεπει να βελτιωσεις τις σχεσεις σου με την οικογενεια της. Οσο ηταν η κοπελα εγκυος πως ηταν οι σχεσεις σου με τη γιαγια και τη θεια?

Δεν γινεται ομως εκει που ολα ηταν καλα και σε θελανε για γαμπρο και δεχτηκαν να αρραβωνιαστειτε ξαφνικα να μην θελουν να σε ξαναδουν, κατι θα εγινε.

Εννοειται η οικογενεια της θα κανει κουμαντο, το κοριτσι ειναι ανηλικο, αν δεν δεχτουν αυτοι να παντρευτειτε απλα δεν μπορειτε.

Μηπως ειχες αυτη τη σταση, οτι δηλαδη δεν θα κανετε εσεις κουμαντο αλλα εγω και γιαυτο χαλασαν οι σχεσεις σας?

Δεν ειναι και λιγο να ερχεται η 14 χρονων κορη σου και να σου λεει οτι ειναι εγκυος!Εγω θα ημουν πολυ εχθρικη απεναντι στον αντρα που την αφησε εγκυο, ειδικα αν επροκυτο για εναν αντρα 28 χρονων!

Προσπαθησε να τα βρεις μαζι τους γιατι αυτοι εχουν τον πρωτο λογο, αλλιως πρεπει να κινηθεις νομικα.

einai aniliki einai 15 xronon kai egw 29 h giagia ths ta kanei ola einai mikri kai thn akouei giauto

ε τότε κάνεις πλάκα που αναρωτιέσαι γιατί δεν σε θέλουν οι δικοί της...

σκέψου το λίγο πραγματικά...την άφησες έγκυο 14 χρονών!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:

είναι 15 και είναι μητέρα....ένα παιδί που θα μεγαλώσει ένα άλλο παιδί...όπως πολυ εύστοχα είπε και κάποια άλλη κοπέλα εδώ ''έκανες παιδί με ένα παιδί''

Πάντως όπως και να έχει και οι δικοί της και εσύ πρέπει να καταλάβετε πως έχετε να κάνετε με άνθρωπο και όχι με ένα πιόνι που ο καθένας το τοποθετεί εκεί που τον βολέυει...βέβαια όσο είναι ανήλικη εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...τώρα όσον αφορά το παιδί συμβουλεύσουν έναν νομικό....

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Πάλι καλά να λες που οι γονείς της μικρής δεν κίνησαν διαδικασία να σε βάλουν και φυλακή!!

Σε άλλη χώρα θα μας έγραφες από τις φυλακής τα σίδερα!!

ηθελε και το εκανε και δεν την πηρα μου την εδωσαν και εχω παει νομικα το παιδι θα το παρω γιατι θα αρρωστηση εκει που ειναι

ρε φιλε πλακα μας κανεις!!!ψυχολογος σε εχει δει??το παιδι γιατι θα το παρεις ?ποσο αρωστο ειναι αυτο που εκανες εσυ?αν ησουν σε καμια αλλη χωρα θα ησουν σε δωματιακι ενα επι ενα!!η κοπελα μολις μεγαλωσει λιγο και δει τον κοσμο τριγυρω και καταλαβει τι της εχεισ στερηση να εισαι σιγουρος ουτε φωτογραφια δεν θα θελει να σε δει!!! έχεις σκεφτεί ότι έχεις πρόβλημα που κοιτάς ανήλικες?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...