Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κόστος φρεφονιπιακού και κοπέλας στο σπίτι

Recommended Posts

Καλημέρα σας μανούλες θέλω την βοήθειά σας!!:P

Μέχρι τώρα είμαι εγώ με τον Δημητράκη μου σπίτι απλά επειδή σιγά σιγά θα ξεκοινήσω πάλι να εργάζομαι και ο μισθός μου δεν είναι καθόλου φουσκωμένος αναροτιέμαι που κιμένονται οι τιμές στους φρεφονηπιακούς και που στις φύλαξη στο σπίτι(πόσα ευρώ την ώρα πέρνουν σε εσάς??Εκτώς αυτού στον σταθμό μέχρι τι ώρα μπορούν να τον κρατήσουν??

RUx9p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα.ο βρεφονηπιακος νομιζω οτι ειναι πιο οικονομικος απο χρηματικης αποψης..μερικοι ειναι ανοικτοι και εως τις 6..τωρα κοπελα βρεφονηπιοκομος στην ξαδερφη μου παιρνει 800ε το μηνα..εγω δινω 315 σε σταθμο...ομως στο σταθμο κοινωικοποιειται σιγουρα μαθαινει πιο πολλα πραγματα γιατι εχουν ενοτητες παιδαγωγικο προγραμμα παιχνιδια αλλα εχει και ενα μειων το θεμα των ασθενειων..εμενα δεν αρρωστησε σχεδον καθολου μονο μια φορα εκανε πυρετο και αυτο περυσι...παντως εκει παει κολυμβητηριο εχουν κοπελα που τους κανει χορο και ηθοποιο που κανουν τα σκετσακια τους μια φορα τη βδομαδα παιδιατρο..ασε και που εγω δεν εμπιστευομαι και ευκολα ανθρωπους να ειναι μεσα στο σπιτι μονοι τους με το παιδι μου? απα πα πα τοσα που γινονται..θα ειχα κανει το σπιτι σε ανοικτη επικοινωνια με τη δουλεια μου καμερες ΠΑΝΤΟΥ...

καλησπερα!Περσι ειχα μια κοπελα σπιτι που μου κραταγε τον μικρο μου κ επαιρνε 8ευρω την ωρα.ειδα οτι δεν θα μπορουσα να το ξανακανω κ φετος κι ετσι θα τον παω παιδικο.ασε που ειναι κ μεγαλος πια,2 κ κατι κ πολυ πιο οικονομικα.υπαρχουν ολων των ειδων οι τιμες.εγω μαλλον θα τον παω στο κερατσινι σε εναν καινουριο σταθμο με 310ευρω.σχεδον ολοι ειναι ανοιχτοι απο τις 6 μεχρι τις 6το απογευμα

Θες γύρω στο 300άρι χωρίς μετακίνηση-σίτηση και γύρω στα 370 με μετακίνηση , χωρίς σίτηση.

Αν πας για πριβέ καταστάσεις,εσένα από τη δουλειά σου θα σου μείνει μόνο το ένσημο και αν, οπότε μην την ψάχνεις,κανείς(υπεύθυνος και υπευθύνως) δεν αναλαμβάνει δουλειά και ευθύνη για 14€ το 8ωρο , άσε που τα πλεονεκτήματα,κατ'εμέ,είναι πολύ περισσότερα σε σταθμό.

Ωράρια σταθμών;

Με τις σημερινές εργασιακές καταστάσεις , υπάρχουν σταθμοί που ανοίγουν 6:30 και κλείνουν 21:30.