Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το μωρο σας εχει Γοπ? Υπομονη!

Recommended Posts

Επειδη ετυχε η μικρη μου να εχει γοπ θα σας πω μερικα πραγματα. Καταρχην χρειαζεται να εχετε υπομονη και πολλα ρουχα για το μωρο. Οτι και να σας εχουν πει για ειδικα γαλατα και φαρμακα αδικος κοπος τζαμπα λεφτα και δεν γινεται τιποτα! Ουτε με τις στερεες τροφες σταματαει κι αυτο ειναι μυθος! Το προβλημα θα σταματησει μολις παρει θεση το στομαχακι του μωρου και αρχισει να λειτουργει ο σφικτηρας. Δηλαδη τα μωρα με γοπ εχουν χαλαρο σφικτηρα γι'αυτο εχουν τις αναγωγες. Οποτε χρειαζεται χρονος και υπομονη σας το λεω επειδη τα εχω περασει. Στην κορη μου σταματησε κατα τον 8 μηνα περιπου τωρα ειναι 12 μηνων. Βεβαια το καθε παιδι ειναι διαφορετικο σε αλλα σταματαει νωριτερα σε αλλα αργοτερα! Αυτα ειχα να σας πω περι του θεματος και ελπιζω να σας βοηθησα και να μην σας αγχωσα παραπανω καλο κουραγιο σε ολες!!!!! :) :) :)

Ευχομαι να παθεις οτι σκεφτεσαι εσυ για μενα !!!

Διαφημίσεις

Εγώ σαν μαμά ενός αγοριού 7 μηνών με ΓΟΠ έχω να πω πως με το ειδικό γάλα(almiron AR) Σ Ω Θ Η Κ Α το μωράκι μου τρώει κανονικότατα χωρίς κλάματα κ χωρίς γουλίτσες κ εμετούς κ λέω σώθηκα γιατί είχαμε μεγάλο πρόβλημα,δεν ήθελε να πιει το γάλα κ είχαμε χάσει αρκετό βάρος όσο πηγαίναμε σε έναν γιατρό που η κ καλά εμπειρία του έλεγε πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Στην στερεά τροφή δεν έχουμε μεγάλο πρόβλημα μπορεί μια φορά στις 2-3 μέρες να βγάλει λίγη ξινίλα αλλά δεν τον ενοχλεί ιδιαίτερα. Αυτά από 'μας

Κι εμένα ο γιός μου είχει σοβαρή ΓΟΠ κ τα γάλατα δεν του έκαναν τίποτα αλλά η 3μηνη θεραπεία με φάρμακα μας έσωσε... υποφέρουν αρκετά από αυτές τις αναγωγές κ δεν το μετανιώνω που για να γίνει καλά του χορηγήθηκαν φάρμακα κ ας ήταν μικρουλης.

Οι περιπτωσεις της Γοπ δεν ειναι παντα ιδιες οπως και τα παιδια. Εμενα παντως η παιδιατρος μου απαγορευσε να της δωσω φαρμακα γιατι εχουν πολλες παρενεργειες και δημιουργουν αργοτερα προβληματα στο μωρο!

Ευχομαι να παθεις οτι σκεφτεσαι εσυ για μενα !!!