Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ταυτόχρονη ασφάλιση σε ΤΕΒΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ.ΓΙΝΕΤΑΙ???

Recommended Posts

γειά σας!

κάνοντας έναρξη επαγγέλματοσ πρέπει να είμαι ασφαλισμένη στο ΤΕΒΕ. όμως, μέχρι τώρα, όντας ιατροφαρμακευτικά καλυμμένη από το Δήμόσιο ταμείο του συζύγου, αναρωτιέμαι εάν υπάρχει η δυνατότητα να δίνω τισ εισφορες μου στο Τεβε όσον αφορά το συνταξιοδοτικο, αλλά ιατροφαρμακευτικά να με καλύπτει το ταμείο του Δημοσίου (μήπως είναι και λιγότερο το ποσό του 2μηνου στο TEBE!).

Θα με βοηθούσε πολύ η άποψη σας επι του θέματοσ!:lol:

• 5 weeks later...

Διαφημίσεις

:cool:χμ....νομιζω οτι αυτο δε γινεται,απο τη στιγμη που κανεις εναρξη εργασιων στ τεβε,ασφαλιζεσαι εκει ιατροφαρμακευτικα κ συνταξιοδοτικα,ασε που αν θυμαμαι καλα τους πας κ ενα χαρτι απο την ασφαλεια του συζυγου,κατι σαν υπ.δηλωση οτι παυεις να εισαι ιατροφαρμακευτικα εκει

γενικα μεγαλη πικρα το τεβε,μεγαλη απατη,χαλια γιατροι,απαραδεκτοι υπαλληλοι ,με καποιες παντα εξαιρεσεις...ακουω τεβε κ τρεχω..........

μωρε σαν την ασφαλεια του δημοσιοιυ πουθενα,δε ξερω αν εχεις και παιδακια αλλα μην και τυχον τα παρεις στην δικη σου ασφαλεια

επισης ξερεις ποσα θα πληρωνεις στο τεβε?στην αρχη σαν πρωτοασφαλιζομενη δεν ειναι πολλα αλλα ανα καποιο διαστημα θα ανεβαινει η ταριφα με ταχυτατο ρυθμο

σορρυ αν σε απογοητευω,ο συζυγος εχει τεβε-κλεβε,ειχα και εγω ενα φεγγαρι κ σαν συμβασιουχος μαλιστα ασε μεγαλος μπελας,ολο εναρξεις κ διακοπες στην εφορια....

καλη αρχη σε οτι κανεις

(υεπροχη χιος ονειρευομαι καποια στιγμη να την επισκεφτω!!!)

1kOup2.pngTxJmp3.png

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!βασικα απο δημοσιο στο τεβε κ εμενα μου κακοφαινεται, αλλα τι να κάνω...ευχομαι ο δρομοσ σου να σε βγαλει στη χιο.καλοκαιρι ειναι τελεια!!!

Δεν γίνεται Δεσποινάκι. Γίνεται μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που κάποιος, ήδη ασφαλισμένος στο ΤΕΒΕ, εργάζεται στο δημόσιο με σχέση δημοσίου. Αλλά εκεί προβλέπεται συγκεκριμένα. Τέλος πάντων, σε εσένα δεν γίνεται.

Μόλις γύρισα από Χίο και ήταν τέλεια. Φέτος, ενώ τα ξενοδοχεία είχαν πληρότητα, λένε, μάλλον ο κόσμος είχε πάει στα χωριά και δεν είχε την κοσμοσυρροή που είχε άλλες χρονιές.

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ καλή μου!τι να κάνω...το ψάχνω από παντού μπας κ γλιτώσω κι εγώ τιποτα...!Έφυγες λάθος ημερομηνία!σήμερα, για το γύρω πλατείας-κήπου έκανα 15' με το αυτοκίνητο!!!!είχε κόσμο τώρα για το 15αυγουστο.όλοι πήγαν στα πανηγύρια!εύχομαι να πέρασεσ καλά κ να φόρτισεσ τισ μπαταρίες σου!!!!:-P