Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πέσιμο λιγες μέρες πριν την εξέταση της β-χοριακής

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

Δυστυχώς δύο ημέρες πριν την εξέτασή μου, από απροσεξία έπεσα στον χώρο της δουλειάς, δεν έφυγα, ολοκλήρωσα το ωράριο μου και μετά πήγα στο σπίτι. Αμέσως μετά το συμβάν πήγα στο μπάνιο για να δω και ειδα λίγο αίμα, σαν μια γραμμή. Χθες ξεκουράστηκα αλλά σήμερα το πρωί είχα πονάκια καθώς και λίγο ροζ χρώμα. Λέτε να ήταν μοιραιο? Ειλικρινά εχω τρελαθεί!!!!! Μου αύξησαν το utrogestan και είμαι σε αναμονή. Είχε καμιά σας ανάλογο περιστατικό? Μακάρι να μου πείτε κάτι που είχε θετική έκβαση. :confused:

Διαφημίσεις

πρωτα απο ολα μην αγχωνεσαι.εγω πριν κανω το τεστ κυησεως ειχα παει σε ενα γαμο και χορευα με τα τακουνια σαν παλαβη ντισκο!χοροπηδουσα λεμε.αν εχει κολλησει το εμβρυακι δε παθαινει τιποτα.ο γιατρος τι σου ειπε?

KLinp2.pngjvcQp2.png

καλημερα Μαπινα μην φοβασαι και μην αγχωνεσαι εγω ξερω μια περιπτωση (φυσικη εγκυμοσυνη ) ,που στην αρχη της εγκυμοσυνης ειχε πεσει απο σκαλες (περιπου ενα οροφο) και χτυπησε ασχημα και ολα ομως πηγαν καλα.Οι 3 πρωτες μερες ειναι το θεμα.Ολα θα πανε καλα.

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνετε. Πάω να τρελαθώ κι έχω αρχίσει και σκέφτομαι αρνητικά :cry:

Με τον γιατρό μου δεν έχω μιλήσει, μόνο με την βοηθό του, η οποία και με καθοδήγησε για τα φάρμακα. Τρέμω στην ιδέα ότι και πάλι η αυριανή εξέταση μπορεί να είναι αρνητική. Είμαι ήδη στην τέταρτη προσπάθειά μου και κανείς δεν μπορεί να μου πει τι ακριβώς μπορεί να φταίει. Γι΄ αυτό άλλωστε είπα αυτή την προσπάθεια να την κάνω σε άλλο κέντρο όπου μου πρότειναν και πάλι και έχω ακούσει τα καλύτερα.

Μακάρι να μας λυπηθεί ο Θεός όλες μας και στο τέλος να αποκτήσουμε γι΄ αυτό που όλοι αγωνιούμε και θέλουμε...

Μην αγχωνεσαι τοσο Μαπινα.Ηρεμησε για να πανε ολα καλα.Σκεψου οτι εχει πιαστει το μωρακι και θελει την ηρεμια σου.Σε καταλαβαινω βεβαια διοτι και εγω παω για 3η προσπαθεια χωρις να ξερουμε ακριβως τι γινεται.Σε πιο γιατρο πας και σε ποιο κεντρο?

Διαφημίσεις

Καλημέρα, και σε ευχαριστώ για τα θετικά σου λόγια.

Ξεκίνησα την προσπάθειά μου στο κέντρο Εμβρυογένεσις με γιατρό τον κ. Παπανικόπουλο. Ξέρω πολύ καλά ότι πρόκειται για πολύ καλό γιατρό και κέντρο.

Αλλά δεν σου κρύβω ότι φοβάμαι γιατί συνεχίζω και βλέπω καφέ αραιές κυλίδες. Μακάρι, να είναι από το πιάσιμο των μικρών μου και όχι περιόδου.

Εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο

Σε ευχαριστω πολυ.

Ολα θα πανε καλα.Μεινε ξαπλωμενη και ηρεμησε.Με τοσο φαρμακα που περνουμε δεν μπορει ευκολα να κατεβει η περιοδος ,ετσι μου ειχε πει εμενα ο γιατρος.Χαλαρωσε και μην σκεφτεσε για να κανεις καλο στα εμβρυακια.!!

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνετε. Πάω να τρελαθώ κι έχω αρχίσει και σκέφτομαι αρνητικά :cry:

Με τον γιατρό μου δεν έχω μιλήσει, μόνο με την βοηθό του, η οποία και με καθοδήγησε για τα φάρμακα. Τρέμω στην ιδέα ότι και πάλι η αυριανή εξέταση μπορεί να είναι αρνητική. Είμαι ήδη στην τέταρτη προσπάθειά μου και κανείς δεν μπορεί να μου πει τι ακριβώς μπορεί να φταίει. Γι΄ αυτό άλλωστε είπα αυτή την προσπάθεια να την κάνω σε άλλο κέντρο όπου μου πρότειναν και πάλι και έχω ακούσει τα καλύτερα.

Μακάρι να μας λυπηθεί ο Θεός όλες μας και στο τέλος να αποκτήσουμε γι΄ αυτό που όλοι αγωνιούμε και θέλουμε...

Η βοηθός είναι γιατρός?

ματινα δυο μερες πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος πηγαμε και ηρθαμε με τον αντρα μου μου χαλκιδα με το μηχανακι!!!το τι πονους ειχα μετα το βραδυ δε λεγετε.ομως τελικα ολα καλα!!μην ανυσηχεις γιατι το μωρο χρειαζεται πανω απ ολα ηρεμια..περιμενουμε νεα σου

Διαφημίσεις

Κορίτσια, μόλις με πήρε ο γιατρός μου. Η β-χοριακή μου είναι πολύ χαμηλή μόλις 6 μονάδες, αλλά μου ζήτησε να την επαναλάβω την Δευτέρα. Ελπίδες μηδαμινές αλλά που ξέρεις μπορεί να το παλεψει...

Τις ελπίδες μου δεν τις χάνω και δεν τα παρατάω!

Όσο για την βοηθό, ναι μου απάντησε εκείνη κατόπιν συνεννόησεως με τον γιατρό μου.

Σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δώσατε