Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Sos!Φαγούρα στις θηλές και κοκκίνισμα!

Recommended Posts

Καλημέρα,

χτες το βράδυ ξεκίνησε φαγούρα στη μία θηλή, δεν έβλεπα τίποτα όμως.Κατά τη διάρκεια της νύχτας η κόρη μου θήλασε και έχοντας το συνήθειο να πειράζει την άλλη θηλή δε μπορούσα να το ανεχτώ.

Σήμερα το πρωί είδα και τις δύο θηλές κάπως κοκκινισμένες και σα να ξεκινάει, ξεφλούδισμα να το πω; Σα να ξηραίνεται η γύρω από τη ρώγα.

Επίσης φαγούρα και σα κάψιμο-πόνο και στις δύο θηλές, αλλά όχι συνεχόμενα.

Τώρα βλέπω κάπως υγρή τη θηλή, νιώθω όμως ακόμα κάψιμο-πόνο που και που. Δεν είναι βέβαια πολύ έντονο, αλλά με ενοχλεί.

Καμια ιδέα;Μήπως πρέπει να απευθυνθώ σε δερματολόγο; Γυναικολόγο; Τι να κάνω;

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Διαφημίσεις

Ζαχαρένια έχεις φαγούρα "αλλού" ; Το μωρό δυσανασχετεί όταν θηλάζει; Έχει άσπρα σημάδια στη γλώσσα, στο στόμα; Έχει κανένα σύγκαμα τύπου μαϊμούς; Πήρατε καθόλου αντιβίωση; Αυτά παραπέμπουν σε καντιντίαση ρίξε μια ματιά στα σχετικά θέματα.

Ρώτα γυναικολόγο ή παιδίατρο που να ξέρει από βέσπα (θηλασμό ντε). Περαστικά. ;)

FLcUp3.png0BQfp3.png

Miriki σ'ευχαριστώ για την απάντηση.

Στο μεταξύ μίλησα χτες με την παιδίατρό μας γιατί συνειδητοποίησα ότι η μικρή είχε περάσει ίσωση την προηγούμενη βδομάδα η οποία της είχε κάνει και μύκητες στο στόμα.....οέο!

Με την περιγραφή και το ιστορικό της μικρής μου είπε και η παιδίατρος ότι προφανώς με κόλλησε μύκητες! ΜΟυ είπε ένα μίγμα κρεμών να βάζω για μια βδομάδα.

Στο μεταξύ η μικρή παίρνει ακόμα αντιβίωση. Πάντως δε γκρινιάζει κατά το θηλασμό (ίσα-ίσα), ούτε σύγκαμα μαϊμούς έχουμε!:lol:

Να ρωτήσω, οι μύκητες με την καντινίαση είναι το ίδιο πράγμα; Ή μπορεί να είναι άλλου τύπου μυκητίαση;;;:?

Εγώ βέβαια δεν έχω ''αλλού'' φαγούρα. Μόνο στο στήθος....αλλά ώρες-ώρες είναι έντονη! Σ¨ημερα στη δουλειά προσπαθούσα με τρόπο διακριτικό να ξυστώ!!!:lol:Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Η candida είναι μυκήτας. Τώρα αν έχεις το συγκεκριμένο δεν ξέρω. Εκτός από τις κρέμες κόψε οπωσδήποτε ζάχαρη και ρίξε και μια ματιά στα θέματα της καντιντίασης, η δίαιτα θα σε βοηθήσει γενικότερα. Δοκίμασε και πλύσεις με σοδόνερο για τη φαγούρα.

Αν σου έδωσε κρέμα τύπου ντακταριν βάζε και στο στόμα της μικρής, γιατί κολλάτε η μία την άλλη.

Επίσης θέλει πάααααρα πολλή καθαριότητα, να στεγνώνει καλά το στήθος και πλυμμένα με πολύ ζεστό νερό τα σουτιέν σου.

FLcUp3.png0BQfp3.png

• 2 years later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ!!!ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ...ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΑΝΑΚΙ...ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ??

Διαφημίσεις