Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΟΓΕΝΕΙΣ ΛΟΙΜΟΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ

Recommended Posts

Καλησπερα κορητσηα σημερα μαζεψα αιμα περιοδου και θα το στηλω γηα εξεταση γηα χλαμηδηα μυκοπλασμα ορεοπλασμα ειναι πολλη πηθανω να ηπαρχουν και να μην φενονται με το κολπικο οποτε με τη μεθοδο pcr αν ηπαρχουν θα τα ανακαληψουμαι τα ατημα τα μηκροβηα οπου και να κρυβονται ουφ

Διαφημίσεις

Καλησπερα και παλη αυτο που θελω να πω ειναι οτη σημερα βγηκαν τ αποτελεσματα γηα τα μυκροβηα και βγηκα θετηκη στο μυκοπλασμα που ευθηνεται γηα αποβολες και υπογονημοτητα Αυτο που θελω να τονησω ειναι οτη μεχρη τωρα εχω κανη απηρες καλιεργηες και ποτε δεν βγηκε θετηκο γηατη απο οτη αποδηχτηκε ειναι πολη καλα κρημενο στο ενδομυτρηο θελω ννα πηστευω οτη αυτο ειναι η αιτηα γηα ολα οσα περασα ............. και αυτο που εχω να κανω ειναι να το εξωντοσω γ αυτο οσες δεν το εχεται ψαξη μπορη να ειναι αυτη η αιτηα .............:mrgreen:

• 3 weeks later...
Καλησπερα κορητσηα σημερα μαζεψα αιμα περιοδου και θα το στηλω γηα εξεταση γηα χλαμηδηα μυκοπλασμα ορεοπλασμα ειναι πολλη πηθανω να ηπαρχουν και να μην φενονται με το κολπικο οποτε με τη μεθοδο pcr αν ηπαρχουν θα τα ανακαληψουμαι τα ατημα τα μηκροβηα οπου και να κρυβονται ουφ

Να ρωτήσω κάτι, για τιε εξετάσεις μετά την απόξεση, χρησιμοποιούνε αίμα από την πρώτη περίοδο μετά την απόξεση ή δεν παίζει ρόλο? Επειδή έχω τώρα την 1η πε΄ριοδο μετά την απόξεση και με το γιατρό μου δεν μίλησα ακόμη, έλεγα να πάω αμέσως μόλις μου τελειώσει.

sLvDp3.png

Καλησπερα οχη δεν παιζη ρολο απο πηα περιοδο ειναι εγψ εχει ενα χρονο απο την τελευταια αποξεση Εμενα μου στηλαναι το μπουκαλακη με κουριερ απο Αθηνα με ενα υγρο και εκη μαζεψα 2 με 3 σταγονες αιμα και το ξαναεστηλα πησω να σου πω οτη εμενα μου στηχησε 150 ευρω αλλα επηδη το εψαξα την βρηκα και σε δηπλασηα τημη ............εμενα δεν μου την προτηνε κανενας γηατρος εγω την ζητησα και να που δηκαιωθηκα !

Ανυπομονώ να πάρω τα αποτελέσματα της ιστολογικής, αν και απ' ότι διάβασα δε λένε και κάτι για την αιτία της παλίνδρομης. Θα προσπαθήσω πάντως να κάνω όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Μου κάνει εντύπωση από αυτά που διαβάζω στο forum η ψύχραιμη-αδιάφορη να το πώ(?) στάση των γιατρών.."ήταν τυχαίο, μη κάνεις εξετάσεις, αν το ξαναπάθεις θα κάνουμε". Μα είναι δυνατόν να περιμένεις να το πάθεις 2η και 3η φορά για να φιλοτιμηθούν να ψάξουν την αιτία? Δε θα πρεπε κάποιες τουλάχιστον βασικές εξετάσεις να΄γίνονται υποχρεωτικά με την καθοδήγηση του γιατρού ύστερα από αποβολή ή παλίνδρομη?

Εύχομαι ο γιατρός μου στο νοσοκομείο να συμφωνεί μαζί μου και να μπούμε στη διαδικασία εξετάσεων. Δε θέλω να ρισκάρω τίποτα. Θέλω από την πλευρά μου να κάνω ό, τι μπορώ και από κει και πέρα...μόνο ο θεός ξέρει.

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

Ανυπομονώ να πάρω τα αποτελέσματα της ιστολογικής, αν και απ' ότι διάβασα δε λένε και κάτι για την αιτία της παλίνδρομης. Θα προσπαθήσω πάντως να κάνω όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Μου κάνει εντύπωση από αυτά που διαβάζω στο forum η ψύχραιμη-αδιάφορη να το πώ(?) στάση των γιατρών.."ήταν τυχαίο, μη κάνεις εξετάσεις, αν το ξαναπάθεις θα κάνουμε". Μα είναι δυνατόν να περιμένεις να το πάθεις 2η και 3η φορά για να φιλοτιμηθούν να ψάξουν την αιτία? Δε θα πρεπε κάποιες τουλάχιστον βασικές εξετάσεις να΄γίνονται υποχρεωτικά με την καθοδήγηση του γιατρού ύστερα από αποβολή ή παλίνδρομη?

Εύχομαι ο γιατρός μου στο νοσοκομείο να συμφωνεί μαζί μου και να μπούμε στη διαδικασία εξετάσεων. Δε θέλω να ρισκάρω τίποτα. Θέλω από την πλευρά μου να κάνω ό, τι μπορώ και από κει και πέρα...μόνο ο θεός ξέρει.

Κοίτα... κι εγώ έτσι ακριβώς σκεφτόμουν πέρσι που μου έτυχε η απλίνδρομη και εξοργιζόμουν όταν άκουγα να μου το λένε αυτό οι γιατροί. Όμως 1 στις 3 γυναίκες έχει στο ιστορικό της μια παλίνδρομη και ήταν όντως τυχαίο γεγονός. Άρα ένα δίκιο το έχουν. Απλά θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο να το λένε αυτό (δλδ ότι ήταν τυχαίο) σε μια γυναίκα λίγο περασμένης ηλικίας για τεκνοποίηση. Εγώ είπα στο γιατρό μου "είμαι 40, τι να περιμένω; να έχω κι άλλη μια παλίνδρομη πριν κάνω εξετάσεις; θα με βρει η κλιμακτήριος μετά, πότε θα προλάβω;" Δεν ξέρω όμως αν θα έμπαινα σ' αυτή τη λογική αν ήμουν 30 πχ.

Γεια σας και από μένα κορίτσια!!!Είμαι και γω παθούσα με 4 αποβολές στο ενεργητικό μου!!!Ξεκίνησα με εξωσωματική και κατέληξα με το πολύ ψάξιμο να μενω ευκολα φυσικά αλλά οι αποβολές αποβολές!!!Εκανα ένα σωρο εξετάσεις , έδωσα τα απειρα λεφτά και τελικά απάντηση σοβαρή πήρα μόνο από τη βιοψία πλακουντα και εμβρύου που ευτυχώς μπορέσαμε σε αυτη την αποξεση να στειλω!!!Ολες τις άλλες φορές μου λέγανε να μη στειλω τιποτα γιατι ειναι μικρο το εμβρυο και δε θα μαθω κατι κτλ Και τώρα σιχτιρίζω τον εαυτο μου που δε το κανα νωριτερα!!!Βγηκε οτι έχω καραμπινάτη θρομβοφιλια και ισως καποιο αυτοανοσο και πιθανον και λοιμώδης παραγοντας δλδ καποιος ιος όπως εντεροιος κτλ Θρομβοφιλία ειχα κανει τις απειρες εξετασεις πανω απο 1500 ευρω και δειχναν μια πολυ ηπια θρομβοφιλια που μονο προληπτικα θα πρεπε να πάρω αγωγη!!!!!ΣΤα συνηθεστερα αυτοάνοσα ειμαι αρνητική αλλά τώρα θα τα ψάξουμε όλα και μαλιστα γονιδιακά και για ιούς ειχα κάνει τα πιο συνηθισμενα δλδ μεγαλοκυταροιο, χλαμυδια , μυκοπλασμα , ουρεόπλασμα με μοριακές τεχνικές και τώρα προεκυψε ο εντεροιος!!!!Αν δεν είχα κάνει τη βιοψία δε πρόκειται να εκανα αυτές τις εξτρα εξετάσεις και μάλιστα μοριακές γιατι είναι αδύνατο μια γυναίκα να ψάξει τα πάντα πια!!!!!Οπότε πάντα να στελνετε υλικό για βιοψία και ειδικά αν είναι πάνω από 12 βδομαδων μη σας λένε ειναι μικρο δε θα δειξει !!!Υπαρχουν ειδικοι για τοσο μικρα εμβρυα!!!!Αχρειαστοι να ναι αλλά αμα θελει καποια πληροφοριες στειλτε μου πμ!!! Σας φιλώ και να θυμόμαστε όποιος επιμένει ΝΙΚΑ!!!!!

3va2l7h3rc6e4gdx.png

Kαλησπερα ομηοπαθουσα και εγω και μπορω να σε καταλαβω ............και εγω εχω στο ενεργετηκο μου 11 εξωσ.. και 3 αποβολες και τρεμο στην ιδεα οτη μπορη να μου σημβη μηα ακομη μετα απο τοσο κοπο μιας εξωσωμ... να σου σημβενη και αυτο ε αι σηχτηρ λεσ πηα Δυστηχως και εγω αυτο που διαπηστωσα μετα ληπης μου ειναι οτη οτη πρεπη να παθης γηα να μαθης ............. γηα αυτο τουλαχηστον οσο μπορουμαι ασ βοηθησουμαι η μηα την αλλη μεσα απο τησ εμπηριες μας οποιες και να ναι αυτες γηα καπηες μπορη να ειναι σημαντηκες Ανα φερης παραπανω οτη ξεκηνησες με εξωσωματηκες και μετα τη ? εμενες μονη σου εγκυος ? και τη ειναι αυτο που βρηκες ?δεν ειχε καμηα σχεση με την υπογονημοτητα σας ................και της αποβολες ? γηατη εγω πηστευω οτη αυτα ειναι πακετο πανε μαζη............ Οσο γηα την θρομβοφηληα και σ εμενα βγηκε στην ιστολογηκη αλλα ο αιματολογος και ολοι οι υποληποι μου ειπαν οτη ετση και αληως απ τη στηγμη που γηνεται η αποβολη σταματαη η τροφοδοσηα αιματος και γηα αυτο φαινεται οτη υπαρχη προβλημα θρομβοσης καιεγω επαιρνα αντηπηκτηκη αγωγη λογο τον εξωσ.........και υποιας θρομβοφηληας που εχω αλλα ο αιματολογος μου ειπε να περνω κλεχαν πρωη βραδη και σαλοσπηρ σε πηθανη εγκυμοσηνη μου φαινεται ομως ληγο υπερβοληκη ποσοτητα εσενα ποσο σου προτηναναι ? πωωππωπω βρε απηρες εξετασης και εκμεταλευση ειναι να μην μπλεξης ..............τηνα πω βρε κορητσηα ο ΘΕΟΣ βοηθος :roll:

Kαλησπερα ομηοπαθουσα και εγω και μπορω να σε καταλαβω ............και εγω εχω στο ενεργετηκο μου 11 εξωσ.. και 3 αποβολες και τρεμο στην ιδεα οτη μπορη να μου σημβη μηα ακομη μετα απο τοσο κοπο μιας εξωσωμ... να σου σημβενη και αυτο ε αι σηχτηρ λεσ πηα Δυστηχως και εγω αυτο που διαπηστωσα μετα ληπης μου ειναι οτη οτη πρεπη να παθης γηα να μαθης ............. γηα αυτο τουλαχηστον οσο μπορουμαι ασ βοηθησουμαι η μηα την αλλη μεσα απο τησ εμπηριες μας οποιες και να ναι αυτες γηα καπηες μπορη να ειναι σημαντηκες Ανα φερης παραπανω οτη ξεκηνησες με εξωσωματηκες και μετα τη ? εμενες μονη σου εγκυος ? και τη ειναι αυτο που βρηκες ?δεν ειχε καμηα σχεση με την υπογονημοτητα σας ................και της αποβολες ? γηατη εγω πηστευω οτη αυτα ειναι πακετο πανε μαζη............ Οσο γηα την θρομβοφηληα και σ εμενα βγηκε στην ιστολογηκη αλλα ο αιματολογος και ολοι οι υποληποι μου ειπαν οτη ετση και αληως απ τη στηγμη που γηνεται η αποβολη σταματαη η τροφοδοσηα αιματος και γηα αυτο φαινεται οτη υπαρχη προβλημα θρομβοσης καιεγω επαιρνα αντηπηκτηκη αγωγη λογο τον εξωσ.........και υποιας θρομβοφηληας που εχω αλλα ο αιματολογος μου ειπε να περνω κλεχαν πρωη βραδη και σαλοσπηρ σε πηθανη εγκυμοσηνη μου φαινεται ομως ληγο υπερβοληκη ποσοτητα εσενα ποσο σου προτηναναι ? πωωππωπω βρε απηρες εξετασης και εκμεταλευση ειναι να μην μπλεξης ..............τηνα πω βρε κορητσηα ο ΘΕΟΣ βοηθος :roll:

Γεια σου Goutsounaki!!! Πω πω τι έχεις περάσει και συ !!!!Εγώ ξεκίνησα με εξωσωματική χωρίς να ψαχτώ καθόλου εγώ γιατι δεν εμενα εγκυος και μετά από εξετασεις του συζυγου που δε βγηκε καλο το σπερμα στον αριθμό προχωρησαμε αμεσως!!Βρηκαμε και μια κιρσοκιλη τοτε και μας πιπιλισανε να κανουμε εξωσωματικη αμ΄σως!!!Εμεινα σε διδυμα , τα χασα στη 15 βδομαδα και μετά ξανακάναμε αλλη μια προσπάθεια χωρίς επιτυχία!!Μετα αρχισα να ψαχνομαι και γω για την αποβολή και σιγα σιγα τα επομενα σπερμοδιαγραμματα του συζυγου ηταν πολύ καλα , εγω εκανα λαπαροσκοπηση και μετά εμεινα εγκυος !!!Αποβαλλω στη 9 βδομαδα και αρχιζω για θρομβοφιλια , θυρεοειδη , ΝΚ κτλ!!Περναει μεγάλο διαστημα και λεω να ξαναπαω για εξωσωματικη μιας και εχω κρυοσυντηρημενα , αλλά όλο κατι μας εμποδιζε!!Ξαναμενω φυσιολογικά και αποβαλλω στις 8,5 βδομαδες!!!Οποτε και μπαινω σε διαδικασια εξετασεων , βρισκω πολυκυστικές , αντισταση στην ινσουλινηκαι ήπια θρομβοφιλια !!!Αρχιζω διαιτα και glucophageκαι πλεον ξαναμενω γρηγορα με αποβολη παλι στη 12+3 w!!Αυτό είναι εν τάχει το ιστορικό μου που βέβαια του λείπουν πολλές λεπτομέρειες ανάμεσα στις αποβολές με πολλές επισκεψεις σε γιατρούς με διαφορετικές διαγνώσεις ο καθένας κτλ!!!Εχεις δίκιο για τη θρομβοφιλια οτι από τη στιγμη που γινεται αποβολη κανει θρομβους το αιμα για να σταματησει η ανπτυξη του εμβρυου αλλά στη δική μου περίπτωση έκανα πλήρη παθολογοανατομική εξέταση από πολύ έμπειρη γιατρό και πλήρωσα για αυτό , γιατι και σε αλλη αποβολη ειχα κανει αλλά ηταν σε δημοσιο νοσοκομειο και γραφανε πολυ γενικές βλακείες που γράφουν μαθητευομενοι!!!Βοηθησε και το γεγονος οτι ηταν αρχες 2 τριμηνου οποτε ειδε η γιατρός βλάβες με ενδειξεις οτι εγιναν σιγα σιγα οτι υπήρχε υπόβαθρο θρομβοφιλιας ή αυτοάνοσου γιατι και ο πλακούντας ήταν χάλια με προβλημα στη συνοχή του κτλ!!!Εγώ λοιπόν απευθηνθηκα σε ανοσολόγο και έκανα εξετάσεις για αυτοανοσα και αντιφωσφολιπιδικα που δεν ειχα κανει μεχρι τώρα και κάποιες γονιδιακές για ιστοσυμβατότητα σε γιατρό που εμπιστευομαι όμως!!!Μολις βγουν οι απαντησεις θα μου πει τι πρεπει να κανω!!!Ομως αντιπηκτική σίγουρα θα πάρω μεγαλη δοση !!Σε αυτη τη κυηση επαιρνα στο τελος 6000clexan kai eixa antixa 0,54!!Ομως την αρχισα πολυ αργα δυστυχώς!!Για ασπιρινη και ενεση μαζι μου χε πει ο τελευταιος αιματολογος οτι δεν εχει νόημα αλλά τωρα μετά όλα αυτά δεν τον εχω επισκεφτει ακόμα!!Θα πάρω τα αποτελεσματα απο τον ανοσολογο και αφού μου καθορίσει αυτος τη δόση θα πάω μετα να δω αν συμφωνει και ο αιματολογος!!Πρέπει να με πείσουν πλέον οτι σκεφτονται και αναλυουν όλα τα στοιχεια του ιστορικού μου πριν δώσουν φαρμακευτικη αγωγή!!!Δεν είναι καλό αυτό μακαρι να μπορούσα να εμπιστευτώ τυφλά καποιο γιατρό αλλά δυστυχώς τη πάτησα και δε μπορώ!!!Μονο ο ανοσολόγος με τραβάει πολύ και το ενστικτο μου με παει προς τα κει !!!!!Θα δούμε όμως ο Θεός βοηθός όπως λες και συ!!!Εσύ goutsounaki σε ποια βδομάδα είχες τις αποβολές??¨οπως και να χει ελπίζω να σου πάνε όλα καλά από δω και πέρα!!!!Μπορεί να μη γνωριζόμαστε και να μιλάμε μέσα από ψυχρά ψευδώνυμα αλλά πράγματικά επειδη καταλαβαινόμαστε πιστευω δενόμαστε κατά κάποιο τρόπο!!!!Κακό είναι αυτό γιατι επηρεαζόμαστε νομίζω κάποιες φορές αλλά παιρνουμε και πληροφορίες από εμπειρίες και κουράγιο από χαρούμενες εκβάσεις!!!!Ολα μεσα στη ζωή είναι!!!!!Το χω πει και το ξαναλέω οτι συνεβηκε συνέβηκε !!Προχωράμε γερά και με τσαμπουκά ο Θεός ειναι μεγάλος αρκει ν α μη το βαλουμε κατω!!!!!Φιλάκια

3va2l7h3rc6e4gdx.png

Διαφημίσεις