Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποιος φταίει για μη ανταλλαγή επισκέψεων?

DALIA

Recommended Posts

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω διότι έχω δεχθεί παράπονα από ένα συγγενικό ζευγάρι και από ένα ζευγάρι κουμπάρων, ότι δεν πηγαίνουμε σπίτι τους.

1ον ούτε αυτοί έρχονται και 2ον δεν έχουν πάρει ποτέ τηλέφωνο να πουν τι κάνετε ρε σεις, δεν έρχεστε καμιά βόλτα....

Φταίω ?

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Εσύ παίρνεις τηλέφωνο να δεις τί κάνουν??Θέλεις να βρίσκεστε??

Αν η απάντηση είναι ναι και στα δύο,όχι,δεν φταις.Αν είναι όχι,φταις όσο φταίνε και αυτοί=δεν φταίει κανένας,απλά δεν πολυθέλετε να συναντιέστε και τα άλλα είναι απλά λόγια που σου λένε,για να μην θεωρούν ότι έχουν αυτοί την ευθύνη.Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα έτσι όπως τα έγραψα,αλλά πολλοί και διάφοροι κάνουν το ίδιο σε μένα και απλά δεν δίνω σημασία.Αν ήθελα,θα τους έπαιρνα και θα βρισκόμασταν.

Κάνε εσύ το πρώτο βήμα και κάλεσέ τους μια φορά στο σπίτι για καφέ και μετά βλέπεις αντιδράσεις....τι πρόσωπα είναι αυτά ναι μεν συγγενικά και κουμπάροι αλλά πότε τα λέτε με αυτούς? Σε γιορτές? τυχαία? μένετε κοντά? Δώσε λεπτομέρειες....

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Tηλέφωνο όχι δεν πέρνω...

Όλος μου ο κύκλος γνωρίζει ότι δεν έχουμε ούτε εγώ ούτε ο σύζηγος καλές σχέσεις με τα τηλέφωνα....άλλοι το αποδέχτηκαν, άλλοι όχι...

είναι ο ΄κουνιάδος μου που κατά τα άλλα έχουμε καλές σχέσεις, και οι κουμπάροι τους έχουμε παντρέψει και βαφτίσαμε τις 2 κόρες τους...

rQGhp3.png

εκείνοι έρχονται σπίτι σας??τους έχετε καλέσει και δεν έχουν έρθει???

κοίτα γενικά γνώμη μου είναι να μην αφήνει τους άλλους να έχουν τέτοιου είδους παράπονα απο εσένα..

στην τελική όπως το έιπες αν ήθελαν τόσο πολύ να σας δουν γιατί δεν σας κάλεσαν ένα βράδυ?γιατί δεν ήρθαν εκείνοι??

σε κάτι τέτοια πρέπει να κάνεις ή οτι δεν ακούς ή ότι δεν καταλαβαίνεις...

δεν τα μπορώ αυτά ειλικρινά!!!!και εγώ τα ίδια αντιμετωπίζω και με πιέζει απίστευτα αυτό το πράγμα!!!!!

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Διαφημίσεις

σε κάτι τέτοια πρέπει να κάνεις ή οτι δεν ακούς

Βασικά αυτό κάνω και δεν πολυσκάω.Απλά ήθελα τη γνώμη σας αν είμαι τόσο λάθος.

Κοίτα στους κουμπάρους μας πριν γεννήσω ( 5,5 χρόννια ) πηγαίναμε πάρα πολύ συχνά να δουμε τα βαφτισίμια μας...

Ένα διάστημα όταν τους λέγαμε να πάμε όλο κάτι είχαν, μετά γέννησα και μετά Πάσχα, Χριστούγεννα, μετά sms ότι είμαι αδιάφορη και μπλα μπλα...πέρασε διάστημα χωρίς καμία επικοινωνία, μετά τα τυπικά. Αυτοί ζήτημα να έχουν έρθει από το 2002 που γνωριζόμαστε 5-6 φορές σε εμάς..

Ο κουνιάδος μου ψιλοπερνάνε έτσι για λίγο. Οι σχέσεις είναι καλές, θα βρεθούμε στην πεθερά μου κάθε βδομάδα ή στο χωριό...δεν υπάρχει κάτι που να μας "χωρίζει".

Γενικότερα όταν θέλετε να δείτε κάποιους τους πέρνετε τηλέφωνο για να πάτε ή να τους καλέσετε ?

rQGhp3.png

Κοιταξε με τους κουμπαρους απο οτι καταλαβα ψιλοχαλασε η συνταγη πριν απο καποιο καιρο οποτε χλωμο το βλεπω να γινουν οι σχεσεις οπως πριν. Απλα εσυ προσπαθησε να εισαι σωστη ως νονα στα βαφτιστηρια που δε φταινε σε τιποτα και αν θελουν τοσο πολυ πια να βρισκεστε μπορεις να τους καλεις καποιες φορες για κανα καφεδακι ή χαλαρα βραδακι στο σπιτι.

Για τον κουνιαδο αφου βρισκεστε ουτως η αλλως μια φορα την εβδομαδα το βρισκω λιγακι υπερβολικο να εκφαζει παραπονα, αλλο αν δεν βρισκοσασταν.

Εμεις σε οτι αφορα επισκεψεις κλπ πραττουμε αναλογως το ζευγαρι και την κατασταη. Συνηθως με τα ζευγαρια που κανουμε παρεα και με τους κουμπαρους μας βρισκομαστε εναλλαξ δηλαδη μια ο ενας μια ο αλλος στο σπιτι του αλλου, οποτε ετσι δεν υπαρχουν περιθωρια για παρεξηγησεις. Επισης ειδικα ανοιξη καλοκαιρι κανονιζουμε συχνα καφεδακι εξω οποτε ετσι βρισκομαστε και λεμε τα νεα μας. Παντως με το τρεξιμο που υπαρχει στην καθημερινοτητα το βρισκω παρατραβηγμενο να εχει καποιος παραπονα. Οσο μπορει ο καθενας αρκει να δειχνει ομως την θεληση να εχει επαφες. Ας πουμε αυτο με το τηλεφωνο προσωπικα εμενα μου την ψιλοσπαει σε κανα δυο φιλες μου που αν δεν τις παρεις τηλεφωνο δεν προκειται να σε παρουν ποτε με τη δικαιολογια οτι δεν εχουν καλη σχεση με τα τηλεφωνα..:rolleyes:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Εξαρτάται το που θα πάω...

Αν είναι να πάω στον κουνιάδο μου, στους κουμπάρους μου, σε παππουδογιαγιάδες ή γονείς ΙΣΩΣ πάρω τηλέφωνο για να μην πάω άδικα.

Σε παραέξω αν δεν προσκληθώ και θέλω να πάω θα πάρω 1) να δω αν είναι εκεί 2) να δω αν είναι υγιείς (μη κολλήσουμε καμιά ίωση)

Από τη στιγμή που δεν έρχονται εκείνοι να τους το χτυπήσεις και εσύ. Αλλά εσύ είσαι και νονά οπότε προφανώς και πρέπει να πηγαίνεις συχνότερα και είμαι κάθετη σε αυτό. Έχεις σκεφτεί ότι τον χαρακτηρισμό "Αδιάφορη" στον πέταξε ίσως έπειτα από παράπονο των παιδιών ότι δε βλέπουν αρκετά τη νονά?

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Εγώ όταν θέλω να δω κάποιους παίρνω τηλέφωνο και πηγαίνω ... δεν περιμένω γενικά να έρθει κάποιος για να πάω...το οποίο βέβαια είναι ΛΑΘΟΣ!!!!!

Ένα θα σου πω υπάρχουν μέρες που επειδή θέλω και πρέπει να πάω σε κάποιους γυρνάω σπίτι μου βράδυ και φυσικά πάρα πολύ κουρασμένη...το αποτέλεσμα είναι να μην έρχεται ποτέ σπίτι μας κανείς για μήνες ολόκληρους και εκτός αυτού να μου κάνουν και παράπονα.και φυσικά αυτό δημιουργούσε διάφορα προβλήματα μεταξύ εμένα και του άντρα μου...λοιπόν πρόσφατα κατέληξα στο εξής: θα πηγαίνω ΜΟΝΟ σε όποιους ΘΕΛΩ και μόνο ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΩ...όποιος έχει παράπονα επειδή δεν πηγαίνω υπάρχουν δύο εναλλακτικές

α: το λύνει μόνος του

β: έρχεται εκείνος σπίτι μας να μας δει!

απλά πράγματα...

γνώμη μου είναι να μην δέχεσαι να ακούς αυτά τα παράπονα γιατί χρόνο με τον χρόνο αυτά θα μεγαλώσουν (τουλάχιστον με εμένα αυτό έγινε)

όποιος θέλει να έχει απαιτήσεις απο εσένα καλό είναι να είναι και εντάξει στις ''υποχρεώσεις''του...δεν μπορεί να σου παραπονιούνται και οι ίδιοι να μην έρχονται να σας δουν...

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Αλλά εσύ είσαι και νονά οπότε προφανώς και πρέπει να πηγαίνεις συχνότερα και είμαι κάθετη σε αυτό. Έχεις σκεφτεί ότι τον χαρακτηρισμό "Αδιάφορη" στον πέταξε ίσως έπειτα από παράπονο των παιδιών ότι δε βλέπουν αρκετά τη νονά?

Κοίτα όταν ο γιος μου ζητάει να δει τους νονούς του, πέρνω τηλ ( ή μπορεί να περάσω και χωρίς τηλ ) και πάμε...Να φανταστείς περάσαμε και χθες και προχθές και τους είδαμε...;)

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως κ εμένα - όπως είπε μια κοπέλα παραπάνω - μου τη σπάνε κάποιες φίλες που δεν παίρνουν τηλ ποτέ επειδή δεν έχουν καλή σχέση με τα τηλέφωνα. Μετά δεν έχω κ γω, οπότε αν δεν τηλεφωνιόμαστε κ αν δεν βλεπόμαστε τι σόι φίλοι είμαστε?

dalia και εγώ πηγαίνω το παιδί μου στο νονό του.. Δεν περιμένω να ρθει εκείνος. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν φταις ΚΑΙ εσύ...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Όλος μου ο κύκλος γνωρίζει ότι δεν έχουμε ούτε εγώ ούτε ο σύζηγος καλές σχέσεις με τα τηλέφωνα....άλλοι το αποδέχτηκαν, άλλοι όχι...

είναι ο ΄κουνιάδος μου που κατά τα άλλα έχουμε καλές σχέσεις, και οι κουμπάροι τους έχουμε παντρέψει και βαφτίσαμε τις 2 κόρες τους...

αυτο με το τηλ..μπορει να ναι ετσι για σενα αλλα δεν ειναι ωραιο..καλυτερα να μην περιμενεις να το δεχτουν.αν δεν μπορεις να παρεις δεν υπαρχει αλλος τροπος να δειξεις οτι τους σκεφτεσαι γιατι φανατζομαι οτι δεν περνας κ καθε μερα απο κει.αν τους βλεπεις τυχαια φαινεται οτι απλα ετυχε να τους δεις!

Και εγώ πιστεύω ότι σαν νονά έχεις εσύ υποχρέωση να πας και γενικά να ρωτήσεις.

Όταν πάς κάπου και βλέπεις ότι είσαι ευσπρόσδεκτος γιατί να κόψεις ? Αν όμως πας και στην ΨΙΛΟπουν τότε ναι απλά τα τυπικά ! Φαντάσου εμάς μας την εχουν ΧΟΝΤΡΟπει επειδή πηαγίναμε και ΟΧΙ συχνά πολύ κοντινοί συγγενείς . Εκεί εννοείται δεν θέλω να πάω ξανά .

jHgFp3.png

Δε νομιζω οτι ειναι θεμα "φταιξιματος", "φταιω", "φταις" κτλ. Ειναι θεμα οικειοτητας, καθημερινοτητας, τη μια βαριεσαι, την αλλη ξεχνας, την αλλη το αμελεις, την αλλη εχεις δουλειες, την αλλη δε βολευει και ετσι χανεσαι. Αλλα αυτο ειναι πολυ ασχημο ειδικα αν προκειται για ατομα κοντινα και με καλες σχεσεις.

Αλλα αμα δεν παιρνεις τηλ πώς θα ερθουν ή πώς θα βρεθειτε εξω ή πώς θα πατε. Το τηλ ειναι αυτονοητο για ΟΛΑ. Και ουτε μπορουν να παιρνουν ολο οι αλλοι γιατι θα νιωθουν οτι σας καταπιεζουν για να κανετε παρεα. Θα παρουν 1,2,3 μετα θα σας αφησουν να παρετε εσεις.

Αλλα τα μικρα σα νονοι καλο ειναι να τα βλεπετε. Εξαλλου απο το τιποτα επηλθε απομακρυνση. Αρα αν θες να συσφιξετε σχεσεις πρεπει τωρα εσυ να προσπαθησεις λιγο παραπανω, να παρεις τηλ, να τους καλεσεις μια φορα ή να τους πεις ειμαστε εξω εκει για καφε, ελατε. Τωρα, αμα δεν δεις ανταποκριση και εσυ θα το κοψεις και εινια λογικο. Ετσι πιθανον σκεφτονται και αυτοι. Δηλαδη, αμα σας ειπαν και ξανα και ξανα και μετα περιμεναν απο εσας τηλ και δεν πηρατε ποτε, δεν ξαναπηραν και αυτοι ποτε. Τουλαχιστον καπως ετσι το σκεφτομαι εγω και ετσι το αντιληφθηκα. Μπορει να καταλαβα κατι λαθος.

Ο κουνιαδος σου που βλεπεστε καθε βδομαδα εινια ακυρος ως προς τα παραπονα. Ποσο αυτοκολλητοι θα γινετε.

Διαφημίσεις

Κοίτα όταν ο γιος μου ζητάει να δει τους νονούς του, πέρνω τηλ ( ή μπορεί να περάσω και χωρίς τηλ ) και πάμε...Να φανταστείς περάσαμε και χθες και προχθές και τους είδαμε...;)

Προσωπικα δεν θα μου αρεσε να μου ερχονται επισκεψεις χωρις να με εχουν παρει ενα τηλεφωνο πρωτα κι ας εχουμε οικειοτητα. Μπορει να εχω δουλειες ή να μην εχω ορεξη εκεινη την ωρα για επισκεψεις, καλυτερα να παιρνεις ενα τηλεφωνακι πρωτα.

Ουτε ειναι ωραιο να μην παιρνεις ποτε τηλεφωνο καποια ατομα που θες να εχεις σχεσεις, ειδικα αφου ειστε νονοι των παιδιων εστω μια φορα το μηνα/διμηνο για να μαθαινεις τι κανουν τα παιδια.

Εγώ βρε παιδιά με την κουμπάρα μου μιλάω τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα και τώρα που πέρασε μήνας και δεν έχουμε βρεθεί λόγω συγκυριών, μου φαίνεται μεγάλο διάστημα...

Τι να πω... Εγώ άλλωστε γι αυτό διάλεξα αυτούς τους νονούς, για να αγαπάνε το παιδί μου και να έχουμε στενές σχέσεις...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

και εγώ στο βαφτιστήρι μου φροντίζω να πηγαίνω πολύ συχνά ωστόσο όμως δεν παύει να με ενοχλεί που οι γονείς του δεν τον φέρνουν ποτέ μα ποτέ να τον δώ...πηγαίνω και τον βλέπω κάθε μια βδ το πολύ κάθε 15 ζούμε μέσα στην αθήνα αλλά εμείς είμαστε στην μία άκρη εκείνοι στην άλλη σε απόσταση 50χλμ...με στεναχωρεί αφάνταστα που έχουμε τέτοια σχέση επειδή το επιδιόκω ΜΟΝΟ εγώ...αν πχ δεν πάω 1 μήνα επειδή κάτι μου έχει τύχει δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να έρθουν ούτε και να με πάρουν τηλέφωνο...για αυτό λοιπόν και λέω πως κάποιος δεν μπορεί να έχει απαιτήσει απο εμάς εάν ο ίδιος δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του..

Vyf0p2.png

dalia και εγώ πηγαίνω το παιδί μου στο νονό του.. Δεν περιμένω να ρθει εκείνος. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν φταις ΚΑΙ εσύ...

Eίμαι σίγουρη ότι φταίω και εγώ σε κάποια σημεία.Αυτό σε καμία περίπτωση δεν το αμφισβητώ...

Και ουτε μπορουν να παιρνουν ολο οι αλλοι γιατι θα νιωθουν οτι σας καταπιεζουν για να κανετε παρεα. Θα παρουν 1,2,3 μετα θα σας αφησουν να παρετε εσεις.

από τότε που αραιώσαμε δεν πέρνουν ούτε αυτοί...αν τυχόν θελήσει κάτι μου στέλνει sms...( πράγμα που δεν μου αρέσει )...

Προσωπικα δεν θα μου αρεσε να μου ερχονται επισκεψεις χωρις να με εχουν παρει ενα τηλεφωνο πρωτα κι ας εχουμε οικειοτητα. Μπορει να εχω δουλειες ή να μην εχω ορεξη εκεινη την ωρα για επισκεψεις, καλυτερα να παιρνεις ενα τηλεφωνακι πρωτα.

Κοίτα το κάνουμε με συγκεκριμένα άτομα το ανευ τηλεφώνου...εκεί που μένουμε και εμείς και οι νονοί του είναι σαν παλιά της γειτονιές, που μαζεύομαστε όλοι κάτω γονείς, παιδιά και κάνουν μουχαμπέτι:lol:

Το χειμώνα πάντα τηλέφωνο.

Επίσης με τη νονά του έχουμε την άνεση να πούμε, δεν έχω όρεξη,είμαι κουρασμένη κ.τ.λ..

rQGhp3.png

από τότε που αραιώσαμε δεν πέρνουν ούτε αυτοί...αν τυχόν θελήσει κάτι μου στέλνει sms...( πράγμα που δεν μου αρέσει )...

Αυτο ακριβως εννοω, οτι χαθηκατε για χψω λογους. Και οπως δεν σου αρεσει να σου στελενει μηνυμα απλα λες και εισαστε γνωστοι απο το στρατο που εχετε να ειδωθειτε 20 χρονια, ετσι μπορει και αυτηνης να μην της αρεσε που δεν πηρατε τηλ 15 μερες πχ. Δεν ξερω αλλα λεω περιπου για να καταλαβεις τι εννοω.

Αρα ψιλοθυμωσε ο ενας, ψιλοπαρεξηγηθηκε ο αλλος, μετα ψιλοβαρεθηκε ο ενας, μετα ο αλλος επρεπε να παει παιδιατρο και παει λεγοντας και χαθηκατε οχι γιατι ειχατε μεταξυ σας προβλημα αλλα λογω των υποχρεωσεων νομιζω.

Το θεμα νομιζω δεν εινια ποιος φταιει. Το θεμα τι προτιθεστε να κανετε, να τα ξαναβρειτε ή οχι. Νομιζω αυτη εινια η ουσια. Αν ναι, κανε εσυ την αρχη να μην παραπονιουνται και αυτοι.

Ωπα μπαστα φιλεναδα. Η νονα απουσα απο την ζωη του παιδιου μου αδικαιολογητο. Και εγω θα τα ειχα παρει.

Η Βαπτιση ειναι μια ευθυνη. Εχω απαιτηση ο νονος του παιδιου μου να ειναι παρων στην πλειοψηφια των στιγμων του. Εχω απαιτηση να ειναι απο τα πιο κοντινα μελη μετα τους γονεις. Εχω απαιτηση να ξερει το παιδι οτι ειναι διπλα του. Αν μου ερθει Χριστουγεννα - Πασχα γιορτες θα φορτωσω αγρια.

Ναι ειμαι απαιτητικη σε αυτα και γι αυτο τους τα ειπα απο πριν. Δεν βαπτισαν απλα παιδια , σχεδον "υιοθετησαν". :lol: Και αν δεν ειναι διπλα τους και Τουρκος θα γινω και θα τους ξεχ#$%%. :lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Μηπως θελουν να σου δειξουν οτι εχουν ενοχληθει απλα?

Νονα κουνα και τραβα στα βαπτιστηρια σου. :cool:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ωπα μπαστα φιλεναδα. Η νονα απουσα απο την ζωη του παιδιου μου αδικαιολογητο. Και εγω θα τα ειχα παρει.

Η Βαπτιση ειναι μια ευθυνη. Εχω απαιτηση ο νονος του παιδιου μου να ειναι παρων στην πλειοψηφια των στιγμων του. Εχω απαιτηση να ειναι απο τα πιο κοντινα μελη μετα τους γονεις. Εχω απαιτηση να ξερει το παιδι οτι ειναι διπλα του. Αν μου ερθει Χριστουγεννα - Πασχα γιορτες θα φορτωσω αγρια.

Ναι ειμαι απαιτητικη σε αυτα και γι αυτο τους τα ειπα απο πριν. Δεν βαπτισαν απλα παιδια , σχεδον "υιοθετησαν". :lol: Και αν δεν ειναι διπλα τους και Τουρκος θα γινω και θα τους ξεχ#$%%. :lol:

Με αφορμή αυτό, θα πω κι εγώ τη δική μου εμπειρία, απ τη μεριά μιας νονάς που δε βλεπει πια το βαπτιστήρι της...

Δεν εχουν μόνο οι νονοί υποχρεώσεις, έχουν και οι γονείς προς τον νονο. Βεβαια αν το βλεπεις σαν υποχρέωσει εχει τελειώσει το θεμα εξ αρχής, αλλά ας παω παρακάτω. Στη δική μας περίπτωση, η μαμα του παιδιού περιμενε τα παντα από εμενα. Εγω να παω να τους δω (ενταξει, θα παω), εγώ να παρω τηλεφωνο (εντάξει, εννοείται θα παρω), εγώ να πηγαίνω σπιτι τους (οκ, να παω)...'Οσο ήμουν ελεύθερη δεν παραπονέθηκα ποτέ. "Ο,τι δώρο ήθελε για το μικρό, της το έπαιρνα.

Γέννησα τον γιο μου... ήρθε να μας δει 6 μήνες μετά. Εχασα τον πατέρα μου, ούτε τηλ δεν πήρε για να δει πώς ήμουν, μιλήσαμε κανα δυο μήνες αργότερα (που πήρα εγώ για το μικρό). Οταν γεννησα τον γιο μου ήταν κοντα το Πάσχα, δεν ειχα σαραντήσει, της είχα πει από μήνες πριν ότι το Πασχα εκεινο δε θα μπορούσα να παω λαμπαδα του μικρού, δεν πήρα τηλ (λαθος μου το ξερω, αλλά τον πρωτο καιρό μετά τη γέννα ήμουν εντελώς τρελλαμενη), δεν πήρε ούτε εκείνη. Δεν ήρθε ούτε στη βάπτιση. Και υποτίθεται ήταν φίλη μου απ' το σχολείο.... Λοιπον τετοια σχεση δε μπορώ να την ανεχτώ, στεναχωριέμαι βεβαια που δε βλεπω το μικρό (και το εννοω, δεν το λεω έτσι, τυπικα), τουλάχιστον έχει κι άλλον νονο (το ειχαμε βαπτίσει 2), ίσως δεν καταλάβει την απώλεια...

Με τους νονούς του γιου μου και της κορης μου κατάλαβα πώς πρεπει να ειναι μια υγιής σχέση γονεων-κουμπαρων... Μένουν σε άλλες πολεις, αλλά μιλάμε στο τηλ αρκετές φορές την εβδομάδα!

EXXQp3.pngAIzKp2.png