Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΡΤΥ

Recommended Posts

Kαλησπέρα,

έχετε εμπειρία από τις παρακάτω εταιρίες οργάνωσης παιδικών party;

- ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ

- ΤΡΙΚΙ FUN

- JUNIOR

- ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ

- SMILES

- ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ

- ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ

- ΤΡΕΛΟΖΟΥΖΟΥΝΙΑ

Θα χρειαστώ βοήθεια για τη βάφτιση της μικρής και ψάχνω εταιρία για την απασχόληση των παιδιών...και ψιλοχάθηκα...

Ευχαριστώ...

Διαφημίσεις

Για τις παραπάνω εταιρίες δεν γνωρίζω. Στην εταιρία που εργάζομαι στις παιδικές γιορτές έχουν έρθει οι "Μαγικές Σβούρες". Άρεσαν σε όλους και ειδικά στα πιτσιρικια.

Δυστυχώς και εγώ δεν τις ξέρω αλλά στην βάπτιση του μικρού ειχε ερθει μια εκπαιδευτικός και τα απασχόλησε άψογα ολα και με διαφορετικές ηλικιές.

Ειχει σπουδάσει και παιδοψυχολογία και εχει μια πολύ αγγελική φυσιογνωμία.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Mary, ευχαριστώ για την εταιρία...θα τη δω.

Aggeloudia...χρειάζομαι μεγάλο πακέτο όπως ενοικίαση φουσκωτού, απασχόληση παιδιών και διακόσμηση και για αυτό σκέφτομαι για εταιρία.

Φουσκωτά ήθελα να βάλω και εγω στην βάπτιση του μικρού αλλά δεν μου το επέτρεψε ο χώρος.Μου το είχε προτείνει η κοπέλα που μου οργάνωσε τη βάπτιση και μου είχε αρέσει.

Μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο της καθώς και της κυρίας που εκανε την δημιουργική απασχόληση για να βοηθηθείς.

6947800190

Αν κάπου αλλο μπορώ να βοηθήσω μετα χαράς.

Διαφημίσεις

Φουσκωτά ήθελα να βάλω και εγω στην βάπτιση του μικρού αλλά δεν μου το επέτρεψε ο χώρος.Μου το είχε προτείνει η κοπέλα που μου οργάνωσε τη βάπτιση και μου είχε αρέσει.

Μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο της καθώς και της κυρίας που εκανε την δημιουργική απασχόληση για να βοηθηθείς.

6947800190

Αν κάπου αλλο μπορώ να βοηθήσω μετα χαράς.

Aggeloudia σε ευχαριστώ για το τηλέφωνο….

Τώρα είμαι σε αναζήτηση χώρου…καθώς πλέον αποφασίσαμε να κινηθούμε προς Κηφισιά…

και ίδωμεν…τα χω πάρει λίγο στο όλο θέμα…καθώς τα κτήματα την έχουν δει "κάπως"…

ο σύζυγος δεν θέλει κέντρο γιατί θα έχει κίνηση…και θέλει χώρο στα Β.Π. και δει οικονομικό… εγώ να γελάσω ή να τραβήξω τις κοτσίδες μου…

σημ…ούτε αυτές τις έχω καθότι προσφάτως τα έκοψα κοντά… :)

Eνας πολύ όμορφος χώρος που εχω παει και σε γαμο και σε πάρτι ειναι της Ελλης Λέχου στην Βραβρωνα.

Εχει πισινα και σαυτο το παρτυ που ειχαμε παει ειχε διοργανωσει και κολυμβητικους αγωνες με τα μεγαλυτερα και τα μκιροτερα πλατσουριζαν στην μικρή.Ειχε η μητερα προσλάβει αντι για ανιματερ, 2 δασκαλες κολυμβησης που τα απασχολουσαν στο νερό.Πολύ μου αρεσε και το βρηκα πρωτοτυπο.Απ οτι ειδα στο βάθος ειχε παιδική χαρά με κούνιες και τραμπάλες και μια μπασκετα για τα μεγάλα.

Ρώτα και εκει μήπως σου πουν και τίποτε αλλο.

Δεν εβγαιναν απο το νερο.Τα τράβαγα απο τα ποδια και ολο μου ελεγαν ..."σε μισο λεπτο μανουλα..." Φυσικά το μισό εγινε αααααλλες 2 ωρες αλλά χαλάλι...Ειναι του νερου τα δικά μου...ιδιαιτερα το μωρο!!!!

Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το φαγητο αλλά σαυτο φταιει η μανα που δεν εκανε καλή συνενοηση με το κετερινκ.

Nαι…αλλά εμείς βαφτίζουμε τον Δεκέμβριο!!!

Ωραία η ιδέα σου…και όντως πολύ πρωτότυπο το όλο…

αλλά τη βλέπω για κανά παιδικό πάρτυ πλέον…

αλλιώς βλέπω τα πιτσιρίκια να γίνονται παγοκολώνες…χαχα

Πάντως είναι κάτι το πολύ διαφορετικό…