Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τη γνώμη σας κορίτσια δεν ξέρω τί να κάνω με τη γυναίκα!!!

maria_t

Recommended Posts

Κορίτσια έχω ένα δίλλημα και θα ήθελα παρακαλώ τις γνώμες σας, γιατί το θέμα είναι λεπτό και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ...

Εδώ και μερικούς μήνες έχω πάρει μια κοπέλα (37 χρονών, διεζευγμένη, χωρίς παιδιά) για δουλειές του σπιτιού (3 φορές την εβδομάδα) και για να μου κρατάει καμιά φορά τα παιδιά όταν προκύπτει κάποια υποχρέωση...

Ενώ είναι πολύ καλή στη δουλειά της, τόσο στο σπίτι όσο και στη φύλαξη των παιδιών (πολύ την αγαπούνε), έχω το εξής θέμα:

Εδώ και λίγο καιρό που έπιασαν οι ζέστες μου φοράει κάτι εξώπλατα και κάτι χαμηλοκάβαλα παντελόνια που με το που σκύβει φαίνονται τα πίσω και τα μπρος (καταλαβαίνετε τί εννοώ...) και εννοείται ότι η δουλειά της είναι τέτοια που σκύβει πολύ και συχνά...

Ο σύζηγός μου τυχαίνει ενίοτε να τελειώνει νωρίς από τη δουλειά και να πηγαίνει σπίτι (όσο εγώ είμαι ακόμη στο γραφείο και τα παιδιά στο σταθμό).

Δεν είναι ότι δεν τον εμπιστεύομαι (πραγματικά πρόκειται για πολύ ακέραιο άτομο), αλλά εσείς πώς θα αισθανόσασταν με τέτοιο σκηνικό;

Τί θα με συμβουλεύατε να κάνω;

Διαφημίσεις

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

μηπως να προσπαθησεις να συζητησεις το θεμα μαζι της οσο πιο διακριτικα γινεται?πες της κοπελα μου εδω ειναι σπιτι δεν μπορεις να ντυνεσαι ετσι κ να βλεπουμε τα παντα καθε φορα που σκυβεις!!!χωρις πλακα τωρα αν νιωθεις εσυ αβολα κ δεν θελεις ουτε να το κουβεντιασεις μαζι της απλα αλλαξε την,δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται κ τι κρυβει καθε ανθρωπος μεσα του.

παντελονι ακουω, ξωπλατο ακουω. ουτε στηθος απεξω ακουσα, ουτε σορτσακι ακουσα, μηπως αδικα ανησυχεις???

κι εμενα η κοπελα που ερχεται θελει δε θελει χαμηλοκαβαλο της γινεται και φοραει μανικακι αλλα τη βλεπω και τη λυπαμαι που σκαει

μηπως αντι να της βαλεις μπουργκα να φροντισεις να εισαι εκει τις ωρες που κανει δουλειες...... γιατι για να κοιταξει τα παιδια δε χρειαζεται ξωπλατο...

η κανε το αλλο....air condition στο φουλ...θα κρυωσει και θα ντυθει!!!

μηπως να προσπαθησεις να συζητησεις το θεμα μαζι της οσο πιο διακριτικα γινεται?πες της κοπελα μου εδω ειναι σπιτι δεν μπορεις να ντυνεσαι ετσι κ να βλεπουμε τα παντα καθε φορα που σκυβεις!!!χωρις πλακα τωρα αν νιωθεις εσυ αβολα κ δεν θελεις ουτε να το κουβεντιασεις μαζι της απλα αλλαξε την,δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται κ τι κρυβει καθε ανθρωπος μεσα του.

ακριβος αυτο!!εδω βλεπεις χρονια φιλες και την πεφτουν στον αντρα της καλυτερης φιλης τους....

apHGp3.png

παντελονι ακουω, ξωπλατο ακουω. ουτε στηθος απεξω ακουσα, ουτε σορτσακι ακουσα, μηπως αδικα ανησυχεις???

κι εμενα η κοπελα που ερχεται θελει δε θελει χαμηλοκαβαλο της γινεται και φοραει μανικακι αλλα τη βλεπω και τη λυπαμαι που σκαει

μηπως αντι να της βαλεις μπουργκα να φροντισεις να εισαι εκει τις ωρες που κανει δουλειες...... γιατι για να κοιταξει τα παιδια δε χρειαζεται ξωπλατο...

η κανε το αλλο....air condition στο φουλ...θα κρυωσει και θα ντυθει!!!

Καταρχήν ευχαριστώ για τις τόσο άμεσσες απαντήσεις...

Πάντως αν ήταν να τη δω και με σοτσάκι να μου έρθει για δουλειά... έ τότε μάλλον δεν θα ήμουν σε δίλλημα...

Το ότι φαίνονται τα μισά οπίσθιά κάθε που σκύβει δεν σας προβληματίζει;

Διαφημίσεις

Καταρχήν ευχαριστώ για τις τόσο άμεσσες απαντήσεις...

Πάντως αν ήταν να τη δω και με σοτσάκι να μου έρθει για δουλειά... έ τότε μάλλον δεν θα ήμουν σε δίλλημα...

Το ότι φαίνονται τα μισά οπίσθιά κάθε που σκύβει δεν σας προβληματίζει;

τι να σου πω....πες της το με τροπο....

καλα κι αυτη στα 40 χαμηλοκαβαλο???? προοδευμενη τη βρισκω....

η εγω εμεινα πολυ πισω...???

Εγω θα έψαχνα να βρω άλλη.

Ειλικρινα δεν ξερω πως μπορεις να θιξεις αυτό το θέμα και να μην "παρεξηγηθεί". Και το να εισαι μπροστά κατ εμε δεν λέει τίποτα αν θέλει να ξεμοναχιασει τον άντρα σου θα βρει την ευκαιρια.

Για να μην αναφέρω μια ξετσίπωτη(για να μην πω τιποτα χειροτερο) στη δουλεια του αντρα μου που αρχισε και του τριβότανε μπροστα μου φάτσα φόρα, και καλά για να δείξει πως θα αντιδράσει το σκυλάκι της όταν πλησιάζει κάποιον άντρα.:evil::evil:

Ε πως κρατηθηκα και δεν τη βούτηξα απ το μαλλί απορώ.

Άσχετο.

τι να σου πω....πες της το με τροπο....

καλα κι αυτη στα 40 χαμηλοκαβαλο???? προοδευμενη τη βρισκω....

η εγω εμεινα πολυ πισω...???

Εσύ έχεις μείνει πίσω:P.Χαμηλοκάβαλα και λεοπάρ στριγκακι πρέπει να φοράει μια σωστή επαγγελματίας;):lol::lol::lol:...

Κορίτσια έχω ένα δίλλημα και θα ήθελα παρακαλώ τις γνώμες σας, γιατί το θέμα είναι λεπτό και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ...

Εδώ και μερικούς μήνες έχω πάρει μια κοπέλα (37 χρονών, διεζευγμένη, χωρίς παιδιά) για δουλειές του σπιτιού (3 φορές την εβδομάδα) και για να μου κρατάει καμιά φορά τα παιδιά όταν προκύπτει κάποια υποχρέωση...

Ενώ είναι πολύ καλή στη δουλειά της, τόσο στο σπίτι όσο και στη φύλαξη των παιδιών (πολύ την αγαπούνε), έχω το εξής θέμα:

Εδώ και λίγο καιρό που έπιασαν οι ζέστες μου φοράει κάτι εξώπλατα και κάτι χαμηλοκάβαλα παντελόνια που με το που σκύβει φαίνονται τα πίσω και τα μπρος (καταλαβαίνετε τί εννοώ...) και εννοείται ότι η δουλειά της είναι τέτοια που σκύβει πολύ και συχνά...

Ο σύζηγός μου τυχαίνει ενίοτε να τελειώνει νωρίς από τη δουλειά και να πηγαίνει σπίτι (όσο εγώ είμαι ακόμη στο γραφείο και τα παιδιά στο σταθμό).

Δεν είναι ότι δεν τον εμπιστεύομαι (πραγματικά πρόκειται για πολύ ακέραιο άτομο), αλλά εσείς πώς θα αισθανόσασταν με τέτοιο σκηνικό;

Πολύ διακριτικά πες της να προσέχει το ντύσιμό της την ώρα της εργασίας.Αν δεν αλλάξει τροπάριο εγώ ίσως και να την έπιανα από τα μαλλιά δεν ξέρω:rolleyes:...

επειδή έκανα παλιά baby sitting δεν περίμενα να μου το πει καμιά μαμά,συγνώμη κιόλας μη σε πριζώνω,100 βαθμούς Κελσίου να είχε έξω εγω με μακό μακριά και ψαράδικο πήγαινα ακριβώς γι'αυτούς τους λόγους που ανέφερες.

γνώμη μου αν έχεις καλή επαφή πες της το στα ίσια χωρίς ντροπές και περιστροφές αλλά ευγενικά.μήπως έχει βάλει στο ματι τον άντρα σου;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

Αν το ντύσιμο της κοπέλας προσβάλλει την αισθητική σου και χωρίς να κάνεις καμία αναφορά στον άντρα σου, να της το πεις συγκεκριμένα και ευγενικά. Εγώ είχα ένα πρόβλημα με μία κοπέλα που φορούσε συνέχεια μαύρα ρούχα (χωρίς να έχει πένθος, που και πάλι δεν θα το ανεχόμουν, γιατί για εκείνη ήταν δουλειά). Της είπα ότι δεν θέλω να κυκλοφορεί μία μαύρη φιγούρα μέσα στο σπίτι και το έφτιαξε. Την κατάθλιψή της όμως δεν την γλύτωσα. Θέλω να σου πω με αύτό, ότι για να ντύνεται έτσι, γενικότερα.... ψάχνεται.

Αυτή που έχω τώρα έρχεται με κοντά φορεματάκια, όταν φτάνει στο σπίτι, αλλάζει, βάζει ένα μακό ψαράδικο και ένα κοντομάνικο, κάνει τη δουλειά της, ξανααλλάζει και φεύγει 'κούκλα'. Άλλος άνθρωπος!

Ειλικρινα δεν ξερω πως μπορεις να θιξεις αυτό το θέμα και να μην "παρεξηγηθεί"..

Γιατί να παρεξηγηθεί? Εγώ, όταν άρχισα να εργάζομαι σε γραφείο, μετά τη σχολή, νόμιζα ότι είναι σωστό να κυκλοφορώ με τζιν και πουλόβερ. Έτσι είχα συνηθίσει, δεν είχα ξαναδουλέψει σε γραφείο, ήμουν και 22 χρονών. Ο εργοδότης μου μία μέρα με κάλεσε και μου είπε, πολύ φιλικά και ευγενικά, ότι πρέπει να ντύνομαι πιο 'επαγγελματικά'. Το κατάλαβα και έκανε όπως ήθελε και όπως έπρεπε, τελικά. Πάντως δεν θυμάμαι να παρεξηγήθηκα.

και εγώ νομίζω οτι δεν είναι σωστό να ντύνεται έτσι, μίλησε της και αν δεν αλλάξει ντύσιμο σταμάτησε την. Εγώ κάποτε κρατούσα ενα παιδάκι και έκανα αυτό που λέει η κοπέλα πιο πάνω,πήγαινα με το φουστάνι μου, είχα ενα φανελάκι και μια φόρμα μαζί άλλαζα και μόλις τελείωνα αλλαζα και έφευγα, και δεν μιλάμε για προκλητικό ντύσιμο ετσι,αλλά θεωρώ οτι δεν είναι και βολικό οταν τρέχεις με ενα παιδάκι να φορας φορεμα ή σορτσάκι

Χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Έχω προσπαθήσει να της το φέρω πλαγίως, λέγοντας πχ "προφανώς θα βγεις μετα και είσαι έτσι όμορφα ντυμένη..." αλλά δεν έπιασε.

Για μένα ένα ερώτημα που τίθεται είναι: ένα μικρό κοριτσάκι θα μπορούσε πιθανό να μη καταλάβει τη προκλητικότητα του ντυσίματός της. Η συγκεκριμένη δεν το καταλαβαίνει ή υπάρχει κάποιος σκοπός;

αυτό δεν το ξερουμε αλλα δεν μας ενδιαφέρει κιόλας.Η είναι χαζοξέκ@&^ο και δεν νιώθει τι κάνει η ειναι πολύ ξύπνια και έχει άλλο στόχο,το θέμα είναι να το σταματήσει για όποιο λόγο κ αν το κάνει

Διαφημίσεις

Κοριτακι μου, δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι....

Έτσι και κάτι σε κάνει να νιώθεις άσχημα μέσα στο ΊΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...

Το αλλάζεις :twisted:

Και φυσικά, δεν έχει να κάνει με πόση εμπιστοσύνη έχεις στον άντρα σου ή δεν έχεις.

Γνώμη μου:μην τον βάλεις καθόλου μέσα στο ¨παιχνίδι ¨

Αν πάλι δεν θέλεις να μπεις σε διαδικασία αλλαγεις, πήγαινε αγόρασέ της δύο ωραίες φόρμες και δύο μπλουζάκια άνετα και πες της ότι τα είδες και την θυμήθηκες για να είναι άνετα μέσα στο σπίτι σου.:-P:razz:

Αν δεν πιάσει το υπονοούμενο, γυρνάνε στη λύση Νο1. :evil:

εγώ θα έλεγα να προσέξεις λιγάκι το θέμα και να το σκεφτείς ψύχραιμα...

αυτό που κάνει μπορεί να σημαίνει συναγερμό για άλλα πράγματα (πχ μια γυναίκα που δεν προσέχει να είναι ντυμένη κατάλληλα για όταν σκύβει μπορεί να μην προσέχει και άλλα πράγματα...)

δε συμφωνώ με την άποψη παραπάνω που λένε να το συζητήσεις μαζί της για το ντύσιμο γιατί έτσι μπορεί να φανείς εσύ ανασφαλής (δεν είναι και η καλύτερη ιδέα)

Εσύ έχεις μείνει πίσω:P.Χαμηλοκάβαλα και λεοπάρ στριγκακι πρέπει να φοράει μια σωστή επαγγελματίας;):lol::lol::lol:...

για ποιο επαγγελμα λεμε ακριβως???

δε συμφωνώ με την άποψη παραπάνω που λένε να το συζητήσεις μαζί της για το ντύσιμο γιατί έτσι μπορεί να φανείς εσύ ανασφαλής (δεν είναι και η καλύτερη ιδέα)

Σωστά. Κι εγώ θα στο έλεγα αυτό.

Δεν χρειάζεται καμία συζήτηση με κανέναν

Δηλαδή αν δεν το συζητήσει τι θα κάνει βρε κορίτσια? Ή που βρίσκει άλλη και τη διώχνει ή που το ανέχεται????

Εγώ χωρίς καμία διακριτικότητα θα έπαιρνα μια μέρα άδεια και θα της έλεγα "φύγε όπως είσαι και έλα αύριο σωστά ντυμένη. αν θέλεις να είσαι πάλι προκλητική μην μπεις στον κόπο να έρθεις καν". Και θα είχα φροντίσει να έχω ήδη σταντ μπαι αντικαταστάτρια.

it's never too late to start all over again

Είναι το στυλ ντυσίματος της έτσι.Σε πολλές δουλειές επιβάλλεται στον εργαζόμενο να φοράει συγκεκριμένα ρούχα.Θα δυσκολεύομουν πολύ να της το πω.Όμως είσαι η εργοδότρια της και την πληρώνεις,έχεις απαιτήσεις από αυτήν.Βέβαια,μια γυναίκα όταν θέλει να προκαλέσει μπορεί να το κάνει ακόμα και με ριχτά.Αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο να κυκλοφορεί έτσι μέσα στο σπίτι σου ενώ εκεί βρίσκεται και ο άντρας σου.Αυτό που πρότεινε η Nirma δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρεξήγησης.

Ρε κοριτσια γιατι να εχει προβλημα η κοπελα ?? δεν βγηκε και με το βρακι , ενα απλο χαμηλοκαβαλο εβαλε και ας ειναι και 60 ετων (σορρυ στελλα μου αλλα γενικα δεν πιστευω οτι το ντυσιμο εχει ηλικια αμα διαθετεις καλο σωματακι και εγω στα 36 μπαινω φετος αλλα ειναι φορες το καλοκαιρι που θα ντυυθω και καπως σεξυ οχι επειδη θα το επιδιοξω αλλα εντα3ει νεοι ανθρωποι ειμαστε καλοκαιρακι ειναι ) Η κοπελα ειναι καλη στη δουλεια της , τοσο στις δουλειες οσο και με τα παιδια , τα οποια οπως ειπες την αγαπανε , ε τι αλλο θες .... την επεσε στον αντρα σου ??? του εριξε υπονοουμενα ?? βγηκε καθολου απο τα ορια ή τα πατησε ??? αμα οχι τοτε το θεμα ειναι στο μυαλλο σου . Ο αντρας σου σιγουρα δεν περιμενε να δει στο σπιτι μια γυναικα που ντυνεται νεανικα και να σκανδαλιστει , υπαρχονε και ε3ω πολλες και πολυ πιο νεες . Βεβαια δεν 3ερω τι στυλακι εχει γενικα ή πως φαιρεται αλλα βρε κουκλα μου αμα ειχε βαλει στο ματι τον αντρα σου θα του την επεφτε και χωρις τα ξωπλατα και τα χαμηλοκαβαλα . Δεν 3ερω ισως να εχεις και δικαιο , αλλα εσυ θα πρεπει να δεις τι συμπεριφορα της με τον αντρα σου , πως μιλαει , αμα 3επερναει το τυπικο , το ντυσιμο της μπορει να ειναι αυτο , ας μην κρινουμε εναν ανθρωπο μονο και μονο απο το ντυσιμο .

QRyOp2.png

Οταν είχα γυναίκα να μου κρατάει τις μικρές, ερχόταν πάντα ντυμένη στην τρίχα, με την τακούνα της, τα ξωπλατα, ξώβυζα, μίνι κλπ.

Αλλά, με το που ερχόταν, φορούσε μία απλή φόρμα και παντόφλες και ξαναντυνόταν όταν έφευγε.

Δεν καταλαβαίνω πως βολεύεται να κάνει δουλειές έτσι ντυμένη, εγώ όσο και να το προσπάθησα, ο μόνος που το ευχαριστιόταν ήταν ο άντρας μου....:rolleyes:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Πές της οτι δεν σου αρέσει αισθητικά το θέαμα. Εμένα με χαλάει έξω που το βλέπω πόσο μάλλον μέσα στο σπίτι μου.

Δώστης ένα ποσό να αγοράσει κάτι ή κάποια δικιά σου φόρμα.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

ας μην το κανουμε θεμα μπορει να μην εχει καταλαβει οτι σε ενοχλει πολλες γυναικες ντυνονται ετσι.μπορει να ειναι το στιλακι της.εσυ μπορεις να της πεις να ντυνεται οπως θελει εξω αλλα στο σπιτι σου να φοραει κατι πιο διακριτικο.δεν ειναι κακο και αφου εσαι ευχαριστημενη που να ψαχνεις εγω εκανα αμαν να βρω μια κοπελα καλη στη δουλεια της.και δεν νομιζω να θελει να χασει τη δουλεια της .