Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Όροι χρήσης ενότητας αγγελιών


Recommended Posts

Όροι Χρήσης

 

1. Οι Υπηρεσίες του Parents.gr / ΕΕΕΓ παρέχονται απολύτως δωρεάν σε όλους τους Xρήστες και απαγορεύεται η μεταπώλησή τους, καθώς και η παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα τους. Δεν επιτρέπεται η χρήση του απο εκπροσώπους εταιρειών, κατόχους blog, εταιρίες , ιστοσελίδων ή άλλων επαγγελματιών.

Επίσης όταν φυσικά πρόσωπα έχουν επαγγελματική σχέση με εταιρεία που σχετίζεται με υπηρεσίες για παιδιά/γονείς ή άλλο παρεμφερές αντικείμενο εργασιών, απο τις οποίες αποκομίζουν χρηματικό ώφελος,

δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στην ενότητα όπου το περιεχόμενο αφορά το αντικείμενο της επιχείρησής αυτής, προς αποφυγή κατάχρησης , απο επαγγελματίες/εταιρείες με σκοπό την προβολή.

2. To Parents.gr / ΕΕΕΓ παρέχει την Υπηρεσία «ΌΠΩΣ ΈΧΕΙ» και χωρίς καμία εγγύηση και σε καμία περίπτωση δε φέρει ευθύνη για τυχόν ζημίες σκοπούμενες ή μη, οι οποίες ενδεχομένως προκληθούν από τη χρήση της.

 

3. Επειδή η πιστοποίηση της ταυτότητας κάθε Χρήστη είναι τεχνικά αδύνατη, το Parents.gr / ΕΕΕΓ δεν εγγυάται ότι κάθε Χρήστης έχει την ταυτότητα που αναφέρει.

 

4. Ο Χρήστης οφείλει να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία του Parents.gr / ΕΕΕΓ σύμφωνα με το νόμο, τους παρόντες όρους και τις οδηγίες του Parents.gr / ΕΕΕΓ και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορεί να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή της Υπηρεσίας.

 

5. Το Parents.gr / ΕΕΕΓ δεν ελέγχει ούτε ευθύνεται για τις πληροφορίες, δεδομένα, εικόνες, ήχους, μηνύματα ή άλλο υλικό (εφεξής «Περιεχόμενο») που ο Χρήστης δημοσιοποιεί κατά τη χρήση ορισμένης Υπηρεσίας, και για την τυχόν εξ αυτού παραβίαση οποιουδήποτε κανόνα δικαίου ή των χρηστών ηθών. Το περιεχόμενο, που δημοσιεύεται στα πλαίσια λειτουργίας κάθε Υπηρεσίας, δεν εκφράζει ούτε δεσμεύει Το Parents.gr / ΕΕΕΓ, το οποίο δεν εγγυάται για την ακρίβεια, πληρότητα ή ποιότητα του περιεχομένου. Το Parents.gr / ΕΕΕΓ δικαιούται, σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι όλο ή τμήμα του περιεχομένου, που δημοσιοποιείται μέσω της Υπηρεσίας, αποτελεί το αντικείμενο οποιασδήποτε εξώδικης ή δικαστικής ενέργειας τρίτου ή στην περίπτωση που δεν υφίσταται τέτοιου είδους ενέργεια, εφόσον, με οποιοδήποτε τρόπο, υποπέσει στην αντίληψή του ότι το εν λόγω περιεχόμενο ή τμήμα του δεν είναι σύννομο ή αντιβαίνει στα χρηστά ήθη ή τους εθιμικούς κανόνες λειτουργίας του Internet (π.χ. spamming), να αρνηθεί την παροχή της Υπηρεσίας και να διαγράψει το μήνυμα από την Υπηρεσία, ολικά ή μερικά, χωρίς από το λόγο αυτό ο Χρήστης ή οποιοσδήποτε τρίτος να μπορεί να εγείρει οποιαδήποτε απαίτηση ή αξίωση εναντίον του Parents.gr / ΕΕΕΓή να απαιτήσει καταβολή οποιασδήποτε αποζημίωσης για τυχόν (θετική ή αποθετική) ζημία που υπέστη εκ του λόγου τούτου.

 

6. Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου, που έχει εισαχθεί ή θα εισαχθεί στο Δίκτυο από Το Parents.gr / ΕΕΕΓ, καθώς και οι Υπηρεσίες ανήκουν αποκλειστικά στo Parents.gr / ΕΕΕΓ

 

7. Ο Χρήστης αναγνωρίζει ότι κατά τη χρήση περιεχομένου, που έχει τοποθετηθεί σε χώρο κάποιας Υπηρεσίας από τo Parents.gr / ΕΕΕΓή από άλλο Χρήστη, οφείλει να αξιολογήσει τους κινδύνους που υπάρχουν όσον αφορά την ακρίβεια, την πληρότητα και την ποιότητά του.

 

8. Ο Χρήστης αποδέχεται και συμφωνεί ότι το Parents.gr / ΕΕΕΓ δύναται να αποκαλύψει στοιχεία του περιεχομένου των Υπηρεσιών, εάν υποχρεωθεί από το νόμο ή με καλή πίστη, εφόσον κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο προκειμένου το Parents.gr / ΕΕΕΓ να συμμορφωθεί σε δικαστική εντολή, να εφαρμόσει τους παρόντες όρους, να αντιμετωπίσει αιτήματα τρίτων περί παραβίασης των δικαιωμάτων τους και να προστατέψει τα πάσης φύσεως δικαιώματά τους, τους Χρήστες και το κοινό.

 

9. ʽΟσον αφορά περιεχόμενο που ο Χρήστης τοποθετεί σε χώρους των Υπηρεσιών του Parents.gr / ΕΕΕΓ, οι οποίοι είναι ελεύθερα προσβάσιμοι στο κοινό, ο Χρήστης από τώρα επιτρέπει στo Parents.gr / ΕΕΕΓνα δημοσιεύει, να τροποποιεί και να προσαρμόζει το περιεχόμενο αυτό ελεύθερα και απολύτως δωρεάν, προκειμένου να προωθήσει την Υπηρεσία, στην οποία το περιεχόμενο αυτό δημοσιεύθηκε, και για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο το περιεχόμενο τοποθετήθηκε στην Υπηρεσία.

 

10. To Parents.gr / ΕΕΕΓ δύναται να αρνηθεί σε οποιονδήποτε, ανά πάσα στιγμή, την Υπηρεσία, όταν κατά την κρίση του ή κατόπιν πληροφοριών γίνει γνωστή παραβίαση των όρων του παρόντος, παραβίαση της νομοθεσίας ή των χρηστών ηθών ή όταν επιβάλλεται για την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία της Υπηρεσίας, την προστασία της, καθώς και σε περίπτωση καταδίκης του Χρήστη για πλημμελήματα που έχουν σχέση με την Υπηρεσία ή παρόμοιες υπηρεσίες, ή σε περίπτωση που ασκηθούν κατά του Χρήστη ποινικές διώξεις ή μηνύσεις που έχουν σχέση με την Υπηρεσία ή παρόμοιες υπηρεσίες.

 

11. Κάθε Υπηρεσία παρέχεται προσωπικά σε κάθε Χρήστη και δεν επιτρέπεται η παραχώρησή της σε οποιονδήποτε τρίτο, με οποιονδήποτε τρόπο, με ή χωρίς αντάλλαγμα.

 

12. Ο Χρήστης αποδέχεται ότι το Parents.gr / ΕΕΕΓέχει το δικαίωμα να τροποποιήσει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση την Υπηρεσία. To Parents.gr / ΕΕΕΓδεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη σε περίπτωση μη λειτουργίας ή κακής λειτουργίας ορισμένης Υπηρεσίας.

 

13. Η κάθε Υπηρεσία στοχεύει στην ενίσχυση της χρήσης του Internet ως μέσου επικοινωνίας, συνεργασίας και ανταλλαγής πληροφοριών και σε περίπτωση κατάχρησης της (π.χ. για λόγους δυσφήμησης, παραβίασης κανόνων δικαίου ή των χρηστών ηθών, αστεϊσμού, λιβελλογραφίας κ.λπ.) το Parents.gr / ΕΕΕΓ έχει δικαίωμα οριστικής διαγραφής του Χρήστη και απαγόρευσης στο εξής της χρήσης ορισμένης Υπηρεσίας από αυτόν. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, ο Χρήστης δεν επιτρέπεται:

να διαθέτει μέσω ορισμένης Υπηρεσίας περιεχόμενο που με οποιονδήποτε τρόπο παραβιάζει κανόνες δικαίου (π.χ. παράνομο, συκοφαντικό, απειλητικό, καταχρηστικό, δυσφημιστικό, ρατσιστικό),

να διαθέτει περιεχόμενο του οποίου δεν έχει νόμιμο δικαίωμα χρήσης,

να διενεργεί πράξεις που έχουν σαν αποτέλεσμα την πρόκληση βλάβης ή δυσλειτουργίας στο δίκτυο του Parents.gr / ΕΕΕΓ(π.χ. μαζική αποστολή μηνυμάτων, spamming, κλπ) ή την πρόκληση ανεπιθύμητων παρεμβολών στην Υπηρεσία ή στο Δίκτυο τoυ Parents.gr / ΕΕΕΓ,

να διαθέτει περιεχόμενο που περιέχει ιούς ή άλλα προγράμματα ή αρχεία ή κωδικούς που δύνανται να προκαλέσουν διακοπή, καταστροφή ή περιορισμό της λειτουργίας Η/Υ ή άλλου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού,

να συλλέγει και να συγκεντρώνει προσωπικά δεδομένα που αφορούν άλλους Χρήστες,

Οποιαδήποτε αγγελία δεν πληροί τους όρους της προηγούμενης παραγράφου διαγράφεται χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

14. Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε κάθε Υπηρεσία παραμένει πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού του. Κάθε Χρήστης, και όχι Το Parents.gr / ΕΕΕΓ, φέρει την απόλυτη και πλήρη ευθύνη για τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου που τοποθετεί στις Υπηρεσίες.

 

15. Σε καμία περίπτωση το Parents.gr / ΕΕΕΓ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, κλπ) από Χρήστες ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση της Υπηρεσίας ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων στην Υπηρεσία, προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω της Υπηρεσίας.

 

16. Η χρήση της υπηρεσίας συνεπάγεται αυτόματη αποδοχή των παραπάνω όρων οι οποίοι, σε συνδυασμό με την αίτηση σύνδεσης που τυχόν απαιτείται για τη χρήση κάθε Υπηρεσίας, καθορίζουν τους όρους που διέπουν την σχέση του Parents.gr / ΕΕΕΓ με κάθε Χρήστη.

 

17. Tο Parents.gr / ΕΕΕΓδε μεσολαβεί σε καμμία περίπτωση ανάμεσα σε δύο μέλη ή ανάμεσα σε έναν αγοραστή και σε έναν πωλητή ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας και δεν εμπλέκεται σε καμία δικαστική διαμάχη μεταξύ μελών ή χρηστών.

 

18. Tο Parents.gr / ΕΕΕΓ δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία των χρηστών/μελών με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών, που διαφημίζονται στο Parents.gr / ΕΕΕΓ, και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

 

19. Οι αγγελίες πρέπει να γράφονται με μικρά γράμματα στην ελληνική γλώσσα. Η χρήση λατινικών χαρακτήρων επιτρέπεται όπου είναι απολύτως αναγκαία.

 

20. Το email, που απαιτείται να δώσει ο Χρήστης για την καταχώριση αγγελίας, είναι απόρρητο και δε δίδεται σε κανέναν. To Parents.gr / ΕΕΕΓ έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την email διεύθυνση για ενημέρωση του Χρήστη για τις Υπηρεσίες του Parents.gr / ΕΕΕΓ.

 

21. Το Parents.gr / ΕΕΕΓ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή και να διακόπτει, προσωρινά ή μόνιμα, μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες και τα μέλη του.

 

22. Το Parents.gr / ΕΕΕΓ δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

 

23. To Parents.gr / ΕΕΕΓ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής, προσθήκης ή και κατάργησης των παραπάνω όρων χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις


ευθύνη ΕΕΕΓ σε σχεση με αγγελίες

 

Το Parents.gr η ΕΕΕΓ και οι Διαχειριστές της ιστοσελίδας δέν φέρουν ευθύνη για την ορθότητα και το περιεχόμενο των πληροφοριών. Ο τυπικός έλεγχος των εγγραφών που γίνεται κατά την καταχώρηση από τους χρήστες της ιστοσελίδας γίνεται για αποφυγή κακόβουλης χρήσης, και υβριστικού περιεχομένου, αλλά το περιεχόμενο δεν ελέγχεται ως προς την ορθότητα των πληροφοριών ( Περιεχόμενο, Τηλέφωνα επικοινωνίας κλπ ). Ο έλεγχος και η χρήση των πληροφοριών της ιστοσελίδας είναι στην ευχέρεια του χρήστη:

Επειδή η πιστοποίηση της ταυτότητας κάθε Χρήστη είναι τεχνικά αδύνατη, η ιστοσελίδα δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάθε Χρήστης έχει την ταυτότητα που αναφέρει.

Για το λόγο αυτό, το Parents.gr η ΕΕΕΓ και κατʼ επέκταση οι Διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν δεσμεύονται και ούτε παρέχουν κανενός είδους εγγύηση, ούτε αναλαμβάνουν κανενός είδους ευθύνη αναφορικά με την ασφάλεια, το περιεχόμενο των αγγελιών καθώς και τις αγοραπωλησίες που προκύπτουν μέσα απο αυτές.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...