Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!

Recommended Posts

Ο μικρος πριν απο το Πασχα εβγαλε κριθαρακι του εδωσε ο γιατρος αλοιφη τομπρατεξ δεν εκανε τιποτα μετα απο κανενα μηνα του δωσαμε την τομπρεξ τιποτα. Χθες με αφορμη την γεννηση της μικρης μου εφερα μια παιδιατρο για να την δει στην εβδομαδα και της εδειξα το κριθαρακι του μικρου .Μου ειπε οτι πρεπει να το δει οφθαλμιατρος στο ΠΑΙΔΩΝ γιατι μπορει να εχει μαζεψει υγρο απο μεσα και να μην φαινεται και πρεπει να το ανοιξει.Πηρα τηλεφωνο και εχει για Σεπτεμβρη! Σας παρακαλω ρε κοριτσια αν καποια κοπελα εχει καποιον γνωστο στο ΠΑΙΔΩΝ η αν μπορει να με βοηθησει με καποιον παιδοοφθαλμιατρο σας παρακαλω γραψτε μου. Κανει μπαμ το ματακι του εγω ειμαι λεχωνα και ειμαι κομμενη στα 2 ποιο τα προτοκοιταξω .ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ αν εχετε καποιον γνωστο.................:|:-|:|

Διαφημίσεις

Αν πας στο παιδων ως έκτακτο δεν θα πεις οτι πήρες τηλεφωνο και δεν βρήκες ραντεβου, απλα θα πεις είναι εκτακτο και το παιδί ποναει, σου λένε πρωτα να το δεί ένας παιδιατρος γενικων καθηκοντων απο ότι καταλαβα και μετα σε στελνουν σε παιδοοφθαλμίατρο αφου πας στο ταμειο και πληρωσεις (αν πας πρωι είναι περιπου 5Ε).Εμεις πήγαμε για κατι αλλο την προηγουμενη εβδομαδα και εγινε το παραπανω σε μια κοπελα.

YiMXp3.png

Η παιδιατρική κλινική του Μητέρα έχει καλή ομάδα, μπορείς να κλείσεις ραντεβού να δούνε το παιδί άμεσα χωρίς αναμονή, να πληρώσεις την επίσκεψη και μετά βλέπεις και κάνεις.

There is no patch for human stupidity.

Ο μικρος πριν απο το Πασχα εβγαλε κριθαρακι του εδωσε ο γιατρος αλοιφη τομπρατεξ δεν εκανε τιποτα μετα απο κανενα μηνα του δωσαμε την τομπρεξ τιποτα. Χθες με αφορμη την γεννηση της μικρης μου εφερα μια παιδιατρο για να την δει στην εβδομαδα και της εδειξα το κριθαρακι του μικρου .Μου ειπε οτι πρεπει να το δει οφθαλμιατρος στο ΠΑΙΔΩΝ γιατι μπορει να εχει μαζεψει υγρο απο μεσα και να μην φαινεται και πρεπει να το ανοιξει.Πηρα τηλεφωνο και εχει για Σεπτεμβρη! Σας παρακαλω ρε κοριτσια αν καποια κοπελα εχει καποιον γνωστο στο ΠΑΙΔΩΝ η αν μπορει να με βοηθησει με καποιον παιδοοφθαλμιατρο σας παρακαλω γραψτε μου. Κανει μπαμ το ματακι του εγω ειμαι λεχωνα και ειμαι κομμενη στα 2 ποιο τα προτοκοιταξω .ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ αν εχετε καποιον γνωστο.................:|:-|:|

Κορυφή παιδοοφθαλμίατρος καθηγητής Πανεπιστημίου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ απλώς θεός. Δεν είναι στο Παίδων βέβαια αλλά αν θέλεις στοιχεία σου λέω

Αν πας στο παιδων ως έκτακτο δεν θα πεις οτι πήρες τηλεφωνο και δεν βρήκες ραντεβου, απλα θα πεις είναι εκτακτο και το παιδί ποναει, σου λένε πρωτα να το δεί ένας παιδιατρος γενικων καθηκοντων απο ότι καταλαβα και μετα σε στελνουν σε παιδοοφθαλμίατρο αφου πας στο ταμειο και πληρωσεις (αν πας πρωι είναι περιπου 5Ε).Εμεις πήγαμε για κατι αλλο την προηγουμενη εβδομαδα και εγινε το παραπανω σε μια κοπελα.

αυτό ακριβώς να κάνεις!!!!

Διαφημίσεις

Ειλικρινά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το σκέφτηκα και εγώ αυτό , μου το είπε και η μάνα μου αλλά φοβάμαι ρε κορίτσια μην το καταλάβουνε και αν παει ο άντρας μου παει τσάμπα και φέρει και κανένα μικρόβιο ο μικρός γιατί σίγουρα αν δει κανένα άλλο παιδί σίγουρα ο μικρος θα πάει απο πάνω του να το χαιδέψει (εχω ενα νεογέννητο 8ημερών). Θα μου πείτε αυτό εξαρτάται απο τον πατέρα του. Τελοςπαντων ξέφυγα απο το θέμα .... συγνώμη θα το κάνω αυτό που λέτε και ο θεός βοηθός μακάρι να το δουν το παιδί γιατι στενοχωριέμαι που το βλέπω έτσι και που το βλέπουν και άλλοι και το σχολιάζουν του στυλ γιατι δνε το πάτε στο γιατρό :evil: οι ξερόλες.!

Kαι εγω στην παιδιατρικη του Μητερα θα σου προτεινα...δεχεται και ταμεια,τηλεφωνικα θα σου πουν οτι πληροφορια θες.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Σωτηρία, στα απογευματινά του Παίδων;

Είναι πανάκριβα βέβαια, το ξέρω, αλλά αν δεν βρεις άλλη λύση. Μου έκλεισαν για τη μικρή (παιδοφθαλμίατρο) σε 3 μέρες από την ημέρα που τηλεφώνησα, την πήραν στην ώρα της, είχε ελάχιστα παιδάκια στην αναμονή αλλά... 75? :?

Γιατι δεν πατε στο Παιδων Πεντελης??? Εγω που ηθελα παιδοορθοπεδικο για το μωρο πηγαμε εκει κανονικα με πρωινο ραντεβου...πηρα Πεμπτη και μου κλεισανε για την επομενη Πεμπτη γιατι ηθελα συγκεκριμενο γιατρο...πολυ λιγα παιδακια περιμεναν (οι περισσοτεροι λογω αποστασης προτιμουν το Αγια Σοφια και το Αγλαια Κυριακου αλλα μεσω Αττικης οδου ημουνα εκει σε 30λεπτα και εχει και παρκινγκ)...παρε στο 1535 να δεις ποτε εχει διαθεσιμο ραντεβου..

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Παντως κοριτσια να εχετε υποψιν σας και το Παιδων Πεντελης...κι εγω το σνομπαρα (λογω αποστασης) αλλα τελικα την ιδια ωρα θες αν αναλογιστεις την κινηση και το παρκαρισμα...δεν εχει πολυ κοσμο, την πρωτη φορα που πηγαμε περιμεναμε 15 λεπτα και τη δευτερη μας ειδαν αμεσως και τις 2 φορες ο ιδιος ο διευθυντης...επειδη τη δευτερη φορα χρειαστηκε να κανουμε α/α πηγαμε στο ακτινολογικο οπου επισης δεν περιμεναμε καθολου....

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ειλικρινά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το σκέφτηκα και εγώ αυτό , μου το είπε και η μάνα μου αλλά φοβάμαι ρε κορίτσια μην το καταλάβουνε και αν παει ο άντρας μου παει τσάμπα και φέρει και κανένα μικρόβιο ο μικρός γιατί σίγουρα αν δει κανένα άλλο παιδί σίγουρα ο μικρος θα πάει απο πάνω του να το χαιδέψει (εχω ενα νεογέννητο 8ημερών). Θα μου πείτε αυτό εξαρτάται απο τον πατέρα του. Τελοςπαντων ξέφυγα απο το θέμα .... συγνώμη θα το κάνω αυτό που λέτε και ο θεός βοηθός μακάρι να το δουν το παιδί γιατι στενοχωριέμαι που το βλέπω έτσι και που το βλέπουν και άλλοι και το σχολιάζουν του στυλ γιατι δνε το πάτε στο γιατρό :evil: οι ξερόλες.!

να πάει και να τους πει ότι το παιδί πονάει....τι θα του πουν..... φυγε;;;;

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ στο υπογράφω...άδικα φοβάσαι...

όσο για τα άλλα παιδάκια να τον κρατάει καλά να μην πάει πουθενά κοντά....

εμείς πήγαμε ομαδικώς στο ΠΑΙΔΩΝ πριν από 15 ημέρες και είμαι στον μήνα μου...τίποτα δεν πάθαμε αλλά δεν αγγίξαμε τίποτα...και όλα τα ρούχα στο πλυντήριο.......

Kατ' αρχήν να σας ζήσει η μπέμπα! Δεύτερον, κάποιο από τα Παίδων εφημερεύει καθημερινά, έτσι δεν είναι? Στις εφημερίες δεν είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν όσα άρρωστα παιδάκια προσέλθουν??????

it's never too late to start all over again

Καλημέρα,

ξέρω σίγουρα οτι το Παίδων Πεντέλης εφημερεύει Δευτέρα και Πέμπτη, για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω. Αν και έχω την εντύπωση οτι το παίδων αγία σοφία εφημερεύει Τετάρτη. Λογικά ανα τριήμερο πηγαίνει. Άρα θα είναι και Σάββατο και οι υπόλοιπες μέρες, δηλ Τρίτη και Κυριακή το αγλαϊα κυριακού

Διαφημίσεις

Koρίτσια καταρχήν να σας ευχαριστήσω παλι που ενδιαφέρεστε και μου απαντάτε. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλα καταλαβαίνετε τι γίνεται στο σπίτι. Λοιπόν τα νεα είναι ευχάριστα. Εγω έχω ΤΕΒΕ (πήρα τηλ. την οφθλαμίατρο την οποία πρώτη φορά θα γνωρίσω κιόλας και την ρώτησα αν βλέπ3ι μικρά παιδάκια . Μου είπε ότι θέλει να δει τον μικρό την Τετάρτη και μέχρι τότε να του κάνω κομπρέσες ζεστές με χαμομήλι και να του δινω την fusidin. Την κρεμα την πηραμε δυστυχώς με το θέμα κομπρέσας δεν γίνεται τίποτα ο μικρός ειναι θηρίο αν τον ενοχλεί κάτι οπότε μετά βίας του βάζω την κρέμα. Της το είπα αλλα μου είπε να προσπαθήσω. Τελος πάντων θα πάω την Τετάρτη. Εχω ανακουφιστεί πάρα παρα πολυ. Ειχα παρει αποφαση τελικα να πήγαινα στον ΠΑΙΔΩΝ. Α! για τα κορίτσια που ειπαν για το ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ εκει πρωτοπήρα τηλέφωνο και υπήρχαν 3 γιατροί για Σεπτέμβριο . Στο άλλο ΠΑΙΔΩΝ δεν δοκίμασα καν γιατί ήξερα οτι εκεί θα έφτανε η αναμονή για καλά χριστούγεννα. Θα πήγανα που λέτε στην εφημερία. Το ΤΕΒΕ τουλάχιστον θα με καλύψει να πληρωσω και την επίσκεψη γιατί καταλαβαίνεται τώρα υπάρχει στενότητα από ολες τις μεριές. Θα σας γραψω τα νέα να ξέρετε και εσεις σε περίπτωση που σας τύχει.