Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξαφνικες ναυτιες και ζαλάδες δευτερο τριμηνο

Recommended Posts

Μόλις έφαγα την τρίτη μέρα και πάω για την τέταρτη που έχω ναυτιες, εμετους, ζαλάδες και καθόλου διάθεση για φαί. Μα γίνεται αυτά να με πιάσανε ξαφνικά μολις μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο; Έχω κλείσει την 13 βδομάδα και πάω για 14η. Να σημειώσω ότι στο πρώτο τρίμηνο μόνο λίγες μέρες στην αρχή ήμουν σε αντίστοιχη κατάσταση και πάλι όμως όχι τόσο χάλια, για την ακρίβεια δεν έκανα εμετούς. Ααα και ότι μέχρι τώρα έτρωγα συνέχεια και ότι κινιότανε:rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

λεγκουλι μου τι διαβασα?εισαι μια ενδιαφερουσα γυναικα?πολλα συγχαρητηρια!!!

ευχομαι να περασουν οι ναυτιες και οι εμετοι ετσι οπως ηρθαν.φιλια πολλα και προσοχη στο εμβρυακι!!

eQMGp2.png

λεγκω εγω στο πρωτο τριμηνο ημουν σχετικα καλα.απο την 12η (για την ακριβεια μολις γυρισα απο την αυχενικη) ξεκινησαν οι εμετοι-ζαλαδες-αναγουλες.ακομα και το νερο εβγαζα.

ολα αυτα κρατησαν μεχρι τον 6ο μηνα (οπου εφτασα -8 κιλα),μετα αρχισα να συνερχομαι!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Αμαν τι ειναι αυτο παλι??Μη μας λες τετοια και ειμαι στη 16η εγω...:cool:

Μηπως εισαι πανω στην αλλαγη του μηνα???Εχω παρατηρησει οτι τις ημερες εκεινες δεν ειμαι και στα καλυτερα μου οχι βεβαια και τοσο χαλια ομως..:rolleyes: Επιπλεον υπαρχει περιπτωση να κολλησες καμια ιωση π.χ. γαστρεντεριτιδα??? (λεω εγω τωρα..) Ευχομαι να μην συνεχιστουν τα συμπτωματα γιατι ειναι λουκι..

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Μήπως κρύωσες; Όπως λέει και η ΠΕΖΗ τα ίδια συμπτώματα έχει και η γαστρεντερίτιδα. Δες πως θα πας και τις επόμενες ημέρες και μίλησε με τον γιατρό σου. Στην εβδομάδα που είσαι συνήθως αυτά σταματάνε. Εύχομαι να είναι κάτι παροδικό και να μην ταλαιπωρηθείς παραπάνω.

Διαφημίσεις

Σοφάκι, μου έκανες την καρδια περιβόλι...

Κι εγώ το σκέφτηκα για γαστρεντερίτιδα αλλά δεν έχω διάροια και τα πιτσιρίκια δεν έχουν κανένα σύμπτωμα. Πάντως σέρνομαι εντελώς και το στομάχι μου ελάχιστα κρατάει, εχθές μόνο μια μπανάνα κράτησα...

Ρηνάκο μου ευχαριστώ πολυ :-)

Είναι για να θυμάσαι ότι είσαι έγκυος, μην ανησυχείς. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου αναγούλες μέχρι τον 8ο μήνα. Από τον 8ο και μετά είχα και εμετούς :shock:

Σ'αυτή την εγκυμοσύνη από την 5η εβδομάδα μέχρι σήμερα στη 12η είμαι λες και αρμενίζω σε μια βάρκα και το στομάχι μου χάλια. Ούτε τις βιταμίνες δεν μπορώ να πάρω.

Νομίζω η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα! Κάθε εγκυνοσύνη είναι διαφορετική.

Φρόντισε μόνο να βεβαιωθείς ότι δεν είναι κάποια γαστρεντερίτιδα που περνάς σχετικά ελαφρά. Τα υπόλοιπα έρχονται και παρέρχονται στη διάρκεια της εγκυνοσύνης...

μην ανυσηχείς φίλη μου. ξερω ειναι πολυ δυσκολη η κατάσταση,ιδιως εαν εργαζεσαι . Οπως ειπαν και τα κοριτσια πριν , ολες οι εγκυουλες δεν ειναι το ιδιο. στην πρωτη μου εγκυμοσυνη πηγα για τοκετο με το σακουλακι για τον εμετο.9 μηνες μαρτυρισα. παντως για τις ναυτιες εχω να σου προτεινω κατι. Πηγαινε σε ενα φαρμακειο να παρεις βραχιολακια για τις ναυτίες. κανει και για τις εγκυους. Ισως ανακουφιστείς λιγάκι)) υπομονή

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Τελικά μάλλον δεν είναι γαστρεντερίτιδα γιατί συνεχίζονται οι ναυτίες απτόητες μάλλον τσαλιμάκια του νέου σπόρου...

Smara είπες μεγάλη κουβέντα θα πάω να το πάρω να το δοκιμάσω!

Διαφημίσεις

Σας κάνει "γυμνάσια" από τώρα το μωράκι; Καλό κουράγιο Λέγκω μου. Πάντως αυτό που πρότειναν για τα βραχιολάκια κατά της ναυτίας, ακούγονται πολύ αποτελεσματικά.

Διάβασε και αυτό το ποστ αν έχεις χρόνο:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=37750

Εύχομαι όσο ξαφνικά άρχισαν, έτσι ξαφνικά να σηκωθείς ένα πρωί και να μην έχεις τίποτα (από ναυτίες)...

Εγω εκανα εμετους απο την 8η εβδομαδα μεχρι 18η ειπα ουφ ηρεμησα και τωρα στην 24 η ξανα μανα τα ιδια.Καθε πρωι ειδικα μου βγαινει το στομαχι εξω,αφηστε οι ανακατοσουρες και οι αναγουλες καθε μερα.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Εγω εκανα εμετους απο την 8η εβδομαδα μεχρι 18η ειπα ουφ ηρεμησα και τωρα στην 24 η ξανα μανα τα ιδια.Καθε πρωι ειδικα μου βγαινει το στομαχι εξω,αφηστε οι ανακατοσουρες και οι αναγουλες καθε μερα.

Καλημέρα kelly. Είμαι 16η εβδομάδα και έχω απηυδίσει με τους εμετούς, τη ναυτία και την αναγούλα, άσε πια τα σάλια... Κάθε πρωι περιμένω ότι αυτό είναι το πρωι που δε θα κάνω εμετό αλλά ...τίποτα. Λες να τραβήξει μέχρι τη 18η; Και άντε μέχρι τότε 2 εβδομάδες μείνανε. Ξανά στην 24η; Τελικά μέχρι πόσο σου κράτησε;