Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πουπουλενια μαξιλαρια πως πλενονται?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγώ τα πλένω στο πλυντήριο και μετά στο στεγνωτήριο με 2 μπάλες του τέννις

μια χαρά μου μυρίζουν...

τι εννοείς κοτοπουλάκι-σαν να καίγεται το πούπουλο δλδ;

εγώ τα πλένω στο πλυντήριο και μετά στο στεγνωτήριο με 2 μπάλες του τέννις

μια χαρά μου μυρίζουν...

τι εννοείς κοτοπουλάκι-σαν να καίγεται το πούπουλο δλδ;

οχι να καιγεται μια μυρωδια απο τα πουπουλα την εχει.σιγουρα δε μοιριζει μαλακτικο.τις μπαλες του ταινεις γιατι?το εβαλα και στο κρυο αερα μπας και φυγει η μοιρωδια και στεγνωσουν καλυτερα.σημερα το εβγαλα να το χτυπησει ο ηλιας

Νομιζω τα πουπουλα δε πρεπει να μπαινουν πλυντηριο. Αν κρινω απο τα πουπουλενια παπλωματα που πρεπει να πηγαινουν καθαριστηριο. Οδηγιες πλυσης δεν εχει πανω το μαξιλαρι?

Νομιζω τα πουπουλα δε πρεπει να μπαινουν πλυντηριο. Αν κρινω απο τα πουπουλενια παπλωματα που πρεπει να πηγαινουν καθαριστηριο. Οδηγιες πλυσης δεν εχει πανω το μαξιλαρι?

40 βαθμους στο χερι και στεγνωτηριο. στο χερι πως να το πλυνω μεσα στη λεκανη και για αυτο το εβαλα στο πλυντηριο

Διαφημίσεις

κ εγώ έχω ακούσει ότι δεν πλένονται στο πλυντήριο τα πούπουλα...

εγώ όμως μετά το 70άρι που μου ζήτησε το καθαριστήριο για το πάπλωμα...το έβαλα στο πλυντήριο κ μετά στεγνωτήριο κ τίποτα δεν έπαθε κ πεντακάθαρο βγήκε..το ίδιο κ μαξιλάρια όπως κ πουπουλένια μπουφανάκια...

τις μπάλες του τέννις τις βάζεις στο στεγνωτήριο για να επαναφέρουν τα πούπουλα στην αρχική "αφράτη" μορφή..

το διάβασα στις οδηγίες πλύσης του πουπουλένιου μπουφάν της μικρής κ το εφάρμοσα κ σε όλα τα υπόλοιπα...

κ εγώ έχω ακούσει ότι δεν πλένονται στο πλυντήριο τα πούπουλα...

εγώ όμως μετά το 70άρι που μου ζήτησε το καθαριστήριο για το πάπλωμα...το έβαλα στο πλυντήριο κ μετά στεγνωτήριο κ τίποτα δεν έπαθε κ πεντακάθαρο βγήκε..το ίδιο κ μαξιλάρια όπως κ πουπουλένια μπουφανάκια...

τις μπάλες του τέννις τις βάζεις στο στεγνωτήριο για να επαναφέρουν τα πούπουλα στην αρχική "αφράτη" μορφή..

το διάβασα στις οδηγίες πλύσης του πουπουλένιου μπουφάν της μικρής κ το εφάρμοσα κ σε όλα τα υπόλοιπα...

θα το εφαρμωσω και εγω.ασε και τις κουβερτες τις υπερδιπλες βαζω πλυντηριο και στεγνωτηριο 2-3 φορες το χειμωνα να πληρωνω καθαριστηριο?δεν αγοραζω καινουργια?με το πουπουλενιο ειχα θεμα αν το πλυνω 2-3 φορες ακομη ισως μοιρηζει μαλακτικο

Σιγα που δεν πλένονται στο πλυντήριο. Εγώ εκεί τα πλένω και το πάπλωμα. Και μπαλάκια δεν βάζω, όπως είπε η maan (αν και θα το δοκιμάσω) και μια χαρά είναι. Τα πούπουλα επανέρχονται στη θέση τους όταν στεγνώσουν.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Κι εγώ το πουπουλένιο παπλωμά μου φέτος πλυντήριο και μετά στεγνωτήριο, μια χαρά έγινε! Βέβαια, είχε μια μυρωδιά κάπως, αλλά το άπλωσα για λίγες ώρες κι έφυγε... Πάντως, είναι αφράτο και καθαρό!